Delete Cultural Marxism

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Nero

Re: Delete Cultural Marxism

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 10 Νοέμ 2018, 11:36

ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Νοέμ 2018, 11:00
paul25 έγραψε:
09 Νοέμ 2018, 23:58
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Νοέμ 2018, 22:51

Προφανώς δεν διάβασες τα ποστ στις προηγούμενες σελίδες. Έχω διευκρινήσει δύο ή περισσότερες φορές ότι χρησιμοποιώ τον όρο "νεωτεριστές" για τους διανοούμενους των σχολών Φρανκφούρτης και Λιουμπλιάνας. Σαφώς και υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους, αλλά αναφέρομαι στα κοινά στοιχεία που διέπουν την ιδεολογία τους.
Αυτοι ειναι Μετα- νεωτεριστες.
:lol:

Aκριβώς γι' αυτό, έχω προτείνει και το προφητερολιστές.

Το πρόβλημα με όσους εντυπωσιάζονται με τη "φιλοσοφία" των τύπων επειδή τους καλύπτει σε όλα τα επίπεδα (επειδή αρκεί ένα "αντί" και διάθεση καταστροφής για ό,τι δεν γουστάρουν ή δεν μπορούν να έχουν) είναι ότι έχουν κολλήσει στο πρωκτικό στάδιο της σκέψης. Η αμφισβήτηση για το οτιδήποτε είναι από τους βασικότερους πυλώνες της δημιουργίας, αρκεί στη θέση του κάθε τούβλου που αφαιρείς από το χ ή ψ οικοδόμημα, να τοποθετείς κάτι εξ ίσου στέρεο. Η αφαίρεση έχει νόημα μόνον όταν αφαιρείται το περιττό ώστε η όποια ενέργεια να διοχετεύεται στο σημαντικό. Λειτουργεί για την εξοικονόμηση και όχι το ξόδεμα της ενέργειας, τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη. Όσοι θεωρούν ότι αφαιρώντας τούβλα ή πετώντας τούβλα από/στο οτιδήποτε, γράφουν ή διαγράφουν την ιστορία, είναι οι ίδιοι τούβλα, που κάποιοι άλλοι τα χρησιμοποιούν για να επιβάλουν τη δική τους αντι-ιστορία.
γράφεις ασυναρτησίες

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Νοέμ 2018, 11:44

Nero έγραψε:
10 Νοέμ 2018, 11:36
ΓΑΛΗ έγραψε:
paul25 έγραψε:
09 Νοέμ 2018, 23:58

Αυτοι ειναι Μετα- νεωτεριστες.

Το πρόβλημα με όσους εντυπωσιάζονται με τη "φιλοσοφία" των τύπων επειδή τους καλύπτει σε όλα τα επίπεδα (επειδή αρκεί ένα "αντί" και διάθεση καταστροφής για ό,τι δεν γουστάρουν ή δεν μπορούν να έχουν) είναι ότι έχουν κολλήσει στο πρωκτικό στάδιο της σκέψης. Η αμφισβήτηση για το οτιδήποτε είναι από τους βασικότερους πυλώνες της δημιουργίας, αρκεί στη θέση του κάθε τούβλου που αφαιρείς από το χ ή ψ οικοδόμημα, να τοποθετείς κάτι εξ ίσου στέρεο. Η αφαίρεση έχει νόημα μόνον όταν αφαιρείται το περιττό ώστε η όποια ενέργεια να διοχετεύεται στο σημαντικό. Λειτουργεί για την εξοικονόμηση και όχι το ξόδεμα της ενέργειας, τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη. Όσοι θεωρούν ότι αφαιρώντας τούβλα ή πετώντας τούβλα από/στο οτιδήποτε, γράφουν ή διαγράφουν την ιστορία, είναι οι ίδιοι τούβλα, που κάποιοι άλλοι τα χρησιμοποιούν για να επιβάλουν τη δική τους αντι-ιστορία.
γράφεις ασυναρτησίες
Α ναι;

Μάλλον έχεις υποστεί την αλλοτρίωση που σου επιβάλλει ο τρέχων καπιταλιστικός λόγος.
Ξεκόλλα και προσπάθησε να το ξεπεράσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 10 Νοέμ 2018, 11:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Νοέμ 2018, 11:44
Nero έγραψε:
10 Νοέμ 2018, 11:36
ΓΑΛΗ έγραψε:

γράφεις ασυναρτησίες
Α ναι;

Μάλλον έχεις υποστεί την αλλοτρίωση που σου επιβάλλει ο τρέχων καπιταλιστικός λόγος.
Ξεκόλλα και προσπάθησε να το ξεπεράσεις.

Γράφεις 101% αρλούμπες και το κάνεις συχνά. Μάλιστα επειδή είναι κατεβατά από αρλούμπες ελπίζω να μην μπερδεύεται κανένας και επειδή δεν κάθεται να τα διαβάσει,πιστεύει ότι λένε κάτι σοβαρό λόγω όγκου. Είναι αρλούμπες

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 10 Νοέμ 2018, 11:50

Αφού είπε και για πρωκτικο στάδιο. Μάλλον τα λέει πολύ επιστημονικά και δεν κατάλαβες.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 10 Νοέμ 2018, 11:54

Dwarven Blacksmith έγραψε:
10 Νοέμ 2018, 11:50
Αφού είπε και για πρωκτικο στάδιο. Μάλλον τα λέει πολύ επιστημονικά και δεν κατάλαβες.
Είμαι στο πχορουμ τόσα χρόνια. Διαβάζω στάμο και παλιότερα έμπαινα στη θρησκειολογία,την εποχή που έγραφαν τύποι όπως ο Σικελιώτης και ο Jpap. Ειλικρινά,τόσο χοντρές ασυναρτησίες να γράφονται κιόλας με τέτοια αυτοπεποίθηση δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Νοέμ 2018, 11:57

Nero έγραψε:
10 Νοέμ 2018, 11:47
Γράφεις 101% αρλούμπες και το κάνεις συχνά. Μάλιστα επειδή είναι κατεβατά από αρλούμπες ελπίζω να μην μπερδεύεται κανένας και επειδή δεν κάθεται να τα διαβάσει,πιστεύει ότι λένε κάτι σοβαρό λόγω όγκου. Είναι αρλούμπες
Είναι μια γροθιά στη στενή αντίληψη που έχετε για τη λογική νοικοκυρίστικη θεώρηση των πραγμάτων.

Αφού ξέρω ότι σας πονάει το θέμα βρε Νέρο.
Δικά σας παιδάκια είναι όλοι τούτοι.
Ε, τώρα έγιναν αυτοί οι κηδεμόνες σας και σας βγάζουν βόλτα στο πάρκο.
Πάλι καλά να λες, σε λίγο θα σας βάλουν και λουράκι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 10 Νοέμ 2018, 12:00

ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Νοέμ 2018, 11:57
Nero έγραψε:
Είναι μια γροθιά στη στενή αντίληψη που έχετε για τη λογική νοικοκυρίστικη θεώρηση των πραγμάτων.

Τι μας πονάει μαρή? :smt005: Αποτο bold να υποθέσω ότι πιστεύεις πραγματικά ότι αυτά που γράφεις είναι πσαγμενη κοινωνιολογία και μς κουφαίνεις όλους? :lol: Είσαι με τα καλά σου? :smt005:

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 10 Νοέμ 2018, 12:02

ΓΑΛΗ έγραψε:
Η αμφισβήτηση για το οτιδήποτε είναι από τους βασικότερους πυλώνες της δημιουργίας, αρκεί στη θέση του κάθε τούβλου που αφαιρείς από το χ ή ψ οικοδόμημα, να τοποθετείς κάτι εξ ίσου στέρεο. Η αφαίρεση έχει νόημα μόνον όταν αφαιρείται το περιττό ώστε η όποια ενέργεια να διοχετεύεται στο σημαντικό. Λειτουργεί για την εξοικονόμηση και όχι το ξόδεμα της ενέργειας, τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη. Όσοι θεωρούν ότι αφαιρώντας τούβλα ή πετώντας τούβλα από/στο οτιδήποτε, γράφουν ή διαγράφουν την ιστορία, είναι οι ίδιοι τούβλα, που κάποιοι άλλοι τα χρησιμοποιούν για να επιβάλουν τη δική τους αντι-ιστορία.

τα τουβλα ειναι η λεξη κλειδι αδερφια, θελει να παραμεινει για παντα σαν τη μουμια μεσα στη πυραμιδα που εχτισε, γιαυτο μην τη πετροβολειτε, και μην τις βγαζετε τα τουβλα αφηστε την κλεισμενη εκει να ευχαριστιεται τα 4 τουβλινα ντουβαρια στο απεριττο παιδικο παρκακι της

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 10 Νοέμ 2018, 12:08

omg kai 3 lol έγραψε:
10 Νοέμ 2018, 12:02
ΓΑΛΗ έγραψε:
Η αμφισβήτηση για το οτιδήποτε είναι από τους βασικότερους πυλώνες της δημιουργίας, αρκεί στη θέση του κάθε τούβλου που αφαιρείς από το χ ή ψ οικοδόμημα, να τοποθετείς κάτι εξ ίσου στέρεο. Η αφαίρεση έχει νόημα μόνον όταν αφαιρείται το περιττό ώστε η όποια ενέργεια να διοχετεύεται στο σημαντικό. Λειτουργεί για την εξοικονόμηση και όχι το ξόδεμα της ενέργειας, τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη. Όσοι θεωρούν ότι αφαιρώντας τούβλα ή πετώντας τούβλα από/στο οτιδήποτε, γράφουν ή διαγράφουν την ιστορία, είναι οι ίδιοι τούβλα, που κάποιοι άλλοι τα χρησιμοποιούν για να επιβάλουν τη δική τους αντι-ιστορία.

τα τουβλα ειναι η λεξη κλειδι αδερφια, θελει να παραμεινει για παντα σαν τη μουμια μεσα στη πυραμιδα που εχτισε, γιαυτο μην τη πετροβολειτε, και μην τις βγαζετε τα τουβλα αφηστε την κλεισμενη εκει να ευχαριστιεται τα 4 τουβλινα ντουβαρια στο απεριττο παιδικο παρκακι της
κι'εγω είμαι της άποψης "ασ'τον τρελό στην τρέλα του" δε λέω αλλά όταν είναι παράλληλα και τόσο ψώνιο αλλάζει το πράγμα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Νοέμ 2018, 12:09

Nero έγραψε:
10 Νοέμ 2018, 12:00
ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Νοέμ 2018, 11:57
Nero έγραψε:

Τι μας πονάει μαρή? :smt005: Αποτο bold να υποθέσω ότι πιστεύεις πραγματικά ότι αυτά που γράφεις είναι πσαγμενη κοινωνιολογία και μς κουφαίνεις όλους? :lol: Είσαι με τα καλά σου? :smt005:
Πάντα πιστεύω αυτά που γράφω. Αυτή είναι η διαφορά μας.

Κατά τα άλλα, περιμένω να προστεθούν και οι λοιποί λάτρες του προφητερόλ στην παρέα.

Κάνεις ενδιαφέρον τημ με το Νάνο αλλά μπροστά στο ντουέτο της σατανικής καρντάσιαν και του γλυκύτατου σκίουρου, δεν πιάνετε μία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 10 Νοέμ 2018, 12:19

Εγώ στ' αριστερά :a040:
Εικόνα
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Νοέμ 2018, 12:31

10 Νοέμ 2018, 12:19
Εγώ στ' αριστερά :a040:
Εικόνα

Εκπληκτική φωτο.

Στα δεξιά είναι οι αριστεροί με τα καπελάκια αναθεώρησης του μαρξισμού που καλούνται να ισορροπήσουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 10 Νοέμ 2018, 18:02

Κάποτε το να ανήκεις σε μια θρησκευτική/ πολιτική/ σεξουαλική/εθνολογική μειονότητα, σημαινε φυσικός θανατος. (Φασισμός του αρχηγού)

Υποτιθεται το ξεπερασαμε και μπορούσες να πιστευεις οτι θέλεις αρκεί να μην ενοχλείς τους ισχυρους , την πλειοψηφία. (Φασισμός των πολλων)

Σήμερα, με την πλειοψηφία να μην ενοχλείται, οι μειονότητες ξεσηκώθηκαν κ θελουν να γινουν πλειοψηφία. (Φασισμός της μειοψηφίας)

Η ευκολη λυση ειναι ο ολοκληρωτικός ανθρωπος που δεν πιστευει τπτ, που δεν εχει φύλο, θεό, ταυτότητα. (Κενός φασισμός ή φελο-φασισμός ή φασισμός του μέσου όρου)

Το διλημμα ειναι: ανοχή στην μειοψηφία ("νεωτερική δημοκρατία") ή φασισμός του μέσου όρου ("νεωτερική δικτατορία"). Αλλιώς μια απο τα παλια (φασισμός των πολλων ή του ενός)

Ο στοχος ειναι η απουσια καθε ειδους καταπιεσης (φασισμού) αλλά αυτο είναι ουτοπικο. Αφου κατα βαθος, ολοι θελουμε να επιβληθούμε.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 10 Νοέμ 2018, 18:05

Μήπως για να ήταν πιο περτχημένος ο τίτλος να ήταν:

Ντελέτε Μπρουτάλ Μάρξισμ; Γιατί καταλαβαίνω ότι κάποιοι έχετε αδυναμία να τον αντιμετωπίσετε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 10 Νοέμ 2018, 18:12

Nero έγραψε:
10 Νοέμ 2018, 11:54
10 Νοέμ 2018, 11:50
Είμαι στο πχορουμ τόσα χρόνια. Διαβάζω στάμο και παλιότερα έμπαινα στη θρησκειολογία,την εποχή που έγραφαν τύποι όπως ο Σικελιώτης και ο Jpap. Ειλικρινά,τόσο χοντρές ασυναρτησίες να γράφονται κιόλας με τέτοια αυτοπεποίθηση δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου.
ειναι κατι μεταξύ σκάκου και γουντεντ, η γαλη. Τελευταία γουντεντίζει πολυ επικίνδυνα μάλιστα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών