άλλοι σκοτώνονται για την πατρίδα τους και ...άλλοι παρτάρουν
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: άλλοι σκοτώνονται για την πατρίδα τους και ...άλλοι παρτάρουν
Μήπως είναι αδειουχοι φαντάροι που γυρισαν απο το μετωπο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ρε είστε σοβαροί; οι συμπατριώτες τους σκοτώνονται καθημερινά για τη πατρίδα τους κι αυτοί παρτάρουν σα να μην συμβαίνει τίποτα και εσείς το θεωρείτε λογικό και ηθικά σωστό; εγώ προσωπικά αν ήμουν στη πρώτη γραμμή και έβλεπα ότι οι συμπατριώτες μου στα μετόπισθεν έκαναν τέτοια θα πετούσα το όπλο, δεν αξίζει να σκοτωθείς για αυτούςNewModelArmy έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 20:06Καλά κάνουν και ζουν τη ζωή τους. Είναι ενα ισχυρό μήνυμα. Τι θέλετε να, μοιρολογανε 24/7 επι δυο χρόνια επειδή τους έτυχε ο Χιτλερισκος για γείτονας;
όταν κάποιος πολεμάει για σένα, πρέπει να το εκτιμάς και να το σέβεσαι. θυσιάζει το υπέρτατο αγαθό, τη ζωή του για την δική σου ελευθερία. αυτό που είδα ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι η απόλυτη απαξίωση των ανθρώπων που αγωνίζονται για τη χώρα τους από τους ίδιους τους τούς συμπατριώτες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Dwarven Blacksmith
- Lt Aldo Raine
Πρώτα σαν τραγωδία,μετά σαν φάρσα:Ο "ισπανικός εμφύλιος" απο τα Λιντλ με τις τρανστζέντερ πασιονάριες τύπου Άστον Τσιρίλο και τις διεθνεις ταξιαρχίες με χορηγους τις 'περεσίες έχει και τους ανάλογους αλληλέγυους.
Αλληλεγγύη λοιπόν στη "χρυσή νεολαία" του Μπαντεριστάν απο το σαράντατακατό.
Αλληλεγγύη λοιπόν στη "χρυσή νεολαία" του Μπαντεριστάν απο το σαράντατακατό.
Εντάξει, η ζωή δεν σταματάει λόγω του πολέμου. Φυσικά ο καθένας από αυτούς πρέπει να ελεγχθεί ως προς το κατά πόσο είναι νόμιμα εκτός ΕΔ. Από εκεί και πέρα, το ζήτημα είναι κοινωνικό. Εγώ θα έκοβα την παρέα σε άνθρωπο ο οποίος ενώ η πατρίδα βρίσκεται σε πόλεμο, δεν συνεισφέρει όσο μπορεί στην πολεμική προσπάθεια και προτιμάει να παρτάρει, έστω και αν το κάνει νόμιμα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Να φανταστω δηλαδή πως οταν οι Αμερικάνοι πολεμούσαν στον Ειρηνικο και στην Ευρώπη οι Καλιφορνεζοι δεν πήγαιναν παραλία και δεν έπιναν κοκτέιλ στα καλιφορνέζικα μπαρ,ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 20:17ρε είστε σοβαροί; οι συμπατριώτες τους σκοτώνονται καθημερινά για τη πατρίδα τους κι αυτοί παρτάρουν σα να μην συμβαίνει τίποτα και εσείς το θεωρείτε λογικό και ηθικά σωστό; εγώ προσωπικά αν ήμουν στη πρώτη γραμμή και έβλεπα ότι οι συμπατριώτες μου στα μετόπισθεν έκαναν τέτοια θα πετούσα το όπλο, δεν αξίζει να σκοτωθείς για αυτούςNewModelArmy έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 20:06Καλά κάνουν και ζουν τη ζωή τους. Είναι ενα ισχυρό μήνυμα. Τι θέλετε να, μοιρολογανε 24/7 επι δυο χρόνια επειδή τους έτυχε ο Χιτλερισκος για γείτονας;
όταν κάποιος πολεμάει για σένα, πρέπει να το εκτιμάς και να το σέβεσαι. θυσιάζει το υπέρτατο αγαθό, τη ζωή του για την δική σου ελευθερία. αυτό που είδα ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι η απόλυτη απαξίωση των ανθρώπων που αγωνίζονται για τη χώρα τους από τους ίδιους τους τούς συμπατριώτες
ρε ειστε σοβαροι; η ζωή για τους πισω συνεχιζεται.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
η πατρίδα τους δεν απειλούταν, δεν κατείχαν οι ναζί εδάφη τους, ούτε ήταν έτοιμοι να καταλάβουν την καλιφόρνια. το ανάλογο ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι αν όταν οι ναζί το φθινόπωρο του 1941 προέλαυναν προς τη Μόσχα, οι Ρώσοι στη Μόσχα ξεφάντωναν;Αλιόσα έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 20:38Να φανταστω δηλαδή πως οταν οι Αμερικάνοι πολεμούσαν στον Ειρηνικο και στην Ευρώπη οι Καλιφορνεζοι δεν πήγαιναν παραλία και δεν έπιναν κοκτέιλ στα καλιφορνέζικα μπαρ,ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 20:17ρε είστε σοβαροί; οι συμπατριώτες τους σκοτώνονται καθημερινά για τη πατρίδα τους κι αυτοί παρτάρουν σα να μην συμβαίνει τίποτα και εσείς το θεωρείτε λογικό και ηθικά σωστό; εγώ προσωπικά αν ήμουν στη πρώτη γραμμή και έβλεπα ότι οι συμπατριώτες μου στα μετόπισθεν έκαναν τέτοια θα πετούσα το όπλο, δεν αξίζει να σκοτωθείς για αυτούςNewModelArmy έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 20:06Καλά κάνουν και ζουν τη ζωή τους. Είναι ενα ισχυρό μήνυμα. Τι θέλετε να, μοιρολογανε 24/7 επι δυο χρόνια επειδή τους έτυχε ο Χιτλερισκος για γείτονας;
ρε ειστε σοβαροι; η ζωή για τους πισω συνεχιζεται.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Dwarven Blacksmith
Κυριολεκτικά έφερα τα πόστερς...

- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Μα οι Ρώσοι δεν προελαύνουν προς το Κιεβο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 20:43η πατρίδα τους δεν απειλούταν, δεν κατείχαν οι ναζί εδάφη τους, ούτε ήταν έτοιμοι να καταλάβουν την καλιφόρνια. το ανάλογο ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι αν όταν οι ναζί το φθινόπωρο του 1941 προέλαυναν προς τη Μόσχα, οι Ρώσοι στη Μόσχα ξεφάντωναν;
Νομίζετε ότι αν γίνει τίποτα με την Τουρκία θα είναι πολύ διαφορετικά και εδώ;
Μια τρανταχτή επιβεβαίωση γιατί σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ούτε προσωπικά ούτε ομαδικά να εμπλακούμε σε οποιοδήποτε πόλεμο των ολιγαρχών. Να στείλει τα παιδιά του ο ζελένσκυ και ο μούλης ή να πάει η κάθε μοντέλα του ινσταγραμ.
Μια τρανταχτή επιβεβαίωση γιατί σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ούτε προσωπικά ούτε ομαδικά να εμπλακούμε σε οποιοδήποτε πόλεμο των ολιγαρχών. Να στείλει τα παιδιά του ο ζελένσκυ και ο μούλης ή να πάει η κάθε μοντέλα του ινσταγραμ.
Και παρτάρουν και θερίζουν Ρώσους φασίστες
Έχουν σύστημα
Έχουν σύστημα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Eθνικοκοινωνιστης
ψεμματα,ψεμματα ολα
γαβ

γαβ

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Πέρα από το ηθικό του ζητήματος το όλο αυτό παρτάρισμα δείχνει πόσο light αντιμετωπίζουν πολεμικά οι Ρώσοι την Ουκρανία.
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις όταν οι Αμερικάνοι επιτίθενται σε μια χώρα όχι διάθεση για παρταρισμα δεν υπάρχει αλλά ούτε ρεύμα ούτε ποτά ούτε κτίρια ούτε ζωντανοί από τα carpet bombing για να παρταρουν.
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις όταν οι Αμερικάνοι επιτίθενται σε μια χώρα όχι διάθεση για παρταρισμα δεν υπάρχει αλλά ούτε ρεύμα ούτε ποτά ούτε κτίρια ούτε ζωντανοί από τα carpet bombing για να παρταρουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εκατομμύρια Γάιδαροι σκοτώνονται κάθε χρόνο για φαρμακευτικούς λόγους
από Ίακχος » 16 Φεβ 2024, 16:12 » σε Ζώα & άνθρωπος - 2 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
16 Φεβ 2024, 16:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρ.Κένεντι Τζούνιορ: «Σκοτώνονται 8 Ουκρανοί για κάθε Ρώσο – Πεθαίνουν ως πιόνια για χάρη μας»
από Αρίστος » 06 Μάιος 2023, 09:50 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
06 Μάιος 2023, 10:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ή με την πατρίδα μας ή με τον Τραμπ
από Beria » 27 Φεβ 2025, 20:40 » σε Διεθνής πολιτική - 279 Απαντήσεις
- 5817 Προβολές
-