Εσυ τραβα να κλαφτεις στη ΔΗΕ αποτυχημενε χαφιεδακο, ξέρεις εσύ.sys3x έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 17:47Ντουντ, ο τύπος, συγγνώμην, το μποτάκι είναι δικό σας, ποια χαμάς και ποιες πούτσες μπλε διαμαρτυρίες;

Εσυ τραβα να κλαφτεις στη ΔΗΕ αποτυχημενε χαφιεδακο, ξέρεις εσύ.sys3x έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 17:47Ντουντ, ο τύπος, συγγνώμην, το μποτάκι είναι δικό σας, ποια χαμάς και ποιες πούτσες μπλε διαμαρτυρίες;
two tier elon.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 15:18Να δουμε τι θα πει. Ειμαι βεβαιος οτι μετα θα παρει συνεντευξη και απο την Καμαλα Χαρις ετσι δεν ειναι?
Καταγγελία κάνεις στην ΔΗΕ, όχι κλάψιμο, κανονικά αυτό πρέπει να γίνει σε όσους εκφράζονται με ακραία ρατσιστική ρητορική η οποία καλεί σε βία δημόσια, γι' αυτόν τον λόγο υπάρχουν οι νόμοι.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
μην λέμε παλαβομάρες.παλιομαλάκας είναι ο άνθρωπος δεν είναι ηλίθιος
Είμαι σίγουρος ότι είναι αρχίδι
Γιατί να το κάνει; Το 'παιξε ποτέ "αμερόληπτος δημοσιογράφος"; Άλλοι παριστάνουν αυτούς και κάνουν προπαγάνδα εναντίον του Τραμπ χωρίς αντίλογο.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 15:18Να δουμε τι θα πει. Ειμαι βεβαιος οτι μετα θα παρει συνεντευξη και απο την Καμαλα Χαρις ετσι δεν ειναι?
Εσενα γαμαει γιαυτο βελαζεις ετσι.Scouser έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 17:44Δε σε γαμαει η Ινδοτζαμαικανη τροφιμε, μην υγραινεις τσάμπα το γκροβερ σου. Με τη Μισέλ έχεις περισσότερες πιθανότητες, αν μη τι άλλο δεν είμαστε σίγουροι για το τι υπάρχει μέσα στο παντελόνι της ή τέλος πάντων τι καταλοιπα έχουν απομείνει.Οργισμένος έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 17:33πλακα εχει ο ψεκαδερος τραμπιστι σκαουζερ που Ονοματίζει την κ. Αντιπροεδρο ως ινδοτζαμαικανη ωστε να δειξει οτι δεν ειναι αφροαμερικανα, με το φτωχο του το μυαλο...
Πιο εκσυπνος πεθαινεις...
late stage capitalism - ο πιο πλουσιος ανθρωπος του κόσμου θα είναι ένας shitposter του 4chan και ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα έιναι ένας ανοϊκός γέρος που δε μπορεί να βγάλει δυό λέξεις σωστές. Είναι σαν το σενάριο για το Idiocracy
Δεν καταλαβαίνω τι λες, δεν μιλάω κατσαριδανθρωπιστικα. Κλασε ενα @ τώρα, αλλαχμπάρη.sys3x έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 19:41Καταγγελία κάνεις στην ΔΗΕ, όχι κλάψιμο, κανονικά αυτό πρέπει να γίνει σε όσους εκφράζονται με ακραία ρατσιστική ρητορική η οποία καλεί σε βία δημόσια, γι' αυτόν τον λόγο υπάρχουν οι νόμοι.
Ένα καλό μπάνιο νομίζω θα σας βοηθήσει να συνέλθετε λιγάκι ως προς την ρητορική σας τουλάχιστον.