Economist: Η Ελλάδα μία από τις ελάχιστες πλήρεις δημοκρατίες για δεύτερη συνεχή χρονιά..!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Crimson_2

Re: Economist: Η Ελλάδα μία από τις ελάχιστες πλήρεις δημοκρατίες για δεύτερη συνεχή χρονιά..!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 » 28 Φεβ 2025, 03:00

mao mao έγραψε:
28 Φεβ 2025, 01:53
Crimson_2 έγραψε:
28 Φεβ 2025, 01:44
hellegennes έγραψε:
28 Φεβ 2025, 01:40

Σιγά την πλεκτάνη. "Στήριξε την Ουκρανία και θα γράψουν καλά λόγια για εσάς ο Economist και η Guardian".

Άλλωστε για τον Economist μιλάμε. Πόσο αξιόπιστη είναι μια φυλλάδα που πίστεψε στο παραμύθι ότι μια 19χρονη που φοράει ζιβάγκο θα φέρει επανάσταση στην βιοϊατρική;

Όσο αξιόπιστη ήταν όταν εκθείαζε την Ελίζαμπεθ Χολμς άλλο τόσο είναι και τώρα.
Τελικά εσύ που τα ξέρεις όλα και είσαι τόσο υπεργαμάτος και πανέξυπνος πως τα φέρε έτσι η τανα η ζωή και πουλάς φασόλια σε γριες for a living;
Πόσε σε πόνεσε που σε διόρθωσε ένας Μπακάλης. Τέτοιο επίπεδο κομπλεξισμού δύσκολα βρίσκεις ακόμη και στο πχώρουμ.
Αν και πετάχτηκες σαν την πούτσα και δεν το αξίζεις θα σου απαντήσω ότι παπάρια μαντολες διόρθωσε και δεν μπορείς να βρεις ούτε υπόνοια αυτού που είπες. Όσο για το κόμπλεξ, μάντεψε ποιος είναι τόσο κομπλεξικός που στο μυαλό του πρέπει να είμαι διπλό προφίλ αλλιώς δεν εξηγείται να μην συμφωνώ μαζί του

Crimson_2

Re: Economist: Η Ελλάδα μία από τις ελάχιστες πλήρεις δημοκρατίες για δεύτερη συνεχή χρονιά..!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 » 28 Φεβ 2025, 03:02

hellegennes έγραψε:
28 Φεβ 2025, 02:27
Crimson_2 έγραψε:
Τελικά εσύ που τα ξέρεις όλα και είσαι τόσο υπεργαμάτος και πανέξυπνος πως τα φέρε έτσι η τανα η ζωή και πουλάς φασόλια σε γριες for a living;
Θα μπορούσα να είμαι ερευνητής, θα μπορούσα να δουλεύω σε κάποια μεγάλη εταιρεία,
Εντάξει όλοι Α' εθνική θα έπαιζαν μέχρι τον τραυματισμό στο γόνατο

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 28 Φεβ 2025, 03:08

Κουλ. Η Πράβδα του νεοφιλελευθερισμού επαινεί την Ελλάδα. Τί ξεπούλησε πάλι η κυβέρνηση;
Z

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 28 Φεβ 2025, 07:51

Το Ιράν γιατί δεν είναι δημοκρατία;
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 28 Φεβ 2025, 14:45

Crimson_2 έγραψε:
28 Φεβ 2025, 03:00
Όσο για το κόμπλεξ, μάντεψε ποιος είναι τόσο κομπλεξικός που στο μυαλό του πρέπει να είμαι διπλό προφίλ αλλιώς δεν εξηγείται να μην συμφωνώ μαζί του
Φίλε, πολλοί διαφωνούν μαζί μου αλλά εσένα ολόσωστα υποδεικνύω ως διπλό προφίλ, επειδή είσαι.

Για άλλη μια φορά τρως πούτσα στο ηλίθιο επιχείρημά σου. Δεν βαρέθηκες; Είπες μια κομπλεξική μαλακία παραπάνω και έφαγες την τάπα σου. Συνεχίζεις; Νομίζεις ότι έχεις το διανοητικό επίπεδο για να τα βάλεις μαζί μου; Φτάνεις μέχρι να σχολιάσεις κομπλεξικά το επάγγελμά μου και να προσπαθήσεις να με μειώσεις με αυτό, που δείχνει την ένδοια του λόγου σου. Δικαιολογείται αν κάποιος είναι παιδάκι, δεν δικαιολογείται σε μεσήλικα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 28 Φεβ 2025, 14:53

nyxtovios έγραψε:
28 Φεβ 2025, 14:49
Ποιός να ναι άραγε;
Ο nik_killthemall είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 28 Φεβ 2025, 15:01

mao mao έγραψε:
28 Φεβ 2025, 01:53
Crimson_2 έγραψε:
hellegennes έγραψε:
28 Φεβ 2025, 01:40

Σιγά την πλεκτάνη. "Στήριξε την Ουκρανία και θα γράψουν καλά λόγια για εσάς ο Economist και η Guardian".

Άλλωστε για τον Economist μιλάμε. Πόσο αξιόπιστη είναι μια φυλλάδα που πίστεψε στο παραμύθι ότι μια 19χρονη που φοράει ζιβάγκο θα φέρει επανάσταση στην βιοϊατρική;

Όσο αξιόπιστη ήταν όταν εκθείαζε την Ελίζαμπεθ Χολμς άλλο τόσο είναι και τώρα.
Πόσε σε πόνεσε που σε διόρθωσε ένας Μπακάλης. Τέτοιο επίπεδο κομπλεξισμού δύσκολα βρίσκεις ακόμη και στο πχώρουμ.
Όντως ακούστηκε περισσότερο σαν γκομενιστικη κακία παρά σα μαλακιουλα- τρολαρισμα παλιάς σχολής (αυτό μάλλον ήταν ο στόχος, να φανεί έτσι, κρύβοντας κάτι σαν κόμπλεξ για προηγούμενη κόντρα ενδεχομένως)

Crimson_2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 » 28 Φεβ 2025, 15:27

hellegennes έγραψε:
28 Φεβ 2025, 14:45
Crimson_2 έγραψε:
28 Φεβ 2025, 03:00
Όσο για το κόμπλεξ, μάντεψε ποιος είναι τόσο κομπλεξικός που στο μυαλό του πρέπει να είμαι διπλό προφίλ αλλιώς δεν εξηγείται να μην συμφωνώ μαζί του
Φίλε, πολλοί διαφωνούν μαζί μου αλλά εσένα ολόσωστα υποδεικνύω ως διπλό προφίλ, επειδή είσαι.

Για άλλη μια φορά τρως πούτσα στο ηλίθιο επιχείρημά σου. Δεν βαρέθηκες; Είπες μια κομπλεξική μαλακία παραπάνω και έφαγες την τάπα σου. Συνεχίζεις; Νομίζεις ότι έχεις το διανοητικό επίπεδο για να τα βάλεις μαζί μου; Φτάνεις μέχρι να σχολιάσεις κομπλεξικά το επάγγελμά μου και να προσπαθήσεις να με μειώσεις με αυτό, που δείχνει την ένδοια του λόγου σου. Δικαιολογείται αν κάποιος είναι παιδάκι, δεν δικαιολογείται σε μεσήλικα.
Με τάπωσε λέει επειδή έκανε εσωτερική ενδοσκόπηση και αποφάνθηκε ότι νιώθει φουλφιλντ, ενώ παράλληλα μπορούσε αλλά δεν ήθελε να κάνει πιο μεγάλα πράγματα γιατί τον κέρδισε η δύναμη της αγάπης :smt005:

Τόσο φουλφιλντ ρε καψερέ που έχεις κάνει καριέρα εδώ μέσα κάνοντας roleplay τον Ludwig von Drake.

Και για να μαστε ξηγημένοι, το δικό μου το κούτελο είναι καθαρό γιατί μια χαρά σου μίλησα/απηύθυνα τον λόγο μέχρι που άρχισες απρόκλητα τις πουστρίτσες ότι δήθεν είμαι κλώνος άρα η γνώμη μου δεν μετράει και τις ειρωνείες, ενώ το δεξί μου παπάρι είναι καλύτερος επιστήμονας από σένα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 28 Φεβ 2025, 15:57

Σε αφήνω να ξεφτιλίζεσαι μόνος σου. Τα πας πολύ καλά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 28 Φεβ 2025, 16:03

Αυτοί οι δείκτες είναι κάτι σα τα καλλιστεία. Ποτέ κανείς δε καταλαβαίνει βάση ποιών πράγμάτων βγαίνουν τ' αποτελέσματα.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 28 Φεβ 2025, 16:09

Kauldron έγραψε:
28 Φεβ 2025, 16:03
Αυτοί οι δείκτες είναι κάτι σα τα καλλιστεία. Ποτέ κανείς δε καταλαβαίνει βάση ποιών πράγμάτων βγαίνουν τ' αποτελέσματα.
άμα ήξερες ανάγνωση θα καταλάβαινες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 28 Φεβ 2025, 16:28

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
28 Φεβ 2025, 16:09
Kauldron έγραψε:
28 Φεβ 2025, 16:03
άμα ήξερες ανάγνωση θα καταλάβαινες
Έλα ρε πές μας εσύ που είσαι απ' το ΚΕΦΙΜ και ξέρεις.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 28 Φεβ 2025, 16:28

Dwarven Blacksmith έγραψε:
28 Φεβ 2025, 16:08
yay!

Εικόνα
:lol:
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Απάντηση