Eπιτηδες έβαλα χώρες της Ασίας.Πόσοι Εβραίοι υπάρχουν στην Ιαπωνία που έχει μείωση γεννήσεων εδώ και 50 χρόνια;πόσοι στην Ν.Κορέα που έχει γεννήσεις 0,67 ανά γυναίκα,μικρότερη από όλες τις ευρωπαικές χώρες;μήπως οι Εβραίοι διέταξαν τον Μάο να επιβάλλει την πολιτική του ενός παιδιού ή ο υπερπληθυσμός τότε;και τώρα γιατί πανικόβλητο το κόμμα έκανε στροφή και δίνει κίνητρα για παιδιά διότι δεν θα υπάρχουν αρκετοί εργάτες σε 20 χρόνια για να ζήσουν τους γέρους Κινέζους;
To πεδίο των κοινωνικών επιστημών είναι ανοιχτό σε όλους όπως και όλα τα επιστημονικά πεδία.Μπες μέσα και καταπολέμησε τις θεωρίες που νομίζεις ότι είναι βλαβερές και πείσε τον κόσμο να αλλάξει.
ik_90 έγραψε: ↑30 Νοέμ 2024, 13:25Έχεις υπογεννητικότητα, κάτι στο οποίο συμφωνούμε. Αντί, λοιπόν, να βάλεις όλα σου τα δυνατά να στηρίξεις την Ελληνική οικογένεια τόσο απτά και έμπρακτα όσο και ιδεολογικά, αυτό που κάνεις είναι να φέρνεις μαυριδερά τέρατα να σε αντικαταστήσουν. Δηλαδή ρε φίλε, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να βγαίνει ο Κούλης σας κι άλλοι συστημικοί προδότες της φυλής τους στην Ευρώπη, κι ας γεμίσουν την χώρα και την ήπειρο Πακιστανούς και Σομαλούς; Κι ας έχουμε «οικογένειες» ανωμάλων;
΄'Εχω γράψει πολλές φορές για το θέμα αυτό.Είμαι υπέρ όλων των μέτρων στήριξης των γεννήσεων,απλά σου λέω ότι μικρή διαφορά θα κάνουν.Ούτε να επιστρέψεις τις γυναίκες στην κουζίνα χωρίς καρριέρα μπορείς ούτε να αλλάξεις τη μοντέρνα ζωή.Για την αντικατάσταση πληθυσμού έχω πάλι γράψει για συμφωνίες με χριστιανικές χώρες της τέως ΕΣΣΔ (Αρμενία,Γεωργία κλπ) και χώρες της Λατινικής Αμερικής.
Aν φυσικά μπορεί κάποια κυβέρνηση να ξεπεράσει τα διεθνή φράγματα.
Αφού πάρεις όλα τα μέτρα στήριξης των γεννήσεων να εισάγεις νόμιμα 30.000 κάθε χρόνο + τη διαφορά θανάτων - γεννήσεων από αυτές τις χώρες.Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις.Καμμία κυβέρνηση όσα μέτρα και να πάρει δεν θα πείσει τις σημερινές γυναίκες να κάνουν 4 παιδιά η κάθε μία.Δεν μπορεί να γίνει τίποτε άλλο.