Χουθορνίθια και άλλοι Βορειοκορεάτες...
Re: Χουθορνίθια και άλλοι Βορειοκορεάτες...
Ο Πουτιν ανοιγει τον δρόμο. Σε έναν πιθανό πόλεμο Ελλάδας Τουρκίας θα στείλουμε μπροστά τις μεραρχιες Πακιστανών και Αφγανών να καταβάλουν τον αντίπαλο και μετά θα πάνε οι Ελληνοψυχοι οπλίτες.
Καθαρή αρχαιοελληνικη παράδοση.
Καθαρή αρχαιοελληνικη παράδοση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
vantono έγραψε: ↑26 Νοέμ 2024, 10:20Απλώς κανένας σοβαρός νορμάλ ανθρωπος, μη επαγγελματίας-μισθοφόρος, δεν γουστάρει να ψοφήσει σε επεκτατικό-ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
Αν επιστράτευε Ρώσους πολίτες πρωτευουσιάνους ο Πουτλερ, και οχι γιδογαμηδες απο καμια στέπα στην ακρη της Ρωσιας (οπως ήδη κανει) θα ειχε την τυχη του Τσαρου.

Εμένα η απορία μου παραμένει. Τι δουλειά έχουν οι σύντροφοι κορεάτες σε ένα ιμπεριαλιστικό μέτωπο. Μήπως ο ρωσολάγνος Φαπ και η φάρα του έχουν τέτοιες σοσιαλιστικές βλέψεις για την Ελλαδα;
- Dwarven Blacksmith
Δεδομένου ότι δεν τους έχουμε δει να μάχονται, και μέχρι να τους δούμε, η δική μου άποψη είναι ότι βρίσκονται εκεί πρώτον ως νομιμοποίηση του αφηγήματος της Ρωσίας και δεύτερον ως άσκηση για την διοικητική ενσωμάτωση συμμάχων στο Ρωσικό στρατό. Μια δυνατότητα που έχει το ΝΑΤΟ και δεν είναι αυτονόητη, αν τη θέλει η Ρωσία πρέπει όντως να τη δουλέψει.GoBzi έγραψε: ↑26 Νοέμ 2024, 10:11Oh no no. Από τους συντρόφους της λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας περιμένουμε. Η Ρωσία δεν χρειάζεται άντρες, το ξέρει και ο Πούτιν το ξέρει και ο Κιμ. Για πιο λόγο να στείλει ο Κιμ να πεθάνουν οι σύντροφοι του όταν δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Νοέμ 2024, 10:03Αυτός είναι ο Πουτλερ, το Άβαταρ του Βελζεβούλη. Από τους προοδευτικούς της Δυσησμας περιμένουμε καλύτερα
Οι Βορειοκορεάτες βέβαια δεν έχουν ιδωθεί ακόμα σε κανένα μέτωπο.
Οι Δυτικοί είναι ρατσιστές, δεν θα μάθουμε κάτι καινούργιο. Αλλά δεν νομίζω να συγκρίνουμε ρατσιστικά ίντερνετικα σχόλια με τις ζωές "πληβείων" (γιατί έτσι τους βλέπει η Ρωσία αυτή την στιγμή).
Για να μην παρεξηγηθω και η Δύση τα ίδια θα έκανε σε αντίστοιχη περίπτωση. Το έκανε πχ το ΗΒ με την Ινδία στο Β παγκόσμιο.
Είμαι ανοιχτός βέβαια να αλλάξω άποψη αν τους δω να χρησιμοποιούνται ως αναλώσιμοι. Σίγουρα υπάρχουν αρκετές χιλιάδες μισθοφόροι που χρησιμοποιούνται έτσι, αλλά αυτοί είναι άλλη περίπτωση, μετέχουν ως ιδιώτες.

-
Η αρχαιοελληνική παράδοση περιοχή και τη βυζαντινή περίοδο; Διότι εκεί μια χαρά χρησιμοποιούσαν μισθοφόρους. Βέβαια τα πράγματα ήταν ανάποδα και οι μισθοφόροι ήταν ξανθοί γαλανομάτηδες άξεστοι τύποι και όχι σκουρόχρωμοι και μορφωμένοι προύχοντες.
-
Μετά τους Βορειοκορεάτες και τους Χούθι θα μπουν στη μάχη και οι μαχητές των Ταλιμπάν.

Και προσοχή, αυτοί ρουφάνε ψυχές.

Και προσοχή, αυτοί ρουφάνε ψυχές.
- Καραμελίτσα
Περιμένω τη στιγμή που ο Πούτιν θα στείλει στη μάχη ορδές αιμοδιψών Πατρινών.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βορειοκορεάτες προλετάριοι επαναστατούν στην Κίνα
από Σενέκας » 20 Φεβ 2024, 14:07 » σε Διεθνής πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 813 Προβολές
-