Ευρώπη η επόμενη μέρα με Τράμπ.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Re: Ευρώπη η επόμενη μέρα με Τράμπ.
Ο πιο ενωτικός πρόεδρος, ο μόνος που κατάφερε να ενώσει Έλληνες ακροαριστερούς και Έλληνες ακροδεξιούς. Από Έκτωρα Κουφοντίνα μέχρι Τζημερικούς και Κλασιδιαρικούς.
-_-
-
ναι ο μέσος Ανατολικογερμανός που τον έκανε πολίτη β' κατηγορίας ο Κολ και μετά τον άφησε ο Σολτς να ξεπαγιάζει αφήνοντας τον σλήπυ Τζο να τινάζει αγωγούς σε γερμανικό έδαφος, είναι σίγουρο ότι θέλει σαν τρελός να "συνεχίσει τη στήριξη στον ουκρανικό λαό". 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jolly Roger_ την 07 Νοέμ 2024, 17:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό για την υγεία μου την ψυχικήOtto Weininger έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 17:17Μας "διαρρέεις με τρόπο πληροφορίες" σπαμάροντας...Guardian;Niki έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 17:10Ήρεμη είμαι και εξασφαλισμένη , σας διαρρέω με τρόπο πληροφορίες να φυλαχτείτε , όχι ότι όλοι μπορούνε να κάνουν κάποιες κινήσεις αλλά όσοι μπορούνε ας τις κάνουνε.
Οικογένειες , παιδιά είναι σοβαρά τα πράγματα πλέον.
Τώρα όσοι θέλουν να το παίρνουν ακόμα στην πλάκα όπως λέει και η φίλη μου η Γαλή οκ.
Μην ανησυχείς για μένα , το αντίθετο συμβαίνει εγώ ανησυχώ για σας.
Που εν τω μεταξύ λέει καρμπόν τις ίδιες μαλακίες με το 2016.
Εξασφαλισμένη μπορεί να είσαι, αλλά ήρεμη δεν είσαι.
Αντίθετα, είσαι σε παροξυσμό εδώ και 1.5 χρόνο.
Γι'αυτό σου είπα ηρέμησε. Άλλο τα λεφτά, άλλο η ψυχική υγεία.

Εγώ μια χαρά είμαι αν εσύ πιστεύεις το αντίθετο δικό σου πρόβλημα.
Όχι σας διαρρέω πληροφορίες που δεν μπορώ να πω ποιος είπε τι προφορικά και που αλλά σας βάζω άρθρα που λένε περίπου τα πρώτα λόγια από αυτό που έρχεται γιατί αυτό μπορώ να κάνω.
Γιατί για αυτά τα άρθρα έχω λινκ.
Για οτιδήποτε άλλο το κάνω από δική μου ευσπλαχνία θες καλοσύνη όπως θες πες το.
Μαζευτείτε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Τα Ελληνικά εθνικια πανηγυρίζουν για την εκλογή του Τραμπ ενώ ο ίδιος συνομίλησε λίγες ώρες μετά την εκλογή του με τον Εντοργαν για την τόνωση των σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ.
Ε είστε άξιοι της μοίρας σας φίλοι εθνικιστές και πατριώτες κάθε είδους.
Ε είστε άξιοι της μοίρας σας φίλοι εθνικιστές και πατριώτες κάθε είδους.
- Otto Weininger
Ναι προσωπική άποψη είναι. Αλλά είναι βασιμη.Niki έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 17:24Αυτό για την υγεία μου την ψυχικήOtto Weininger έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 17:17Μας "διαρρέεις με τρόπο πληροφορίες" σπαμάροντας...Guardian;Niki έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 17:10
Ήρεμη είμαι και εξασφαλισμένη , σας διαρρέω με τρόπο πληροφορίες να φυλαχτείτε , όχι ότι όλοι μπορούνε να κάνουν κάποιες κινήσεις αλλά όσοι μπορούνε ας τις κάνουνε.
Οικογένειες , παιδιά είναι σοβαρά τα πράγματα πλέον.
Τώρα όσοι θέλουν να το παίρνουν ακόμα στην πλάκα όπως λέει και η φίλη μου η Γαλή οκ.
Μην ανησυχείς για μένα , το αντίθετο συμβαίνει εγώ ανησυχώ για σας.
Γι'αυτό σου είπα ηρέμησε. Άλλο τα λεφτά, άλλο η ψυχική υγεία.είναι προσωπική σου άποψη.
Όχι σας διαρρέω πληροφορίες που δεν μπορώ να πω ποιος είπε τι προφορικά και που αλλά σας βάζω άρθρα που λένε περίπου τα πρώτα λόγια από αυτό που έρχεται γιατί αυτό μπορώ να κάνω.
Για οτιδήποτε άλλο το κάνω από δική μου ευσπλαχνία θες καλοσύνη όπως θες πες το.
Μαζευτείτε.
Ακόμα και όσα γράφεις πιο πάνω ενισχύουν την άποψη μου.
Φιλικά στο είπα άλλωστε. Διότι όντως είσαι σε παροξυσμό τελευταία και γράφεις πράγματα αδιανόητα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όκ με έπεισες πάω για ψυχανάλυση.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 17:31Ναι προσωπική άποψη είναι. Αλλά είναι βασιμη.Niki έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 17:24Αυτό για την υγεία μου την ψυχικήOtto Weininger έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 17:17
Μας "διαρρέεις με τρόπο πληροφορίες" σπαμάροντας...Guardian;
Γι'αυτό σου είπα ηρέμησε. Άλλο τα λεφτά, άλλο η ψυχική υγεία.είναι προσωπική σου άποψη.
Μαζευτείτε.
Ακόμα και όσα γράφεις πιο πάνω ενισχύουν την άποψη μου.
Φιλικά στο είπα άλλωστε. Διότι όντως είσαι σε παροξυσμό τελευταία και γράφεις πράγματα αδιανόητα.

Είδες πόσο εύκολο ήτανε;
Χωρίς καμιά σύγκρουση τα λύσαμε όλα.
Μόνο αυτό , σήμερα έμαθα για ένα σύστημα χαρπ που θα το σταματήσει ο Τραμπ και θα σταματήσουν οι σεισμοί και οι πλημύρες.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 17:22Ο πιο ενωτικός πρόεδρος, ο μόνος που κατάφερε να ενώσει Έλληνες ακροαριστερούς και Έλληνες ακροδεξιούς. Από Έκτωρα Κουφοντίνα μέχρι Τζημερικούς και Κλασιδιαρικούς.

Θα κατεβάσει ένα διακόπτη τέρμα σεισμοί , τέρμα τυφώνες , ανεμοστρόβιλοι τέρμα πλημύρες.
Θεός.

Μόνο αυτός μπορεί να κατεβάσει αυτόν τον διακόπτη.
Ναι εντάξει, μαλακιες. Μονο που ξεχνας να πεις οτι ο Ερντογαν τον πηρε τηλεφωνο και του ζητησε να μιλησουν γι'αυτο.
Τι ηθελες δηλαδή, να του κλεισει το τηλέφωνο ή να του πει δεν δου μιλαω μεχρι να με πάρει ο Μητσοτάκης?
Btw o Μητσοτακης τον πηρε τηλέφωνο για να τον συγχαρει ή έχει σημαντικότερα πράγματα να κανει?
Όσοι Έλληνες χαίρονται με την Εκλογή Τραμπ δεν αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι πουτανάκι των Αμερικάνων.panos291 έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 17:57Ναι εντάξει, μαλακιες. Μονο που ξεχνας να πεις οτι ο Ερντογαν τον πηρε τηλεφωνο και του ζητησε να μιλησουν γι'αυτο.
Τι ηθελες δηλαδή, να του κλεισει το τηλέφωνο ή να του πει δεν δου μιλαω μεχρι να με πάρει ο Μητσοτάκης?
Btw o Μητσοτακης τον πηρε τηλέφωνο για να τον συγχαρει ή έχει σημαντικότερα πράγματα να κανει?
Η λογική του εθνικισμού και του πατριωτισμού, δηλαδή η λογική ''πρώτα η δική μου χώρα-έθνος και μετά όλες οι υπόλοιπες'' αυτό σημαίνει, πρώτα η Αμερική η οποία έχει κάθε δικαίωμα να συνεχίσει να είναι υπερδύναμη και όλοι οι υπόλοιποι (οπως η Ελλαδα) θα συνεχίσουν να γλύφουν τα ποδαράκια των ΗΠΑ.
Είναι βιτσιόζοι οι δεξιοί. Γουστάρουν υποταγή.
- Rocco Siffredi
Προφανώς και θα ήταν απλώς το αστείο είναι τα εθνίκια που πανηγυρίζουν με τη νίκη Τραμπ.
Βάρα με και άλλο αφέντη Τραμπ, συνέχισε να κάνεις την χώρα μου μια ατελείωτη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ.
Οπότε, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου; Όσοι θα πανηγύριζαν με εκλογή Χάρις θα κέρδιζαν την πρωτιά στην υποταγή; Και αυτό δεν θα ήταν αστείο αλλά σοβαρό;Polaris3 έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 18:50
Προφανώς και θα ήταν απλώς το αστείο είναι τα εθνίκια που πανηγυρίζουν με τη νίκη Τραμπ.
Βάρα με και άλλο αφέντη Τραμπ, συνέχισε να κάνεις την χώρα μου μια ατελείωτη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιο είναι το πρόβλημα ? Δηλαδή εσείς κυρία Γαλή είστε οκ με έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δηλώσει :ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 18:58Οπότε, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου; Όσοι θα πανηγύριζαν με εκλογή Χάρις θα κέρδιζαν την πρωτιά στην υποταγή; Και αυτό δεν θα ήταν αστείο αλλά σοβαρό;
1) Ότι αν εχεις κοβιντ χρησιμοποίησε αντισηπτικό σαν θεραπεία
2) Είναι κατά των αμβλώσεων
3) Δεν πιστεύει στην κλιματική αλλαγή που σημαίνει ότι η καταστροφή του περιβάλλοντος από τις αμερικάνικες εαιτρίες θα συνεχίσει
4) έχει δηλώσει ότι οι Μετανάστες από Αϊτή τρώνε σκυλιά.
Αν είστε οκ με έναν νάρκισσο κοινωνιοπαθή να έχει πρόσβαση σε πυρηνικές κεφαλές τότε οκ, δεν εχω να προσθέσω κάτι

To νήμα δεν είναι για να σχολιάσουμε το βρώμικο του χαρακτήρα του.Polaris3 έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 19:03Ποιο είναι το πρόβλημα ? Δηλαδή εσείς κυρία Γαλή είστε οκ με έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δηλώσει :
3) Δεν πιστεύει στην κλιματική αλλαγή που σημαίνει ότι η καταστροφή του περιβάλλοντος από τις αμερικάνικες εαιτρίες θα συνεχίσει
Αν είστε οκ με έναν νάρκισσο κοινωνιοπαθή να έχει πρόσβαση σε πυρηνικές κεφαλές τότε οκ, δεν εχω να προσθέσω κάτι
Αν ήτανε για αυτό θα μπορούσα να γράψω πολλά για την γούνα του.
Το νήμα είναι γιατί πανηγυρίζουν οι Έλληνες για την επανεκλογή του με τόσα που θα γίνουν στην Ευρώπη , ψάχνουμε να μας γράψει κάποιος ένα λόγο φτάσαμε στις 15 σελιδες και δεν βρέθηκε ένας να μας γράψει ένα σοβαρό λόγο που πανηγυρίζουν.
Ακόμα και οι Σπαρτιάτες , Νίκη , Βελόπουλος , Λατινοπούλου δεν είπανε τίποτα ουσιαστικό στις ανακοινώσεις τους αλλά πανηγυρίζουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 07 Νοέμ 2024, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πανηγυρίζουν οι Έλληνες δεξιοί, όχι όλοι οι Έλληνες. Θεωρούν ότι η άνοδος του εθνικισμού και της συντηρητικής ατζέντας είναι κάτι θετικό. Προφανώς δεν γνωρίζουν από ιστορία. Το 1930 είναι πολύ κοντά.Niki έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 19:08To νήμα δεν είναι για να σχολιάσουμε το βρώμικο του χαρακτήρα του.Polaris3 έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 19:03Ποιο είναι το πρόβλημα ? Δηλαδή εσείς κυρία Γαλή είστε οκ με έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δηλώσει :
Αν ήτανε για αυτό θα μπορούσα να γράψω πολλά για την γούνα του.
Το νήμα είναι γιατί πανηγυρίζουν οι Έλληνες για την επανεκλογή του ψάχνουμε να μας γράψει κάποιος ένα λόγο φτάσαμε στις 14 σελιδες και δεν βρέθηκε ένας να μας γράψει ένα σοβαρό λόγο που πανηγυρίζουν.
Ακόμα και οι Σπαρτιάτες , Νίκη , Βελόπουλος , Λατινοπούλου δεν είπανε τίποτα ουσιαστικό στις ανακοινώσεις τους αλλά πανηγυρίζουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι ο Τραμπ θέλει να γκρεμισει την Ευρώπη και να την ξαναφτιάξει στα μετρα του?
από George_V » 06 Μαρ 2025, 10:53 » σε Διεθνής πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 759 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
08 Μαρ 2025, 13:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Τραμπ Εφέκτ σαρώνει στην Ευρώπη: πρώτος ο πατριώτης Τζορτζ Σιμιόν στη Ρουμανία με 30-35%
από Αρίστος » 04 Μάιος 2025, 21:38 » σε Διεθνής πολιτική - 103 Απαντήσεις
- 1984 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
Χθες, 23:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μέρα παρά μέρα ένας εργαζόμενος δεν επιστρέφει όρθιος από την δουλειά στο σπίτι
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Νοέμ 2024, 09:16 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Νοέμ 2024, 09:16
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 966 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
17 Φεβ 2025, 16:24