Η διαχείριση της Πανδημίας ήταν που του έκαν ζημιά. Η οικονομία πήγαινε καλά επί προεδρία Τραμπ και πολύς κόσμος ήταν ευχαριστημένος. Αν δεν υπήρχε ο Κορωνοιος ο Τραμπ ειχευ σχεδόν σίγουρη την επανεκλογή του.Λόγω της πανδημίας Φεν μπόρεσε τελικά να νικήσει ούτε καν τιν Τζο Μπάιντεν τον πιο αδύναμο γνωστό πολιτικό των δημοκρατικών.Σενέκας έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:25Πες με τρελό, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι η πανδημία τον ευνόησε, παρά του έκανε ζημιά. Οι ψεκασμένες θέσεις του για τον κορονοϊό, αφενός έδωσαν κίνητρο στην βάση του που ένοιωσε ότι γι άλλη μια φορά η big gobrmint καταπάτησε της ελευθερίες της, και απο την άλλη κέρδισε και ψηφοφόρους που θίχτηκα, εως καταστράφηκαν οικονομικά απο τα μέτρα, πχ στο Μίσιγκαν που κυριολεκτικά είχαν την κυβερνήτη για σκότωμα λόγω lockdown.
Όσο παράλογες και να ήταν οι θέσεις του για τον κορονοϊό, σίγουρα ήταν δημοφιλείς, γιατί εκ των πραγμάτων, τα μέτρα είναι αντιδημοφιλή σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού, ειδικά στην Αμερική(αν και όχι μόνο βέβαια)
Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Υπεράνω όλων η πατρίς
- Eθνικοκοινωνιστης
πηγαινε καλα η οικονομια επι τραμπ 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Dwarven Blacksmith
Καλά, ίσως ήμουν υπερβολικά επιθετικός. Δε σέβεσαι όμως το Μπέρνι και τη νεότερη γενιά των μαχητών του, που τάχθηκαν με το Μπάιντεν γιατί δε γινόταν αλλιώς απέναντι σε κάποιον όπως ο Τραμπ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:27Να διορθώσω. Αν κατέβαινε ο Μπέρνι, δε θα τα θεωρούσα ίδια.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:12Όχι, σου λέω ότι όσο και να λες ότι θεωρείς τα ίδια σκατά τα δύο κόμματα, φαίνεται τι υποστηρίζεις.Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:11Τώρα σοβαρά μου λες ότι θεωρώ τα ίδια σκατά τα δύο κόμματα είναι επειδή ελκύομαι από την πούτσα του Τραμπ;
Κάποια σκατά είναι πιο νόστιμα από άλλα, να επαναδιατυπώσω.

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο βασιλιάς σου σώθηκε από τον πλέον αριστερό πρόεδρο που γράφεις. Η Ελλάδα μετά την Αγγλία ήταν η δεύτερη χώρα για την οποία ψηφίσθηκε βοήθεια με βάση το Νόμο περί εκμίσθωσης και δανεισμού τον Μάρτιο του 1941.Οι περισσότεροι ρεπουμπλικάνοι καταψήφισαν το νόμο.Διάβασε τα διαγγέλματα του Γεωργίου Β΄στη γερμανική επίθεση να δεις τι λέει για την Αμερική.Μοναρχικος έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:20Πως βγαζεις αυτο το συμπερασμα? Ο Ρουσβελτ ηταν ο πλεον "αριστερος" προεδρος στην ιστορια των ΗΠΑ. O δε αντιπροεδρος του henry wallace θα εκανε τον bernie sanders να φανταζει σκληρος δεξιος με τις πολιτικες τουπατησιωτης έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:18Οι αριστεράντζες ήσαν με τους ρεπουμπλικάνους μέχρι τις 22 Ιουνίου 1941.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:11
Ε από τότε κλαίνε οι Ελ αριστεράτζες. Έβρισκαν την ειλικρίνεια του Χίτλερ αναζωογονητική.
Γιατί η Μέρκελ καλύτερη είναι; Με την υποκρισία της έχει κάνει πολύ χειρότερα από το Χίτλερ.Την επόμενη μέρα πήγαν με τους δημοκρατικούς μέχρι το 1947 περίπου και το δόγμα Τρούμαν οπότε ξαναπήγαν με τους ρεπουμπλικάνους.
Είναι βέβαιο ότι στις εκλογές του 1948 ο Παπάγος προσευχόταν να βγουν δημοκρατικοί ενώ ο Ζαχαριάδης ρεπουμπλικάνοι.
Δες και εδώ τον βασιλιά δίπλα ακριβώς σε αυτόν που λες ότι μπροστά του ο Σάντερς είναι σκληρός δεξιός.

Και φυσικά δεν τον άφησαν να γίνει πρόεδρος.Οταν τα αφεντικά του κόμματος κατάλαβαν ότι η Γερμανία πάει για φούντο τον άλλαξαν στις εκλογές του 1944 με τον Τρούμαν για τη Φάση Β΄.

- Cecily Anne
Κοιμηθήκαμε με Καραμανλή και ξυπνήσαμε με Σημίτη το 2000. Συγχωρέστε την μαλακία, ήμουν γυμνάσιο, πάντως μου το θύμισε το χτεσινό

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 04 Νοέμ 2020, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Επίσης δες εδώ τι είχε πεί για τις εκλογές αυτές ο ιστορικός που απο τη δεκαετία του 1980 συνέχεια προβλέπει τον νικητή των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ χάρη σε ένα μοντέλο πρόβλεψης που ανέπτυξε μελετώντας αμερικανική πολιτική ιστορία. Εξηγεί τους λόγους ππυ έχασε ο Τραμπ: Patriot @ 3 Νοέμβρη- φιλελεύθερο world order ή χάοςΣενέκας έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:25Πες με τρελό, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι η πανδημία τον ευνόησε, παρά του έκανε ζημιά. Οι ψεκασμένες θέσεις του για τον κορονοϊό, αφενός έδωσαν κίνητρο στην βάση του που ένοιωσε ότι γι άλλη μια φορά η big gobrmint καταπάτησε της ελευθερίες της, και απο την άλλη κέρδισε και ψηφοφόρους που θίχτηκα, εως καταστράφηκαν οικονομικά απο τα μέτρα, πχ στο Μίσιγκαν που κυριολεκτικά είχαν την κυβερνήτη για σκότωμα λόγω lockdown.
Όσο παράλογες και να ήταν οι θέσεις του για τον κορονοϊό, σίγουρα ήταν δημοφιλείς, γιατί εκ των πραγμάτων, τα μέτρα είναι αντιδημοφιλή σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού, ειδικά στην Αμερική(αν και όχι μόνο βέβαια)
Υπεράνω όλων η πατρίς
- Golden Age
Αυτά σε άλλες εποχές. Τώρα το μηχανισμό των Δημοκρατικών τον ελέγχουν πολύ πιο ακραίοι του Γουάλλας.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:29Οταν τα αφεντικά του κόμματος κατάλαβαν ότι η Γερμανία πάει για φούντο τον άλλαξαν στις εκλογές του 1944 με τον Τρούμαν για τη Φάση Β΄.
4 Νοεμβρίου, 2020
Η Ελληνοκουβανή που μπήκε Κογκρέσο με τον Τραμπ.

Όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα του προεδρικού θρίλερ όπως έχει εξελιχθεί η εκλογική αναμέτρηση μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν ένα είναι σίγουρο πως η νέα βουλή των αντιπροσώπων θα έχει ελληνικό άρωμα, καθώς η μέχρι πρότινος πολιτειακή βουλευτής των Ρεπουμπλικανών Νικόλ Μαλλιωτάκη, με 57,9% στο 95% των ψήφων κλέβει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά τη νίκη, από τον Μαξ Ρόουζ των Δημοκρατικών.
Η 39χρονη Ελληνοκουβανή εισέρχεται μετά από μεγάλο αγώνα που έδωσε για πρώτη φορά στην 11η περιφέρεια της Νέας Υόρκης η οποία καλύπτει κομμάτι του Μπρούκλιν και του Στέιτεν Άιλαντ.
Την στήριξη του στο πρόσωπο της έχει δείξει ανοιχτά μέσα από αναρτήσεις στου twitter αρκετές φορές και ο Ντόναλντ Τραμπ. Τον περασμένο Φεβρουάριο μάλιστα ο ίδιος έγραψε για την Ελληνοαμερικανίδα Νικόλ Μαλλιωτάκη: «Την χρειαζόμαστε να κερδίσει τον Μαξ Ρόουζ, ο οποίος ψήφισε για την παραπομπή μου. Η Νικόλ είναι δυνατή στην καταπολέμηση του εγκλήματος, στηρίζει το μεταναστευτικό, την περικοπή των φόρων ενώ αγαπάει τις ένοπλες δυνάμεις και τους βετεράνους. Η Νικόλ έχει την πλήρη και απόλυτη στήριξή μου».
Λίγη ώρα αργότερα εκείνη απάντησε: «Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε. Είναι τιμή μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στην ομάδα σας».
Ρίζες από την Σητεία και την Κούβα.
Γεννημένη το 1980 και με καταγωγή από τη Σητεία της Κρήτης, η Νικόλ Μαλλιωτάκη είναι το ανερχόμενο αστέρι της αμερικανικής Βουλής. Κατάφερε να ξεχωρίσει και να διακριθεί για το έργο της ανάμεσα σε εκατοντάδες νομοθέτες και πολιτικούς και παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε στις ΗΠΑ, στο αίμα της κυλά ελληνικό αίμα, καθώς έλκη την καταγωγή της από την Σητεία της Κρήτης.
Κόρη μεταναστών από τη Σητεία και την Κούβα, οι οποίοι εγκατέλειψαν το καταπιεστικό κράτος του Φιντέλ Κάστρο το 1959, για να εγκατασταθούν στις ΗΠΑ. Στην προσπάθεια τους να ζήσουν το αμερικάνικο όνειρο οι γονείς της Γιώργος και Βαλέρια, κατάφεραν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση στη Νέα Υόρκη. Όπως έχει παραδεχτεί η ίδια από τους γονείς έχει κληρονομήσει την αφοσίωσή, το επιχειρηματικό τους πνεύμα και την αγάπη τους για τον δημόσιο βίο.
Η Νικόλ Μαλλιωτάκη είναι γέννημα θρέμμα Νεοϋορκέζα. Τελείωσε το Λύκειο του New Dorp ενώ ήταν η πρώτη από την οικογένεια της που αποφοίτησε από Πανεπιστήμιο. Συγκεκριμένα πήρε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο του Seton Hall, ενώ έκανε το μεταπτυχιακό της στο Wagner College. Η 39χρονη λατρεύει την Ελλάδα την οποία έχει επισκεφτεί πάρα πολλές φορές τόσο το χωριό Συκιά της Σητείας όσο την Σαντορίνη και την Αθήνα όπου ζουν οι συγγενείς από την πλευρά του πατέρα της.
Η ίδια προσπάθησε το 2017 να διεκδικήσει των δημαρχιακό θώκο της Νέας Υόρκης ωστόσο δεν τα κατάφερε καθώς έχασε με σημαντική διαφορά τις εκλογές από τον Μπιλ Ντε Μπλάζιο, ο οποίος επανεξελέγη για δεύτερη θητεία δήμαρχος, συγκεντρώνοντας ποσοστό 28% έναντι 65% του αντιπάλου της.
https://www.el.gr/ethnos/omogeneia/i-el ... gkreso-me/
Η Ελληνοκουβανή που μπήκε Κογκρέσο με τον Τραμπ.

Όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα του προεδρικού θρίλερ όπως έχει εξελιχθεί η εκλογική αναμέτρηση μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν ένα είναι σίγουρο πως η νέα βουλή των αντιπροσώπων θα έχει ελληνικό άρωμα, καθώς η μέχρι πρότινος πολιτειακή βουλευτής των Ρεπουμπλικανών Νικόλ Μαλλιωτάκη, με 57,9% στο 95% των ψήφων κλέβει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά τη νίκη, από τον Μαξ Ρόουζ των Δημοκρατικών.
Η 39χρονη Ελληνοκουβανή εισέρχεται μετά από μεγάλο αγώνα που έδωσε για πρώτη φορά στην 11η περιφέρεια της Νέας Υόρκης η οποία καλύπτει κομμάτι του Μπρούκλιν και του Στέιτεν Άιλαντ.
Την στήριξη του στο πρόσωπο της έχει δείξει ανοιχτά μέσα από αναρτήσεις στου twitter αρκετές φορές και ο Ντόναλντ Τραμπ. Τον περασμένο Φεβρουάριο μάλιστα ο ίδιος έγραψε για την Ελληνοαμερικανίδα Νικόλ Μαλλιωτάκη: «Την χρειαζόμαστε να κερδίσει τον Μαξ Ρόουζ, ο οποίος ψήφισε για την παραπομπή μου. Η Νικόλ είναι δυνατή στην καταπολέμηση του εγκλήματος, στηρίζει το μεταναστευτικό, την περικοπή των φόρων ενώ αγαπάει τις ένοπλες δυνάμεις και τους βετεράνους. Η Νικόλ έχει την πλήρη και απόλυτη στήριξή μου».
Λίγη ώρα αργότερα εκείνη απάντησε: «Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε. Είναι τιμή μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στην ομάδα σας».
Ρίζες από την Σητεία και την Κούβα.
Γεννημένη το 1980 και με καταγωγή από τη Σητεία της Κρήτης, η Νικόλ Μαλλιωτάκη είναι το ανερχόμενο αστέρι της αμερικανικής Βουλής. Κατάφερε να ξεχωρίσει και να διακριθεί για το έργο της ανάμεσα σε εκατοντάδες νομοθέτες και πολιτικούς και παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε στις ΗΠΑ, στο αίμα της κυλά ελληνικό αίμα, καθώς έλκη την καταγωγή της από την Σητεία της Κρήτης.
Κόρη μεταναστών από τη Σητεία και την Κούβα, οι οποίοι εγκατέλειψαν το καταπιεστικό κράτος του Φιντέλ Κάστρο το 1959, για να εγκατασταθούν στις ΗΠΑ. Στην προσπάθεια τους να ζήσουν το αμερικάνικο όνειρο οι γονείς της Γιώργος και Βαλέρια, κατάφεραν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση στη Νέα Υόρκη. Όπως έχει παραδεχτεί η ίδια από τους γονείς έχει κληρονομήσει την αφοσίωσή, το επιχειρηματικό τους πνεύμα και την αγάπη τους για τον δημόσιο βίο.
Η Νικόλ Μαλλιωτάκη είναι γέννημα θρέμμα Νεοϋορκέζα. Τελείωσε το Λύκειο του New Dorp ενώ ήταν η πρώτη από την οικογένεια της που αποφοίτησε από Πανεπιστήμιο. Συγκεκριμένα πήρε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο του Seton Hall, ενώ έκανε το μεταπτυχιακό της στο Wagner College. Η 39χρονη λατρεύει την Ελλάδα την οποία έχει επισκεφτεί πάρα πολλές φορές τόσο το χωριό Συκιά της Σητείας όσο την Σαντορίνη και την Αθήνα όπου ζουν οι συγγενείς από την πλευρά του πατέρα της.
Η ίδια προσπάθησε το 2017 να διεκδικήσει των δημαρχιακό θώκο της Νέας Υόρκης ωστόσο δεν τα κατάφερε καθώς έχασε με σημαντική διαφορά τις εκλογές από τον Μπιλ Ντε Μπλάζιο, ο οποίος επανεξελέγη για δεύτερη θητεία δήμαρχος, συγκεντρώνοντας ποσοστό 28% έναντι 65% του αντιπάλου της.
https://www.el.gr/ethnos/omogeneia/i-el ... gkreso-me/
- Μοναρχικος
- Phorum.gr user: Μοναρχικος
Oπως? Μην πεις για την ΑΟΚ και συGolden Age έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:31Αυτά σε άλλες εποχές. Τώρα το μηχανισμό των Δημοκρατικών τον ελέγχουν πολύ πιο ακραίοι του Γουάλλας.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:29Οταν τα αφεντικά του κόμματος κατάλαβαν ότι η Γερμανία πάει για φούντο τον άλλαξαν στις εκλογές του 1944 με τον Τρούμαν για τη Φάση Β΄.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οπως ο Μπέζος με τα 110 δις περιουσία που έχει.Μοναρχικος έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:35Oπως? Μην πεις για την ΑΟΚ και συGolden Age έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:31Αυτά σε άλλες εποχές. Τώρα το μηχανισμό των Δημοκρατικών τον ελέγχουν πολύ πιο ακραίοι του Γουάλλας.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:29Οταν τα αφεντικά του κόμματος κατάλαβαν ότι η Γερμανία πάει για φούντο τον άλλαξαν στις εκλογές του 1944 με τον Τρούμαν για τη Φάση Β΄.
Δεν έχω πρόχειρα νούμερα, αλλά αν τα κοιτάξουμε, είμαι σίγουρος ότι θα δεις ότι αυτοί που θεωρούν τον Τράμπ υπεύθυνο για τη σκατένια οικονομία επι κορονοϊού, είναι στην καλύτερη ισχνή πλειοψηφία, και να σου πω, είναι και δίκαιο κιόλας γιατί η θέση του τύπου ήταν εξαρχής ξεκάθαρη: δεν τον ενδιέφερε ποτέ ο ιός. Τον ένοιαζε μόνο να μείνουν τα νούμερα στην οικονομία όπως πριν, οποιοδήποτε και να ήταν το κόστος σε ανθρώπινες ζωές. Είναι δε τέτοια η νοοτροπία και η κουλτούρα στην Αμερική, που αυτή η άποψη δεν είναι αντιδημοφιλής. Οι άνθρωποι έχουν αφεθεί εντελώς στο ατομισμό τους. Σιχαίνονται, ή τέλος πάντων πιστεύουν ότι σιχαίνονται, κάθε μορφή κοινοτισμού, τουλάχιστον υπο τη μορφή της αλληλοβοήθειας. Όσο και να είναι περίεργο σ'εμας, υπάρχει ένα σεβαστό κομμάτι της κοινωνίας εκεί πέρα, που προτιμάει να πεθάνει διπλανός του απο ιό αντί να υποχρεωθεί να βάλει ένα πανί γύρω απο στόμα του, ή ακόμα χειρότερα, να υποχρεωθεί να κλείσει την επιχείρησή του(φτου κακά)Patriot έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:27Η διαχείριση της Πανδημίας ήταν που του έκαν ζημιά. Η οικονομία πήγαινε καλά επί προεδρία Τραμπ και πολύς κόσμος ήταν ευχαριστημένος. Αν δεν υπήρχε ο Κορωνοιος ο Τραμπ ειχευ σχεδόν σίγουρη την επανεκλογή του.Λόγω της πανδημίας Φεν μπόρεσε τελικά να νικήσει ούτε καν τιν Τζο Μπάιντεν τον πιο αδύναμο γνωστό πολιτικό των δημοκρατικών.Σενέκας έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:25Πες με τρελό, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι η πανδημία τον ευνόησε, παρά του έκανε ζημιά. Οι ψεκασμένες θέσεις του για τον κορονοϊό, αφενός έδωσαν κίνητρο στην βάση του που ένοιωσε ότι γι άλλη μια φορά η big gobrmint καταπάτησε της ελευθερίες της, και απο την άλλη κέρδισε και ψηφοφόρους που θίχτηκα, εως καταστράφηκαν οικονομικά απο τα μέτρα, πχ στο Μίσιγκαν που κυριολεκτικά είχαν την κυβερνήτη για σκότωμα λόγω lockdown.
όπως και να την κρίνει κανείς αυτή την αντίληψη, και πολλά μπορούμε να πούμε, αντικειμενικά έχει απήχηση σε σημαντικό κομμάτι του εκλογικού σώματος, και ο Τράμο αυτό το κομμάτι το αγκάλιασε απο την πρώτη στιγμή χωρίς δισταγμό. Πιστεύω ότι έδειξε στις εκλογές
- Golden Age
Το πλήθος του μηχανσιμού. Δεν είναι μόνο ΑΟΚ και Σάντερς. Ακόμη και η αντιπρόεδρος, αυτής της συνομωταξίας είναι κι ας λένε μερικοί διάφορα. Αντανακλάται και στη βάση αυτό. Όλη αυή η στήριξη των BLM κλπ ή και η έμμεση αβάντα που τους έκανε ο Μπάιντεν, ήταν αποτέλεσμα εργασίας αυτού του μηχανισμού. Για να μην πάμε στο Σόρος και την επιρροή του...Μοναρχικος έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:35Oπως? Μην πεις για την ΑΟΚ και συGolden Age έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:31Αυτά σε άλλες εποχές. Τώρα το μηχανισμό των Δημοκρατικών τον ελέγχουν πολύ πιο ακραίοι του Γουάλλας.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:29Οταν τα αφεντικά του κόμματος κατάλαβαν ότι η Γερμανία πάει για φούντο τον άλλαξαν στις εκλογές του 1944 με τον Τρούμαν για τη Φάση Β΄.
Εξαφανίστηκαν όλοι οι λαλίστατοι τραμπικοί φορουμίτες ρε παιδί μου.
- Καραμελίτσα
Αν ήμουν αμερικανίδα, θα το θεωρούσα αποδεκτή πολιτική επιλογή. Ή και όχι, δεν ξέρω, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:29Καλά, ίσως ήμουν υπερβολικά επιθετικός. Δε σέβεσαι όμως το Μπέρνι και τη νεότερη γενιά των μαχητών του, που τάχθηκαν με το Μπάιντεν γιατί δε γινόταν αλλιώς απέναντι σε κάποιον όπως ο Τραμπ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:27Να διορθώσω. Αν κατέβαινε ο Μπέρνι, δε θα τα θεωρούσα ίδια.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 20:12
Όχι, σου λέω ότι όσο και να λες ότι θεωρείς τα ίδια σκατά τα δύο κόμματα, φαίνεται τι υποστηρίζεις.
Κάποια σκατά είναι πιο νόστιμα από άλλα, να επαναδιατυπώσω.
Τώρα, με ενδιαφέρει μόνο η επίδραση της εκλογής στα δικά μας. Και δεν μπορώ να πείσω τον εαυτό μου να ενδιαφερθώ για τον ένα ή τον άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καραμελίτσα την 04 Νοέμ 2020, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Z
- ΜπλεΜπουμπυς
Δύο ανόητοι γέροι καπιταληστες. Θα αιματοκυλησουν ΚΑΙ την χώρα τους!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προβλέψεις για αμερικάνικες εκλογές
από Καραμελίτσα » 04 Οκτ 2024, 22:25 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
26 Οκτ 2024, 22:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ευρωεκλογές 2024 : Τελικές προβλέψεις
από Otto Weininger » 30 Μάιος 2024, 21:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 255 Απαντήσεις
- 6799 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
10 Ιουν 2024, 14:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γ'ΠΠ πριν τις αμερικανικές εκλογές;
από Saturn » 05 Απρ 2024, 12:51 » σε Διεθνής πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 2099 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από HerculesI