Αν και πετάχτηκες σαν την πούτσα και δεν το αξίζεις θα σου απαντήσω ότι παπάρια μαντολες διόρθωσε και δεν μπορείς να βρεις ούτε υπόνοια αυτού που είπες. Όσο για το κόμπλεξ, μάντεψε ποιος είναι τόσο κομπλεξικός που στο μυαλό του πρέπει να είμαι διπλό προφίλ αλλιώς δεν εξηγείται να μην συμφωνώ μαζί τουmao mao έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 01:53Πόσε σε πόνεσε που σε διόρθωσε ένας Μπακάλης. Τέτοιο επίπεδο κομπλεξισμού δύσκολα βρίσκεις ακόμη και στο πχώρουμ.Crimson_2 έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 01:44Τελικά εσύ που τα ξέρεις όλα και είσαι τόσο υπεργαμάτος και πανέξυπνος πως τα φέρε έτσι η τανα η ζωή και πουλάς φασόλια σε γριες for a living;hellegennes έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 01:40
Σιγά την πλεκτάνη. "Στήριξε την Ουκρανία και θα γράψουν καλά λόγια για εσάς ο Economist και η Guardian".
Άλλωστε για τον Economist μιλάμε. Πόσο αξιόπιστη είναι μια φυλλάδα που πίστεψε στο παραμύθι ότι μια 19χρονη που φοράει ζιβάγκο θα φέρει επανάσταση στην βιοϊατρική;
Όσο αξιόπιστη ήταν όταν εκθείαζε την Ελίζαμπεθ Χολμς άλλο τόσο είναι και τώρα.
Economist: Η Ελλάδα μία από τις ελάχιστες πλήρεις δημοκρατίες για δεύτερη συνεχή χρονιά..!
Re: Economist: Η Ελλάδα μία από τις ελάχιστες πλήρεις δημοκρατίες για δεύτερη συνεχή χρονιά..!
Re: Economist: Η Ελλάδα μία από τις ελάχιστες πλήρεις δημοκρατίες για δεύτερη συνεχή χρονιά..!
Εντάξει όλοι Α' εθνική θα έπαιζαν μέχρι τον τραυματισμό στο γόνατοhellegennes έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 02:27Θα μπορούσα να είμαι ερευνητής, θα μπορούσα να δουλεύω σε κάποια μεγάλη εταιρεία,
- Καραμελίτσα
Κουλ. Η Πράβδα του νεοφιλελευθερισμού επαινεί την Ελλάδα. Τί ξεπούλησε πάλι η κυβέρνηση;
Z
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Το Ιράν γιατί δεν είναι δημοκρατία;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- hellegennes
Φίλε, πολλοί διαφωνούν μαζί μου αλλά εσένα ολόσωστα υποδεικνύω ως διπλό προφίλ, επειδή είσαι.
Για άλλη μια φορά τρως πούτσα στο ηλίθιο επιχείρημά σου. Δεν βαρέθηκες; Είπες μια κομπλεξική μαλακία παραπάνω και έφαγες την τάπα σου. Συνεχίζεις; Νομίζεις ότι έχεις το διανοητικό επίπεδο για να τα βάλεις μαζί μου; Φτάνεις μέχρι να σχολιάσεις κομπλεξικά το επάγγελμά μου και να προσπαθήσεις να με μειώσεις με αυτό, που δείχνει την ένδοια του λόγου σου. Δικαιολογείται αν κάποιος είναι παιδάκι, δεν δικαιολογείται σε μεσήλικα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Όντως ακούστηκε περισσότερο σαν γκομενιστικη κακία παρά σα μαλακιουλα- τρολαρισμα παλιάς σχολής (αυτό μάλλον ήταν ο στόχος, να φανεί έτσι, κρύβοντας κάτι σαν κόμπλεξ για προηγούμενη κόντρα ενδεχομένως)mao mao έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 01:53Πόσε σε πόνεσε που σε διόρθωσε ένας Μπακάλης. Τέτοιο επίπεδο κομπλεξισμού δύσκολα βρίσκεις ακόμη και στο πχώρουμ.Crimson_2 έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 01:44Τελικά εσύ που τα ξέρεις όλα και είσαι τόσο υπεργαμάτος και πανέξυπνος πως τα φέρε έτσι η τανα η ζωή και πουλάς φασόλια σε γριες for a living;hellegennes έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 01:40
Σιγά την πλεκτάνη. "Στήριξε την Ουκρανία και θα γράψουν καλά λόγια για εσάς ο Economist και η Guardian".
Άλλωστε για τον Economist μιλάμε. Πόσο αξιόπιστη είναι μια φυλλάδα που πίστεψε στο παραμύθι ότι μια 19χρονη που φοράει ζιβάγκο θα φέρει επανάσταση στην βιοϊατρική;
Όσο αξιόπιστη ήταν όταν εκθείαζε την Ελίζαμπεθ Χολμς άλλο τόσο είναι και τώρα.
Με τάπωσε λέει επειδή έκανε εσωτερική ενδοσκόπηση και αποφάνθηκε ότι νιώθει φουλφιλντ, ενώ παράλληλα μπορούσε αλλά δεν ήθελε να κάνει πιο μεγάλα πράγματα γιατί τον κέρδισε η δύναμη της αγάπηςhellegennes έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:45Φίλε, πολλοί διαφωνούν μαζί μου αλλά εσένα ολόσωστα υποδεικνύω ως διπλό προφίλ, επειδή είσαι.
Για άλλη μια φορά τρως πούτσα στο ηλίθιο επιχείρημά σου. Δεν βαρέθηκες; Είπες μια κομπλεξική μαλακία παραπάνω και έφαγες την τάπα σου. Συνεχίζεις; Νομίζεις ότι έχεις το διανοητικό επίπεδο για να τα βάλεις μαζί μου; Φτάνεις μέχρι να σχολιάσεις κομπλεξικά το επάγγελμά μου και να προσπαθήσεις να με μειώσεις με αυτό, που δείχνει την ένδοια του λόγου σου. Δικαιολογείται αν κάποιος είναι παιδάκι, δεν δικαιολογείται σε μεσήλικα.

Τόσο φουλφιλντ ρε καψερέ που έχεις κάνει καριέρα εδώ μέσα κάνοντας roleplay τον Ludwig von Drake.
Και για να μαστε ξηγημένοι, το δικό μου το κούτελο είναι καθαρό γιατί μια χαρά σου μίλησα/απηύθυνα τον λόγο μέχρι που άρχισες απρόκλητα τις πουστρίτσες ότι δήθεν είμαι κλώνος άρα η γνώμη μου δεν μετράει και τις ειρωνείες, ενώ το δεξί μου παπάρι είναι καλύτερος επιστήμονας από σένα.
- hellegennes
Σε αφήνω να ξεφτιλίζεσαι μόνος σου. Τα πας πολύ καλά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτοί οι δείκτες είναι κάτι σα τα καλλιστεία. Ποτέ κανείς δε καταλαβαίνει βάση ποιών πράγμάτων βγαίνουν τ' αποτελέσματα.
- Dwarven Blacksmith
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
άμα ήξερες ανάγνωση θα καταλάβαινες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Έλα ρε πές μας εσύ που είσαι απ' το ΚΕΦΙΜ και ξέρεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στις 20 καλύτερες Δημοκρατίες του πλανήτη η Ελλάδα με τον Κυριάκο
από talaipwros » 15 Φεβ 2024, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
15 Φεβ 2024, 16:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δευτερη φτωχοτερη χωρα στην ΕΕ, η Ελλαδα
από Στρακαστρουκας » 27 Μαρ 2024, 14:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 2626 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
28 Μαρ 2024, 12:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δευτερη στην Ευρώπη η Ελλάδα σε δολοφονίες! Κερδάμε!
από Κοιτάσματα » 13 Ιαν 2025, 22:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κοιτάσματα
13 Ιαν 2025, 22:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΒΒΙΙΙΝΝΝΝ.Ακρίβεια στα τρόφιμα: Στη δεύτερη χειρότερη θέση στην Ευρώπη η Ελλάδα
από Μαδουραίος » 22 Απρ 2024, 21:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Απρ 2024, 18:05
-