Είχε διαγνωστεί με αυτισμό.mao mao έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 15:22Δεν έχει ακουστεί κάτι. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο εκτός από ψυχολογικά προβλήματα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 15:19έχουμε μάθει τελικά το κίνητρό του;mao mao έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 15:17https://www.thesun.co.uk/news/29654726/ ... bbc-video/
O 17 χρονος σε σποτάκι του BBC Children για κάποια εκπομπή. Κατά τα άλλα δεν ήταν ενσωματωμένος.
Εμείς κατεβήκαμε οικογενειακός Ελλάδα την μέρα των εκλογών. Δεν έχω παρακολουθήσει το νήμα ή το τι συμβαίνει στην χώρα, μόνο κάτι λίγα στο twitter και αυτά δεν τα δίνω σημασία. Σήμερα ήρθα μόνος μου για μια εβδομάδα (για δουλειά) και είμαι κάνα 40 λεπτό από το Blackburn, προάστια Manchester. Δεν έχω ακούσει κάτι από τον κόσμο, ούτε είπα κανέναν να βλέπει ειδήσεις. Αύριο θα κατέβω προς Birmingham και μεθαύριο Berkshire (στην πόλη που μένουμε), εάν δω κάτι θα σας ενημερώσω.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
ThanksGoBzi έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 20:10Εμείς κατεβήκαμε οικογενειακός Ελλάδα την μέρα των εκλογών. Δεν έχω παρακολουθήσει το νήμα ή το τι συμβαίνει στην χώρα, μόνο κάτι λίγα στο twitter και αυτά δεν τα δίνω σημασία. Σήμερα ήρθα μόνος μου για μια εβδομάδα (για δουλειά) και είμαι κάνα 40 λεπτό από το Blackburn, προάστια Manchester. Δεν έχω ακούσει κάτι από τον κόσμο, ούτε είπα κανέναν να βλέπει ειδήσεις. Αύριο θα κατέβω προς Birmingham και μεθαύριο Berkshire (στην πόλη που μένουμε), εάν δω κάτι θα σας ενημερώσω.
Παρεμπιπτόντως, ο Tommy Robinson που ανέβασες πιο πάνω δεν είναι και η καλύτερη πηγή. Είναι γνωστός στις αρχές, έχει κάνει φυλακή και του έχει απαγορευτεί η είσοδος σε αρκετές χώρες. Ήταν/είναι (ήταν γιατί κάποιες έχουν απαγορευτεί στις χώρες τους) μέλος σε αρκετές αγγλικές και παγκόσμιες οργανώσεις (κάποιες με έδρα την old school Γερμανία) που προωθούν την ιδέα "εάν δεν είσαι λευκός με πράσινα μάτια, στα τρένα".