Make UK great again
-
Re: Make UK great again
Ο μάσκ απαιτούσε να παραιτηθεί ο σταρμερ επειδή υποτίθεται ότι συγκάλυψε μουσουλμάνους βιαστές κοριτσιών πριν 15 χρόνια (δε συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο, αντιθέτως αυτός είχε ζητήσει αυστηροποίηση) για να στηρίξει για τη θέση του έναν επαγγελματία μισογύνη μουσουλμάνο που κατηγορείται για trafficking και βιασμό. Τα memes όντως γράφονται μόνα τους ! 

Δεξιοπουλα και εθνικιστικά. Ιδού οι ηγέτες σας.
Βιαστής,μισογυνης,νταβατζης.
Χριστιανός που έγινε άθεος που ξαναεγινε ορθόδοξος που προσεύχεται στον Αλλάχ.
Ιδανικός ηγέτης να σας οδηγήσει στο όνειρο σας στον ΓΠΠ.
Βιαστής,μισογυνης,νταβατζης.
Χριστιανός που έγινε άθεος που ξαναεγινε ορθόδοξος που προσεύχεται στον Αλλάχ.
Ιδανικός ηγέτης να σας οδηγήσει στο όνειρο σας στον ΓΠΠ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Οργισμένος
MAKE PSEKA GREAT AGAIN
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Eθνικοκοινωνιστης
η πιο manly θρησκεια απο τις κυριαρχες ειναι ο μουσουλμανισμος,να ειμαστε ειλικρινεις

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο συγκεκριμένος έχει μια θρησκεία το χρήμα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 18:34η πιο manly θρησκεια απο τις κυριαρχες ειναι ο μουσουλμανισμος,να ειμαστε ειλικρινεις
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
ενω οι εργατικοι ειναι υπερ της εργατικης ταξηςzteo έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 18:36Ο συγκεκριμένος έχει μια θρησκεία το χρήμα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 18:34η πιο manly θρησκεια απο τις κυριαρχες ειναι ο μουσουλμανισμος,να ειμαστε ειλικρινεις

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Όχι εθνι μου απλά εδώ έχουμε ένα παιχνίδι καλού και κακού μπάτσου.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 18:42ενω οι εργατικοι ειναι υπερ της εργατικης ταξηςzteo έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 18:36Ο συγκεκριμένος έχει μια θρησκεία το χρήμα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 18:34
η πιο manly θρησκεια απο τις κυριαρχες ειναι ο μουσουλμανισμος,να ειμαστε ειλικρινεις
Θα εκλέξουν αυτόν σαν κακό.μπατσο και αφού γαμησει την εργατική τάξη θα εκλέξουν τους εργατικους για να βάλουν λίγη βαζελίνη.
Εκτός εάν ξυπνήσουν επιτέλους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εννοώ τις παραδοσιακές αξίες του Χριστιανισμού και μιλάω ευρύτερα για την Ευρωπαϊκή ήπειρο.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 18:16Οι παραδοσιακες μας αξιες ειναι, ως επι τον πλειστον, Οθωμανικης καταγωγης. Φτουσου που θες να επιστρεψουμε εκει περα
Το ιδανικό είναι η Ευρώπη να αποτελεί μια αμιγώς λευκή ήπειρο όπου θα μείνουν μόνο ελάχιστοι μαύροι/μουσουλμάνοι.
Στα σχολεία πρέπει να επιστρέψουμε στην καλλιέργεια του Θρησκευτικού συναισθήματος και δη του Χριστιανισμού.
Το οικονομικό σύστημα πρέπει να αναδιοργανωθεί, να καταργηθεί ο καπιταλισμός, που θέλει άντρες γυναίκες να δουλεύουν 24/7, ώστε οι γυναίκες να αφοσιώνονται στην ανατροφή της οικογένειας.
Ταυτόχρονα να υπάρξει αποκέντρωση ώστε να μην έχουμε αυτές τις μεγαλουπόλεις-τέρατα και να επιστρέψει η έννοια του ανήκειν στην κοινότητα.
Τα x-shaming πρέπει να σταματήσουν να υφίστανται σαν όροι και να προάγονται τα υγιή σώματα και οι σχέσεις μεταξύ αντρών και γυναικών.
Η υιοθεσία από ομοφυλόφιλους πρέπει να καταργηθεί.
ΛΟΑΤΚΙ, φεμινίστριες, άθεοι και αριστεροί να μην προβάλλονται. Δεν λέω να τρώνε bullying όπως παλιά, αλλά να σταματήσει η συστημική τους προβολή λες και είναι κάποιο θετικό πρότυπο.
Και φυσικά, να υπάρχει μεν ελευθερία λόγου και όχι αυτή η άθλια πολιτική ορθότητα, αλλά μέχρι ενός σημείου. Προσβολές Εθνικών/Θρησκευτικών συμβόλων να τιμωρούνται με φυλάκιση.
Κι όσον αφορά στο σωφρονιστικό σύστημα, να επιστρέψει η θανατική ποινή για επαχθή εγκλήματα.
Αν γινόταν τα παραπάνω (που, οκ, είναι τελείως ουτοπικό) θα είχαμε μια τόσο ομορφότερη Ευρώπη. Όπως και να έχει, θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος για επιστροφή στην κανονικότητα και θα πολεμήσουμε την ανωμαλία, από όπου κι αν προέρχεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ik_90 την 11 Ιαν 2025, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Οι περισσότεροι ακροδεξιοί γελάμε με τον Tate.
Κλασσικές γενικεύσεις αριστερών.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Make Ireland Great Again Conor McGregor
από Vardos » 22 Μαρ 2025, 23:50 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 130 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
22 Μαρ 2025, 23:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λατινοπουλου "Let's Make Europe Great Again"
από southern » 10 Φεβ 2025, 11:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 1796 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
15 Φεβ 2025, 15:02
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
11 Οκτ 2023, 23:59
-
-
Νέα δημοσίευση Ακόμα και στα make up artist οι άντρες είναι καλύτεροι από τις γυναίκες
από Μαδουραίος » 31 Αύγ 2024, 08:02 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
31 Αύγ 2024, 08:02
-