blackpaint έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 15:35
και συ χρειαζεσαι να κανεις καμια βολτα σε σελτερ με προσφυγες και να πιασεις κουβεντα με τους ανθρωπους εκει: αυτο θ αλλαξει την ματια σου. Χρειαζεσαι να δεις ενα παιδικο προσωπο με μια αληθινη πολεμικη ουλη, χρειαζεσαι να δεις με τι μοιαζει μια ουλη απο νεφρεκτομη σε παρανομο "χειρουργειο" στην τουρκια, χρειαζεσαι ν ακουσεις τις ιστοριες θαρρους και επιβιωσης τους.
Λολ, είμαι παλιό μέλος, από την εποχή ακόμα που εκτελούσα εμπορικές αποστολές σε τριτοκοσμικές χώρες και είχα μάλιστα αναφερθεί πολλάκις σε αυτές. Σε μένα θα πεις για μιζέρια που έχω δει ένα σωρό καταστάσεις με τα μάτια μου;
Κάπου μπερδεύεις τον ανθρωπισμό με τη μεταναστευτική πολιτική, φίλε. Η Δύση έχει μία ποιότητα ζωής. Δεν έχουμε κανένα όφελος να βάλουμε τριτοκοσμικούς και να γίνουμε κι εμείς μπανανίες. Ήδη οι εικόνες που έχω από Ελλάδα δεν είναι και ότι καλύτερο.
Μπορεί η Δύση να βοηθήσει τις τοπικές οικονομίες για να μη φεύγουν, αλλά οι καταστάσεις εκεί πέρα είναι τόσο χάλια που αμφιβάλλω αν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα.
Και χρειαζεται να παψεις ν αυταπατασαι: κοβεις βολτες στη γειτονια σου και δινεις αναφορα τι ειδες στους μπατσους, δεν υπαρχουν πολλες λεξεις για να το περιγραψεις αυτο. Mouchard.
Υπεύθυνος νησίδας είμαι και συγκεκριμμένα του συγκροτήματος στο οποίο μενω και αριθμεί κάπου 1000 άτομα. Πρώτα σπάγανε αυτοκίνητα και ριμάζανε τους κοινόχρηστους χώρους. Από τότε που ανέλαβα δεν περνάει βελόνα. Προφανώς πρέπει να συνεργαστώ με την αστυνομία, αφού δεν δικαιούμαι να οπλοφορώ, αλλά guess η αστυνομία είναι ο επίσημος φορέας για την επιβολή της τάξης. Έχεις καποιο προβλημα με αυτό φαίνεται. Ίσως δεν σου σπασανε ακόμα συτοκίνητο ή δεν σε τουλουμιασανε, όπως τον θυρωρό μας για να βάλεις μυαλό και να αφήσεις τις αφέλειες κατά μέρος. Βασικά όχι μόνο βελόνα δεν περνάει, αλλά ούτε άτομα σαν και σενα πλέον. Μαζεύονταν στις εισόδους των πολυκατοικιών και αναλύανε όλη νυχτα μλκίες σαν αυτες που μας τσαμπουνάς εδώ κι όταν έφευγαν τις αφηναν αχούρι από τα αποτσιγαρα και τις μπύρες. Αρχισα να ρίχνω βροχηδόν καταγγελίες και δεν ξαναπάτησαν.
Δεν έχω κανένα κόλλημα για το ποιά ταμπέλα θα μου κολλήσει ο κάθε θολοκουλτουριάρης.