Νίκη του φιλορωσικού κόμματος στην Ολλανδία: Άρχισε το κλάμα
Re: Νίκη του φιλορωσικού κόμματος στην Ολλανδία: Άρχισε το κλάμα
Μιλάμε για κλινικές περιπτώσεις, όχι αστεία. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κι'άλλες ανοησίες. Οι λευκοί ήταν ήδη πολλαπλάσιοι των ντόπιων ήδη από τα μέσα του 19ου αιώνα. Οι αιτίες τής μεγάλης μετανάστευσης του 20ου αιώνα, δεν έχουν καμμία σχέση με τις φαντασιώσεις σου.Pollaplasiastis έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 12:21Με μια μεγαλη διαφορα. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.sharp έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 12:04Δεν λέει γι' αυτούς που πήγαν το 1500, αλλά άλλους πολύ μετά. Στις αρχές του 1900 μετανάστευσαν πάρα πολλοί Γερμανοί, Ολλανδοί, Σουηδοί κ.α. σε ΗΠΑ, Αυστραλία, ακόμη και σε Ν.Αφρική με την ελπίδα να βρουν δουλειά εκεί, όπως κάνει κάθε μετανάστης. Και φυσικά Ιταλοί, Ισπανοί, Σλάβικα φύλα ακόμη και Γιουσκοσλάβοι μετά τον πόλεμο. Ατέλειωστη η λίστα.
Η Αμερικη (ποιο ειναι το πραγματικο της ονομα δεν γνωριζω) ειναι μια χωρα που κατακτησαν οι Αγγλοι, Γαλλοι, Ισπανοι, Ολλανδοι κ Πορτογαλοι.
Αυτοι ΘΕΛΑΝ κ αλλους Ευρωπαιους, για να υπερισχυσουν των ντοπιων. Οπως κανει σημερα το Ισραηλ, πανω κατω.
Δεν ηταν δικια τους η πατριδα, τα συνορα, τα χωραφια.
Δεν πηγαιναν οι μεταναστες σε πατριδες ΑΛΛΩΝ να μεινουν ετσιθελικα επειδη καποιοι ανοιξαν συνορα.
Οι κατακτητες ανοιξαν τα λιμανια για να μαζεψουν ΣΤΡΑΤΟ (με λιγα λογια αυτο ειναι- περισσοτεροι λευκοι, περισσοτερα πιστολια).
Ηταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η μεταναστευση, αλλοιως θα χανοταν η αποικια (οπως εξαφανιστηκαν οι Βικινγκς πιο παλια).
Μετα, περασαμε απο το "περισσοτερα πιστολια" στο "το μεγαλο πειραμα". Θυμασαι που καποτε το λεγαν ετσι?
Το "χωνευτηρι λαων".
Αλλα στα αδεια χωραφια των νεκρων Ινδιανων....
Οχι σε γεματες κοσμο πολεις....
Οποτε αλλη η περιπτωση Αμερικη (Αυστραλια, Καναδας κλπ) κ αλλο η Ευρωπη.
Σε εμας δεν ρωτηθηκε κανενας, δεν θελαμε αντικατασταση πλυθησμου, δεν χρειαζομασταν κανεναν, ουτε στρατο φτιαχναμε, ουτε στα αδεια χωραφια πανω απ τα πτωματα μας ηρθαν οσοι ηρθαν.
Ο Nemo καλα τα λεει. Αλλο η κατακτηση (κ μετα επειδη καποιοι θελησαν, το "κοινωνικο πειραμα") κ αλλο αυτο που γινεται σημερα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Πατ σε πιανω απροσεκτο!!!πατησιωτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 12:26Αυτοί δεν είναι όμως ενάντια στο σύστημα όπως νομίζεις.Οι Ταλιμπάν,ναι είναι.Οι Ρώσοι θέλουν να μπουν στο σύστημα και διαπραγματεύονται τη θέση που θα μπούν με τις ατομικές βόμβες που έχουν........................................................
Αυτός βασίζεται στο σχετικά με όλους τους άλλους γύρω του μεγάλο πληθυσμό του.Δεν βλέπω τι έχω εγώ να κερδίσω από όλους αυτούς.
Λαθος φιλε μου.
Μεχρι το 2005, 2008, ισως να ειχες δικιο. Αυτη την στιγμη η Ρωσσια χαρασει ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ ιδεολογικη πορεια ΚΟΝΤΡΑ στην Δυση.
Οι νομοι περι ομοφυλλοφυλιας, περι αλλαγης φυλου, επι των εκτρωσεων, την εισαγωγη πατριωτικων μαθηματων στα σχολεια, γυρω απ τον ελενχο των ΜΚΟ, περι μεταναστευσης !!
Φιλε, γινεται σιγα σιγα μια ομορφη κοσμογονια στην Ρωσσια.
Κ δεν λεω, οτι ολοι θα αρεσκονται. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι δημιουργειται ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ !!!!
Ενας αντιθετος πολος απ τον γκαρσιλαμα που εχει γινει η Αμερικη !!
Αν ησουν απο μια μερια να ακουγες τις κουβεντες μας με τα αμερικανικα φιλαρακια μου, θα τρελενοσουν.....
Το ξερεις οτι υπαρχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ φιλορωσσικο ρευμα ΜΕΣΑ στην Αμερικη με ολα αυτα τα τραγικα που γινονται ???
Νομιζεις οτι υπαρχουν πολλοι γιονεις διατεθημενοι να δωσουν το δικαιωμα επιλογης φυλλου των παιδιων τους σε καποιον τυχαρπαστο αφισοκολητη σε καποιο παιδικο σταθμο ???
Πατ η Αμερικη βρισκεται στο χειλος εμφυλιου. Ενα τσακ περιμενουν ολοι.
Καλα τα λες για την Σοβ.Ενωση. Κ επιφανειακα καλα τα λες κ για τα διαφορα κρατη του αντιδυτικου μπλοκ. Αλλα στο τονιζω φιλε--
ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ??? Εμεις θελουμε μονο ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ !!!
Μεχρι να ερθει μια καποια ισορροποια.
Οσο υπαρχουν Ιραν, Β.Κορεα, Νικαραγουα, Κουβα, Βενεζουελα κλπ, τοσο η Κινα κ η Ινδια κ η Βραζιλια μπορουν να κανουν παιχνιδι.
Κ οσο αυτες παιζουν, τοσο η Ρωσσια σηκωνει αναστημα.
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
-
Ρουλη ξαναβαλε την εξατμηση στο στομα, λες μλκς...
Τα εξηγω κ τα δυο που αναφερεις...... Εχω προσωπικα ασχοληθει με τα immigration quotas οταν εφτιαχνα τα χαρτια μου.
Αστο Ρουλη, εισαι στα βαθυα.
Αλλα αγορινα μου μην το κουραζουμε το ζητημα... συνεχισε την δουλεια σου με την εξατμηση.

-
Δεν σου αρεσαν τα σεναρια μου Γατι ???
(μικρη σιωπη πενθους για το αδικογραμμενο ποστ)
Καλα. Σηκωνω χερια ψηλα.

Ρε σεις δεν πάμε καθόλου καλά.
Πουλάει επαναστατικό αντιαμερικανισμό ο τύπος που έφτιαξε τα χαρτιά του για να πάει στο αμέρικα... και όχι σε κάποιο κράτος που τον εκφράζει.
Πουλάει επαναστατικό αντιαμερικανισμό ο τύπος που έφτιαξε τα χαρτιά του για να πάει στο αμέρικα... και όχι σε κάποιο κράτος που τον εκφράζει.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συνεχίζεις να λες ανοησίες. Ισως εμείς φταίμε και επιδεινώνουμε την κατάστασή σου.....Pollaplasiastis έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 12:55Ρουλη ξαναβαλε την εξατμηση στο στομα, λες μλκς...
Τα εξηγω κ τα δυο που αναφερεις...... Εχω προσωπικα ασχοληθει με τα immigration quotas οταν εφτιαχνα τα χαρτια μου.
Αστο Ρουλη, εισαι στα βαθυα.
Αλλα αγορινα μου μην το κουραζουμε το ζητημα... συνεχισε την δουλεια σου με την εξατμηση.
Σώπα

1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Γατι ειμαι Ελληνοαμερικανος με ζωη κ στην Ουκρανια κ οικογενεια στην Ρωσσια.
Το μυστικο το εχω ξαναπει- γραφω μονο στα θεματα που εχω κατι να πω.
Οχι εκει που δεν εχω εμπειρια. Μου αρεσει να μιλαω κ οχι να κλ@νω, οπως πολλοι εδω μεσα (δεν αναφερομαι σε σενα).
Επαναστατικο αντιαμερικανισμο θα πρεπει να δεις ποσο εχουν στην Αμερικη την ιδια οι μισοι Αμερικανοι που τους σηκωνεται η τριχα καθημερινα με οσα γινονται. Εαν νομιζεις οτι αυτα που λεω ειναι "αντιαμερικανικα".... ουτε τι λενε οι Αμερικανοι πατριωτες φανταζεσαι, ουτε τι λενε οι Αντιφα Αμερικης.
Προσωπικα την κορη μου την μεγαλωσα, ακρη να φυγει Ρωσσια υπαρχει, εγω παραειμαι μεγαλος για να με νοιαζει τι θα επακολουθησει.
Μαλλον θα ακολουθησω κ γω, εξαρταται απο λογους υγειας αν κ ποτε κ την σχολη που θα διαλεξει, αν ειναι σε καμια πολη, η σε τιποτα Ουραλια.
Α! Υπ οψην, παρολο που εχω σπουδασει Αμερικη, η κορη δεν προοριζεται να με ακολουθησει.
Το οτι η Δυση πρεπει να καει δεν εχει να κανει με μενα προσωπικα. Δεν "νοιωθω καπως" αμα γινει το αλφα η το βητα.
Οταν πηγα Αμερικη η πραγματικοτητες ηταν πολυ διαφορετικες.
Αν ηταν οπως ειναι σημερα, ουτε καν θα ειχα αγορασει εισητηριο.
Επισης να σου αναφερω οτι δεν ειναι το καλυτερο συναισθημα να καιγονται 3 απο τα 4 μερη που εχεις στην ζωη σου.....
Σε ευχαριστω που ρωτας κ δεν βιαζεσαι να κρινεις....
οκ αυτο το δεχομαι και εγω αλλα no matter what οχι με κατεβασμενα βρακιαΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:18Γιατί αυτό συμβαίνει σε όλα τα συστήματα. Ακόμη και στα... αντισυστημικά.nemo έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:11οκ συμφωνω αλλα ας μην πουμε οτι το ιδιο συστημα μας κραταγε σκλαβους πιο πρινπατησιωτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:07ΤΟ σύστημα σε έκανε κράτος στο Ναυαρίνο όταν στη ναυαρχίδα του Κόδριγκτον επέβαινε άνθρωπος των δανειστών (εντελώς σύστημα) του μη αναγνωρισμένου κράτους που εάν ο Ιμπραήμ πετύχαινε θα έχαναν τα λεφτά τους.
Το σύστημα σου έδωσε τα Επτάνησα και τη Θεσσαλία.
Το σύστημα σταμάτησε τους Βουλγαρορώσους πέντε φορές(1878,1913,1919,1945,1949) από το να πάρουν τη Μακεδονία και την έδωσε σε σένα.
Το σύστημα σου έδωσε τα Δωδεκάνησα.Δεν σου έδωσε την Κύπρο αλλά σου έδωσε όλα τα υπόλοιπα.
Ο μόνος πραγματικός αντιιμπεριαλιστής στην περιοχή είναι ο Ερντογάν που θέλει να ανασυστήσει την οθωμανική αυτοκρατορία - άλλο σύστημα αυτό.Αν δεν σου αρέσει το σύστημα να πάς με αυτόν.Εγώ προτιμώ σύστημα.
το ιδιο συστημα κατα καιρους μας αφηνει στην ακρη γιατι εχει αλλες προτεραιοτητες
..γιατι δεν το δεχεσαι;!
αλλα εδω που τα λεμε μεταξυ μας τι να περιμενουμε απο ελ που πλειοψηφικα υποστηριξαν το πουλημα
του ονοματος της μακεδονιας σε ενα τεχνικο κρατίδιο 500 χιλ. κατοικους
υσ απο δω και περα θα ψαχνω που διαφωνω με τον πολ. και οχι που συμφωνουμε
του ονοματος της μακεδονιας σε ενα τεχνικο κρατίδιο 500 χιλ. κατοικους
υσ απο δω και περα θα ψαχνω που διαφωνω με τον πολ. και οχι που συμφωνουμε
φυσικα αυτο που ειπα πιο πριν δεν ειναι περα για περα αληθινο
εισαστε τοσο δολοπλοκοι που την καταλληλη στιγμη θα αλλαξετε τα αφεντικα σας
το εχει η φυλη μας
εισαστε τοσο δολοπλοκοι που την καταλληλη στιγμη θα αλλαξετε τα αφεντικα σας
το εχει η φυλη μας
Το σίγουρο είναι ότι δεν προτίθεμαι να αφήσω την επιλογή των δικών μου εναλλακτικών σε ινσέλ τύπους και σε όσους γενικώς έχουν εξουσιαστικά απωθημένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και με Ιμαμη αφοσιωμενο στον Ερντογαν παρακαλω, αυτα ειναι. 
.

.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιες είναι οι θέσεις του κόμματος "Νίκη" για το Μεσανατολικό ;
από Frappezitis » 03 Οκτ 2024, 23:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
04 Οκτ 2024, 11:17
-
-
- 151 Απαντήσεις
- 4259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
18 Μάιος 2024, 09:43
-
-
Νέα δημοσίευση Στην Ουγκάντα θέλει να στέλνει τους παρατυπους μετανάστες η Ολλανδία
από Ίακχος » 17 Οκτ 2024, 11:35 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
17 Οκτ 2024, 11:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος τα καλλιστεία στην Ολλανδία. Την τελευταία φορά είχε βγει τρανς
από Ίακχος » 14 Δεκ 2024, 10:44 » σε Life style - 22 Απαντήσεις
- 682 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
15 Δεκ 2024, 20:32
-