Ο θανατος των μειονοτητων στην Συρια

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Ο θανατος των μειονοτητων στην Συρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 10 Μαρ 2025, 11:05

Τουλαχιστον τωρα με τον ανασχηματισμο μηπως παρει πουλο ο Γεραπετριτης και μπει κανας ΥΠΕΞ που να εχει λιγο @@ εστω...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 11:06

vantono έγραψε:
10 Μαρ 2025, 10:45
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
10 Μαρ 2025, 10:42
vantono έγραψε:
10 Μαρ 2025, 10:39

Πολυ αργά το συνειδητοποίησες αυτο :102:
Εγω το 'χω παρει πρέφα εδω και δεκαετίες

Εγω ζω για τη στιγμή που τα τζιχάντια θα πειράξουν μια τρίχα απο το μαλλί ενός Δρούζου. Τελειώσανε μια και καλή!
Και μετά ο Μπίμπαρος θα γινει ο καλός της υπόθεσης ακομα και για όσους τον θεωρουν κακό :102:
ειδες τελικα ντανε μου οτι τελικα θελεις τον πουτλερ σου? :102:
Θελω τον Πουτλερ γιατί, για να σηκώνεται, να μαζεύει τα μπογαλάκια του και να φεύγει με την πρωτη δυσκολια και να αφήνει ομόθρησκους του πισω να γενοκτονούνται? :102:
Ασαντ τα ίδια :102:
Σωστός Πολέμαρχος κατά του φονταμενταλισμού, ειναι αυτός που παραμένει πάση θυσία, και τους ακραίους τους βαστάει στα μπουντρούμια μεχρι να δύσει ο ηλιος απο την ανατολή :102:
δεν ξερω αν σε πληροφορησαν σχετικα προσφατα ντανε μου αλλα ο πουτλερ ειναι κωλος και βρακι πλεον με τον μπιμπι

παλι απο σβερκο ψωνισες :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 10 Μαρ 2025, 11:09

10 Μαρ 2025, 11:06
vantono έγραψε:
10 Μαρ 2025, 10:42

ειδες τελικα ντανε μου οτι τελικα θελεις τον πουτλερ σου? :102:
Θελω τον Πουτλερ γιατί, για να σηκώνεται, να μαζεύει τα μπογαλάκια του και να φεύγει με την πρωτη δυσκολια και να αφήνει ομόθρησκους του πισω να γενοκτονούνται? :102:
Ασαντ τα ίδια :102:
Σωστός Πολέμαρχος κατά του φονταμενταλισμού, ειναι αυτός που παραμένει πάση θυσία, και τους ακραίους τους βαστάει στα μπουντρούμια μεχρι να δύσει ο ηλιος απο την ανατολή :102:
δεν ξερω αν σε πληροφορησαν σχετικα προσφατα ντανε μου αλλα ο πουτλερ ειναι κωλος και βρακι πλεον με τον μπιμπι

παλι απο σβερκο ψωνισες :102:
Σιγά το κωλόβρακο. Απλώς δεν έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα :102:

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 10 Μαρ 2025, 11:15

vantono έγραψε:

Εγω ζω για τη στιγμή που τα τζιχάντια θα πειράξουν μια τρίχα απο το μαλλί ενός Δρούζου. Τελειώσανε μια και καλή!
Και μετά ο Μπίμπαρος θα γινει ο καλός της υπόθεσης ακομα και για όσους τον θεωρουν κακό :102:
Γιατί να παρέμβει για τους Δρούζους; Εβραίοι είναι;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 10 Μαρ 2025, 11:18

vantono έγραψε:
μεχρι να δύσει ο ηλιος απο την ανατολή :102:
Έτσι όπως το εννοείς έπρεπε να πεις στην ανατολή, όχι από. Στην πραγματικότητα, από την Ανατολή δύει ο ήλιος. Βγαίνει από την ανατολή και κρύβεται στην Δύση.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 10 Μαρ 2025, 11:21

marabou έγραψε:
10 Μαρ 2025, 11:15
vantono έγραψε:

Οι Δρουζοι εχουν υποφέρει τα πανδεινα για αιωνες απο Μαμελουκους, Οθωμανους κλπ.

Οι περισσοτεροι εξ αυτων ειναι με το Ισραηλ γιατι θυμουνται τι περασαν απο τους μουσουλμανους που ειχαν στο κεφαλι τους κατα καιρους.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 10 Μαρ 2025, 11:36

George_V έγραψε:
10 Μαρ 2025, 11:21
marabou έγραψε:
vantono έγραψε:

Οι Δρουζοι εχουν υποφέρει τα πανδεινα για αιωνες απο Μαμελουκους, Οθωμανους κλπ.

Οι περισσοτεροι εξ αυτων ειναι με το Ισραηλ γιατι θυμουνται τι περασαν απο τους μουσουλμανους που ειχαν στο κεφαλι τους κατα καιρους.
Δεν λέει κάτι αυτό. Καυγά καιρούς, μετά την άλωση της πόλης οι σουλτάνοι στήριξαν του Εβραίους. Είναι σήμερα φιλικές οι σχέσεις εβραίων και τούρκων; Αλλά αυτό είναι απλοϊκό. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα παρέμβει το Ισραήλ για τέτοιο λόγο.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 10 Μαρ 2025, 11:54

marabou έγραψε:
10 Μαρ 2025, 11:36
George_V έγραψε:
marabou έγραψε:

Δεν λέει κάτι αυτό. Καυγά καιρούς, μετά την άλωση της πόλης οι σουλτάνοι στήριξαν του Εβραίους. Είναι σήμερα φιλικές οι σχέσεις εβραίων και τούρκων; Αλλά αυτό είναι απλοϊκό. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα παρέμβει το Ισραήλ για τέτοιο λόγο.
Η πλειοψηφία τους έχει πάρει Ισραηλινό διαβατήριο και υπηκοότητα

Λες να κάτσει ο Νετανιάχου άπραγος όσο σκοτώνουν Ισραηλινους?

Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 10 Μαρ 2025, 11:58

George_V έγραψε:
marabou έγραψε:
vantono έγραψε:

Αυτα τα λεει το Ισραηλ βεβαια γιατι θελει δικαιολογιες για να κλεψει και αλλα εδαφη. Τα ιδια λεει καθε φορα. Οταν κατελαβε την Δυτικη Οχθη και την Γαζα ελεγε οτι "ελευθερωνουμε τους Αραβες απο καταπιεστικα καθεστωτα"
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 10 Μαρ 2025, 12:01

Στρακαστρουκας έγραψε:
10 Μαρ 2025, 11:58
George_V έγραψε:
marabou έγραψε:

Αυτα τα λεει το Ισραηλ βεβαια γιατι θελει δικαιολογιες για να κλεψει και αλλα εδαφη. Τα ιδια λεει καθε φορα. Οταν κατελαβε την Δυτικη Οχθη και την Γαζα ελεγε οτι "ελευθερωνουμε τους Αραβες απο καταπιεστικα καθεστωτα"
Την αλήθεια δηλαδη :102:

Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 10 Μαρ 2025, 12:03

vantono έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:01
Την αλήθεια δηλαδη :102:
:003: Τους ελευθερωσανε αλλα δεν τους ειπανε οτι θα τους κλεψουνε τα εδαφη και θα τους μαντρωσουνε σε γκετο. Οι δρουζοι λες να θελουν να εχουν την ιδια μοιρα?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy » 10 Μαρ 2025, 12:31

George_V έγραψε:
10 Μαρ 2025, 10:47

Δεν ειναι τωρινη αποψη. Δεκαετιες την εχω.

Τα ελεγα και για τον Μουμπαρακ και για τον Μπεν Αλι και για τον Κανταφι και για τον Χουσειν της Ιορδανιας και για τον Σανταμ.

Και το ειδαμε και το βλεπουμε.

Μολις γκρεμιστηκαν ολοι αυτοι οι κοσμικοι δικτατορες (με τις ευλογιες της Δυσης φυσικα που νομιζαν ηλιθιωδως οτι μολις πεσει η δικτατορια θα γινουν υγιης δημοκρατια οι Αραβες) καθε φανατικο καθηκι βγηκε απο την τρυπα του και σφαζει καθε εναν που θεωρει οτι δεν χωραει στην χωρα του.
Ενω οι ΣανταμοΑσαντΚανταφιδες δεν εσφαζαν ουτε... μυρμηγκι. Μπορεί εσενα και εμένα στα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά να βολεύουν οι δικτάτορες αλλά το πρόβλημα με τις δικτατοριες είναι ότι κάποια στιγμή πεφτουν, και αυτοί που σφαζονταν γίνονται οι νέοι σφαγείς. Φυσιολογικά πράγματα στα οποία η Δυση δεν έχει και δεν μπορεί να έχει παρα ελάχιστη επιρροή στην πραγματικότητα

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 10 Μαρ 2025, 12:58

George_V έγραψε:
10 Μαρ 2025, 11:54
Η πλειοψηφία τους έχει πάρει Ισραηλινό διαβατήριο και υπηκοότητα
Υπάρχουν Δρούζοι στο καθαυτό Ισραήλ.Αυτοί αποδέχθηκαν την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ και έκαναν συμφωνία με τον Μπεν Γκουριόν για τα δικαιώματα που θα έχουν.Στρατεύονται και είναι κανονικοί πολίτες.
Το θέμα είναι τι επιρροή έχουν στους Δρούζους της Συρίας.Το Ισραήλ προφανώς τους χρησιμοποιεί ως δείγμα και μεσολαβητές να πείσει τους Δρούζους της Συρίας να ταχθούν μαζί του.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 10 Μαρ 2025, 13:27

NewModelArmy έγραψε:
10 Μαρ 2025, 12:31
George_V έγραψε:
10 Μαρ 2025, 10:47

Δεν ειναι τωρινη αποψη. Δεκαετιες την εχω.

Τα ελεγα και για τον Μουμπαρακ και για τον Μπεν Αλι και για τον Κανταφι και για τον Χουσειν της Ιορδανιας και για τον Σανταμ.

Και το ειδαμε και το βλεπουμε.

Μολις γκρεμιστηκαν ολοι αυτοι οι κοσμικοι δικτατορες (με τις ευλογιες της Δυσης φυσικα που νομιζαν ηλιθιωδως οτι μολις πεσει η δικτατορια θα γινουν υγιης δημοκρατια οι Αραβες) καθε φανατικο καθηκι βγηκε απο την τρυπα του και σφαζει καθε εναν που θεωρει οτι δεν χωραει στην χωρα του.
Ενω οι ΣανταμοΑσαντΚανταφιδες δεν εσφαζαν ουτε... μυρμηγκι. Μπορεί εσενα και εμένα στα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά να βολεύουν οι δικτάτορες αλλά το πρόβλημα με τις δικτατοριες είναι ότι κάποια στιγμή πεφτουν, και αυτοί που σφαζονταν γίνονται οι νέοι σφαγείς. Φυσιολογικά πράγματα στα οποία η Δυση δεν έχει και δεν μπορεί να έχει παρα ελάχιστη επιρροή στην πραγματικότητα
Bλεπεις εσυ αλλο τροπο διακυβερνησης των Αραβων?

Ειναι προτιμοτερος ενας κοσμικος δικτατορας παρα ενας φονταμενταλιστης μουτζαχεντιν.

Γιατι να γινουν Δημοκρατια δυτικου τυπου αυτο ουτε σε 500 χρονια το καταφέρνουν αφου εχουν μαθει να ζουν με το μαστιγιο του Χαλιφη/Σουλτάνου/Δικτατορα.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 10 Μαρ 2025, 13:28

Στρακαστρουκας έγραψε:
10 Μαρ 2025, 11:58
George_V έγραψε:
marabou έγραψε:

Η ιστορια των Δρουζων και οι διωξεις τους απο Μαμελουκους και Οθωμανους δεν ειναι εβραικα παραμυθια. Ειναι γνωστα πραγματα εδω και αιωνες.

Και η αντιληψη των Δρουζων βασιζεται σε πραγματικα περιστατικα που εζησαν οι προγονοι τους και οχι σε εβραικη προπαγανδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών