500 μύρια δίνει η κομισιόν για το προσφυγικό
Re: 500 μύρια δίνει η κομισιόν για το προσφυγικό
Να πούμε μπράβο που σύσσωμο το Έθνος παλεύει στον Έβρο-ψυχή τε και σώμαι-υπό τας οδηγίας του Ηγέτη Κούλη και φέρνει σε δυσχερή θέση τον Σουλτάνο.
500+170=670 ή κανω λαθος;Nero έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 23:08αυτό δεν το πρόσεξε κανείς^ δίνουν περισσότερα στην Τουρκία απ'ότι στο κράτος-μέλος τους. Ακόμα και απο τα 700 της Ελλάδας, μόνο τα μισά είναι άμεσα διαθέσιμαΟ επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ζοζέπ Μπορέλ ανακοίνωσε χθες Τετάρτη την αποδέσμευση επείγουσας βοήθειας ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ «για τους πιο ευάλωτους στη Συρία» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Άγκυρα. Η χρηματοδότηση αυτή δεν περιλαμβάνεται στα 500 εκατομμύρια ευρώ ενισχύσεων για τους πρόσφυγες.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Ισχυρές ναι, αλλά στρατιωτικά μιλώντας και με εξαίρεση τα πυρηνικά της Γαλλίας, παίζει σε στρατιωτικό επίπεδο η Τουρκία να είναι μόνη της όσο ισχυροί είναι οι 26 μαζί. Με την Ελλάδα ως 27η ίσως είμαστε συνολικά ισχυρότεροι γιατί ως χώρα έχουμε αρκετό στρατιωτικό υλικό.Nero έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 22:30μου φαίνεται αδιανόητο ένα μπλοκ 27 χωρών, αρκετές απο τις οποίες ανήκουν στις πιο πλούσιες/ισχυρές στον κόσμο, έστω και σε τόσο χαλαρή και ετερόκλητη ένωση, να μην μπορεί να βρει ένα τρόπο να αντιμετωπίσει ένα τούρκο μπαστουνόβλαχο που τις έχει βάλει κάτω και τις ξεζουμίζει και η μόνη λύση που υιοθετούν είναι να του δίνουν κάθε τόσο φόρο υποτελείας και χρηματοδοτούν παράλληλα όλες τις πολεμικές του επιχειρήσεις, και με λεφτά και με όπλα. Αν είναι δυνατόν....
Εεεεεπ
Ο ηρωας ΤΕΛΕΙΑ χειριστηκε την κατασταση!

Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Ομαδική υστερία χαράς εδώ μέσα από φασιστερά, halilέγγυους, τουρκολάγνους, μισ/ανθέλληνες, κλπ λελούδια του μπαξέ!
.
Ομαδική υστερία χαράς εδώ μέσα από φασιστερά, halilέγγυους, τουρκολάγνους, μισ/ανθέλληνες, κλπ λελούδια του μπαξέ!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Περάσαμε στις μαλακίες τώρα;kameron έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 23:15Ισχυρές ναι, αλλά στρατιωτικά μιλώντας και με εξαίρεση τα πυρηνικά της Γαλλίας, παίζει σε στρατιωτικό επίπεδο η Τουρκία να είναι μόνη της όσο ισχυροί είναι οι 26 μαζί. Με την Ελλάδα ως 27η ίσως είμαστε συνολικά ισχυρότεροι γιατί ως χώρα έχουμε αρκετό στρατιωτικό υλικό.Nero έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 22:30μου φαίνεται αδιανόητο ένα μπλοκ 27 χωρών, αρκετές απο τις οποίες ανήκουν στις πιο πλούσιες/ισχυρές στον κόσμο, έστω και σε τόσο χαλαρή και ετερόκλητη ένωση, να μην μπορεί να βρει ένα τρόπο να αντιμετωπίσει ένα τούρκο μπαστουνόβλαχο που τις έχει βάλει κάτω και τις ξεζουμίζει και η μόνη λύση που υιοθετούν είναι να του δίνουν κάθε τόσο φόρο υποτελείας και χρηματοδοτούν παράλληλα όλες τις πολεμικές του επιχειρήσεις, και με λεφτά και με όπλα. Αν είναι δυνατόν....
-
Οι Γαλλοι δεν χρειαζονται πυρηνικα για να ριξουν καρπαζιες στην Τουρκια.kameron έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 23:15Ισχυρές ναι, αλλά στρατιωτικά μιλώντας και με εξαίρεση τα πυρηνικά της Γαλλίας, παίζει σε στρατιωτικό επίπεδο η Τουρκία να είναι μόνη της όσο ισχυροί είναι οι 26 μαζί. Με την Ελλάδα ως 27η ίσως είμαστε συνολικά ισχυρότεροι γιατί ως χώρα έχουμε αρκετό στρατιωτικό υλικό.Nero έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 22:30μου φαίνεται αδιανόητο ένα μπλοκ 27 χωρών, αρκετές απο τις οποίες ανήκουν στις πιο πλούσιες/ισχυρές στον κόσμο, έστω και σε τόσο χαλαρή και ετερόκλητη ένωση, να μην μπορεί να βρει ένα τρόπο να αντιμετωπίσει ένα τούρκο μπαστουνόβλαχο που τις έχει βάλει κάτω και τις ξεζουμίζει και η μόνη λύση που υιοθετούν είναι να του δίνουν κάθε τόσο φόρο υποτελείας και χρηματοδοτούν παράλληλα όλες τις πολεμικές του επιχειρήσεις, και με λεφτά και με όπλα. Αν είναι δυνατόν....
Αν υποθετικα ειχαν κοινα συνορα οι Τουρκοι θα τον επιναν.
Μην ανησυχείς, όταν το ΚΚΕ αναλάβει την εξουσία θα τους πάμε τους Τούρκους στην κόκκινη μηλιά. Χωρίς συμμαχίες, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ευρωπαίοι, ίσως ούτε και Κινέζοι.
Σοβαρέψου, κινείσαι σε επίπεδο Μερκούρη, οι κουκουέδες, αν και Ιαχωβάδες, είναι οι περισσότεροι σοβαροί άνθρωποι.
Ρε συ κ γω το σκεφτηκα. Δεν εξηγειται διαφορετικα.
Εγώ να σοβαρευτω; Που άρχισες να το ρίχνεις τώρα στο ότι η Τουρκία και καλά υπερτερεί στρατιωτικά των 26 αν εξαιρέσει κάνεις τα πυρηνικά;kameron έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 23:20Μην ανησυχείς, όταν το ΚΚΕ αναλάβει την εξουσία θα τους πάμε τους Τούρκους στην κόκκινη μηλιά. Χωρίς συμμαχίες, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ευρωπαίοι, ίσως ούτε και Κινέζοι.
Σοβαρέψου, κινείσαι σε επίπεδο Μερκούρη, οι κουκουέδες, αν και Ιαχωβάδες, είναι οι περισσότεροι σοβαροί άνθρωποι.
Εισαι απιστευτος ρε γερο!

Μην είσαι τόσο σίγουρος, πέρα από το τι υλικό και τι στρατό αριθμητικά έχει ο καθένας, μετράει πολύ και η νοοτροπία και το φρόνημα του κάθε λαού. Οι Τούρκοι είναι πολύ συσπειρωμένη στην έννοια πατρίδα, οι μόνοι στην Ε.Ε. που ως ένα βαθμό μπορούμε να συγκριθούμε ως προς αυτό είμαστε εμείς.stergiosbik έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 23:18
Οι Γαλλοι δεν χρειαζονται πυρηνικα για να ριξουν καρπαζιες στην Τουρκια.
-
Τι λες βρε ανθρωπε,τι λες!kameron έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 23:23Μην είσαι τόσο σίγουρος, πέρα από το τι υλικό και τι στρατό αριθμητικά έχει ο καθένας, μετράει πολύ και η νοοτροπία και το φρόνημα του κάθε λαού. Οι Τούρκοι είναι πολύ συσπειρωμένη στην έννοια πατρίδα, οι μόνοι στην Ε.Ε. που ως ένα βαθμό μπορούμε να συγκριθούμε ως προς αυτό είμαστε εμείς.stergiosbik έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 23:18
Οι Γαλλοι δεν χρειαζονται πυρηνικα για να ριξουν καρπαζιες στην Τουρκια.

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
η πολιτική κατευνασμού δεν οδηγεί πουθενά πέρα από τη κλιμάκωση
η ιστορία δεν δίδαξε τίποτα τους μορφωμένους διπλωμάτες και πολιτικούς
όσο ταϊζεις το κτήνος, αυτό θα ζητά περισσότερα
όπως είπε και ο μεγαλύτερος πολιτικός του 20ου αιώνα: "you were given the choice between war and dishonor, you chose dishonor and you shall have war"
και μη μου πει κανείς ότι θέλω πόλεμο, αυτό που θέλω είναι μια άτεγκτη στάση απέναντι στους νταβατζήδες της Ευρασίας, με οποιοδήποτε κόστος.
όσο τους καλοπιάνει η Ευρώπη, τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση διότι θεωρούν (δικαίως) ότι τους παίρνει, και στο τέλος θα οδηγηθούμε σε αυτό που όλοι απευχόμαστε
η ιστορία δεν δίδαξε τίποτα τους μορφωμένους διπλωμάτες και πολιτικούς
όσο ταϊζεις το κτήνος, αυτό θα ζητά περισσότερα
όπως είπε και ο μεγαλύτερος πολιτικός του 20ου αιώνα: "you were given the choice between war and dishonor, you chose dishonor and you shall have war"
και μη μου πει κανείς ότι θέλω πόλεμο, αυτό που θέλω είναι μια άτεγκτη στάση απέναντι στους νταβατζήδες της Ευρασίας, με οποιοδήποτε κόστος.
όσο τους καλοπιάνει η Ευρώπη, τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση διότι θεωρούν (δικαίως) ότι τους παίρνει, και στο τέλος θα οδηγηθούμε σε αυτό που όλοι απευχόμαστε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 100 μύρια αποζημίωση στη Hellenic train?
από Kauldron » 01 Μαρ 2024, 17:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 631 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από esu
02 Μαρ 2024, 01:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση 31 μύρια επιχορήγηση του Μητσοτάκη στον άντρα της Φον Ντερ Λάιεν.
από Kauldron » 27 Ιαν 2024, 11:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
27 Ιαν 2024, 13:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση O σύζυγος της Κεραμέως διέγραψε πρόστιμο 30 μύρια κατά της Νεστλέ.
από Kauldron » 19 Απρ 2025, 14:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Απρ 2025, 21:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΚΕ: Ο βρώμικος ρόλος των ΜΚΟ με χρηματοδότηση της ΕΕ για το προσφυγικό
από Sol » 19 Ιουν 2023, 02:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Ιαν 2024, 12:20
-