Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 21 Δεκ 2019, 16:18
Cavaliere έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 15:24
Με όλα αυτά, ασυδοσία αστυνομίας, σκάνδαλο δίκης Χ.Α., έκπτωση της πολιτικής ζωής, ανακοινώσεις Λοβέρδου για Ινδαρέ και γενικώς την κατάντια και την συνεχή καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την αυθαιρεσία της εξουσίας, θα έπρεπε να ξεκινήσει μια γενναία κίνηση αποκλεισμού της Ελλάδας. Να μην πάει κανείς ταξίδι εκεί, κανείς για τουρισμό, να αποκλειστούν τα εκθεσιακά της κέντρα, τα προϊόντα της να μην αγοράζονται, κλπ. Πώς σας φαίνεται ως ιδέα; Τώρα μου ήρθε. Εξαιρετικό;

Αν ήταν ατάκα σε σήριαλ, θυμίζει εποχές Δαλιανίδη και σε πιο σύγχρονη εκδοχή διαλόγους σειρών που έγραψε η Ακρίτα. Μεταξύ μας, προτιμώ τις εκδοχές του ρετιρέ από τις εκδοχές της φεγγαρόπετρας που κάλυψε η άμμος της λήθης. Εκσυγχρονίσου, δεν πιάνουν πια οι ατάκες κουτουκίων.
Γενικώς, μπορείς και καλύτερα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 21 Δεκ 2019, 16:25
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 16:18
Αν ήταν ατάκα σε σήριαλ, θυμίζει εποχές Δαλιανίδη και σε πιο σύγχρονη εκδοχή διαλόγους σειρών που έγραψε η Ακρίτα. Μεταξύ μας, προτιμώ τις εκδοχές του ρετιρέ από τις εκδοχές της φεγγαρόπετρας που κάλυψε η άμμος της λήθης. Εκσυγχρονίσου, δεν πιάνουν πια οι ατάκες κουτουκίων.
Άνθρωποι σαν εμένα δεν εξαρτώνται ούτε από
μπράβο, ούτε από κριτική, οπότε συνεχίζω στο μοτίβο μου. Τι λες για μια αρχή με κόψιμο της κάνουλας για να δούμε πόσο πατριώτες είστε;

Ordem e Progresso.
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 21 Δεκ 2019, 16:26
Bokolis έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 16:16
Με τόκο τα επιστρέφουμε ρε νούμερο.
Ναι, τα επιστρέφετε αφού πάρετε καινούρια. Κι αυτό εδώ και σχεδόν 200 χρόνια. Μη δουλεύετε πολύ.

Ordem e Progresso.
-
lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
από lonelyrider » 21 Δεκ 2019, 16:28
Η Ελ Δημοκρατία κινδυνεύει από τη ραγδαία αύξηση των πάσης φύσεως αναρχικών.
Εδώ να σημειώσω ότι ανάρχας δεν είναι μόνο ο κάθε Mr. Μολότωφ με τη στενή έννοια του όρου αλλά κι ο νεοΕλ επι παραδείγματει που ενώ έχει να πληρώσει το κόκκινο δάνειο του δεν το κάνει με αποτέλεσμα να πληρώνουν οι υπόλοιποι τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών.
ΥΓ Νηματοθέτα είσαι μεγάλο τρόλι ρε συ.
Συναγωνίζεσαι αξίως ακόμα και τη Γενιά της Αμαρτίας.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
Bokolis
από Bokolis » 21 Δεκ 2019, 16:29
Cavaliere έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 16:26
Bokolis έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 16:16
Με τόκο τα επιστρέφουμε ρε νούμερο.
Ναι, τα επιστρέφετε αφού πάρετε καινούρια. Κι αυτό εδώ και σχεδόν 200 χρόνια. Μη δουλεύετε πολύ.

Όπως κάνουν όλα σχεδόν τα κράτη παγκοσμίως.Δεν είναι Ελληνική πρωτοτυπία.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 21 Δεκ 2019, 16:33
Cavaliere έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 16:25
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 16:18
Άνθρωποι σαν εμένα δεν εξαρτώνται ούτε από
μπράβο, ούτε από κριτική, οπότε συνεχίζω στο μοτίβο μου. Τι λες για μια αρχή με κόψιμο της κάνουλας για να δούμε πόσο πατριώτες είστε;

Σιγά μην περιμένω κριτική πατριωτισμού από τον κάθε οικονομικό μετανάστη που λίγδωσε το αντεράκι του στη Γερμανία αλλά δηλώνει ακόμη κομμουνιστής στην Ελλάδα.
Είπαμε, το κουτουκιακόν κόνσεπτ θεωρείται πλέον γραφικό είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 21 Δεκ 2019, 16:33
Bokolis έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 16:29
Όπως κάνουν όλα σχεδόν τα κράτη παγκοσμίως.Δεν είναι Ελληνική πρωτοτυπία.
Τα άλλα κράτη δανείζουν κιόλας, δεν τρώνε έτοιμα.
Ordem e Progresso.
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 21 Δεκ 2019, 16:35
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 16:33
Σιγά μην περιμένω κριτική πατριωτισμού από τον κάθε οικονομικό μετανάστη που λίγδωσε το αντεράκι του στη Γερμανία αλλά δηλώνει ακόμη κομμουνιστής στην Ελλάδα.
Χα, χα, αρχίσαμε τις προσωποποιήσεις, μην ξεχνάμε και την καταγωγή μας. Έτσι, όσο θυμώνεις γίνεσαι του χεριού μου. Πες μου τώρα, να κλείσουμε τις κάνουλες, να γελάσουμε με τον πατριωτισμό σας;

Ordem e Progresso.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 21 Δεκ 2019, 16:38
Cavaliere έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 16:35
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 16:33
Χα, χα, αρχίσαμε τις προσωποποιήσεις, μην ξεχνάμε και την καταγωγή μας. Έτσι, όσο θυμώνεις γίνεσαι του χεριού μου. Πες μου τώρα, να κλείσουμε τις κάνουλες, να γελάσουμε με τον πατριωτισμό σας;

Εγώ όχι μόνον θυμάμαι αλλά ξερω την καταγωγή μου και δεν έχω κάποιο πρόβλημα γι' αυτό.
Αντιθέτως.
Άλλοι έχουν.

Οπότε, βρες κάποιον με τα αντίστοιχα απωθημένα καταγωγής για να παίξεις παιχνιδάκια πατριωτισμού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 21 Δεκ 2019, 16:41
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 16:38
Εγώ όχι μόνον θυμάμαι αλλά ξερω την καταγωγή μου και δεν έχω κάποιο πρόβλημα γι' αυτό.
Αντιθέτως.
Άλλοι έχουν.

Οπότε, βρες κάποιον με τα αντίστοιχα απωθημένα καταγωγής για να παίξεις παιχνιδάκια πατριωτισμού.
Βρε, εγώ είμαι βαθιά κομπλεξικός, άσε με, το ξέρεις πόσο κομπλεξικός είμαι
καλύτερα; Πες τώρα για την κάνουλα, κούκλα μου, θα χορέψεις τον Ζάλογγο σαν νέα σουλιώτισσα; Ή θα πάρεις καινούριο τράτο;

Ordem e Progresso.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 21 Δεκ 2019, 16:47
Cavaliere έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 16:41
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 16:38
Αντιθέτως.
Άλλοι έχουν.

Βρε, εγώ είμαι βαθιά κομπλεξικός, άσε με, το ξέρεις πόσο κομπλεξικός είμαι
καλύτερα; Πες τώρα για την κάνουλα, κούκλα μου, θα χορέψεις τον Ζάλογγο σαν νέα σουλιώτισσα; Ή θα πάρεις καινούριο τράτο;

Σιγά μη χορέψω χορό του Ζαλόγγου για όσους δηλώνουν πατριώτες σήμερα.

Αυτό θα ήταν συναίνεση στη τελειωτική καταστροφή και όχι στη συνέχεια των Ελλήνων.
Δεν έχω καμμία πρόθεση συμμετοχής στην εν λόγω γενοκτονία των εννοιών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό
από ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό » 21 Δεκ 2019, 16:52
Ναι γιά. Να γρηγορήσουμε να ξοφλήσουμε τα δάνεια (όπου η αποδοχή εξ ημών αυτών έγινε ως πράξη ευλογίας προς τους προτεστάντες βαλανιδοφάγους του Βορρά, όπως π.χ. ο Μελχισεδέκ δέχθηκε την δεκάτη του Αβραάμ, από μεγαλοψυχία) για να τα ξοδέψουν οι ασυλλόγιστοι βόρειοι στα ναρκωτικά και τα ποτά.
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 21 Δεκ 2019, 16:52
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 16:47
Σιγά μη χορέψω χορό του Ζαλόγγου για όσους δηλώνουν πατριώτες σήμερα.

Αυτό θα ήταν συναίνεση στη τελειωτική καταστροφή και όχι στη συνέχεια των Ελλήνων.
Δεν έχω καμμία πρόθεση συμμετοχής στην εν λόγω γενοκτονία των εννοιών.
Ωραία, συμφωνείς, δηλαδή, πως πίσω από τη ρητορική πατριωτισμού, υπάρχει ένα δήθεν, και ένα παρόν πολύ λιγότερο αθώο από αυτό που πλασσάρεται από τους λαλαλά ελληνάρες.
Ordem e Progresso.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 21 Δεκ 2019, 16:57
Ε, κάτι τέτοιο νομίζει και ο Καβαλιέρε.
Προσωπικώς πάντως βρίσκω σχεδόν ποιητική την επέλαση της πγιοτικής καβαλερίας ρουστικάνας και το συντονισμό στον ίδιο βηματισμό όλων των τμημάτων.
Η ισχύς της ιδεολογικής συμμαχίας. Αισθητικό -και ου μη μόνον- Δέος.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
-
- 23 Απαντήσεις
- 1144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
28 Μάιος 2024, 13:26
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
04 Απρ 2024, 16:05
-
-
- 54 Απαντήσεις
- 2576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ik_90
02 Μαρ 2025, 10:00
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 1272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
10 Ιούλ 2023, 11:41
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.