αμερικη,πακετα βομβες σε ομπαμα,κλιντον,μπαιντεν...

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Nero

Re: αμερικη,πακετα βομβες σε ομπαμα,κλιντον,μπαιντεν...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 27 Οκτ 2018, 15:01

foscilis έγραψε:
27 Οκτ 2018, 14:50
Αυτο το Proud Boys δεν ακουγεται τελειο για ονομα drag show;
Δε νομίζω ότι κρατάνε ιδιαίτερα κρυφό τον ομοφυλοφιλικό χαρακτήρα του γρουπ. βάζουν δονητές στον κώλο τους σε live μετάδοση ειρονικάγια λόγους διαμαρτυρίας

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 27 Οκτ 2018, 15:01

foscilis έγραψε:
κοιτα την επίσημη σφραγίδα τους
Εικόνα
its a cock

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 27 Οκτ 2018, 15:03

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε:
27 Οκτ 2018, 15:01
foscilis έγραψε:
κοιτα την επίσημη σφραγίδα τους
Εικόνα
its a cock
ο ιδρυτής...

Εικόνα

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 27 Οκτ 2018, 15:11

Nero έγραψε:
27 Οκτ 2018, 15:01
Δε νομίζω ότι κρατάνε ιδιαίτερα κρυφό τον ομοφυλοφιλικό χαρακτήρα του γρουπ. βάζουν δονητές στον κώλο τους σε live μετάδοση ειρονικάγια λόγους διαμαρτυρίας
περιμενω πως και πως τον "ανεξάρτητο" και "μη-πολιτικοποιημένο" Joe Rogan να ξαναπροσκαλέσει τον McInnes στο podcast σου

θα δουμε 2 γεμάτες ώρες απολογητικής, θα μάθουμε πως το πραγματικό πρόβλημα δεν ειναι οι ριζοσπαστικοποιημένοι λευκοί εθνικιστές-τρομοκράτες, όχι, το πραγματικό πρόβλημα ειναι μια χούφτα LGBTQWERTY++ φοιτητών που μίλησαν άσχημα κατά των εθνικιστών :a040:

επισης θα ακουσουμε πως οι Proud Boys είναι απλά "πατριώτες που αγαπάνε την πατρίδα τους" και πως τα "mainstream media είναι τόσο σκληρά και άδικα εναντίον τους"

λιγο-πολυ οτι ακουγαμε και για την χρυση αυγη πριν λιγα χρονια. ειναι ενδιαφερον το πως ολοι τους ειναι ακριβως το ιδιο απο την ελλαδα ως τις ΗΠΑ

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 27 Οκτ 2018, 15:27

27 Οκτ 2018, 14:43
Golden Age έγραψε:
27 Οκτ 2018, 13:15
Οι υποστηρικτές του ISIS είναι στο ίδιο στρατόπεδο με αυτούς που αντιμάχονται αυτές τις απόψεις.

Δεν λέω μόνο εγώ αλήθειες για το ρόλο του Σόρος. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη που γωρίζουν το ρόλο του.
και υπάρχουν ακόμα παραπάνω που γράφουν αυτές τις ασυναρτησίες στα @@ τους

οι ρεπουμπλικάνοι (όπως και αρκετοί δεξιοί στο κόσμο δυστυχώς) έχουν σαλέψει. έχουν χάσει το μυαλό τους και ειναι εν δυνάμει τρομοκράτες και δολοφόνοι

τίποτε από αυτά που έγραφε ο κύριος δεν είναι περίεργο για τα δεδομένα σας. mainstream απόψεις σας είναι, όπως ήταν και αυτές του Breivik. πιάσε τον μέσο πατριώτη στο internet και θα δεις ταύτιση απόψεων 100%

το καλο ειναι οτι ειστε αρκετα στοκοι και τα γράφετε δημοσίως
δηλάδή όταν ο αντιτραμπικός αντίφα https://edition.cnn.com/2017/06/14/home ... ndex.html πυροβολούσε στόχους ρεμπουμπλικάνων εσύ τι έκανες; μήπως απολογήθηκες για τις πράξεις του ή άλλαξες πόλιτικές απόψεις και τοποθέτηση;
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 27 Οκτ 2018, 15:38

Ας έστω δεχτούμε όλα που δίνουν τα ΜΜΕ ως έχει, βγήκε ένας περίεργος στην αμερική και έστειλε κάποια τζούφια πακέτα που δεν είναι καν ξεκάθαρο ακόμα αν είναι λειτουργικές βόμβες, και; τι σημαίνει αυτό; τί περιμένετε να καταδικάσουμε; να αλλάξουμε ιδεολογικοπολιτικές θέσεις; Εσείς το κάνετε σε antifa ακροαριστερά χτυπήματα; δε νομίζω, μην αρχίσουμε να ψάχνουμε και άλλα παραδείγματα
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 27 Οκτ 2018, 16:11

Dorian έγραψε:
27 Οκτ 2018, 15:27
δηλάδή όταν ο αντιτραμπικός αντίφα https://edition.cnn.com/2017/06/14/home ... ndex.html πυροβολούσε στόχους ρεμπουμπλικάνων εσύ τι έκανες; μήπως απολογήθηκες για τις πράξεις του ή άλλαξες πόλιτικές απόψεις και τοποθέτηση;
μπα. και δε το έκανα για πολλους λογους. οριστε μερικοι
  • οι αντιφα ειναι πουθεναδες. ειδικα στην αμερικη. Δεν ειναι βαλκανια οι ΗΠΑ.
  • δεν εχουν καμμια σχεση με τους mainstream Democrats που ειναι καπιταλιστες και πολεμοχαροι
  • εγω δε δηλωσα ποτε antifa
και τα 3 ερχονται απευθειας αντιθεση με τα δικα σας λεγομενα που ειναι 100% copy paste των δολοφονων και τρομοκρατων

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 27 Οκτ 2018, 16:14

Dorian έγραψε:
27 Οκτ 2018, 15:38
τί περιμένετε να καταδικάσουμε; να αλλάξουμε ιδεολογικοπολιτικές θέσεις;
αλλιμονο φιλε, μη τυχον και αλλαξεις γνωμη μετα απο εξέταση των γεγονότων

φυσικα και δε περιμενω να αλλαξετε θεσεις για οτιδηποτε και για κανεναν λογο. ιδεολογοι ειστε. εξ' ορισμοι δεν σας επηρρεαζει η αντικειμενικη πραγματικοτητα

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 27 Οκτ 2018, 17:06

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
27 Οκτ 2018, 13:59
Golden Age έγραψε:
27 Οκτ 2018, 13:32
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
27 Οκτ 2018, 13:27

:blm::blm::blm:

Ξέχασες και κάτι άλλο που έγραψα:
Golden Age έγραψε:
27 Οκτ 2018, 10:36
Με κάνατε κι εμένα να ψαρώσω τις προάλλες.
Κι αυτό γιατί τότε νόμιζα ότι επρόκειτο για αυθεντικές βόμβες. Οπότε και ήτανε λογικό να μου προξενήσει εντύπωση πως έφτασαν αυτές σε χώρους τόσο κρατικώς προστατευομένων προσώπων.

Ίσως βέβαια και οι στρακαστρούκες να μην έφταναν εαν το ήθελε ο κρατικός μηχανισμός. Αλλά λίγη "θυματοποίηση" των αντιπαθέστατων στον αμερικανικό λαό, δεν βλάπτει.
Δηλαδη ελεγξαν ποσο βομβες ειναι και ειπαν "ΟΚ περαστε"... :blm:
Δεν είπαν, αλλά στάνταρ θα γνώριζαν ότι υσκγκειρμένος θα κάνει κάτι. Αγνό άτομο φαίνεται. Όλο και κάπου θα το έχει πει, συν ότι έχει απειλήσεισ το παρελθόν για βόμβες όπως έχει γραφτεί.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 27 Οκτ 2018, 17:16

27 Οκτ 2018, 14:43
Golden Age έγραψε:
27 Οκτ 2018, 13:15
Οι υποστηρικτές του ISIS είναι στο ίδιο στρατόπεδο με αυτούς που αντιμάχονται αυτές τις απόψεις.

Δεν λέω μόνο εγώ αλήθειες για το ρόλο του Σόρος. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη που γωρίζουν το ρόλο του.
και υπάρχουν ακόμα παραπάνω που γράφουν αυτές τις ασυναρτησίες στα @@ τους

οι ρεπουμπλικάνοι (όπως και αρκετοί δεξιοί στο κόσμο δυστυχώς) έχουν σαλέψει. έχουν χάσει το μυαλό τους και ειναι εν δυνάμει τρομοκράτες και δολοφόνοι

τίποτε από αυτά που έγραφε ο κύριος δεν είναι περίεργο για τα δεδομένα σας. mainstream απόψεις σας είναι, όπως ήταν και αυτές του Breivik. πιάσε τον μέσο πατριώτη στο internet και θα δεις ταύτιση απόψεων 100%

το καλο ειναι οτι ειστε αρκετα στοκοι και τα γράφετε δημοσίως
Μα δεν είναι ασυναρτησίες. Πργαμτικότητα είναι, βασισμένη σε γεγονότα. Η πλειοψηφία την αναγνωρίζει πλέον και γι' αυτό έχετε λυσσάξει άλλωστε.

Είστε διαρκώς σε μία τέτοια κατάσταση:

Το ίδιο είναι και οι πολιτικές σας παρατάξεις. Γι' αυτό κι επιδώκουνε διαρκώς νομοθεσίες και ψηφίσματα που προωθούν δικτατορία. Είναι το ίδιο (εαν όχι και περισσότερο) επικίνδυνοι με το ISIS για τις κοινωνίες. Άλλωστε και στις δυτικές χώρες, αυτοί ενόησαν την έλευσή του. Και δεν το 'καναν απο άγνοια...

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 27 Οκτ 2018, 19:36

Golden Age έγραψε:
27 Οκτ 2018, 17:16
Το ίδιο είναι και οι πολιτικές σας παρατάξεις. Γι' αυτό κι επιδώκουνε διαρκώς νομοθεσίες και ψηφίσματα που προωθούν δικτατορία. Είναι το ίδιο (εαν όχι και περισσότερο) επικίνδυνοι με το ISIS για τις κοινωνίες. Άλλωστε και στις δυτικές χώρες, αυτοί ενόησαν την έλευσή του. Και δεν το 'καναν απο άγνοια...
από τον Φρανκλίνο του Twitter στο σάιτ της Χρυσής Αυγής. μιλαμε για εγκυρη πληροφόρηση

το ISIS δεν ειναι κίνδυνος για τη Δύση, η οποία είναι απειρως πιο ισχυρη απο τους ξυπολητους

Εσείς είστε ο κίνδυνος, η πέμπτη φάλακα, η εγχώρια τρομοκρατία και οι ψυχοπαθείς εξαγριωμένοι νοικοκυραίοι που πρόσθεσαν την συνωμοσιολογία στην μεγάλη λίστα των ηλιθιοτήτων τους. Καιρός να αδειάζετε τη γωνια σιγα σιγα μπας και διασωθεί τίποτε για τις επόμενες γενιές.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 27 Οκτ 2018, 22:42

27 Οκτ 2018, 19:36
Golden Age έγραψε:
27 Οκτ 2018, 17:16
από τον Φρανκλίνο του Twitter στο σάιτ της Χρυσής Αυγής. μιλαμε για εγκυρη πληροφόρηση

το ISIS δεν ειναι κίνδυνος για τη Δύση, η οποία είναι απειρως πιο ισχυρη απο τους ξυπολητους

Εσείς είστε ο κίνδυνος, η πέμπτη φάλακα, η εγχώρια τρομοκρατία και οι ψυχοπαθείς εξαγριωμένοι νοικοκυραίοι που πρόσθεσαν την συνωμοσιολογία στην μεγάλη λίστα των ηλιθιοτήτων τους. Καιρός να αδειάζετε τη γωνια σιγα σιγα μπας και διασωθεί τίποτε για τις επόμενες γενιές.
Ούτε Φρανκλίνος, ούτε ΧΑ. Το αρχείο των DC Leaks είναι. Της υποκλοπής απορρήτων του ιδρύματος Σόρος απο Ρώσους χάκερς. Αυτό είναι το αρχείο των πληροφοριών.

Εμείς είμαστε ο κίνδυνος για το σύστημα.Το σύστημα (το οποίο είναι και η εγχώρια τρομοκρατία) και το ISIS αποτελούν κινδύνους για τις δυτικές κοινωνίες (και την ανθρωπότητα γενικότερα).

Εσείς καταστρέφετε και ζητάτε απο αυτούς αγωνίζονται για να σωθούν οι κοινωνίες να "την κάνουν"; Να το πείτε κοιταζόμενοι στον καθρέπτη αυτό.

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 27 Οκτ 2018, 22:44

Golden Age έγραψε:
27 Οκτ 2018, 22:42
Της υποκλοπής απορρήτων του ιδρύματος Σόρος απο Ρώσους χάκερς.
μόνοι σας τα λέτε. τι άλλο να πω εγώ

"οι καλοί μας σύμμαχοι οι Ρώσσοι μας δώσαν ιντελ κατά των αριστερών χρρρ ντρρρρ"

:smt005:

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 27 Οκτ 2018, 22:48

27 Οκτ 2018, 22:44
Golden Age έγραψε:
27 Οκτ 2018, 22:42
Της υποκλοπής απορρήτων του ιδρύματος Σόρος απο Ρώσους χάκερς.
μόνοι σας τα λέτε. τι άλλο να πω εγώ

"οι καλοί μας σύμμαχοι οι Ρώσσοι μας δώσαν ιντελ κατά των αριστερών χρρρ ντρρρρ"

:smt005:
Δεν "μας δώσαν" ρε φίλε. Δημόσια τα κοινοποιήσαν.

https://en.wikipedia.org/wiki/DCLeaks

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 27 Οκτ 2018, 22:58

lol

2016: ο ηρωικός Assange ξεσκέπασε τους δημοκρατικούς. Δεν είχε να κάνει με τη Ρωσσία
2017: Δεν ξερουμε ποιοι τα δημοσιευσαν, αλλα τι σημασια εχει;
2018: Ναι εντάξει το εκανε η Ρωσσια. αλλά τι πειράζει; είναι φίλοι μας
...
(εικαζω)
2019: τι σημασία έχει που δουλεύουμε για την GRU; αγαπάμε την πατρίδα μας, αυτο εχει σημασια

κόντεξτ για τους αμύητους:
On the 13th of July 2018 a Federal Grand Jury for the District of Columbia Indicted members of Unit 26165 of the Russian Main Intelligence Directorate (GRU) in creating the DCLeaks website, hacking the Democratic National Committee and releasing stolen data on the website.[17][18][19]
Golden πρεπει να σου κανουν update διοτι βγαινεις κάρτα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών