Εμ το ερωτημα πρεπει να ειναι τι ακριβως κανει τοτε ο ΝοτιοΑφρικανος.Γιατι αυτα με τις καρδιες δεν πειθουν ουτε παιδακια.Οταν θελεις να δειξεις σας εχω στην καρδια μου,βαζεις το χερι στην καρδια,δεν το τεντωνεις μετα στο υψος που το εκανε αυτος,μπονους οι εκφρασεις του πορσωπου.
Έπεσαν οι μάσκες
- NewModelArmy
Re: Έπεσαν οι μάσκες
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για τους Αμερικανους ειναι κατι συνηθισμενο. Χερι καρδια και χαιρετισμος.NewModelArmy έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 11:43Εμ το ερωτημα πρεπει να ειναι τι ακριβως κανει τοτε ο ΝοτιοΑφρικανος.Γιατι αυτα με τις καρδιες δεν πειθουν ουτε παιδακια.Οταν θελεις να δειξεις σας εχω στην καρδια μου,βαζεις το χερι στην καρδια,δεν το τεντωνεις μετα στο υψος που το εκανε αυτος,μπονους οι εκφρασεις του πορσωπου.
Στους Ευρωπαιους που δεν το εχουμε συνηθισει χτυπαει περιεργα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Dwarven Blacksmith
Ρε Γιώργο ημαρτον, τι γράφεις; Κυριολεκτικά υπήρχαν αμερικανικά Livestream που έμειναν με ανοιχτό το στόμαGeorge_V έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 11:45Για τους Αμερικανους ειναι κατι συνηθισμενο. Χερι καρδια και χαιρετισμος.NewModelArmy έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 11:43Εμ το ερωτημα πρεπει να ειναι τι ακριβως κανει τοτε ο ΝοτιοΑφρικανος.Γιατι αυτα με τις καρδιες δεν πειθουν ουτε παιδακια.Οταν θελεις να δειξεις σας εχω στην καρδια μου,βαζεις το χερι στην καρδια,δεν το τεντωνεις μετα στο υψος που το εκανε αυτος,μπονους οι εκφρασεις του πορσωπου.

- George_V
Με τετοια πολωση στις ΗΠΑ και χειραψια να εκανε παλι με ανοιχτο το στομα θα εμεναν και θα ελεγαν "ωωω κανει χειραψια σαν τον Γκαιρινγκ!!!" ξερω γω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 11:48Ρε Γιώργο ημαρτον, τι γράφεις; Κυριολεκτικά υπήρχαν αμερικανικά Livestream που έμειναν με ανοιχτό το στόμαGeorge_V έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 11:45Για τους Αμερικανους ειναι κατι συνηθισμενο. Χερι καρδια και χαιρετισμος.NewModelArmy έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 11:43
Εμ το ερωτημα πρεπει να ειναι τι ακριβως κανει τοτε ο ΝοτιοΑφρικανος.Γιατι αυτα με τις καρδιες δεν πειθουν ουτε παιδακια.Οταν θελεις να δειξεις σας εχω στην καρδια μου,βαζεις το χερι στην καρδια,δεν το τεντωνεις μετα στο υψος που το εκανε αυτος,μπονους οι εκφρασεις του πορσωπου.
Θελω να πω οτι υπαρχει τετοια προκαταληψη που οτι και να εκανε θα το θεωρουσαν κατι αλλο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Λίνο Βεντούρα
Μια χαρά φαίνεται σαν ναζιστικός χαιρετισμός. Τώρα το ακριβώς ήθελε να κάνει ή μα δείξει ο καθυστέρας, δεν ξέρω…
- George_V
Δε διαφωνο οτι φαινεται.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 11:51Μια χαρά φαίνεται σαν ναζιστικός χαιρετισμός. Τώρα το ακριβώς ήθελε να κάνει ή μα δείξει ο καθυστέρας, δεν ξέρω…
Δεν ειναι ομως.
Με την ιδια λογικη οποιος σηκωνει το χερι ψηλοτερα απο τον ωμο ειναι ναζι.
Ο άνθρωπος κανει μια ωραια χειρονομια δειχνοντας και λέγοντας ''η καρδια μου ανηκει σε σας'' και οι εθισμενοι στη λασπολογια καθυστερες βλεπουν ναζιστικο χαιρετισμο που δεν τον βλεπουν στους Αζοφιτες και τους...Μπαντεριστας.
Που να δείς τι θα έλεγαν αν έκανε και μία άλλη χειρονομία που έκαμνε συνήθως ο Γκαίρινγκ! Oh wait ....George_V έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 11:50Με τετοια πολωση στις ΗΠΑ και χειραψια να εκανε παλι με ανοιχτο το στομα θα εμεναν και θα ελεγαν "ωωω κανει χειραψια σαν τον Γκαιρινγκ!!!" ξερω γω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 11:48Ρε Γιώργο ημαρτον, τι γράφεις; Κυριολεκτικά υπήρχαν αμερικανικά Livestream που έμειναν με ανοιχτό το στόμα
Θελω να πω οτι υπαρχει τετοια προκαταληψη που οτι και να εκανε θα το θεωρουσαν κατι αλλο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Τζάμπα τον έδιωξαν τον Κατίδη από την ΑΕΚ, θα είχε μεγαλουργήσει.George_V έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 11:55Δε διαφωνο οτι φαινεται.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 11:51Μια χαρά φαίνεται σαν ναζιστικός χαιρετισμός. Τώρα το ακριβώς ήθελε να κάνει ή μα δείξει ο καθυστέρας, δεν ξέρω…
Δεν ειναι ομως.
Με την ιδια λογικη οποιος σηκωνει το χερι ψηλοτερα απο τον ωμο ειναι ναζι.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Απ´ ό,τι κατάλαβα, ο οποιοσδήποτε χαιρετισμός που γίνεται με τεντωμένο χέρι σε πλήθος, εκλαμβάνεται ως ναζιστικός.
Οπότε η πιο εύκολη λύση είναι να γίνεται με ανοιχτά τα δάχτυλα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
Οπότε η πιο εύκολη λύση είναι να γίνεται με ανοιχτά τα δάχτυλα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Eίναι δεν είναι οι πάντες ξέρουνε τι πρεσβεύει ο συγκεκριμένος.
την είδες όλη την κίνηση;

πρόκληση και πολλά ναρκωτικούλια
καθαρα ζιγκ χάιλ ήταν, όχι μονο λόγω ύψωσης της δεξιας στις 45μοιρες αλλά και οτι χτυπησε στήθος πρώτα ακριβώς σα μέλος του nsdap.
Πιστεύει κανείς πως ο ηλονμας έγινε ναζιστής;
Όχι βέβαια
Ο ναζιστικός χαιρετισμός του, είναι το ίδιο πράγμα με τη μπλουζα που φόραγε ο Σιντ Βισιους και είχε πάνω τη σβαστικα.
Θέλει να προκαλεί για να τον συζητά ο κόσμος, στα τέτοια του τι λέει και αν περνάει τα εσκαμμένα.
Κλασσικο νέρντουλο που απέκτησε ζωή μετά τα 40
Πιστεύει κανείς πως ο ηλονμας έγινε ναζιστής;
Όχι βέβαια
Ο ναζιστικός χαιρετισμός του, είναι το ίδιο πράγμα με τη μπλουζα που φόραγε ο Σιντ Βισιους και είχε πάνω τη σβαστικα.
Θέλει να προκαλεί για να τον συζητά ο κόσμος, στα τέτοια του τι λέει και αν περνάει τα εσκαμμένα.
Κλασσικο νέρντουλο που απέκτησε ζωή μετά τα 40
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
αυτος ειχε 3 σημεια. το σπαθι και την καρδια για τον καισαρα.
κατα τα αλλα πουτσα μας πως χαιρετα καθενας, οι πραξεις του εχουν σημασια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι επεσαν τοσο εξω οι δημοσκοπησεις?
από Στρακαστρουκας » 21 Μάιος 2023, 23:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 108 Απαντήσεις
- 4056 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
28 Μάιος 2023, 23:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έπεσαν δύο σταγόνες βροχή κ μας έχετε γ...........
από Frappezitis » 12 Νοέμ 2024, 19:13 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Νοέμ 2024, 19:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αναρχικοί την έπεσαν σε ομιλία του Καραμπελιά
από Golden Age » 28 Απρ 2025, 21:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 116 Απαντήσεις
- 2448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
Σήμερα, 11:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έπεσαν σοβάδες σε ταβάνι νηπιαγωγείου.
από seismic1 » 06 Δεκ 2024, 11:17 » σε Αρχιτεκτονική - 5 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
06 Δεκ 2024, 13:04
-