ΕΜΠΑΙΝΕ ΝΕΤΑΝΙΑΧΑΡΕ!!!!
Re: ΕΜΠΑΙΝΕ ΝΕΤΑΝΙΑΧΑΡΕ!!!!
Υπομονή σε λίγο θα εμφανιστεί ο μαρμαρωμένος βασιλιάς.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ρε πήγαινε να εισπράξεις το ενοίκιο από τη ΜΚΟ, φορώντας πόλο με σηκωμένο γιακά τώρα, και άσε την πολιτική γι' άλλους, άμπαλε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 21:15Ο ένας, αρχηγός κράτους εκατό εκατομμυρίων, απαντά δημοσίως σε παραλήρημα ψυχοπαθούς σίριαλ κίλερ, ο άλλος ανταπαντάει υπερθεματίζοντας το πόιντ του σάικο την ίδια μέρα που μακέλεψε 40 και βάλε. Και έχεις τον κωλντρονάκο να ανεμίζει μανιασμένα το κυλοτάκι του
Kauldron έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 21:28Για το Ισραήλ των Βαλκανίων σου απαντάω.
μα δε σε ρώτησα για Ισραήλ των Βαλκανίων
γι αυτό που έγραψες ρώτησα (ότι το Ισραήλ είναι ένας δυνητικά πολύ καλός σύμμαχός μας)
Πιστεύεις δηλαδή οτι μια κυβέρνηση ΧΑ θα απέρριπτε συνεργασία Ισραήλ Ελλάδας? Εγώ δεν το νομίζω.ρώτα κανέναν πραγματικό χρυσαυγίτη
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ναι, θα βάζαμε τους Εβραίους της Ελλάδας στα κρεματόρια.Lugozzi έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 21:33Kauldron έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 21:28Για το Ισραήλ των Βαλκανίων σου απαντάω.
γι αυτό που έγραψες ρώτησα (ότι το Ισραήλ είναι ένας δυνητικά πολύ καλός σύμμαχός μας)
Πιστεύεις δηλαδή οτι μια κυβέρνηση ΧΑ θα απέρριπτε συνεργασία Ισραήλ Ελλάδας? Εγώ δεν το νομίζω.ρώτα κανέναν πραγματικό χρυσαυγίτη
Βλακείες. Απ' τη στιγμή που η ΧΑ έχει πρότυπο τον Ιωάννη Μεταξά, και ο Ιωάννης ΜΕταξάς είχε Ισραηλίτη αξιωματικό στο στρατό του (και μάλιστα με αρκετές ευθύνες), τον Μαρδοχαίο Φριζή, υπάρχει και υπόβαθρο για συνεργασία.
δεν θέλω να σε απογοητεύσω φίλεKauldron έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 21:36Ναι, θα βάζαμε τους Εβραίους της Ελλάδας στα κρεματόρια.Lugozzi έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 21:33Kauldron έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 21:28
Για το Ισραήλ των Βαλκανίων σου απαντάω.
Βλακείες. Απ' τη στιγμή που η ΧΑ έχει πρότυπο τον Ιωάννη Μεταξά, και ο Ιωάννης ΜΕταξάς είχε Ισραηλίτη αξιωματικό στο στρατό του (και μάλιστα με αρκετές ευθύνες), τον Μαρδοχαίο Φριζή, υπάρχει και υπόβαθρο για συνεργασία.
ας απαντήσει ο Γάταρος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Θα τρίζουν τα κόκαλα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και του Πατριάρχου Γρηγορίου Ε'... 
Να θυμίσουμε στο γιο Νετανιάχου ότι αν δεν υπήρχε Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν θα υπήρχαν και Εβραίοι στην Θεσσαλονίκη, την Παλαιστίνη και την λοιπή Ανατολική Ευρώπη...

Να θυμίσουμε στο γιο Νετανιάχου ότι αν δεν υπήρχε Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν θα υπήρχαν και Εβραίοι στην Θεσσαλονίκη, την Παλαιστίνη και την λοιπή Ανατολική Ευρώπη...
Καλα..αφου εκαναν σαπουνια τους εβραιους οι ομοψυχοι των ΧΥΑΓΙΤΩΝ,τωρα τους αποθεωνουν επειδη απλα ειπαν για την κωνσταντινουολη.Στον επομενο τονο που οι ισραηλινοι θα πουν κατι αλλο,παλι σαπουνια θα γινουν.
ΧΥΑΓΙΤΑΚΙΑ ΛΟΥΦΑΞΤΕ ΣΤΟ ΑΒΓΟ ΣΑς ΠΛΗΖ.Δεν σας παιρνουν τετοιες μαλακιες.
ΧΥΑΓΙΤΑΚΙΑ ΛΟΥΦΑΞΤΕ ΣΤΟ ΑΒΓΟ ΣΑς ΠΛΗΖ.Δεν σας παιρνουν τετοιες μαλακιες.
Πες τα ρε πες τα, οι αμόρφωτοι, δεν ξέραν καν ότι εδώ και εξακόσα χρόνια ναούμ ανήκει στην Τούρκιε.
Τεράστιε.
Σχολείο δεν είχε εκεί που μεγάλωσες ε;
Γαμημένε καπιταλιζμέ, γαμώ τον Πειραιά είπαμε;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σημεία και τέρατα!
Ακροδεξιοι που ψηφίζουν ναζιστικά κόμματα, χουλιγκανιζουν υπέρ του πρωθυπουργού των Εβραιων.
ΓΤΠ
Θα τρίζουν τα γαμημενα κοκαλα του χιτλερ.
Ακροδεξιοι που ψηφίζουν ναζιστικά κόμματα, χουλιγκανιζουν υπέρ του πρωθυπουργού των Εβραιων.
ΓΤΠ
Θα τρίζουν τα γαμημενα κοκαλα του χιτλερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pirate7G την 15 Μαρ 2019, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Eθνικοκοινωνιστης
ΠΡΩΤΟ το κρατος του ισραηλ αναγνωρισε τα σκοπια ως βορεια μακεδονιαKauldron έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 21:06http://www.real.gr/kosmos/arthro/o_gios ... ul-531446/Έχω πει εδώ και καιρό, οτι το Ισραήλ είναι κρατός-πρότυπο.Ο γιος του Νετανιάχου απαντά στον Ερντογάν: Λέγεται Κωνσταντινούπολη, όχι Ιστανμπούλ
Μπήκες στον εναέριο χώρο του? Δε θα ξαναβγείς.
Απειλείς πολίτες του? Θα σε κάνουν φέτες.
Τώρα βλέπουμε οτι το Ισραήλ είναι δυνητικά ένας πολύ καλός σύμμαχος της Ελλάδας. Όπως κι εμείς, έτσι κι αυτοί, στέκονται μόνοι τους ενάντια στα μουσουλμάνια.
Αντίθετα μ' εμάς, που έχουμε γεμίσει κακάκια (εκ του cuck), εκείνοι έχουν πολλά να διδάξουν στον τομέα της άμυνας και της εξωτερικής πολιτικής.
με τις υγειες σας

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Νοέμ 2023, 23:00
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος μερακλής θα έμπαινε σε αυτή τη καυτή αντιπατριαρχικη ύπαρξη;
από southern » 12 Ιουν 2023, 21:55 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 259 Απαντήσεις
- 7639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Armageddon
29 Ιουν 2023, 07:35
-