Οι Ταλιμπαν καίνε μουσικά όργανα
- Space_Passenger
Re: Οι Ταλιμπαν καίνε μουσικά όργανα
Εμενα καποια κομματια της τραπ μαρεσουν να πω την αμαρτια μου. Οχι οτι θα πηγαινα να αγορασω και δισκο βεβαια.
Ρε συ, πήγα το ΣΚ σε μια παραλία που έπρεπε να κάνεις 12 χιλ δύσκολο χωματόδρομο για να φτάσεις σε μια (νόμιζα) ερημική παραλία και ήταν γεμάτη με κάτι τύπους που κοπανούσαν τραπ όλη μέραΥδράργυρος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 13:23Μπουμερίζεις
Σκοτώστε τους!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και τι θα κάνουμε ρε δικέ μου, θα βγαίνουμε στους δρόμους να καίμε midi controllers και macbook pro μπρο;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Δεν κάνω φυσικά υποδείξεις, ας κάνουν ότι θέλουν. Αλλά κριντζ κατά τη γνώμη μου.

- Green Dragon
Μπα, η θεά τύχη τους έχει προικίσει με απίστευτη ηλιοφάνεια καθ' όλο τον χρόνο. θα πουλάνε ΑΠΕ, πάλι πρωτοπόροι στην ενέργεια θα είναι. Ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς δεν ξέρω τι θα έκαναν με την άχρηστη έρημο.Space_Passenger έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 13:30Οι Ταλιμπαν ειναι πιο "σκληροι" απο τους Σαουντ. Στη Σ.Αραβια τα πετροδολαρια εχουν φερει καποιο ειδους "πολιτισμο" και "ημιαγρια" κατασταση. Στο Αφγανισταν ειναι "αγρια" σκετο. Δεν εχουν εκει πετρελαιο. Ειμαι περιεργος τι θα γινει στη Σ.Αραβ. οταν στερεψουν οι κανουλες.Υδράργυρος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 13:18Και στη Σαουδική Αραβία απαγορεύεται η μουσική. Και οι ΗΠΑ είναι εκεί εδώ και χρόνια
Απο το '73 που ανετραπει η Μοναρχια στο Αφγανισταν μονο εμφυλιοι πολεμοι, φτωχεια, εγκληματα, Πολεμαρχοι, κατοχη κτλ κτλ. Οι Ταλιμπαν εφεραν "σταθεροτητα" στη χωρα υπο την ηγεσια τους. Την δικη τους βεβαια σταθεροτητα. Κατι μου λεει δεν θα ξανακανουν το λαθος του 2001 και αυτη τη φορα θα μακροημερευσουν (δυστυχως) στον Μεσαιωνα τους. Οι ΗΠΑ ηθελαν να αποδεσμευσουν δυναμεις για το θεατρο του Ειρηνικου και την Κινα και φυγαν. Μονη λυση πλεον για τους Αφγανους να φυγουν απο τη χωρα.
Ναι αλλά δεν θα καίγατε τα λαπ και τα σύνθια σας.Green Dragon έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 13:40

.
.
Τι κριντζ ρε συ, αυτοί είναι για πολλές σφαλιάρες λέμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 13:41Δεν κάνω φυσικά υποδείξεις, ας κάνουν ότι θέλουν. Αλλά κριντζ κατά τη γνώμη μου.

.
.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οι Αφγανοι παντως πουλάνε και πράσινη παπαρούνα σε όλο τον κόσμοGreen Dragon έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 13:41Μπα, η θεά τύχη τους έχει προικίσει με απίστευτη ηλιοφάνεια καθ' όλο τον χρόνο. θα πουλάνε ΑΠΕ, πάλι πρωτοπόροι στην ενέργεια θα είναι. Ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς δεν ξέρω τι θα έκαναν με την άχρηστη έρημο.Space_Passenger έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 13:30Οι Ταλιμπαν ειναι πιο "σκληροι" απο τους Σαουντ. Στη Σ.Αραβια τα πετροδολαρια εχουν φερει καποιο ειδους "πολιτισμο" και "ημιαγρια" κατασταση. Στο Αφγανισταν ειναι "αγρια" σκετο. Δεν εχουν εκει πετρελαιο. Ειμαι περιεργος τι θα γινει στη Σ.Αραβ. οταν στερεψουν οι κανουλες.Υδράργυρος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 13:18Και στη Σαουδική Αραβία απαγορεύεται η μουσική. Και οι ΗΠΑ είναι εκεί εδώ και χρόνια
Απο το '73 που ανετραπει η Μοναρχια στο Αφγανισταν μονο εμφυλιοι πολεμοι, φτωχεια, εγκληματα, Πολεμαρχοι, κατοχη κτλ κτλ. Οι Ταλιμπαν εφεραν "σταθεροτητα" στη χωρα υπο την ηγεσια τους. Την δικη τους βεβαια σταθεροτητα. Κατι μου λεει δεν θα ξανακανουν το λαθος του 2001 και αυτη τη φορα θα μακροημερευσουν (δυστυχως) στον Μεσαιωνα τους. Οι ΗΠΑ ηθελαν να αποδεσμευσουν δυναμεις για το θεατρο του Ειρηνικου και την Κινα και φυγαν. Μονη λυση πλεον για τους Αφγανους να φυγουν απο τη χωρα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Green Dragon
- Υδράργυρος
Αφού πήγες και συ να κάνεις το θείο που θα κάτσει με τη νεολαία, τραπ θα φας στη μάπα. Τράβα να νοικιάσεις ξαπλώστρα σαν τον Έλληνα μεσήλικα της εποχής ΜητσοτάκηBeria έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 13:38Ρε συ, πήγα το ΣΚ σε μια παραλία που έπρεπε να κάνεις 12 χιλ δύσκολο χωματόδρομο για να φτάσεις σε μια (νόμιζα) ερημική παραλία και ήταν γεμάτη με κάτι τύπους που κοπανούσαν τραπ όλη μέρα
Σκοτώστε τους!
Λάπτοπ, synthesizer.Green Dragon έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 13:46Κάνε λίγο μετάφραση
.
.
- Λίνο Βεντούρα
Στις ξαπλώστρες δεν παίζει τραπ στην διαπασών; Τι μας λες;Υδράργυρος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 13:47Αφού πήγες και συ να κάνεις το θείο που θα κάτσει με τη νεολαία, τραπ θα φας στη μάπα. Τράβα να νοικιάσεις ξαπλώστρα σαν τον Έλληνα μεσήλικα της εποχής Μητσοτάκη
Εγώ θα πήγαινα με ήχο σύστημα και ολόκληρη δισκογραφία από Φλοριδιανο death MetalBeria έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 13:38Ρε συ, πήγα το ΣΚ σε μια παραλία που έπρεπε να κάνεις 12 χιλ δύσκολο χωματόδρομο για να φτάσεις σε μια (νόμιζα) ερημική παραλία και ήταν γεμάτη με κάτι τύπους που κοπανούσαν τραπ όλη μέρα
Σκοτώστε τους!
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καλά κάνουν. Ο Προφήτης τους είπε ''singing sprouts hypocrisy in the heart as rain sprouts plants'' και ''there will be among my Ummah people who will regard as permissible adultery, silk, alcohol and musical instruments''. 

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 581 Απαντήσεις
- 7502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
20 Σεπ 2024, 00:49
-
-
Νέα δημοσίευση 2 xronia Ταλιμπαν στην Εξουσια
από Space_Passenger » 16 Αύγ 2023, 12:16 » σε Διεθνής πολιτική - 201 Απαντήσεις
- 6924 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
23 Φεβ 2025, 21:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς οι Ταλιμπάν κατέστρεψαν την επιχείρηση παραγωγής ηρωίνης της CIA-ΗΠΑ στο Αφγανιστάν
από Frappezitis » 10 Ιούλ 2023, 07:02 » σε Διεθνής πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 1089 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
22 Ιουν 2024, 14:22
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
16 Ιούλ 2023, 11:49