Αυτο ειναι το αποτελεσμα οταν κυβερναει η Δεξια των κιαπιταληστων.

Μια τόσο θεόχαζη γυναίκα δεν θα μπορούσε να μου αυξήσει τη λίμπιντο ούτε ένα κουάρκ κι ας έχει όσες βυζάρες θέλει.
βαλε και λιγο αδρενοχρωμα να νοστιμησει
Δηλαδή εσύ μπορείς να ξεχωρίσεις τη σημαία του Τσαντ από αυτήν της Ρουμανίας π.χ.Πτολεμαίος έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 15:18Μια τόσο θεόχαζη γυναίκα δεν θα μπορούσε να μου αυξήσει τη λίμπιντο ούτε ένα κουάρκ κι ας έχει όσες βυζάρες θέλει.
Είναι ένα σάπιο πράγμα που κανονικά δεν θα έπρεπε να ζει καν και άνετα αντάλλαζα όλη τη ζωή της με το να ζήσει ο σκύλος μου πχ 6 μήνες παραπάνω.
Εννοείς ότι είναι σαλταρισμένη ομογενής;
Έχεις πιάσει λάθος πόιντ.foscilis έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 15:32Δηλαδή εσύ μπορείς να ξεχωρίσεις τη σημαία του Τσαντ από αυτήν της Ρουμανίας π.χ.Πτολεμαίος έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 15:18Μια τόσο θεόχαζη γυναίκα δεν θα μπορούσε να μου αυξήσει τη λίμπιντο ούτε ένα κουάρκ κι ας έχει όσες βυζάρες θέλει.
Είναι ένα σάπιο πράγμα που κανονικά δεν θα έπρεπε να ζει καν και άνετα αντάλλαζα όλη τη ζωή της με το να ζήσει ο σκύλος μου πχ 6 μήνες παραπάνω.
Η πλειοψηφία των λαών δεν έχει κάνει εγκλήματα και πολέμους.
Μια και ανέφερες την επέτειο, υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσουν βιντεάκια που θα χαρακτηρίζουν ως στρατιωτική παρέλαση από ισραηλινές μονάδες, την παρέλαση στην Θεσσαλονίκη.