Τύλιξε μισό κιλό επανάσταση, Σοσιαλμπάχαλε Μεγαλόκαρδε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 12:00Αν και ήταν φασίσταριο, καλό του ταξίδι. Είμαστε μεγαλοκαρδοι εμείς οι επαναστάτες.
Δολοφονία με αρωμα τρομοκρατιας στην Ιαπωνία
Re: Δολοφονία με αρωμα τρομοκρατιας στην Ιαπωνία
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εγω έκανα το καθήκον μου την περίοδο 06-12, τόσο στο παλαιό φόρουμ, όσο και στους δρόμους. Μεγάλωσα πλέον, κουράστηκα, ακολουθώ πλέον ατομική εξεγερτικη πορεία. Είναι καιρός οι νέοι ανθρώποι να παραδειγματιστουν, και να δράσουν, για το δικό τους μέλλον.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 12:03Τύλιξε μισό κιλό επανάσταση, Σοσιαλμπάχαλε Μεγαλόκαρδε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 12:00Αν και ήταν φασίσταριο, καλό του ταξίδι. Είμαστε μεγαλοκαρδοι εμείς οι επαναστάτες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
ο useyourfuckingbrain εισαι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 12:10Εγω έκανα το καθήκον μου την περίοδο 06-12, τόσο στο παλαιό φόρουμ, όσο και στους δρόμους. Μεγάλωσα πλέον, κουράστηκα, ακολουθώ πλέον ατομική εξεγερτικη πορεία. Είναι καιρός οι νέοι ανθρώποι να παραδειγματιστουν, και να δράσουν, για το δικό τους μέλλον.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 12:03Τύλιξε μισό κιλό επανάσταση, Σοσιαλμπάχαλε Μεγαλόκαρδε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 12:00Αν και ήταν φασίσταριο, καλό του ταξίδι. Είμαστε μεγαλοκαρδοι εμείς οι επαναστάτες.
Αυτό ακριβώς εννοώ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 12:10Εγω έκανα το καθήκον μου την περίοδο 06-12, τόσο στο παλαιό φόρουμ, όσο και στους δρόμους. Μεγάλωσα πλέον, κουράστηκα, ακολουθώ πλέον ατομική εξεγερτικη πορεία. Είναι καιρός οι νέοι ανθρώποι να παραδειγματιστουν, και να δράσουν, για το δικό τους μέλλον.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 12:03Τύλιξε μισό κιλό επανάσταση, Σοσιαλμπάχαλε Μεγαλόκαρδε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 12:00Αν και ήταν φασίσταριο, καλό του ταξίδι. Είμαστε μεγαλοκαρδοι εμείς οι επαναστάτες.

Μια χαρά τα καταφέρατε και στα φόρουμ και στους δρόμους ως φολκλορικό δρώμενο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Παλαιοελλαδίτης
Νομίζω ο sundrops.talaipwros έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 12:10ο useyourfuckingbrain εισαι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 12:10Εγω έκανα το καθήκον μου την περίοδο 06-12, τόσο στο παλαιό φόρουμ, όσο και στους δρόμους. Μεγάλωσα πλέον, κουράστηκα, ακολουθώ πλέον ατομική εξεγερτικη πορεία. Είναι καιρός οι νέοι ανθρώποι να παραδειγματιστουν, και να δράσουν, για το δικό τους μέλλον.

Αυτός που γράφεις στρόφαρε περισσότερο από τον ένοπλο. Ο δκος μας είναι φάση δαπέργολα και λοιπής ευφυούς χλωρίδας του πχώρου.talaipwros έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 12:10ο useyourfuckingbrain εισαι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 12:10Εγω έκανα το καθήκον μου την περίοδο 06-12, τόσο στο παλαιό φόρουμ, όσο και στους δρόμους. Μεγάλωσα πλέον, κουράστηκα, ακολουθώ πλέον ατομική εξεγερτικη πορεία. Είναι καιρός οι νέοι ανθρώποι να παραδειγματιστουν, και να δράσουν, για το δικό τους μέλλον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Όχι ρε, αυτός πρέπει να ήταν πολύ έτζι. Εγώ ήμουν άναρχορομαντικός.talaipwros έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 12:10ο useyourfuckingbrain εισαι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 12:10Εγω έκανα το καθήκον μου την περίοδο 06-12, τόσο στο παλαιό φόρουμ, όσο και στους δρόμους. Μεγάλωσα πλέον, κουράστηκα, ακολουθώ πλέον ατομική εξεγερτικη πορεία. Είναι καιρός οι νέοι ανθρώποι να παραδειγματιστουν, και να δράσουν, για το δικό τους μέλλον.

- Dwarven Blacksmith
Χμ ναι τώρα αυτό δεν ξέρω αν αυτό το έβγαλαν από το γεγονός ότι τον σκότωσε, οπότε είναι κύκλος, ή από κάπου αλλού.πατησιωτης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 11:45Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 11:31Περίεργο. Άμα είναι να χαλάσεις τη ζωή σου να το κάνεις αυτό, γιατί να σκοτώσεις τον πρώην και όχι τον νυν;
Αλλά αν ισχύει το εξηγεί.

-
Δεν τον θυμάμαι τον use το έγραφε, πέρασαν και χρόνια. Έναν άλλον ήξερα που ήταν ελευθερίακος τότε και είχε για φώτο τη Γώγου. Τώρα έχει γίνει κνιτης. 

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τελικα επιβεβαιωθηκε οτι ο Σιντζο Αμπε ειναι νεκρος.
Οποτε ο τιτλος αλλαζει σε "Δολοφονια" πλεον.
Οποτε ο τιτλος αλλαζει σε "Δολοφονια" πλεον.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Kαι απο οτι ειδα στο CNN τωρα οι Ρωσοι ηδη αναφέρονται σε "πραξη τρομοκρατιας".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Οι Ρώσοι με κάτι τέτοια είναι χεσμενοι, αν και θα έχουν καλύτερα ασφάλεια φαντάζομαι.
- George_V
Απλα οι Γιαπωνεζοι δεν περιμεναν οτι στη χωρα τους με μηδενικα σχεδον "firearm crimes" θα συμβει κατι τετοιο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 12:27Οι Ρώσοι με κάτι τέτοια είναι χεσμενοι, αν και θα έχουν καλύτερα ασφάλεια φαντάζομαι.
H τελευταια πολιτικη δολοφονια στην Ιαπωνια ηταν το 1960 οταν ενας 17χρονος ακροδεξιος δολοφονησε τον Προεδρο του Σοσιαλιστικου Κομματος με ξίφος.

- Space_Passenger
πάει γραμμη για κρεμαλα ο τυπος αφου πεθανε ο Αμπε. Δεν εχει μαλακιες στην Ιαπωνια. Βεβαια θα παρει καιρο.
- George_V
H στιγμη της δολοφονιας και η συλληψη του δολοφονου σε βιντεο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παρατηρητήριο τρομοκρατίας στην Ευρώπη
από Otto Weininger » 14 Οκτ 2023, 18:22 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
14 Οκτ 2023, 18:22
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
05 Αύγ 2023, 19:24
-
- 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
08 Απρ 2024, 09:17
-
-
Νέα δημοσίευση Εμπειρία Ελληνα καθηγητή αντισεισμικών κατασκευών από σεισμό στην Ιαπωνία
από Ίακχος » 14 Ιαν 2025, 17:07 » σε Αρχιτεκτονική - 4 Απαντήσεις
- 303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
15 Ιαν 2025, 00:18
-