Το ψήφισε για να υπηρετήσει την αστική ολιγαρχία της χώρας όπως και ο Μακρόν.Libre arbitre έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 22:02Ο Σύριζα το είχε; Η ο Κατρουγκαλος το ψήφισε για να μην καταστραφεί ολικά η ελληνική οικονομία;
Εξελιξεις στην Γαλλια
Re: Εξελιξεις στην Γαλλια
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Εγώ εισφερω στο ΙΚΑ και στην οικονομία σου ως νέος περισσότερο από ότι προσφέρεις εσύ.plouf έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 23:54Καλα θα κάνεις να κάνεις να κοιτάξεις τα χάλια στην
δικιά σου τριτοκοσμική μπανανία γιατί αν ήταν καλά
δεν θα μας είχες κατσικωθει λαθραία κι ετσιθελικά
αγαπητέ μου λαθροκατσαπλιά κανείς δεν σας θέλει
στην Ευρώπη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 26 Μαρ 2023, 00:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
Όποιος κι αν ήταν θα το ψήφιζε αλλιώς η χρεοκοπία έρχεται σε χρόνο ντετε και παίρνεις σκληρότερα μέτρα.zteo έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 23:56Το ψήφισε για να υπηρετήσει την αστική ολιγαρχία της χώρας όπως και ο Μακρόν.Libre arbitre έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 22:02Ο Σύριζα το είχε; Η ο Κατρουγκαλος το ψήφισε για να μην καταστραφεί ολικά η ελληνική οικονομία;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Dwarven Blacksmith

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Είσαι η εξαίρεση του κανόνα τις καλησπερες μου.Libre arbitre έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:00Εγώ εισφερω στο ΙΚΑ και στην οικονομία σου περισσότερο από ότι προσφέρεις εσύ.

- Libre arbitre
Είμαι ο κανόνας. Γι' αυτό και χώρες με μετανάστες έχουν πιο εύρωστες οικονομίες.plouf έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:03Είσαι η εξαίρεση του κανόνα τις καλησπερες μου.Libre arbitre έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:00Εγώ εισφερω στο ΙΚΑ και στην οικονομία σου περισσότερο από ότι προσφέρεις εσύ.

Πώς πάει η Γαλλία, προχωράει προς την αυτοκαταστροφή; Επόμενο ήταν, δεν κάνουν αυτοί...
- Libre arbitre
Πιστεύεις ότι θα κάνει πίσω ο Μακρόν; Πιστεύεις ότι οι Γάλλοι είναι ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουν ότι όποιος κι αν ήταν θα έπαιρνε το μέτρο;

Εκείνο που έχει σημασία είναι αν θα δεχθούν οι Γερμανοί να έχουν σταθερά διψήφιο πληθωρισμό. Βέβαια οι διαδηλωτές δεν έχουν καταλάβει ότι αυτό είναι το ουσιαστικό πρόβλημα τους. Αυτά ήσαν πάντοτε έτσι στην Ιστορία, οι λαοί σκάβουν το λάκκο τους.
- Libre arbitre
Άμα το σκάψουν, θα το πληρώσουν ακριβά. Μετά όμως θα καταλάβουν το σφάλμα τους. Δυστυχώς έτσι προχωρά η ανθρωπότητα.sharp έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:11Εκείνο που έχει σημασία είναι αν θα δεχθούν οι Γερμανοί να έχουν σταθερά διψήφιο πληθωρισμό. Βέβαια οι διαδηλωτές δεν έχουν καταλάβει ότι αυτό είναι το ουσιαστικό πρόβλημα τους. Αυτά ήσαν πάντοτε έτσι στην Ιστορία, οι λαοί σκάβουν το λάκκο τους.

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ειδαμε τι προσφερουνε οι παρανομοι νιγηριανοι μικροπωλητες στις οικονομιες και στην γειτονια μου κατι αλλοδαποι εχουν εναLibre arbitre έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:04Είμαι ο κανόνας. Γι' αυτό και χώρες με μετανάστες έχουν πιο εύρωστες οικονομίες.plouf έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:03Είσαι η εξαίρεση του κανόνα τις καλησπερες μου.Libre arbitre έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:00
Εγώ εισφερω στο ΙΚΑ και στην οικονομία σου περισσότερο από ότι προσφέρεις εσύ.
μαγαζι χωρις POS και δεχονται μονο μετρητα ενω σχεδον ποτε δεν κοβουν αποδειξη και μεσα σε ολα αυτα να προσθεσουμε
οτι τα χρηματα που στελνουνε στις πατριδες τους δεν μενον εδω και αυτο ειναι φυσικα μια απο τις αιτιες της οικονομικης αιμοραγιας.
Go back to your country.

- Libre arbitre

Μια χαρά οικονομίες έχουν οι χώρες με μετανάστες. Οι άλλες έχουν τα περισσότερα προβλήματα και παράλληλα γήρανση πληθυσμού.plouf έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:13Ειδαμε τι προσφερουνε οι παρανομοι νιγηριανοι μικροπωλητες στις οικονομιες και στην γειτονια μου κατι αλλοδαποι εχουν εναLibre arbitre έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:04Είμαι ο κανόνας. Γι' αυτό και χώρες με μετανάστες έχουν πιο εύρωστες οικονομίες.
μαγαζι χωρις POS και δεχονται μονο μετρητα ενω σχεδον ποτε δεν κοβουν αποδειξη και μεσα σε ολα αυτα να προσθεσουμε
οτι τα χρηματα που στελνουνε στις πατριδες τους δεν μενου εδω και αυτο ειναι φυσικα μια απο τις αιτιες της οικονομικης αιμοραγιας.
Go back to your country.

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ναι σιιιιιιιγουρα οι γαλλοι που ζουν κοντα στα γκετο των αλγερινων ειναι με το χαμογελο μεχρι τα αυτια.Libre arbitre έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:14Μια χαρά οικονομίες έχουν οι χώρες με μετανάστες. Οι άλλες έχουν τα περισσότερα προβλήματα.plouf έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:13Ειδαμε τι προσφερουνε οι παρανομοι νιγηριανοι μικροπωλητες στις οικονομιες και στην γειτονια μου κατι αλλοδαποι εχουν εναLibre arbitre έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 00:04
Είμαι ο κανόνας. Γι' αυτό και χώρες με μετανάστες έχουν πιο εύρωστες οικονομίες.
οτι τα χρηματα που στελνουνε στις πατριδες τους δεν μενου εδω και αυτο ειναι φυσικα μια απο τις αιτιες της οικονομικης αιμοραγιας.
Go back to your country.

- Libre arbitre
Δεν έχουν χρήματα για να στείλουν στην πατρίδα τους. Απλοί μεροκαματιάρηδες είναι που βγάζουν ελάχιστα για να τρώνε, να πληρώσουν το ενοίκιο και το νερό, ρεύμα και τηλέφωνο.οτι τα χρηματα που στελνουνε στις πατριδες τους δεν μενου εδω

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εξελιξεις στην Νέα Καληδονία
από Frappezitis » 24 Μάιος 2024, 20:37 » σε Διεθνής πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 1586 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
24 Ιουν 2024, 17:18
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 1594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
31 Οκτ 2024, 15:00
-
-
Νέα δημοσίευση Εξελίξεις στην Πολωνία
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 09 Αύγ 2023, 14:37 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 1675 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
09 Αύγ 2023, 14:37
-
-
- 328 Απαντήσεις
- 18317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
30 Απρ 2025, 21:00