Ε, αφού το κατάλαβες αυτό, πάλι καλά. Ισως υπάρχει ακόμα μια μικρή ελπίδα. Πιάσε άλλη μια φιάλλη και πάμε...
Λοιπόν αγαπητέ, όταν τα πράγματα
έχουν φτάσει στο ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ, όταν οι άνθρωποι απειλούνται οτι θα συλληφθούν γιατι προσεύχονται μες στο σπίτι τους, οταν κοριτσόπουλα απειλούνται απο πανεπιστημιακές αρχες οτι θα τους καταστρέψουν την ζωή, όταν γυναικείοι σύλλογοι προστασίας φτωχοποιούνται απο τα εξωφρενικά πρόστιμα για δεν δέχθηκαν κάποιον ψωλαρά τρανς, όταν βιαστές και παιδόφιλοι μετανάστες, συχνά κατα της ίδιας της οικογένειάς τους, δεν μπορούν να απελαθούν γιατι θα προσβληθει το... δικαίωμα τους για οικογενειακή ζωη, και όλη αυτή η παραφροσύνη έχει γίνει το νέο νορμάλ, Τρίτη πού λέμε, ΔΕΝ είναι η απάντηση η μπουρδοδεοντολογία, δεν λύνεται το πρόβλημα με το να γίνουμε Αρσακειάδες, ή να διατηρήσουμε ευπρεπείς και χαμηλούς τόνους. Τόσον καιρό αυτό κάνουμε και το τέρας στο υπόγειο έχει φραθεί στο βαθμό που πλέον απειλεί όλο τι κτίσμα.
Ελλάδα ζεις και δεν την έχεις δει την τρέλλα απο κοντά;
Όχι έναν - δεκά, εκατό Βανσες χρειαζόμαστε τώρα πια. Και η βρώμικη σκούπα πάλι καθαρίζει τον χώρο, που λένε. Το οτι χρειάστηκε ένας Τραμπ για να αλλάξει η ροή δεν σου λέει τίποτα;
Οι καθωσπρέπει είχαν φαληρισει, δεν είχαν τίποτα μα ΤΙΠΟΤΑ να προσφέρουν.
Τουλάχιστον η συμφορά προλήθφηκε νωρίς, εγώ προσωπικά δεν το περίμενα, η εκπληξη ήταν ευχάριστη, και η πίστη μου στην ανθρωπότητα ανανεώθηκε κάπως. Αν είχε υπάρξει άλλη μια τετραετία με τον ρυθμό που πήγαιναν τα πράγματα, δεν έβλεπα καθόλου αίσιο τέλος. Καθόλου όμως.
Τωρα που φάνηκε οτι κάαατι ζωντανό ακόμα υπήρχε, εστω με Τραμπ, κάποιες καθάρσεις πρέπει να γίνουν άμμεσα. Οχι οτι θα γίνει ο,τι χρειάζεται, ιδίως στους άρρωστους "ακαδημαϊκούς" χώρους οπου τα ψωφίμια έχουν ταμπουρωθεί για τα καλά. Και δεν μιλάμε για σαπούνια, απλώς απόσυρση των κοντυλίων σε όσους δεν παίζουν φρόνιμα. Δεν τους τα χρωστάει ο φορολογούμενος, ο,τι και να θέλουν να πιστεύουν.
Δεν υπάρχει άνθρωπος σώος τας φρενας που δεν χειροκρότησε την ομιλία του Βανς, και νομίζω οτι αυτό θα φανεί πολύ σύντομα.