Τέλος αβγών στην Ιταλία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 27 Αύγ 2019, 11:42

Θα δουμε αλλα ετσι και σχηματισουνε κυβερνηση που θεωρητικα μπορει να μεινει στην εξουσια μεχρι το 2023 ο [απαρας θα μεινει με το πουλι στο χερι..Ειδομεν.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 27 Αύγ 2019, 13:05

Otto Weininger έγραψε:
27 Αύγ 2019, 01:27
Philip Mortimer έγραψε:
27 Αύγ 2019, 01:12
wooded glade έγραψε:
26 Αύγ 2019, 20:11
Τα βρίσκουν οι τσίνκουε εστέλλε με την κεντροαριστερά (που δεν έχει βέβαια καμία σχέση με την τσιπρο-αριστερά της Ελλάδας):

https://www.iefimerida.gr/kosmos/italia ... kybernisis
Πιο κοντά στην τσιπροαριστερα βρίσκονται οι πενταστεροι. Το δημοκρατικό κόμμα είναι σοβαρό.
Επιμένεις, ενώ σου λέω ότι εγώ που έχω επαφή με την Ιταλία φουλ (1/3 του έτους είμαι Ιταλία) ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.
Ειδικά αν.αρχισουν να κάνουν τα αντίθετα με το μεταναστευτικό από όσα κάνει ο Σαλβίνι.

Μόλις τον έστειλαν στο 45+. Και εννοείται δεν πρόκειται να εξαντλήσουν τον χρόνο, όσες πιέσεις και να δέχονται από την Ευρώπη.
Και τα 3/3 του έτους να μένεις σε κάποια χώρα, δε σημαίνει ότι κανείς και σωστές πολιτικές προβλέψεις για αυτήν.

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 27 Αύγ 2019, 13:10

πατησιωτης έγραψε:
27 Αύγ 2019, 10:22
Otto Weininger έγραψε:
27 Αύγ 2019, 01:27
Philip Mortimer έγραψε:
27 Αύγ 2019, 01:12

Πιο κοντά στην τσιπροαριστερα βρίσκονται οι πενταστεροι. Το δημοκρατικό κόμμα είναι σοβαρό.
Επιμένεις, ενώ σου λέω ότι εγώ που έχω επαφή με την Ιταλία φουλ (1/3 του έτους είμαι Ιταλία) ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.
Ειδικά αν.αρχισουν να κάνουν τα αντίθετα με το μεταναστευτικό από όσα κάνει ο Σαλβίνι.

Μόλις τον έστειλαν στο 45+. Και εννοείται δεν πρόκειται να εξαντλήσουν τον χρόνο, όσες πιέσεις και να δέχονται από την Ευρώπη.
Η Ιταλία έχει απλή αναλογική.50% είναι δύσκολο να πιάσει κάποιος.Κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου η απλή αναλογική χρησιμοποιήθηκε για να κρατήσει εκτός εξουσίας το μεγάλο Κομμουνιστικό Κόμμα.Γίνονταν συνέχεια διάφορες κυβερνήσεις συνασπισμού των άλλων κομμάτων που τους άφηναν απέξω.Ίσως κάποιοι θέλουν να παίξουν το ίδιο κόλπο με τον Σαλβίνι τώρα.
Αυτό φαίνεται να γίνεται. Ο σαλβινι εκτοξεύτηκε γιατί δεν αποκλείστηκε από τα υπόλοιπα κομματα και την εξουσία όπως έχει γίνει με τους ακροδεξιούς στις περισσότερες ευρωπαϊκές χωρες. Ίσως να διορθώσουν το λάθος τους πριν εξελιχθεί σε κάτι σαν τον Ορμπάν. Τι πρόβλημα βέβαια είναι ότι στη Ιταλία υπάρχει και άλλο αρκετά ισχυρό ακροδεξιό κόμμα (αδερφοί της Ιταλίας) ενώ ο Μπερλουσκόνι δε νομίζω ότι έχει κανένα προβλημα να (ξανά)συνεργαστεί με την Λέγκα.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 27 Αύγ 2019, 13:29

Έζησα στην Ιταλία επί κυβερνήσεως Berlusconi, δεν έχω ξαναδεί καλύτερη κυβέρνηση, και κοινωνική πολιτική. Ο Σύλβιος ήταν ο τελευταίος Ευρωπαίος Ηγέτης. Μετά ήρθαν οι μέλισσες.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 27 Αύγ 2019, 13:36

Dwarven Blacksmith έγραψε:
27 Αύγ 2019, 10:06
Αν σχηματιστεί κυβέρνηση και κρατήσει μέχρι το 2020 λογικά μπορεί να ελπίζει σε λιμπεραλ ντεμοκρασι κύμα μετά την ήττα Τραμπ.
Ναι, μόνο που ο Τραμπ δεν θα χάσει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 27 Αύγ 2019, 13:39

Έχετε καταλάβει πως ο Trump -ούτε κι εγώ πιστεύω πως είναι αρνάκι,- ένας ρατσίσταρος του κερατά είναι είναι ως τώρα ο πιο πετυχημένος Πρόεδρος των τελευταίων εποχών; Εγώ δεν ξέρω, αλλά στην εξωτερική πολιτική δεν έχω δει καλύτερον.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 27 Αύγ 2019, 13:46

Cavaliere έγραψε:
27 Αύγ 2019, 13:39
Έχετε καταλάβει πως ο Trump -ούτε κι εγώ πιστεύω πως είναι αρνάκι,- ένας ρατσίσταρος του κερατά είναι είναι ως τώρα ο πιο πετυχημένος Πρόεδρος των τελευταίων εποχών; Εγώ δεν ξέρω, αλλά στην εξωτερική πολιτική δεν έχω δει καλύτερον.
Οι φιλοαμερικανοι εδω, θεωρούν δυνατή Αμερική μια Αμερική που θα βομβαρδίζει τον μισό πλανήτη, θα εγγυάται αυτή τα πάντα αλλά ταυτόχρονα θα κάνει πλάτες να πλουτίζουν οι Κινέζοι και η Ευρώπη.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 27 Αύγ 2019, 14:02

Ο Σαλβίνι όρθωσε ανάστημα σε μνημόνια και λαθρομετανάστευση.Τώρα τον βάζουν στην άκρη για να τα περάσουν όλα και να υποτάξουν την Ιταλία. Θα τους γυρίσει μπούμερανκ στις εκλογές.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 27 Αύγ 2019, 14:11

Είναι φανερό, ότι πάνε να βγάλουν τον Salvini από τη μέση, αλλά αν ξαναβγεί μόνος του, μαύρο φίδι που τους έφαγε. Ο ιταλικός λαός είναι πολύ οργισμένος, από τότε που η Μέρκελ αποκεφάλισε τον Berlusconi, και διορίσανε αυτόν τον χασάπη για πρωθυπουργό που έκλεισε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μετά είχανε αυτήν την Puppe τον σοσιαλδημοκράτη Renzi, χωρίς να τον έχει ψηφίσει ούτε η μάνα του. Ελπίζουμε όλοι σε μια σσθεναρή αντίσσταση της Ιταλίας στη γοτθοποίηση της Ευρώπης υπό τον ζυγό της λουθηρανής μπότας ή του καλτσοπεδίλου.
Ordem e Progresso.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 27 Αύγ 2019, 14:25

Cavaliere έγραψε:
Θα σε κυνηγήσουν με αυτά που γράφεις οι φίλοι σου οι προοδευτικοί. :lol: Εγώ έχω βαρεθεί να γράφω στο σχετικό νήμα.Ο φανατισμός των αντιπάλων του παγκοσμίως είναι πολύ μεγάλος διότι κατέλαβε το αξίωμα μέσω του οποίου όλοι αυτοί ήλπιζαν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα της παγκοσμιοποίησης.Η κουβέντα δεν έχει και νόημα επειδή από την Ευρώπη έχουμε μηδενική δυνατότητα επίδρασης.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 27 Αύγ 2019, 14:36

Η μεγαλύτερη κωλοφαρδία μας ήταν που βγήκε ο ξανθός και όχι η Clinton. Επίσης περιμένω πολλά από τον Johnson, φαίνεται δυνατός, αν κι είναι τσαρλατανάκος. Στη Γερμανία θα φάνε μια πούτcα επειδή η AfD δυστυχώς θ΄ανέβει και μη χαίρεστε, δεξιοί, δεν είναι δεξιοί αν εσάς, κωλοναζί του κερατά είναι, και σας βλέπουν σαν monkeys. Πιστεύουν ότι ζείτε εις βάρος τους, και αν σας είχαν κάνει ένα καλό carpet bombing θα παίρνανε καλύτερες συντάξεις.
Ordem e Progresso.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 27 Αύγ 2019, 14:51

Cavaliere έγραψε:
27 Αύγ 2019, 14:36
Η μεγαλύτερη κωλοφαρδία μας ήταν που βγήκε ο ξανθός και όχι η Clinton. Επίσης περιμένω πολλά από τον Johnson, φαίνεται δυνατός, αν κι είναι τσαρλατανάκος. Στη Γερμανία θα φάνε μια πούτcα επειδή η AfD δυστυχώς θ΄ανέβει και μη χαίρεστε, δεξιοί, δεν είναι δεξιοί αν εσάς, κωλοναζί του κερατά είναι, και σας βλέπουν σαν monkeys. Πιστεύουν ότι ζείτε εις βάρος τους, και αν σας είχαν κάνει ένα καλό carpet bombing θα παίρνανε καλύτερες συντάξεις.

Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε τέτοιο.Έχασαν τον πόλεμο. :D

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 27 Αύγ 2019, 14:53

πατησιωτης έγραψε:
27 Αύγ 2019, 14:25
Cavaliere έγραψε:
Θα σε κυνηγήσουν με αυτά που γράφεις οι φίλοι σου οι προοδευτικοί. :lol: Εγώ έχω βαρεθεί να γράφω στο σχετικό νήμα.Ο φανατισμός των αντιπάλων του παγκοσμίως είναι πολύ μεγάλος διότι κατέλαβε το αξίωμα μέσω του οποίου όλοι αυτοί ήλπιζαν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα της παγκοσμιοποίησης.Η κουβέντα δεν έχει και νόημα επειδή από την Ευρώπη έχουμε μηδενική δυνατότητα επίδρασης.
Πολύ προοδευτικό το "καλύτερα πόλεμος με Ιράν και Κίνα αύριο πάρα με τη Λιβύη σήμερα".
Πολύ προοδευτική η απαξίωση των συμμάχων.
Πολύ προοδευτική η αποχώρηση από τη συμφωνία του Παρισιού.
Και ενδεικτικό της μπούμερ νοοτροπίας.

Γενικά βέβαια τι στοιχεία έχουμε ότι ο Καβαλιερε είναι προοδευτικός πέρα από τον αυτοπροσδιορισμό του;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 27 Αύγ 2019, 14:59

πατησιωτης έγραψε:
27 Αύγ 2019, 14:51
Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε τέτοιο.Έχασαν τον πόλεμο.
Δεν μπορούν, αλλά θα το ήθελαν πολύ. ΟΙ περισσότεροι ψηφοφόροι τους επιμένουν ακόμα στο ψέμμα, ότι αν κανείς δηλώνει περήφανος ως Γερμανός, χαρακτηρίζεται ναζί. Μια κλαούρα που διαρκεί από το 1950 στη Γερμανία, που ο πατέρας μου πήγαινε Γυμνάσιο. Κλάμα, κλάμα, κλαψομουνίαση... Στην πραγματικότητα όλοι όσοι κάναν τον κροκόδειλο ήτανε ναζί, κάλυψαν ναζί, είχαν ναζί γονείς, βοηθήσαν λυκάνθρωπους στην συμμαχική κατοχή, βρίζαν τον Bauer μέχρι θανάτου, και τώρα οι επίγονοί τους μιλάνε για Ευρώπη των ευρωπαϊκών λαών και των ευρωπαϊκών αξιών, παπάρια μάντολες. Το ότι δεν μπορούν να βομβαρδίσουν δεν παίζει κανένα ρόλο. Αν μπορέσουν, θα το κάνουν.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 27 Αύγ 2019, 15:00

Dwarven Blacksmith έγραψε:
27 Αύγ 2019, 14:53
Γενικά βέβαια τι στοιχεία έχουμε ότι ο Καβαλιερε είναι προοδευτικός πέρα από τον αυτοπροσδιορισμό του;
Μου βρίσκεις ένα ποστ μου που δηλώνω προοδευτικός;
Ordem e Progresso.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών