Το πήρε πρέφα το ξύπνιο μπαζούμπα και του απάντησα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 17:54Σου έγραψα ήδη ενα απλό παράδειγμα. Δεν το πήρες πρέφα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 17:05Συγκινητική η αναφορά στον Ιπποκράτη, στην παράδοση και στην κουλτούρα χιλιάδων ετών δε λέω αλλά κάπου παραπέμπει σε "ό,τι θυμάμαι χαίρομαι και όταν το διαγράφω ξαναχαίρομαι".Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 16:59
Η παράδοση και η κουλτούρα χιλιάδων ετών, που αρχίζει από τον Ιπποκράτη, πως κρατάμε στην ζωή με νύχια και με δόντια τους πάντες. Θεωρητικά, κάποιος που δεν θα στέκει στα καλά του, θα μπορεί να θανατώνεται έπειτα από μια ιατρική γνωμάτευση που θα λέει ότι ο συγκεκριμένος υποφέρει. Με δύο γνωματεύσεις ενός ψυχιάτρου και ενός παθολόγου, θα μπορείς να σκοτώσεις όποιον δεν γουστάρεις.
Κάτι πιο ορθολογικό σε πρακτική εφαρμογή παίζει;
"Πατήστε το κουμπί για να πεθάνετε": Μετά τον Καναδά, η φρίκη στην Ελβετία.
Re: "Πατήστε το κουμπί για να πεθάνετε": Μετά τον Καναδά, η φρίκη στην Ελβετία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν απάντησες, απλά λες αορίστως ότι δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Θα σου πως εγώ λοιπόν κατι ανάλογο. Ένα εκατομμύριο "ασθενεις" υπέστησαν την θεραπεία της λοβοτομής μεταξύ 1940 και 1980. Ο δε εφευρέτης αυτής της θεραπείας, πήρε και Νόμπελ ιατρικής. Ε, κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 17:56Το πήρε πρέφα το ξύπνιο μπαζούμπα και του απάντησα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
επιστημονες το προτειναν ..οπως και με τους εμβολιασμους -δεν πρεπει να ακουμε τους επιστημονες;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 18:03Δεν απάντησες, απλά λες αορίστως ότι δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Θα σου πως εγώ λοιπόν κατι ανάλογο. Ένα εκατομμύριο "ασθενεις" υπέστησαν την θεραπεία της λοβοτομής μεταξύ 1940 και 1980. Ο δε εφευρέτης αυτής της θεραπείας, πήρε και Νόμπελ ιατρικής. Ε, κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα.
αν και τα ορια ειναι πιο ευδιάκριτα την σημερον εποχη ...
Ρε σεις, έχετε δει δικό σας άνθρωπο (συγγενή ή φίλο) να υποφέρει από πόνους ανίατης ασθένειας σε καταληκτικό στάδιο;
Εγώ έχω δει μάνα να λέει ξανά και ξανά "Θεέ μου πάρε τον για να μην υποφέρει κι άλλο". Πού ακριβώς είναι το πρόβλημα αν ο γιατρός λειτουργήσει ως επικουρικός επίγειος θεός σ' αυτήν τη φάση;
Εγώ έχω δει μάνα να λέει ξανά και ξανά "Θεέ μου πάρε τον για να μην υποφέρει κι άλλο". Πού ακριβώς είναι το πρόβλημα αν ο γιατρός λειτουργήσει ως επικουρικός επίγειος θεός σ' αυτήν τη φάση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γράφεις παντελώς άσχετα με το θέμα δεδομένα ως αντεπιχείρημα. Αν το κάνεις ασυνείδητα, τί να πω; Αν το κάνεις συνειδητά, είσαι τέρμα εμμονικός βλαξ.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 18:03Δεν απάντησες, απλά λες αορίστως ότι δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Θα σου πως εγώ λοιπόν κατι ανάλογο. Ένα εκατομμύριο "ασθενεις" υπέστησαν την θεραπεία της λοβοτομής μεταξύ 1940 και 1980. Ο δε εφευρέτης αυτής της θεραπείας, πήρε και Νόμπελ ιατρικής. Ε, κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ο ηλιθιος γιατι ειναι ηλιθιος ; νομιζω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι τερμα υποκριτεςΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 18:08Ρε σεις, έχετε δει δικό σας άνθρωπο (συγγενή ή φίλο) να υποφέρει από πόνους ανίατης ασθένειας σε καταληκτικό στάδιο;
και συμφεροντολογοι ...εχω δει γυναικα να εχει τον αντρα της μεσα σε αβασταχτους πονους
για να ζει και να καρπωνεται την συνταξη και ολα τα υπολοιπα περιουσιακα
επισης και μπαρμπαδες κατακοιτους 3 χρονια η γυναικα και 2 ο αντρας
το παραξενο ειναι οτι πεθαναν με μια μερα διαφορα .πανω απο 90 και οι δυο
ξαναεπισης και με ανοια που δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αφού άρχισες να βρίζεις. Μίλα καλύτερα με την φωτογραφία της πουτσας μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 18:10Γράφεις παντελώς άσχετα με το θέμα δεδομένα ως αντεπιχείρημα. Αν το κάνεις ασυνείδητα, τί να πω; Αν το κάνεις συνειδητά, είσαι τέρμα εμμονικός βλαξ.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 18:03Δεν απάντησες, απλά λες αορίστως ότι δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Θα σου πως εγώ λοιπόν κατι ανάλογο. Ένα εκατομμύριο "ασθενεις" υπέστησαν την θεραπεία της λοβοτομής μεταξύ 1940 και 1980. Ο δε εφευρέτης αυτής της θεραπείας, πήρε και Νόμπελ ιατρικής. Ε, κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ε, ξέρω τι γράφω.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 18:13Αφού άρχισες να βρίζεις. Μίλα καλύτερα με την φωτογραφία της πουτσας μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 18:10Γράφεις παντελώς άσχετα με το θέμα δεδομένα ως αντεπιχείρημα. Αν το κάνεις ασυνείδητα, τί να πω; Αν το κάνεις συνειδητά, είσαι τέρμα εμμονικός βλαξ.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 18:03
Δεν απάντησες, απλά λες αορίστως ότι δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Θα σου πως εγώ λοιπόν κατι ανάλογο. Ένα εκατομμύριο "ασθενεις" υπέστησαν την θεραπεία της λοβοτομής μεταξύ 1940 και 1980. Ο δε εφευρέτης αυτής της θεραπείας, πήρε και Νόμπελ ιατρικής. Ε, κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα.

Την ειλικρινή συμπάθεια μου στο ευάλωτο πχορουμικό είδος σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα και μαλλον και παντου οπου τα ζομπι φτασαν στο σημειο να κυριαρχουν
εχω καταληξει οτι αν θελει κανεις λιγη αξιοπρεπεια στον θανατο του πρεπει να φροντισει ο ιδιος
γιατι αν περιμενει απο αλλους .....και εγω το εχω το νου μου
γιατι αν περιμενει απο αλλους .....και εγω το εχω το νου μου
Εγώ μετά από όσα έχω δει, το έχω ζητήσει εδώ και χρόνια τόσο από το γιο μου όσο και από την καλύτερη φίλη μου. Αν βρεθώ ποτέ σε φάση ανικανότητας και απώλειας κινητικότητας ή συνείδησης, να βρουν έναν τρόπο να με τελειώσουν μια ώρα αρχίτερα. Ελπίζω να το κάνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εγω δεν ελπιζω οτι θα το κανουν για διαφορους λογους ο καθενας
και το λεω στον εαυτο μου συνεχως για να ειμαι ετοιμος
Μερικοί λένε ότι δεν υπάρχει αξιοπρέπεια στον θάνατο σε καμία περίπτωση. Αν η ευθανασία τον κάνει λίγο αξιοπρεπή σε μια κατάσταση ασθένειας τελικού σταδίου θα ήθελα να την έχω σαν επιλογή.
Η επιλογή της ευθανασίας σε κάποιες περιπτώσεις καθιστά ως κάτι αξιοπρεπές τη ζωή και όχι τον θάνατο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοψηφίσματα στην Ελβετία.
από Otto Weininger » 05 Σεπ 2024, 08:00 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
05 Σεπ 2024, 08:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκκλησία στην Ελβετία παρέχει εξομολόγησεις με τεχνητή νοημοσύνη
από Ίακχος » 21 Νοέμ 2024, 10:13 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
21 Νοέμ 2024, 10:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συμφωνία 550 δισ. ΕΕ -Ελβετίας. Μένει να επικυρωθεί με δημοψήφισμα στην Ελβετία
από Ίακχος » 21 Δεκ 2024, 10:51 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
21 Δεκ 2024, 10:51
-
-
- 105 Απαντήσεις
- 1880 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
12 Ιαν 2025, 20:49