Τετέλεσται
Re: Τετέλεσται
https://m.902.gr/eidisi/kosmos/347286/o ... ord-stream
Ιδού οι σύμμαχοι των Ουκρανών που τους δίνουν στεγνά για την τρομοκρατική ενέργεια στο Nord Stream
Ιδού οι σύμμαχοι των Ουκρανών που τους δίνουν στεγνά για την τρομοκρατική ενέργεια στο Nord Stream
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Frappezitis
Ray McGovern (Πρώην CIA): Η Ρωσία δεν θα διαπραγματευτεί με την Ουκρανία και την Δύση ως ίσοι… αλλά από θέση ισχύος
Ο Ρώσος πρόεδρος Putin δεν θα διαπραγματευτεί με τις δυτικές χώρες και την Ουκρανία ως ίσοι, αλλά από θέση ισχύος δήλωσε ο Ray McGovern πρώην αξιωματικός τη CIA.
Ο Ρώσος πρόεδρος Putin δεν θα διαπραγματευτεί με τις δυτικές χώρες και την Ουκρανία ως ίσοι, αλλά από θέση ισχύος δήλωσε ο Ray McGovern πρώην αξιωματικός τη CIA.
«Εάν πραγματοποιηθούν τελικά διαπραγματεύσεις, η Ρωσία θα τις διεξάγει από μια αντικειμενική θέση ισχύος και θα υπαγορεύσουν τους τελικούς όρους», τόνισε ο Ray McGovern.
Σύμφωνα με τον Ray McGovern, στην κατάσταση με το Donetsk και το Luhansk, ο Putin εξαπατήθηκε πιστεύοντας ότι οι τότε ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας, Merkel και Holand, θα τηρήσουν την εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ.
Οι συμφωνίες του Μινσκ για την επίλυση της κατάστασης στην ανατολική Ουκρανία υπογράφηκαν το 2015.
Προέβλεπαν κατάπαυση του πυρός, απόσυρση βαρέων όπλων από τη γραμμή επαφής, καθώς και συνταγματική μεταρρύθμιση, βασικά στοιχεία της οποίας ήταν η αποκέντρωση και η ψήφιση νόμου για το ειδικό καθεστώς ορισμένων περιοχών των περιοχών Donetsk και Luhansk.
Οι αρχές της Ουκρανίας δεν εφάρμοσαν ποτέ αυτό το σχέδιο.
Η Ρωσία αναγνώρισε την ανεξαρτησία του Donetsk και Luhansk και ο Putin είπε ότι οι συμφωνίες του Μινσκ είναι πλέον άκυρες.
Ωστόσο, τον Δεκέμβριο 2022 η Merkel παραδέχτηκε ότι το Μινσκ ήταν μόνο ένας τρόπος για να κερδίσουν χρόνο, οι δυτικοί για να εξοπλίσουν την Ουκρανία, υπενθύμισε ο Ray McGovern.
Τώρα ο Ρώσος ηγέτης δεν θα επιτρέψει να εξαπατηθεί, αφού δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη στους δυτικούς, κατέληξε ο Ray McGovern.
Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2023, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Blinken είπε ότι η Ουκρανία θα διαπραγματευτεί εάν υπάρξει πρωτοβουλία εκ μέρους της Ρωσίας…
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- Frappezitis
Ο Διευθυντής της CIA Γουίλιαμ Μπερνς στάλθηκε στο Κίεβο - για να πιέσει τον Ζελένσκι να διαπραγματευτεί κατάπαυση του πυρός ή για να προσπαθήσει να σταματήσει τη ρήξη μεταξύ Ζελένσκι & Ζαλούζνιτου στο καθεστώς του Κιέβου;
Το αφεντικό της CIA κατευθύνεται για την ημέρα Ζ στο Κίεβο καθώς η Ουκρανία παραπαίει - Asia Times
https://asiatimes.com/2023/11/cia-boss- ... dium=email
With Putin eager to close in for the kill, CIA Director William Burns heads for Ukraine. Image: Obazrevatel
ισραηλινοι.

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καλή ερώτηση... ποιός ξέρει... το δεύτερο μου φαίνεται πιο πιθανό αλλά τι ξέρω εγώ...Frappezitis έγραψε: ↑16 Νοέμ 2023, 21:38Ο Διευθυντής της CIA Γουίλιαμ Μπερνς στάλθηκε στο Κίεβο - για να πιέσει τον Ζελένσκι να διαπραγματευτεί κατάπαυση του πυρός ή για να προσπαθήσει να σταματήσει τη ρήξη μεταξύ Ζελένσκι & Ζαλούζνιτου στο καθεστώς του Κιέβου;Το αφεντικό της CIA κατευθύνεται για την ημέρα Ζ στο Κίεβο καθώς η Ουκρανία παραπαίει - Asia Times
https://asiatimes.com/2023/11/cia-boss- ... dium=email
With Putin eager to close in for the kill, CIA Director William Burns heads for Ukraine. Image: Obazrevatel
- Frappezitis
ισραηλινοι.

Εσύ είσαι?
Δουλεύει με φτηνό σοφτγουεαρ (κινεζικό;) δεν είναι προγραμματισμένος να απαντά.πατησιωτης έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 13:29EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 10:52Η Ελλάδα δεν έχει κομμουνιστες, έχει αντιδυτικους εξηνταρακηδες ξεκάθαρα
Το ΚΚΕ στην Ελλάδα ιδρύθηκε και έζησε ως ρωσικό κόμμα και οι οπαδοί του συνεχίζουν ότι και να λέει επίσημα το κόμμα να είναι κάτι σαν ρωσική μειονότητα.Ο συγκεκριμένος άνοιξε και νήμα για τον θρησκευτικό φανατισμό στην Ελλάδακαι όταν του έβαλα βίντεο και εικόνες από Ρώσους κληρικούς να ευλογούν πυρηνικά όπλα δεν είπε τίποτε.
- Hector Buas
Εδώ είναι που τα τελειωμένα παρτάλια πουτινάκια συζητάνε για το τέλος της Ουκρανίας?
Αυτοί οι ίδιοι που μας διαβεβαίωναν πριν από 21 μήνες πως η Ουκρανία δεν θα αντέξει ούτε τρεις μέρες?
Με την όρεξη θα μείνετε παρτάλια μου...
Αυτοί οι ίδιοι που μας διαβεβαίωναν πριν από 21 μήνες πως η Ουκρανία δεν θα αντέξει ούτε τρεις μέρες?
Με την όρεξη θα μείνετε παρτάλια μου...
- Frappezitis
Βρετανικό περιοδικό: Ο Ζελένσκι πρέπει να ανακοινώσει επείγουσα μαζική επιστράτευση – Να πει την αλήθεια στον λαό του
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις απέτυχαν στους στόχους τους
ισραηλινοι.

- Hector Buas
Ε ναι, κάντο όπως ο Πούτιν...Frappezitis έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 11:49Βρετανικό περιοδικό: Ο Ζελένσκι πρέπει να ανακοινώσει επείγουσα μαζική επιστράτευση – Να πει την αλήθεια στον λαό του
- Frappezitis
ΕΚΤΑΚΤΟ- “Ο Πούτιν κέρδισε” λέει η WSJ – Λιθουανία: «Η Ρωσία είναι κοντά στην νίκη στην Ουκρανία» – Οι Ουκρανοί ξεμένουν από σφαίρες!
Αμερικανός Στρατηγός: "Οι Ουκρανοί έχουν 60 μέρες το πολύ"
Αμερικανός Στρατηγός: "Οι Ουκρανοί έχουν 60 μέρες το πολύ"
ισραηλινοι.