Τορπιλίζει την ευαίσθητη συμφωνία το Ισραήλ
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Τορπιλίζει την ευαίσθητη συμφωνία το Ισραήλ
το πως ο χρηστης σατανικος εγκεφαλος μετατρεπεται σε χρυσαυγίτικο κάφρο
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Dwarven Blacksmith
Οι σιωναζιστές δεν άντεξαν τις αλήθειες που έλεγαν οι όμηροι, τα χαμόγελα και τα φιλιά τους στους δεσμοφύλακες τους, την αντίθεση με τα σκελετωμένα άδεια κελύφη ανθρώπων που κρατούσαν οι ίδιοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τους.
Αλλά οι υλικές συνθήκες που τους οδήγησαν στην εκεχειρία δεν έχουν αλλάξει.

- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Όχι δεν έχω ιδιαίτερη τριβή και μου είναι αρκετά αδιάφορο η έχθρα που έχουν Εβραίοι και Παλαιστίνιοι, Παλαιστίνιοι και Εβραίοι.sys3x έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 16:44Ναι, δεν μιλάμε για αρχιτεκτονική σε αυτό το θέμα προφανώς όμως και παρόλα αυτά εκφέρεις γνώμη και εφόσον δεν μιλάμε για αρχιτεκτονική θεωρείς ότι έχεις επαρκή τριβή με το θέμα πράγμα το οποίο όμως δεν αντανακλάται σε αυτά που γράφεις όχι επειδή δεν συμφωνώ ή συμφωνώ αλλά απλά διότι κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι σου λείπουν βασικές πληροφορίες, ούτε καν γνώσεις, επί του θέματος, όπως πχ η ηλικία της πλειοψηφίας των χιλιάδων Παλαιστίνιων κρατουμένων στους οποίους επίσης στην πλειοψηφία τους δεν τους έχουν απαγγελθει καν κατηγορίες ούτε φυσικά δικάστηκαν αλλά παρόλα αυτά είναι στην φυλακή από τα 12, 13, 14 τους κτλ μέχρι ένας θεός ξέρει πότε.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 16:31Δημοκρατία έχουμε και ο κάθε ένας μπορεί να εκφέρει την γνώμη του καλώς ή κακώς. Αν δεν μας αρέσει η γνώμη του, είτε αποφεύγουμε να του απαντήσουμε είτε μπαίνουμε και κάνουμε κουβέντα.sys3x έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 16:25
Δυο ερωτήσεις μόνον, αν έχεις όρεξη απαντάς.
Πιστεύεις ότι κάποιος είτε εντελώς άσχετος με ένα θέμα είτε με εντελώς ανεπαρκή γνώση για το θέμα αυτό θα έπρεπε να εκφράζει γνώμη για αυτό το θέμα;
Και έστω ότι εκφέρει κάποια γνώμη πόσο θα έπρεπε να σε/μας ενδιαφέρει αυτή η γνώμη;
Τώρα πχ για αρχιτεκτονική εγώ δεν έχω καμία απολύτως γνώμη ούτε γνώση,για αυτό και δεν γράφω τίποτα στο συγκεκριμένο νήμα.
Θέλω να πω, σε νοιάζει δεν σε νοιάζει, εάν σου λείπουν βασικές πληροφορίες και γνώσεις σε κάποιο θέμα η γνώμη σου έχει και την αντίστοιχη βαρύτητα.
Όμως δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια στα φοβερά εγκλήματα που κάνανε οι τρομοκράτες πέρσυ στις περιοχές των Ισραηλινών γύρω από την Γάζα.
Επίσης,δεν θα κρίνω γιατί στις φυλακές του Ισραήλ υπάρχουν χιλιάδες Παλαιστίνιοι και τρομοκράτες. Έχουν γίνει άπειρες μεμονωμένες επιθέσεις ανηλίκων Παλαιστινίων προς τους Ισραηλινούς στρατιώτες κτλ. Προφανώς και το μίσος που έχει δημιουργηθεί, δημιουργεί ακραίες καταστάσεις και από τις 2 μεριές. Αν τους έχουν φυλακίσει χωρίς δικαστήρια κτλ, φυσικά και είναι απαράδεκτο.
Το θέμα σας όμως,ότι σκίζεται τα ιμάτια σας για τους Παλαιστίνιους κτλ,με πορείες,με σπρέι,με χιλιάδες μπούρδες κτλ.
Δεν σας έχω δεί ποτέ όμως να κάνετε τα ίδια για τους αγνοούμενους της Κύπρου,για τις δολοφονίες αθώων,για τους βιασμούς γυναικών κτλ. Ποτέ όμως.
Και ξέρεις γιατί;
Γιατί είστε όλοι υποκριτές.
Τό χεις τερματίσει με τα μελό στη χ φάση και τον αποτροπιασμό για την ψ φάση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 17:18Οι σιωναζιστές δεν άντεξαν τις αλήθειες που έλεγαν οι όμηροι, τα χαμόγελα και τα φιλιά τους στους δεσμοφύλακες τους, την αντίθεση με τα σκελετωμένα άδεια κελύφη ανθρώπων που κρατούσαν οι ίδιοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τους.
Ξεκόλλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είσαι σε θέση πιστεύεις να γνωρίζεις τι έχω κάνει εγώ προσωπικά για το α ή β θέμα;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 18:59Όχι δεν έχω ιδιαίτερη τριβή και μου είναι αρκετά αδιάφορο η έχθρα που έχουν Εβραίοι και Παλαιστίνιοι, Παλαιστίνιοι και Εβραίοι.sys3x έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 16:44Ναι, δεν μιλάμε για αρχιτεκτονική σε αυτό το θέμα προφανώς όμως και παρόλα αυτά εκφέρεις γνώμη και εφόσον δεν μιλάμε για αρχιτεκτονική θεωρείς ότι έχεις επαρκή τριβή με το θέμα πράγμα το οποίο όμως δεν αντανακλάται σε αυτά που γράφεις όχι επειδή δεν συμφωνώ ή συμφωνώ αλλά απλά διότι κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι σου λείπουν βασικές πληροφορίες, ούτε καν γνώσεις, επί του θέματος, όπως πχ η ηλικία της πλειοψηφίας των χιλιάδων Παλαιστίνιων κρατουμένων στους οποίους επίσης στην πλειοψηφία τους δεν τους έχουν απαγγελθει καν κατηγορίες ούτε φυσικά δικάστηκαν αλλά παρόλα αυτά είναι στην φυλακή από τα 12, 13, 14 τους κτλ μέχρι ένας θεός ξέρει πότε.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 16:31
Δημοκρατία έχουμε και ο κάθε ένας μπορεί να εκφέρει την γνώμη του καλώς ή κακώς. Αν δεν μας αρέσει η γνώμη του, είτε αποφεύγουμε να του απαντήσουμε είτε μπαίνουμε και κάνουμε κουβέντα.
Τώρα πχ για αρχιτεκτονική εγώ δεν έχω καμία απολύτως γνώμη ούτε γνώση,για αυτό και δεν γράφω τίποτα στο συγκεκριμένο νήμα.
Θέλω να πω, σε νοιάζει δεν σε νοιάζει, εάν σου λείπουν βασικές πληροφορίες και γνώσεις σε κάποιο θέμα η γνώμη σου έχει και την αντίστοιχη βαρύτητα.
Όμως δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια στα φοβερά εγκλήματα που κάνανε οι τρομοκράτες πέρσυ στις περιοχές των Ισραηλινών γύρω από την Γάζα.
Επίσης,δεν θα κρίνω γιατί στις φυλακές του Ισραήλ υπάρχουν χιλιάδες Παλαιστίνιοι και τρομοκράτες. Έχουν γίνει άπειρες μεμονωμένες επιθέσεις ανηλίκων Παλαιστινίων προς τους Ισραηλινούς στρατιώτες κτλ. Προφανώς και το μίσος που έχει δημιουργηθεί, δημιουργεί ακραίες καταστάσεις και από τις 2 μεριές. Αν τους έχουν φυλακίσει χωρίς δικαστήρια κτλ, φυσικά και είναι απαράδεκτο.
Το θέμα σας όμως,ότι σκίζεται τα ιμάτια σας για τους Παλαιστίνιους κτλ,με πορείες,με σπρέι,με χιλιάδες μπούρδες κτλ.
Δεν σας έχω δεί ποτέ όμως να κάνετε τα ίδια για τους αγνοούμενους της Κύπρου,για τις δολοφονίες αθώων,για τους βιασμούς γυναικών κτλ. Ποτέ όμως.
Και ξέρεις γιατί;
Γιατί είστε όλοι υποκριτές.
Ρωτάω διότι λες "είστε" άρα ομιλείς και για εμένα, οπότε ακούω, για πες.
Είχα σκοπό να τα πάρουμε ένα ένα μεθοδικά αυτά που έγραψες από την αρχή να κάνουμε έναν σοβαρό διάλογο εάν ήθελες πριν φτάσω στο τέλος της δημοσίευσης σου όμως.
Τώρα, πάλι εάν θέλεις, θα το πάρουμε από το τέλος και βλέπουμε διότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χάνω ήδη τον χρόνο μου και δεν μου αρέσει καθόλου να αισθάνομαι ότι χάνω τον χρόνο μου και σου μιλάω πολύ ειλικρινά και χωρίς ειρωνείες και μαλακίες.
Το λοιπόν, η μπάλα είναι στα χέρια σου, αν το θέλεις πραγματικά θα μιλήσουμε για ότι έχεις αναφέρει ένα ένα με ορθή λογική και κατά το δυνατόν πιο κοντά στην επιστημονική - ιστορική πραγματικότητα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Το να μισεί ένας Εβραίος έποικος τους Παλαιστίνιους και να τους θέλει να τους βάλει φυλακή για να τους πάρει το σπίτι το καταλαβαίνω. Ένας Έλληνας γιατί;Οργισμένος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 16:57δλδ τι ειναι οι εβραιοι;; Για πες...Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 16:29Τις ηλικίες των ομήρων που απελευθερώνει το Ισραήλ από τις δικές του φυλακές τις έχεις δει; Μαζευτείτε με τους χαρακτηρισμούς. Που έχετε γίνει πιο Εβραίοι και από τους Εβραίους ...Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 16:14
Ξέρεις,η Χαμάς απελευθερώνει 3 Ισραηλινούς και η οι Ισραηλινοί απελευθερώνουν καμιά 500 κατακάθια.
Αν σε μπερδεύει όλο αυτό,να σου θυμίσω την ξαφνική εισβολή των τρομοκρατών σε διάφορες περιοχές του Ισραήλ,που σφαξανε αθώο κόσμο.
Το Ισραήλ και το κάθε κράτος που σέβεται την υπόσταση του και τον λαό του,θα πρέπει να απαντήσει άμεσα και με όλα τα μέσα.
- Ληστοσυμμορίτης
Το Ισραήλ βομβαρδίζει για άλλη μια φορά το Λίβανο, κάνοντας «κουρελόχαρτο» την εκεχειρία «με το πιστόλι στον κρόταφο» που είχε συμφωνήσει το Νοέμβρη.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Μάλιστα.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αυτή ήταν η απάντηση του Ισραήλ.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 18:17Το Ισραήλ βομβαρδίζει για άλλη μια φορά το Λίβανο, κάνοντας «κουρελόχαρτο» την εκεχειρία «με το πιστόλι στον κρόταφο» που είχε συμφωνήσει το Νοέμβρη.
Παραβίασε πρώτη η χεζμπολλάχ την εκεχειρία εκτοξεύοντας ρουκέτες.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Λολ τι ψευτης. Εχει γαμηθει το Ισραηλ να βομβαρδιζει το προηγουμενο χρονικο διαστημαnick έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 19:14Αυτή ήταν η απάντηση του Ισραήλ.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 18:17Το Ισραήλ βομβαρδίζει για άλλη μια φορά το Λίβανο, κάνοντας «κουρελόχαρτο» την εκεχειρία «με το πιστόλι στον κρόταφο» που είχε συμφωνήσει το Νοέμβρη.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Η συμφωνία λέει να μην υπάρχουν χεσμπολαδες ή άλλοι ένοπλοι στο λιβανο εκτός από το στρατό του. Αν δει τρομοκράτες ο idf είναι υποχρεωμένος να τους εξοντώσει.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 21:55Λολ τι ψευτης. Εχει γαμηθει το Ισραηλ να βομβαρδιζει το προηγουμενο χρονικο διαστημαnick έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 19:14Αυτή ήταν η απάντηση του Ισραήλ.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 18:17Το Ισραήλ βομβαρδίζει για άλλη μια φορά το Λίβανο, κάνοντας «κουρελόχαρτο» την εκεχειρία «με το πιστόλι στον κρόταφο» που είχε συμφωνήσει το Νοέμβρη.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Γιατι δεν αφηνει τοτε τον Λιβανεζικο στρατο να αναπτυχθει στον νοτο?nick έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 22:39Η συμφωνία λέει να μην υπάρχουν χεσμπολαδες ή άλλοι ένοπλοι στο λιβανο εκτός από το στρατό του. Αν δει τρομοκράτες ο idf είναι υποχρεωμένος να τους εξοντώσει.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 21:55Λολ τι ψευτης. Εχει γαμηθει το Ισραηλ να βομβαρδιζει το προηγουμενο χρονικο διαστημα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Μια χαρά το αφήνει και τον βοηθάει να σταθεί στα πόδια του. Κανένα παράπονο δεν έχει ο λιβανέζικος στρατος. Μαζί εξαλείφουν τη χεζμπολλαχ.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 22:44Γιατι δεν αφηνει τοτε τον Λιβανεζικο στρατο να αναπτυχθει στον νοτο?nick έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 22:39Η συμφωνία λέει να μην υπάρχουν χεσμπολαδες ή άλλοι ένοπλοι στο λιβανο εκτός από το στρατό του. Αν δει τρομοκράτες ο idf είναι υποχρεωμένος να τους εξοντώσει.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 21:55
Λολ τι ψευτης. Εχει γαμηθει το Ισραηλ να βομβαρδιζει το προηγουμενο χρονικο διαστημα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
17 Απρ 2025, 14:56
-