ας την παρουν οι Κινεζοι τοτε ...

ας την παρουν οι Κινεζοι τοτε ...
Δυστυχώς έχεις πέσει θύμα fake news φίλε μου. Η αλήθεια είναι πως ο Τραμπ (ξέρεις, ο πράκτορας του Πούτιν
Η μοναδική μου επαφή από Ελλαδικό χώρο είναι το πχόρουμ. Μήπως ήταν εδώ τα φεηκ;Scouser έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 00:47Δυστυχώς έχεις πέσει θύμα fake news φίλε μου. Η αλήθεια είναι πως ο Τραμπ (ξέρεις, ο πράκτορας του Πούτιν) προειδοποιούσε για τον κίνδυνο της ενεργειακής εξάρτησης της Γερμανίας από τη Ρωσία τέσσερα ολόκληρα χρόνια πριν τον ρωσοουκρανικό πόλεμο, και οι Γερμανοί γελούσαν. Τι, δεν το έγραψαν αυτό στο Πρώκταγκον και την Καθυστερηνή;
μηπως θυμασαι ποιος αρχικα μπλοκαρε το Νορντ στρημ 2 ,και ποιος τον επαναφερε για να τον καταστρεψει τελικα ...? θα επαιξε και Γερμανια αυτοsharp έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 00:48Η μοναδική μου επαφή από Ελλαδικό χώρο είναι το πχόρουμ. Μήπως ήταν εδώ τα φεηκ;Scouser έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 00:47Δυστυχώς έχεις πέσει θύμα fake news φίλε μου. Η αλήθεια είναι πως ο Τραμπ (ξέρεις, ο πράκτορας του Πούτιν) προειδοποιούσε για τον κίνδυνο της ενεργειακής εξάρτησης της Γερμανίας από τη Ρωσία τέσσερα ολόκληρα χρόνια πριν τον ρωσοουκρανικό πόλεμο, και οι Γερμανοί γελούσαν. Τι, δεν το έγραψαν αυτό στο Πρώκταγκον και την Καθυστερηνή;
Ποιος τα ήθελε ρε συ αυτα; Ο πράκτορας του Πούτιν; Ο άνθρωπος της Μαντζουριας;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 01:00
Ο Τραμπ ήθελε να αντικαταστήσει το Ρωσικό αέριο με Αμερικανικό, κάτι που τελικά έγινε. Δεν είναι διορατικότητα να ξέρεις τι θα κάνεις ο ίδιος, ούτε ανεξαρτησία η πλήρης υποδούλωση.
Όχι, για πες.nostromos έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 00:52μηπως θυμασαι ποιος αρχικα μπλοκαρε το Νορντ στρημ 2 ,και ποιος τον επαναφερε για να τον καταστρεψει τελικα ...? θα επαιξε και Γερμανια αυτοsharp έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 00:48Η μοναδική μου επαφή από Ελλαδικό χώρο είναι το πχόρουμ. Μήπως ήταν εδώ τα φεηκ;Scouser έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 00:47
Δυστυχώς έχεις πέσει θύμα fake news φίλε μου. Η αλήθεια είναι πως ο Τραμπ (ξέρεις, ο πράκτορας του Πούτιν) προειδοποιούσε για τον κίνδυνο της ενεργειακής εξάρτησης της Γερμανίας από τη Ρωσία τέσσερα ολόκληρα χρόνια πριν τον ρωσοουκρανικό πόλεμο, και οι Γερμανοί γελούσαν. Τι, δεν το έγραψαν αυτό στο Πρώκταγκον και την Καθυστερηνή;
Στους Μόρτιμερ αυτά.Scouser έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 01:02Ποιος τα ήθελε ρε συ αυτα; Ο πράκτορας του Πούτιν; Ο άνθρωπος της Μαντζουριας;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 01:00
Ο Τραμπ ήθελε να αντικαταστήσει το Ρωσικό αέριο με Αμερικανικό, κάτι που τελικά έγινε. Δεν είναι διορατικότητα να ξέρεις τι θα κάνεις ο ίδιος, ούτε ανεξαρτησία η πλήρης υποδούλωση.
Good cop, bad cop παίζουν με την Ευρώπη, αυτό είναι όλο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 01:00