Αρα, αυτό έλεγες, αυτό λέει και το link. Απλώς μας λες ότι το είπε η Stratfor, όπως λέει η ... Νέα Κρήτη.Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιουν 2020, 22:27Η Stratfor το ελεγε, οχι εγω.
https://www.neakriti.gr/article/eidisei ... e-draxmes/

Αρα, αυτό έλεγες, αυτό λέει και το link. Απλώς μας λες ότι το είπε η Stratfor, όπως λέει η ... Νέα Κρήτη.Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιουν 2020, 22:27Η Stratfor το ελεγε, οχι εγω.
https://www.neakriti.gr/article/eidisei ... e-draxmes/
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Όχι βέβαια! Ψηφίστηκε νόμιμη κυβέρνηση με την εντολή να κυβερνήσει από την πλειοψηφία. Αν σε κάθε πράξη της βγαίνουν στο δρόμους και καταλύουν την κανονικότητα όσοι διαφωνούν, τότε έχουμε επικράτηση της μειοψηφίας και αυτό δεν είναι δημοκρατικό.
Βασικα προσπαθησες να αλλαξεις την Αμερικανικη ιστορια σε εκεινο το θρυλικο νημα για τους Μινωιτες που πηγαν στην Αμερικη
εσυ ποτε το γυρισες στον Ανταρσυα ...?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑06 Ιουν 2020, 23:26Βασικα προσπαθησες να αλλαξεις την Αμερικανικη ιστορια σε εκεινο το θρυλικο νημα για τους Μινωιτες που πηγαν στην Αμερικη
Ta ιδια οπως ειπα θα λες και για τον Τραμπ οταν φυγει απο την εξουσια: οτι δεν ησουνα με τον Τραμπ αλλα να αφου...βοηθουσε τι να κανεις..Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιουν 2020, 22:26Northern Spirit έγραψε: ↑06 Ιουν 2020, 21:54Ο Αριστος πριν ητανε με τον Ομπαμα τον οποιο εβριζε και βριζει ο Τραμπ. Τωρα ο Αριστος ειναι με τον Τραμπ...Τι κωλοτουμπες και μλκιες...Ολα για να βγει απο πανω..,..
Αν αυριο χασει ο Τραμπ τις εκλογες απο τον Μπαιντερν θα θυμηθει οτι παντοτε ητανε Δημοκρατικος....
Δεν ημουν με τον Ομπαμα. Απλα ελεγα οτι βοηθησε την Ελλαδα να παρει ελαφρυνση χρεους. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Και οι Ροτσιλντ βοηθησαν.
Τι σημαινει αυτο; Οτι ημουν με τους Ροτσιλντ;
.
Οι "προοδευτικοί". Θυμάμαι πολύ καλά όταν πρωτοεξελέγη ο Τραμπ έβγαιναν στα ΜΜΕ και δήλωναν με περηφάνεια ότι είναι το βαθύ κράτος.
Ανταρσυα ειναι οποιος δεν ασπαζεται τις μπαρουφοθεωριες του Αριστου;
Λίβυος είσαι και τα έζησες; Σύριος; Κατάγεσαι από το Βελιγράδι που μοιρασες και εκεί απλοχεραΔημοκρατία απλά έκανες ένα δύο λάθη και βομβαρδίσες νοσοκομείο; Μην μας κρατάς σε αγωνία. Πες μας τι ακριβώς εζησες....Northern Spirit έγραψε: ↑06 Ιουν 2020, 21:52εγω μενω σε αυτα οου βλεπω και εχω ζησει..Gewponos90 έγραψε: ↑06 Ιουν 2020, 21:49Northern Spirit έγραψε: ↑06 Ιουν 2020, 21:45Και τι ακρ9βως μας ενδιαφερει για το τι δημοσιευει ο καθε τυχαρπαστος του διαδικτυου;
Εσυ μεινε στο ότι το ΝΑΤΟ μοιρασε δημοκρατία.. Έχεις πετάξει και εσύ διαμάντια ..
Οχι στην Ελλαδα εζησα και ο,τι ευημερεια ειδα στο ΝΑΤΟ και τους ακους Αμερικανους και Ευρωπαιους την οφειλουμε.Gewponos90 έγραψε: ↑07 Ιουν 2020, 01:33Λίβυος είσαι και τα έζησες; Σύριος; Κατάγεσαι από το Βελιγράδι που μοιρασες και εκεί απλοχεραΔημοκρατία απλά έκανες ένα δύο λάθη και βομβαρδίσες νοσοκομείο; Μην μας κρατάς σε αγωνία. Πες μας τι ακριβώς εζησες....Northern Spirit έγραψε: ↑06 Ιουν 2020, 21:52εγω μενω σε αυτα οου βλεπω και εχω ζησει..Gewponos90 έγραψε: ↑06 Ιουν 2020, 21:49
Εσυ μεινε στο ότι το ΝΑΤΟ μοιρασε δημοκρατία.. Έχεις πετάξει και εσύ διαμάντια ..
Οπότε παπαρια είδες και παπαριας έζησες. Συνέχισε να λες πως μοίρασε δημοκρατία για να γελάνε και τα τσιμέντα. Ευτυχώς τα παραδείγματα είναι πολύ πρόσφατα.Northern Spirit έγραψε: ↑07 Ιουν 2020, 02:21Οχι στην Ελλαδα εζησα και ο,τι ευημερεια ειδα στο ΝΑΤΟ και τους ακους Αμερικανους και Ευρωπαιους την οφειλουμε.Gewponos90 έγραψε: ↑07 Ιουν 2020, 01:33Λίβυος είσαι και τα έζησες; Σύριος; Κατάγεσαι από το Βελιγράδι που μοιρασες και εκεί απλοχεραΔημοκρατία απλά έκανες ένα δύο λάθη και βομβαρδίσες νοσοκομείο; Μην μας κρατάς σε αγωνία. Πες μας τι ακριβώς εζησες....
ενταξει ξερω οτι εχεις ψυχωση με τον Αριστο αλλα προσεχε το ... δεν σου κανει καλοΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑07 Ιουν 2020, 00:30Ανταρσυα ειναι οποιος δεν ασπαζεται τις μπαρουφοθεωριες του Αριστου;
Ε τοτε θα εβγαινε πρωτο κομμα
Northern Spirit έγραψε: ↑07 Ιουν 2020, 00:17Ta ιδια οπως ειπα θα λες και για τον Τραμπ οταν φυγει απο την εξουσια: οτι δεν ησουνα με τον Τραμπ αλλα να αφου...βοηθουσε τι να κανεις..Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιουν 2020, 22:26Northern Spirit έγραψε: ↑06 Ιουν 2020, 21:54Ο Αριστος πριν ητανε με τον Ομπαμα τον οποιο εβριζε και βριζει ο Τραμπ. Τωρα ο Αριστος ειναι με τον Τραμπ...Τι κωλοτουμπες και μλκιες...Ολα για να βγει απο πανω..,..
Αν αυριο χασει ο Τραμπ τις εκλογες απο τον Μπαιντερν θα θυμηθει οτι παντοτε ητανε Δημοκρατικος....
Δεν ημουν με τον Ομπαμα. Απλα ελεγα οτι βοηθησε την Ελλαδα να παρει ελαφρυνση χρεους. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Και οι Ροτσιλντ βοηθησαν.
Τι σημαινει αυτο; Οτι ημουν με τους Ροτσιλντ;
.