Mια χαρα ητανε ο κοσμος μετα τον ψυχρο πολεμο...Τα δε πυραυλακια σεΒειγραδι-Πριστινα φερανε ειρηνη στα Βαλκανια τα οποια ο Μιλοσεβιτς απειλουσε να τιναξει στον αερα..
Θα μπει και η ΑΝατολικη Ουκρανια με πρωτευουσα τη Μοσχα . Λιγη υπομονη.
Ναι, ναι, οπως τοτε που μου εξηγουσες με ποσο παθος η Σκαρλετ Γιοχανσον ξεμαλλιαζοταν με την Γκαλ Γκαντω ποια θα σε πρωτοπαει διακοπες στο Τελ Αβιβ... ναι, ναι, φιλε μου.... ναι... θα κανουμε υπομονη.... κανουμε ηδη υπομονη....
Έχει βάλει και για άβαταρ αυτόν τον ηλίθιο με τη μπουνταλόφατσα, και έχει όλο το πακέτο.
Θα μπει και η ΑΝατολικη Ουκρανια με πρωτευουσα τη Μοσχα . Λιγη υπομονη.
Ναι, ναι, οπως τοτε που μου εξηγουσες με ποσο παθος η Σκαρλετ Γιοχανσον ξεμαλλιαζοταν με την Γκαλ Γκαντω ποια θα σε πρωτοπαει διακοπες στο Τελ Αβιβ... ναι, ναι, φιλε μου.... ναι... θα κανουμε υπομονη.... κανουμε ηδη υπομονη....
Έχει βάλει και για άβαταρ αυτόν τον ηλίθιο με τη μπουνταλόφατσα, και έχει όλο το πακέτο.
Εν τω μεταξυ η νηματοθετρια τσαβομαϊμου εχει αποχαιρετησει το πχορουμ εδω και δυο χρονια κι εχει μεινει
ακομα με το μαντηλι στο χερι που το κουνα πανω κατω να αποχαιρετα τον Πουτιν που χανεται.
Εν τω μεταξυ η νηματοθετρια τσαβομαϊμου εχει αποχαιρετησει το πχορουμ εδω και δυο χρονια κι εχει μεινει
ακομα με το μαντηλι στο χερι που το κουνα πανω κατω να αποχαιρετα τον Πουτιν που χανεται.
βλεπει ο κοκακιας την κρεμαλα στο κεντρο του κιεβου να πλησιαζει
το πεπρωμενον φυγειν αδυνατον
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Μη μου πειράζετε τον Πίθηκα! Τέτοιος αυτοτρομπονιαζόμενος χρήστης, δε ξανάγινε. Ανοίγει νήμα, τον πίνει, ανοίγει νήμα, τον πίνει. Γραμμή παραγωγής. (Ο Τζών Σνόου το είπε).
Μη μου πειράζετε τον Πίθηκα! Τέτοιος αυτοτρομπονιαζόμενος χρήστης, δε ξανάγινε. Ανοίγει νήμα, τον πίνει, ανοίγει νήμα, τον πίνει. Γραμμή παραγωγής. (Ο Τζών Σνόου το είπε).
κάτσε δεν έχουμε μπει ακόμα βαθιά στην πλατωνική σκέψη,θα την εκφέρεις
Πρώτα να ανοίξει ο καιάδας για τους επίορκους, προδότες, εγκληματίες, και μετά να θεσμοθετήσουμε κώνειο και εξοστρακισμό για τους εθνομηδενιστές, σατανιστές, οθωμανολάγνους, ελιαμέπ και λοιπούς αγύρτες.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.