Τέλος αβγών στην Ιταλία
- Northern Spirit
Re: Τέλος αβγών στην Ιταλία
Θα δουμε αλλα ετσι και σχηματισουνε κυβερνηση που θεωρητικα μπορει να μεινει στην εξουσια μεχρι το 2023 ο [απαρας θα μεινει με το πουλι στο χερι..Ειδομεν.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Philip Mortimer
Και τα 3/3 του έτους να μένεις σε κάποια χώρα, δε σημαίνει ότι κανείς και σωστές πολιτικές προβλέψεις για αυτήν.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 01:27Επιμένεις, ενώ σου λέω ότι εγώ που έχω επαφή με την Ιταλία φουλ (1/3 του έτους είμαι Ιταλία) ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.Philip Mortimer έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 01:12Πιο κοντά στην τσιπροαριστερα βρίσκονται οι πενταστεροι. Το δημοκρατικό κόμμα είναι σοβαρό.wooded glade έγραψε: ↑26 Αύγ 2019, 20:11Τα βρίσκουν οι τσίνκουε εστέλλε με την κεντροαριστερά (που δεν έχει βέβαια καμία σχέση με την τσιπρο-αριστερά της Ελλάδας):
https://www.iefimerida.gr/kosmos/italia ... kybernisis
Ειδικά αν.αρχισουν να κάνουν τα αντίθετα με το μεταναστευτικό από όσα κάνει ο Σαλβίνι.
Μόλις τον έστειλαν στο 45+. Και εννοείται δεν πρόκειται να εξαντλήσουν τον χρόνο, όσες πιέσεις και να δέχονται από την Ευρώπη.
- Philip Mortimer
Αυτό φαίνεται να γίνεται. Ο σαλβινι εκτοξεύτηκε γιατί δεν αποκλείστηκε από τα υπόλοιπα κομματα και την εξουσία όπως έχει γίνει με τους ακροδεξιούς στις περισσότερες ευρωπαϊκές χωρες. Ίσως να διορθώσουν το λάθος τους πριν εξελιχθεί σε κάτι σαν τον Ορμπάν. Τι πρόβλημα βέβαια είναι ότι στη Ιταλία υπάρχει και άλλο αρκετά ισχυρό ακροδεξιό κόμμα (αδερφοί της Ιταλίας) ενώ ο Μπερλουσκόνι δε νομίζω ότι έχει κανένα προβλημα να (ξανά)συνεργαστεί με την Λέγκα.πατησιωτης έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 10:22Η Ιταλία έχει απλή αναλογική.50% είναι δύσκολο να πιάσει κάποιος.Κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου η απλή αναλογική χρησιμοποιήθηκε για να κρατήσει εκτός εξουσίας το μεγάλο Κομμουνιστικό Κόμμα.Γίνονταν συνέχεια διάφορες κυβερνήσεις συνασπισμού των άλλων κομμάτων που τους άφηναν απέξω.Ίσως κάποιοι θέλουν να παίξουν το ίδιο κόλπο με τον Σαλβίνι τώρα.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 01:27Επιμένεις, ενώ σου λέω ότι εγώ που έχω επαφή με την Ιταλία φουλ (1/3 του έτους είμαι Ιταλία) ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.Philip Mortimer έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 01:12
Πιο κοντά στην τσιπροαριστερα βρίσκονται οι πενταστεροι. Το δημοκρατικό κόμμα είναι σοβαρό.
Ειδικά αν.αρχισουν να κάνουν τα αντίθετα με το μεταναστευτικό από όσα κάνει ο Σαλβίνι.
Μόλις τον έστειλαν στο 45+. Και εννοείται δεν πρόκειται να εξαντλήσουν τον χρόνο, όσες πιέσεις και να δέχονται από την Ευρώπη.
Έζησα στην Ιταλία επί κυβερνήσεως Berlusconi, δεν έχω ξαναδεί καλύτερη κυβέρνηση, και κοινωνική πολιτική. Ο Σύλβιος ήταν ο τελευταίος Ευρωπαίος Ηγέτης. Μετά ήρθαν οι μέλισσες.
Ordem e Progresso.
- Otto Weininger
Ναι, μόνο που ο Τραμπ δεν θα χάσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 10:06Αν σχηματιστεί κυβέρνηση και κρατήσει μέχρι το 2020 λογικά μπορεί να ελπίζει σε λιμπεραλ ντεμοκρασι κύμα μετά την ήττα Τραμπ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Έχετε καταλάβει πως ο Trump -ούτε κι εγώ πιστεύω πως είναι αρνάκι,- ένας ρατσίσταρος του κερατά είναι είναι ως τώρα ο πιο πετυχημένος Πρόεδρος των τελευταίων εποχών; Εγώ δεν ξέρω, αλλά στην εξωτερική πολιτική δεν έχω δει καλύτερον.
Ordem e Progresso.
- Otto Weininger
Οι φιλοαμερικανοι εδω, θεωρούν δυνατή Αμερική μια Αμερική που θα βομβαρδίζει τον μισό πλανήτη, θα εγγυάται αυτή τα πάντα αλλά ταυτόχρονα θα κάνει πλάτες να πλουτίζουν οι Κινέζοι και η Ευρώπη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Golden Age
Ο Σαλβίνι όρθωσε ανάστημα σε μνημόνια και λαθρομετανάστευση.Τώρα τον βάζουν στην άκρη για να τα περάσουν όλα και να υποτάξουν την Ιταλία. Θα τους γυρίσει μπούμερανκ στις εκλογές.
Είναι φανερό, ότι πάνε να βγάλουν τον Salvini από τη μέση, αλλά αν ξαναβγεί μόνος του, μαύρο φίδι που τους έφαγε. Ο ιταλικός λαός είναι πολύ οργισμένος, από τότε που η Μέρκελ αποκεφάλισε τον Berlusconi, και διορίσανε αυτόν τον χασάπη για πρωθυπουργό που έκλεισε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μετά είχανε αυτήν την Puppe τον σοσιαλδημοκράτη Renzi, χωρίς να τον έχει ψηφίσει ούτε η μάνα του. Ελπίζουμε όλοι σε μια σσθεναρή αντίσσταση της Ιταλίας στη γοτθοποίηση της Ευρώπης υπό τον ζυγό της λουθηρανής μπότας ή του καλτσοπεδίλου.
Ordem e Progresso.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Θα σε κυνηγήσουν με αυτά που γράφεις οι φίλοι σου οι προοδευτικοί.

Η μεγαλύτερη κωλοφαρδία μας ήταν που βγήκε ο ξανθός και όχι η Clinton. Επίσης περιμένω πολλά από τον Johnson, φαίνεται δυνατός, αν κι είναι τσαρλατανάκος. Στη Γερμανία θα φάνε μια πούτcα επειδή η AfD δυστυχώς θ΄ανέβει και μη χαίρεστε, δεξιοί, δεν είναι δεξιοί αν εσάς, κωλοναζί του κερατά είναι, και σας βλέπουν σαν monkeys. Πιστεύουν ότι ζείτε εις βάρος τους, και αν σας είχαν κάνει ένα καλό carpet bombing θα παίρνανε καλύτερες συντάξεις.
Ordem e Progresso.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Cavaliere έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 14:36Η μεγαλύτερη κωλοφαρδία μας ήταν που βγήκε ο ξανθός και όχι η Clinton. Επίσης περιμένω πολλά από τον Johnson, φαίνεται δυνατός, αν κι είναι τσαρλατανάκος. Στη Γερμανία θα φάνε μια πούτcα επειδή η AfD δυστυχώς θ΄ανέβει και μη χαίρεστε, δεξιοί, δεν είναι δεξιοί αν εσάς, κωλοναζί του κερατά είναι, και σας βλέπουν σαν monkeys. Πιστεύουν ότι ζείτε εις βάρος τους, και αν σας είχαν κάνει ένα καλό carpet bombing θα παίρνανε καλύτερες συντάξεις.
Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε τέτοιο.Έχασαν τον πόλεμο.

- Dwarven Blacksmith
Πολύ προοδευτικό το "καλύτερα πόλεμος με Ιράν και Κίνα αύριο πάρα με τη Λιβύη σήμερα".πατησιωτης έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 14:25Θα σε κυνηγήσουν με αυτά που γράφεις οι φίλοι σου οι προοδευτικοί.Εγώ έχω βαρεθεί να γράφω στο σχετικό νήμα.Ο φανατισμός των αντιπάλων του παγκοσμίως είναι πολύ μεγάλος διότι κατέλαβε το αξίωμα μέσω του οποίου όλοι αυτοί ήλπιζαν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα της παγκοσμιοποίησης.Η κουβέντα δεν έχει και νόημα επειδή από την Ευρώπη έχουμε μηδενική δυνατότητα επίδρασης.
Πολύ προοδευτική η απαξίωση των συμμάχων.
Πολύ προοδευτική η αποχώρηση από τη συμφωνία του Παρισιού.
Και ενδεικτικό της μπούμερ νοοτροπίας.
Γενικά βέβαια τι στοιχεία έχουμε ότι ο Καβαλιερε είναι προοδευτικός πέρα από τον αυτοπροσδιορισμό του;

Δεν μπορούν, αλλά θα το ήθελαν πολύ. ΟΙ περισσότεροι ψηφοφόροι τους επιμένουν ακόμα στο ψέμμα, ότι αν κανείς δηλώνει περήφανος ως Γερμανός, χαρακτηρίζεται ναζί. Μια κλαούρα που διαρκεί από το 1950 στη Γερμανία, που ο πατέρας μου πήγαινε Γυμνάσιο. Κλάμα, κλάμα, κλαψομουνίαση... Στην πραγματικότητα όλοι όσοι κάναν τον κροκόδειλο ήτανε ναζί, κάλυψαν ναζί, είχαν ναζί γονείς, βοηθήσαν λυκάνθρωπους στην συμμαχική κατοχή, βρίζαν τον Bauer μέχρι θανάτου, και τώρα οι επίγονοί τους μιλάνε για Ευρώπη των ευρωπαϊκών λαών και των ευρωπαϊκών αξιών, παπάρια μάντολες. Το ότι δεν μπορούν να βομβαρδίσουν δεν παίζει κανένα ρόλο. Αν μπορέσουν, θα το κάνουν.
Ordem e Progresso.
Μου βρίσκεις ένα ποστ μου που δηλώνω προοδευτικός;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 14:53Γενικά βέβαια τι στοιχεία έχουμε ότι ο Καβαλιερε είναι προοδευτικός πέρα από τον αυτοπροσδιορισμό του;
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παραγωγή τουρκικών drones στην Ιταλία..!
από Parrot » 22 Μαρ 2025, 12:06 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
22 Μαρ 2025, 12:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δραστική μείωση μεταναστευτικών ροών στην Ιταλία
από Scouser » 05 Σεπ 2024, 15:13 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 204 Προβολές
-