Έπεσαν οι μάσκες
Re: Έπεσαν οι μάσκες
δεν μπορει να ειναι τοσο ηλιθιοι κατι αλλο παιζει ..ισως τα εμβολια ισως η θηλυκοποιηση
ισως οι τροφες
ισως οι τροφες
- NewModelArmy
Fact checker hellegennes to the rescue.
Οχι οτι χρειαζεται ιδιαιτερη ερευνα οταν απεναντι σε βιντεο 10 δευτερολεπτων προπαθεις να απαντησεις με φωτογραφιες .
Οχι οτι χρειαζεται ιδιαιτερη ερευνα οταν απεναντι σε βιντεο 10 δευτερολεπτων προπαθεις να απαντησεις με φωτογραφιες .
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
κοιτα κάτι συμπτώσεις
με το που πήρε πούλο ο πυαττ (και ο τσούνις)
χανουμε aml, p.outsis και ποσα άλλα bonna-fide ξερατα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Ληστοσυμμορίτης
Χαιρετάει τον ήλιο κι αυτός;stergiosbik έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 08:00Αυτόν άμα χαιρετούσε έτσι,ο Χίτλερ θα τον είχε περάσει πριονοκορδελα.
Όχι δεν είναι ναζιστικός χαιρετισμός φυσικά.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Ρε παιδιά ρε παιδιά.
Αυτό που έκανε είναι τεχνολογικός χαιρετισμός που κάνουν στην ss Tesla.
Ο τύπος είναι βαθιά Δημοκράτης που σκέφτεται να ονομάσει τα εργοστάσια του τιμής ένεκεν στην δημοκρατία σε Νταχάου, Άουσβιτς κτλ.
Όχι πως διαφέρουν πολλή οι συνθήκες εργασίας.
Ο τύπος είναι βαθιά Δημοκράτης που σκέφτεται να ονομάσει τα εργοστάσια του τιμής ένεκεν στην δημοκρατία σε Νταχάου, Άουσβιτς κτλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άντε βρε παλουκάρια. Για σας δουλεύει ο Μασκ.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 23:14Χαιρετάει τον ήλιο κι αυτός;stergiosbik έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 08:00Αυτόν άμα χαιρετούσε έτσι,ο Χίτλερ θα τον είχε περάσει πριονοκορδελα.
Είναι η τέλεια ευκαιρία να ξαναφτιάξετε τον ΕΛΑΣ και να ανεβείτε πάλι στα βουνά (βασικό).
Είναι και τρέντυ οι γενιάδες, μια χαρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πάντως πραγματικά με εντυπωσιάζει ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι το πρόβλημα για την Ελλάδα ήταν ο Πάιατ ή ο Τσούνης και περιμένουν δεν ξέρω και εγώ τι.
Δεν ξέρω και εάν το πιστεύουν βέβαια.
ο τυπος ειναι ναζι και του αρεσει λεμεzteo έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 23:22Ρε παιδιά ρε παιδιά.
εσυ πρεπει να επεσες μικρος στην χυτρα ..και ο ζτεο πιο μεγαλος
Καλά, σ´αυτό έχεις δίκιο. Κάποιοι αντιδρούν λες και η Ελλάδα είναι πολιτεία των ΗΠΑ, ενώ μάλλον παίζει μεταξύ διψήφιου ή και τριψήφιου αριθμού στη λίστα ενδιαφέροντος του Τραμπ.πατησιωτης έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 23:28Πάντως πραγματικά με εντυπωσιάζει ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι το πρόβλημα για την Ελλάδα ήταν ο Πάιατ ή ο Τσούνης και περιμένουν δεν ξέρω και εγώ τι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
το προβλημα της ελλαδας εννοείται δεν είναι ο πυαττ και ο κάθε έπαρχοςπατησιωτης έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 23:28Πάντως πραγματικά με εντυπωσιάζει ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι το πρόβλημα για την Ελλάδα ήταν ο Πάιατ ή ο Τσούνης και περιμένουν δεν ξέρω και εγώ τι.
το πρόβλημα είναι αυτοί ποιυ νομίζουν οτι μπορεί να λειτουργεί η χώρα σαν πρεζοπουτανα, όπως περιγράφει στο τελευταίο του ο παπαχελας / όπως ανακαλύπτει στο σημερινό της η ντόρα
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Yπερβάλλεις, το πολύ να του λέγε ναstergiosbik έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 08:00Αυτόν άμα χαιρετούσε έτσι,ο Χίτλερ θα τον είχε περάσει πριονοκορδελα.
κάνει εκατό κάμψεις.
πατ, παρεμπιπτόντως, όταν έπεσε ο υπαρκτός το 89 δεν είχαν ακριβώς τις ίδιες αντιδράσεις οι εδω σιτιζόμενοι από την ρως πρεσβεία με τους κουλήθιους που σκούζουν σήμερα; 

- Otto Weininger
Ότι η AML τα έπαιρνε από την Πρεσβεία.
Εντάξει.
Εντάξει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι επεσαν τοσο εξω οι δημοσκοπησεις?
από Στρακαστρουκας » 21 Μάιος 2023, 23:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 108 Απαντήσεις
- 4142 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
28 Μάιος 2023, 23:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έπεσαν δύο σταγόνες βροχή κ μας έχετε γ...........
από Frappezitis » 12 Νοέμ 2024, 19:13 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Νοέμ 2024, 19:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αναρχικοί την έπεσαν σε ομιλία του Καραμπελιά
από Golden Age » 28 Απρ 2025, 21:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 117 Απαντήσεις
- 2590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jimdenin
Σήμερα, 12:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έπεσαν σοβάδες σε ταβάνι νηπιαγωγείου.
από seismic1 » 06 Δεκ 2024, 11:17 » σε Αρχιτεκτονική - 5 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
06 Δεκ 2024, 13:04
-