Τάδε έφη Φειδιας Παναγιωτου
- Golden Age
Re: Τάδε έφη Φειδιας Παναγιωτου
Μπράβο κουμπάροι... Αυτά συμβαίνουν όταν ψηφίζεις κάποιον με μόνο κριτήριο το ότι είναι διάσημος.
- Golden Age
Ο τύπος είχε πάει σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Κερύνεια κι έβγαλε χλιδάτη φωτογραφία

https://www.vradini.gr/kosmos/nees-anti ... es/558896/

https://www.vradini.gr/kosmos/nees-anti ... es/558896/
ο πιτσιρίκος είναι τελείως στόκος...20 χιλιάρικα το μήνα για να πετάει αρλουμπες και να κάνει ζημιά στα εθνικά θέματα...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Αν κρίνουμε από την Casp, μια χαρά αντιπροσωπευτική επιλογή είναιGolden Age έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 17:49Μπράβο κουμπάροι... Αυτά συμβαίνουν όταν ψηφίζεις κάποιον με μόνο κριτήριο το ότι είναι διάσημος.
- Golden Age
Εσκεμμένα όχι. Ως χρήσιμος ηλιθιος πιθανονGolden Age έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 21:37Δεν νομίζω ότι είναι στόκος. Πιστεύω ότι σκοπίμως εξυπηρετεί συμφέροντα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Πόσο χρήσιμος ηλίθιος είναι κάποιος που αρνείται να συνομιλήσει με έναν σύλλογο προσφύγων;zteo έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 21:39Εσκεμμένα όχι. Ως χρήσιμος ηλιθιος πιθανονGolden Age έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 21:37Δεν νομίζω ότι είναι στόκος. Πιστεύω ότι σκοπίμως εξυπηρετεί συμφέροντα.
Δεν ξέρω τί να πω. Ο τύπος έχει γλυκαθεί απο τα φράγκα που βγάζει και πολύ φοβάμαι ότι ψάχνει τρόπους να βγάλει πολλά περισσότερα.
Σίγουρα ο τύπος κυνηγάει τα φράγκα αλλά πολιτικά και όχι μόνο ο τύπος είναι στόκος. Οπότε πολλά από αυτά που κάνει δεν αντιλαμβάνεται ότι θα γίνουν προϊόν εκμετάλλευσης από άλλους.Golden Age έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 21:41Πόσο χρήσιμος ηλίθιος είναι κάποιος που αρνείται να συνομιλήσει με έναν σύλλογο προσφύγων;zteo έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 21:39Εσκεμμένα όχι. Ως χρήσιμος ηλιθιος πιθανονGolden Age έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 21:37
Δεν νομίζω ότι είναι στόκος. Πιστεύω ότι σκοπίμως εξυπηρετεί συμφέροντα.
Δεν ξέρω τί να πω. Ο τύπος έχει γλυκαθεί απο τα φράγκα που βγάζει και πολύ φοβάμαι ότι ψάχνει τρόπους να βγάλει πολλά περισσότερα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Εν τω μεταξύ τόσο προεκλογικά όσο και προηγουμένως ως influencer δεν εξέφραζε καμμία πολιτική θέση, εκτός απο μία. Υπερ της Ρωσίας. 
Κάνω σκέψεις κάποιες φορές για το εαν υπάρχουνε κάποιοι που τον επιρρεάζουν κι εαν τυχόν αυτοί είναι Τούρκοι ή Ρώσοι ή και οι δύο μαζί. Στην Κύπρο έχουν εδώ και χρόνια εγκατασταθεί Ρώσοι ολιγάρχες.
Κάνω και άλλες σκέψεις. Ως influencer έβγαζε αρκετά λεφτά. Λεφτά που προηγουμένως δεν τα 'βλεπε ούτε στον ύπνο του. Μήπως αυτά τα λεφτά τον είχαν οδηγήσει στο να κάνει μία έξαλλη κοσμική ζωή με διάφορες "απροσεξίες"; Και μήπως αυτές τις "απροσεξίες" "τις πρόσεχαν" κάποιοι "προσεκτικοί" και τώρα τον επιρρεάζουν;

Κάνω σκέψεις κάποιες φορές για το εαν υπάρχουνε κάποιοι που τον επιρρεάζουν κι εαν τυχόν αυτοί είναι Τούρκοι ή Ρώσοι ή και οι δύο μαζί. Στην Κύπρο έχουν εδώ και χρόνια εγκατασταθεί Ρώσοι ολιγάρχες.
Κάνω και άλλες σκέψεις. Ως influencer έβγαζε αρκετά λεφτά. Λεφτά που προηγουμένως δεν τα 'βλεπε ούτε στον ύπνο του. Μήπως αυτά τα λεφτά τον είχαν οδηγήσει στο να κάνει μία έξαλλη κοσμική ζωή με διάφορες "απροσεξίες"; Και μήπως αυτές τις "απροσεξίες" "τις πρόσεχαν" κάποιοι "προσεκτικοί" και τώρα τον επιρρεάζουν;
Γιατι δεν αλλαζει το μικρο του σε Φιδιας;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Όσο και να μην το θέλουμε τέτοιες φωνές και τέτοιες απόψεις όπως αυτές που λέει αυτός ο ΕυρωβουλευτήςGolden Age έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 17:49Μπράβο κουμπάροι... Αυτά συμβαίνουν όταν ψηφίζεις κάποιον με μόνο κριτήριο το ότι είναι διάσημος.

Ο λόγος δεν είναι ότι υπάρχει κάποια "συνομωσία των μεγάλων του κόσμου που ελέγχουν τα πράγματα και περνάνε την ατζέντα που θέλουν"...
Ο κύριος λόγος είναι το ότι βρισκόμαστε ακόμα στο ίδιο σημείο που βρισκόμασταν και πρίν 50 χρόνια και οι άνθρωποι που τα έζησαν και θυμούνται λιγοστεύουν σιγά-σιγά...
Αυτοί που το 74 ήταν σε μια ηλικία έστω να καταλαβαίνουν το τι γίνεται γύρω τους, ας πούμε 6 χρονών, σήμερα είναι 50. Σε σαράντα χρόνια θα έχουν πεθάνει όλοι τους και οι απόγονοί τους θα έχουν μείνει απλά με τις ιστορίες που τους έλεγαν για τα χαμένα σπίτια, τις χαμένες πατρίδες που αυτοί άφησαν πίσω, τις οποίες όμως οι ίδιοι οι απόγονοί τους δεν γνώρισαν ποτέ και δεν θα νοιώθουν την ίδια σύνδεση με αυτές...
- Golden Age
Ο τύπος δεν είναι μια φωνή εθνομηδενιστική όπως είναι πχ το ΑΚΕΛ. Ο τύπος υποσκάπτει την Κυπριακή Δημοκρατία.Fipps έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 13:16Όσο και να μην το θέλουμε τέτοιες φωνές και τέτοιες απόψεις όπως αυτές που λέει αυτός ο ΕυρωβουλευτήςGolden Age έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 17:49Μπράβο κουμπάροι... Αυτά συμβαίνουν όταν ψηφίζεις κάποιον με μόνο κριτήριο το ότι είναι διάσημος.
πλέον - youtuber θα πληθαίνουν όσο περνάει ο καιρός, και σε λίγα χρόνια θα καταντήσει να είναι η mainstream προσέγγιση για το θέμα του Κυπριακού... Μην σου πω πως μπορεί και να θεωρηθεί πρωτοπόρος και ήρωας σε λίγα χρόνια...
Ο λόγος δεν είναι ότι υπάρχει κάποια "συνομωσία των μεγάλων του κόσμου που ελέγχουν τα πράγματα και περνάνε την ατζέντα που θέλουν"...
Ο κύριος λόγος είναι το ότι βρισκόμαστε ακόμα στο ίδιο σημείο που βρισκόμασταν και πρίν 50 χρόνια και οι άνθρωποι που τα έζησαν και θυμούνται λιγοστεύουν σιγά-σιγά...
Αυτοί που το 74 ήταν σε μια ηλικία έστω να καταλαβαίνουν το τι γίνεται γύρω τους, ας πούμε 6 χρονών, σήμερα είναι 50. Σε σαράντα χρόνια θα έχουν πεθάνει όλοι τους και οι απόγονοί τους θα έχουν μείνει απλά με τις ιστορίες που τους έλεγαν για τα χαμένα σπίτια, τις χαμένες πατρίδες που αυτοί άφησαν πίσω, τις οποίες όμως οι ίδιοι οι απόγονοί τους δεν γνώρισαν ποτέ και δεν θα νοιώθουν την ίδια σύνδεση με αυτές...
- Dwarven Blacksmith
Μπορείς να μη συμφωνώ απόλυτα με τα αγαπησιαρικα που λέει, αλλά αυτό που βλέπουμε στο βίντεο είναι το μηντιακο κατεστημένο να προσπαθεί με λύσσα να ευθυγραμμίσει ένα πολιτικό με το κυρίαρχο αφήγημα.
Η "δημοκρατία" γυμνή.
Η "δημοκρατία" γυμνή.

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν συγκρίνεται.
- Golden Age
Στην Κίνα θα μπορούσε κάποιος να βγαίνει στα κανάλια και να κάνει προπαγάνδα υπερ του ουιγούρικου κινήματος;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 15:17Μπορείς να μη συμφωνώ απόλυτα με τα αγαπησιαρικα που λέει, αλλά αυτό που βλέπουμε στο βίντεο είναι το μηντιακο κατεστημένο να προσπαθεί με λύσσα να ευθυγραμμίσει ένα πολιτικό με το κυρίαρχο αφήγημα.
Η "δημοκρατία" γυμνή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 895 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
17 Μαρ 2025, 11:22