Χρόνια πολλά Ισραήλ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Χρόνια πολλά Ισραήλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 15 Μάιος 2020, 18:54

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
15 Μάιος 2020, 18:28
Στρακαστρουκας έγραψε:
15 Μάιος 2020, 16:01
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
15 Μάιος 2020, 15:41
η χαμάς επιτίθεται με ρουκέτες σε αμάχους
και μετά όλοι καταδικάζουν την ανταπόδοση των Ισραηλινών
το Ισραήλ έχει κάνει πλείστες προσπάθειας συμβιβασμού με τη Παλαιστίνη
Η Χαμας δεν υπαρχει στην δυτικη οχθη. Παμε παρακατω. Εχεις ξαφνικα εβραιους μεταναστες να εμφανιζονται στην κεντρικη ελλαδα και να σου καταλαμβανουν την περιοχη μεταξυ Λαρισας και Ιωαννινων κοβωντας την Ελλαδα στα δυο και ανακυρησσοντας εβραικο κρατος διωχνοντας ολους τους ορθοδοξους. ΕΣΥ τι θα εκανες? Μαλλον θα επαιρνες το μερος του Ισραηλ εδω που τα λεμε...
το παράδειγμα που φέρνεις δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον τρόπο που ιδρύθηκε το Ισραήλ
στην περιοχή εκείνη δεν ζούσαν μόνο Παλαιστίνιοι
το εβραϊκό στοιχείο υπήρχε ανέκαθεν και ιστορικά οι Εβραίοι γενικότερα έχουν δικαιώματα στην περιοχή
οι Παλαιστίνιοι δεν είχαν αυτόνομο κράτος αλλά ζούσαν σε ένα κράτος που ίδρυσε η Βρετανία
πάνω από 350 χιλιάδες Εβραίοι μετοίκησαν στη περιοχή από τη δεκαετία του 20 μέχρι το 1945
ο αντισημιτισμός στην Ευρώπη ώθησε πολλούς στη μετανάστευση προς τα πάτριά τους εδάφη
δεν φύτρωσαν απότομα εν μία νυκτί
το 1945, οι άραβες αποτελούσαν το 60% του πληθυσμού της περιοχής
ήταν πλειοψηφία, αλλά όχι συντριπτική
και δεν είχαν κυρίαρχο κράτος
καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο άκυρο είναι το παράδειγμά σου

εγώ θεωρώ πως πρέπει να βρεθεί συμβιβαστική λύση
αυτό όμως προϋποθέτει θέληση και από τις δύο πλευρές
μάντεψε ποια πλευρά προβάλλει αδιαλλαξία

όσο για το ποιο μέρος θα έπαιρνα στο υποθετικό σενάριο που αναφέρεις, δες ποιος υποστηρίζει σήμερα την αθρόα, ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών στην Ελλάδα για να πάρεις την απάντησή σου
Αν θέλουν συμβιβαστική λύση αυτό σημαίνει οτ πρέπει να χωρίσουν τα τσανακια τους. Πως εξηγείται ότι φτιάχνουν οικισμούς και τους νομιμοποιουν;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 15 Μάιος 2020, 18:57

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
15 Μάιος 2020, 18:46
μετά από μεγάλη σφαγή που υπέστησαν από τους Ρωμαίους οι οποίοι υποστήριξαν τους Φιλισταίους για να εξαφανίσουν τους Ιουδαίους
Λίγο ντροπή ρε... Για ποιους Φιλισταίους μιλάς το 100μΧ;

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 15 Μάιος 2020, 18:59

Dwarven Blacksmith έγραψε:
15 Μάιος 2020, 18:54
Η Χαμας δεν υπαρχει στην δυτικη οχθη. Παμε παρακατω. Εχεις ξαφνικα
Αν θέλουν συμβιβαστική λύση αυτό σημαίνει οτ πρέπει να χωρίσουν τα τσανακια τους. Πως εξηγείται ότι φτιάχνουν οικισμούς και τους νομιμοποιουν;
Για να εκπολιτίσουν πετσετοκέφαλους. Με διάθεση προσφοράς το κάνουν.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 15 Μάιος 2020, 19:10

Maspoli έγραψε:
15 Μάιος 2020, 18:57
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
15 Μάιος 2020, 18:46
μετά από μεγάλη σφαγή που υπέστησαν από τους Ρωμαίους οι οποίοι υποστήριξαν τους Φιλισταίους για να εξαφανίσουν τους Ιουδαίους
Λίγο ντροπή ρε... Για ποιους Φιλισταίους μιλάς το 100μΧ;
ναι έχεις δίκιο, μαλακία μου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 15 Μάιος 2020, 19:29

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
15 Μάιος 2020, 18:05
sys3x έγραψε:
15 Μάιος 2020, 17:33
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
15 Μάιος 2020, 15:41

η χαμάς επιτίθεται με ρουκέτες σε αμάχους
και μετά όλοι καταδικάζουν την ανταπόδοση των Ισραηλινών
το Ισραήλ έχει κάνει πλείστες προσπάθειας συμβιβασμού με τη Παλαιστίνη
Έλα ρε παιδί, σοβαρά;
Δηλαδή οι Παλαιστίνιοι επιτίθενται και οι Ισραηλινοί είναι στην άμυνα, σωστά κατάλαβα ότι τα λες;
ναι
προσπάθησε να το δεις αντικειμενικά το ζήτημα
το Ισραήλ θέλει συμβιβασμό
αν γίνει κάτι τέτοιο, η χαμάς και όλες αυτές οι οργανώσεις χάνουν το λόγο ύπαρξής τους
ποτέ δεν πρόκειται να επιτρέψουν να γίνει κάτι τέτοιο
Δε ξέρω φίλε, νομίζω ότι προσπαθώ αυτό ακριβώς, να το προσεγγίσω όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά, δεν είμαι υπέρ κάποιας πλευράς από πριν αλλά εφόσον εξετάσω τα δεδομένα, τα δεδομένα λένε ότι τα θύματα πολεμικών, τρομοκρατικών όπως θες πέστο ενεργειών είναι από την πλευρά των Παλαιστινίων με τεράστια διαφορά άρα δεν υπάρχει καμμία άμυνα εδώ από την πλευρά του Ισραήλ, δεν είναι θέμα άποψης αυτό, το Ισραήλ προασπίζει τα συμφέροντα του, αυτό το σέβομαι, τον ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο και το καθεστώς ΑΠΑΡΝΤΧΑΗΝΤ που έχει εγκαταστήσει στην περιοχή όχι. Θα ήταν υπέροχο να τα βρίσκανε με κάποιον αναίμακτο τρόπο αλλά ούτε η ψυχολογία κάποιων Παλαιστινίων δεν βοηθάει και κυρίως η πολιτική του Ισραήλ* που έχει και τον πρώτο λόγο καθώς μέχρι και αυτήν την στιγμή που μιλάμε είναι ο ισχυρός της υπόθεσης.
Αν απλά έλεγες ότι το Ισραήλ προασπίζει τα συμφέροντα του και σταρχίδια μου με ποιον τρόπο το κάνει θα το σεβόμουν αυτό τουλάχιστον χάριν διαλόγου αλλά να με λες τώρα εμένα ότι παίζει και άμυνα άστο καλύτερα, να σε φέρω τον φίλο μου τον Παλαιστίνιο που ο idf έχει καθαρίσει το μισό του σόι (και ανιψάκι παιδάκι μικρό) να σε σπάσει τα δόντια μπροστά μου πρώτα και μετά να συζητήσουμε τι ακριβώς απειλή είναι τα μωρά παιδιά για τον idf και τι πάει να πει άμυνα ευχαρίστως.

*εδώ να πούμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ισραηλινών υποστηρίζει αυτές τις τακτικές, είναι καθόλα υπεύθυνοι και οι απλοί πολίτες δηλαδή, ελάχιστες φωνές υποστηρίζουν ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ τις ειρηνευτικές διαδικασίες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 15 Μάιος 2020, 19:43

sys3x έγραψε:
15 Μάιος 2020, 19:29
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
15 Μάιος 2020, 18:05
sys3x έγραψε:
15 Μάιος 2020, 17:33

Έλα ρε παιδί, σοβαρά;
Δηλαδή οι Παλαιστίνιοι επιτίθενται και οι Ισραηλινοί είναι στην άμυνα, σωστά κατάλαβα ότι τα λες;
ναι
προσπάθησε να το δεις αντικειμενικά το ζήτημα
το Ισραήλ θέλει συμβιβασμό
αν γίνει κάτι τέτοιο, η χαμάς και όλες αυτές οι οργανώσεις χάνουν το λόγο ύπαρξής τους
ποτέ δεν πρόκειται να επιτρέψουν να γίνει κάτι τέτοιο
Δε ξέρω φίλε, νομίζω ότι προσπαθώ αυτό ακριβώς, να το προσεγγίσω όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά, δεν είμαι υπέρ κάποιας πλευράς από πριν αλλά εφόσον εξετάσω τα δεδομένα, τα δεδομένα λένε ότι τα θύματα πολεμικών, τρομοκρατικών όπως θες πέστο ενεργειών είναι από την πλευρά των Παλαιστινίων με τεράστια διαφορά άρα δεν υπάρχει καμμία άμυνα εδώ από την πλευρά του Ισραήλ, δεν είναι θέμα άποψης αυτό, το Ισραήλ προασπίζει τα συμφέροντα του, αυτό το σέβομαι, τον ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο και το καθεστώς ΑΠΑΡΝΤΧΑΗΝΤ που έχει εγκαταστήσει στην περιοχή όχι. Θα ήταν υπέροχο να τα βρίσκανε με κάποιον αναίμακτο τρόπο αλλά ούτε η ψυχολογία κάποιων Παλαιστινίων δεν βοηθάει και κυρίως η πολιτική του Ισραήλ* που έχει και τον πρώτο λόγο καθώς μέχρι και αυτήν την στιγμή που μιλάμε είναι ο ισχυρός της υπόθεσης.
Αν απλά έλεγες ότι το Ισραήλ προασπίζει τα συμφέροντα του και σταρχίδια μου με ποιον τρόπο το κάνει θα το σεβόμουν αυτό τουλάχιστον χάριν διαλόγου αλλά να με λες τώρα εμένα ότι παίζει και άμυνα άστο καλύτερα, να σε φέρω τον φίλο μου τον Παλαιστίνιο που ο idf έχει καθαρίσει το μισό του σόι (και ανιψάκι παιδάκι μικρό) να σε σπάσει τα δόντια μπροστά μου πρώτα και μετά να συζητήσουμε τι ακριβώς απειλή είναι τα μωρά παιδιά για τον idf και τι πάει να πει άμυνα ευχαρίστως.

*εδώ να πούμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ισραηλινών υποστηρίζει αυτές τις τακτικές, είναι καθόλα υπεύθυνοι και οι απλοί πολίτες δηλαδή, ελάχιστες φωνές υποστηρίζουν ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ τις ειρηνευτικές διαδικασίες.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 15 Μάιος 2020, 19:46

Cavaliere έγραψε:
15 Μάιος 2020, 18:10
sys3x έγραψε:
15 Μάιος 2020, 17:40
Ή οι Παλαιστίνιοι δεν είναι Σημίτες ή εσύ δεν είσαι ηλίθιος και τα δύο δεν γίνονται ταυτόχρονα.
Την επόμενη φορά που έστω και έμμεσα μου προσάψεις οτιδήποτε παρόμοια σοβαρό είτε εξαιτίας ηλιθιότητας είτε για κάποιον άλλον πούστικο λόγο ελλείψει επιχειρημάτων ή ιδεοληπτικής προσκόλλησης η οποία μαθηματικά πάντα οδηγεί σε στρεβλώσεις των γεγονότων θα πέσει κανονικό βρισίδι όπως αρμόζει.
Μίλησα.
Τρίχες, σε παράλληλο σύμπαν θες να ζεις, αφού ο όρος χρησιμοποιείται ευδόκιμα με συγκεκριμένο νόημα. Κι αντί να συμβιβαστείς με το Σύμπαν,λες ότι όποιος χρησιμοποιεί τον όρο όπως δισεκατομμύρια άνθρωποι, είναι ηλίθιος. Τι να πω, δεν με εκπλήσσει που η Ελλάδα πτώχευσε, ούτε που έχετε τις επιστολές Ιησού και την κορονοαλοιφή στο κοινοβούλιο. :lol::lol::lol:

Antisemitism (also spelled anti-semitism or anti-Semitism) is hostility to, prejudice, or discrimination against Jews.[1][2][3] A person who holds such positions is called an antisemite. Antisemitism is generally considered to be a form of racism.

ΙΕΚ Ξυνή, φίλος; Ή Μανώλα;
Ελληνικά είναι αμόρφωτο γίδι αντί - εναντίον, Σημίτης - Παλαιστίνιος, Εβραίος κτλ.
Οπότε χώσε βαθιά στον πάτο σου τα straw mans arguments σου και μετά έλα να μιλήσεις μαζί μου (το πρόβλημα δεν είναι ο όρος μόνος του αλλά το ταμπελάκι το οποίο προσπαθείς να κολλήσεις για να μειώσεις κάνοντας επίθεση στο πρόσωπο δίχως λογικά επιχειρήματα).
Φυσικά δεν σου έφτανε αυτός ο αχυράνθρωπος, έπρεπε σε ποστ που απαντάς σε μένα να μιλήσεις για τον τρίβλακα τον Βελόπουλο επιχειρώντας ιδεολογική ταύτιση κάνοντας μάλιστα ταυτόχρονα λογικό άλμα για τους λόγους που φτάσαμε στην χρεοκοπία.
Για τον πούτσο καβάλα, πάλι.

.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 15 Μάιος 2020, 20:03

Σταματήστε να λέτε πίπες μέντολες. Κανένα συμβιβασμό δεν θέλει το Ισραήλ. Επί Κλίντον υπήρξε σχεδόν συμφωνία με τους Παλαιστίνιους και σε ανακοινώσεις και των δύο πλευρών λεγόταν πως χρειάζονται μόνο μερικές μέρες ακόμα για να έρθουν σε συμφωνία. Τι έκανε το Ισραήλ; Διέκοψε τις διαπραγματεύσεις.
Το μόνο που κάνει το Ισραήλ είναι να διαιωνίζει την κατάσταση σιγά σιγά κλέβοντας και τη λίγη γη που έχει απομείνει. Χτίζοντας οικισμούς σε εδάφη που δεν του ανήκουν.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 15 Μάιος 2020, 20:11

Dwarven Blacksmith έγραψε:
15 Μάιος 2020, 18:54
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
15 Μάιος 2020, 18:28
Στρακαστρουκας έγραψε:
15 Μάιος 2020, 16:01

Η Χαμας δεν υπαρχει στην δυτικη οχθη. Παμε παρακατω. Εχεις ξαφνικα εβραιους μεταναστες να εμφανιζονται στην κεντρικη ελλαδα και να σου καταλαμβανουν την περιοχη μεταξυ Λαρισας και Ιωαννινων κοβωντας την Ελλαδα στα δυο και ανακυρησσοντας εβραικο κρατος διωχνοντας ολους τους ορθοδοξους. ΕΣΥ τι θα εκανες? Μαλλον θα επαιρνες το μερος του Ισραηλ εδω που τα λεμε...
το παράδειγμα που φέρνεις δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον τρόπο που ιδρύθηκε το Ισραήλ
στην περιοχή εκείνη δεν ζούσαν μόνο Παλαιστίνιοι
το εβραϊκό στοιχείο υπήρχε ανέκαθεν και ιστορικά οι Εβραίοι γενικότερα έχουν δικαιώματα στην περιοχή
οι Παλαιστίνιοι δεν είχαν αυτόνομο κράτος αλλά ζούσαν σε ένα κράτος που ίδρυσε η Βρετανία
πάνω από 350 χιλιάδες Εβραίοι μετοίκησαν στη περιοχή από τη δεκαετία του 20 μέχρι το 1945
ο αντισημιτισμός στην Ευρώπη ώθησε πολλούς στη μετανάστευση προς τα πάτριά τους εδάφη
δεν φύτρωσαν απότομα εν μία νυκτί
το 1945, οι άραβες αποτελούσαν το 60% του πληθυσμού της περιοχής
ήταν πλειοψηφία, αλλά όχι συντριπτική
και δεν είχαν κυρίαρχο κράτος
καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο άκυρο είναι το παράδειγμά σου

εγώ θεωρώ πως πρέπει να βρεθεί συμβιβαστική λύση
αυτό όμως προϋποθέτει θέληση και από τις δύο πλευρές
μάντεψε ποια πλευρά προβάλλει αδιαλλαξία

όσο για το ποιο μέρος θα έπαιρνα στο υποθετικό σενάριο που αναφέρεις, δες ποιος υποστηρίζει σήμερα την αθρόα, ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών στην Ελλάδα για να πάρεις την απάντησή σου
Είναι οι ισχυροί της υπόθεσης και τα θέλουν όλα δικά τους, αυτά που λένε διάφοροι μαλάκες για ειρηνευτικές διαβουλεύσεις σκέψου ότι είναι κάτι σαν πούτσες-πιπίλες για το στόμα των ιδεολογικά φορτισμένων γιδιών, κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν το καθεστώς απαρντχάηντ και τις καθόλα φασιστικές τακτικές και να χουν να πιπιλάνε και τα γίδια.

.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 16 Μάιος 2020, 00:44

Λοιπόν θα πω μια θεωρία που είναι θκιάμ', που πάει να πει ότι προφανώς είναι τρύπια.
Παραθέτω απόψεις σε ιστορικό θέμα χωρίς να έχω πηγές και χωρίς να έχω γεννηθεί καν για να ζήσω αυτά που θα παραθέσω (για να καταλάβετε πόσο λιώμα είμαι):
ΛΟΙΠΟΝ:

Θεωρώ ότι το '48, λίγο μετά τον βου παγκόσμιο, οι Εβραίοι ήταν μια χαρά ασφαλείς. Το τρίτο Ράιχ είχε ηττηθεί, όλος ο κόσμος ένιωθε τύψεις για τα δεινά που είχαν περάσει, αν έμεναν εκεί που ήταν δεν θα τους πείραζε κανείς.
Η ανάγκη ίδρυσης κράτους ήταν ένα συλλογικό "γαμώ το σπίτι, μετά απ' όσα πέρασα, θα κάνω τώρα το κομμάτι μου". Σαν τον φίλο σου ή τη φίλη σου που έχεις τσαντίσει πολύ και σου σπάει κάτι και κάνεις κούσλα γιατί λες "τι να κάνουμε; έκανα την μαλακία φταίω".
Μόνο που οι σιωνιστές δεν έβλαψαν τους Γερμανούς που είχαν γαμήσει τους Εβραίους, έβλαψαν τους μοναδικούς ανθρώπους που τους είχαν δώσει καταφύγιο παγκοσμίως. Τους Παλαιστίνιους.

Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 16 Μάιος 2020, 02:20

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
14 Μάιος 2020, 11:41
περαστικος έγραψε:
14 Μάιος 2020, 11:40
Φασιστες και εχθροι των δυσμοιρων μουσουλμανων.
...οι μουσουλμανοι δεν ειναι φασιστες;
Οχι
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 16 Μάιος 2020, 07:35

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
15 Μάιος 2020, 20:03
Σταματήστε να λέτε πίπες μέντολες. Κανένα συμβιβασμό δεν θέλει το Ισραήλ. Επί Κλίντον υπήρξε σχεδόν συμφωνία με τους Παλαιστίνιους και σε ανακοινώσεις και των δύο πλευρών λεγόταν πως χρειάζονται μόνο μερικές μέρες ακόμα για να έρθουν σε συμφωνία. Τι έκανε το Ισραήλ; Διέκοψε τις διαπραγματεύσεις.
Το μόνο που κάνει το Ισραήλ είναι να διαιωνίζει την κατάσταση σιγά σιγά κλέβοντας και τη λίγη γη που έχει απομείνει. Χτίζοντας οικισμούς σε εδάφη που δεν του ανήκουν.
Ο Αραφάτ διέκοψε αυτές τις διαπραγματεύσεις και λίγες μέρες μετά εξαπέλυσε την Ιντιφαντα.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 16 Μάιος 2020, 08:01

πατησιωτης έγραψε:
16 Μάιος 2020, 07:35
Ο Αραφάτ διέκοψε αυτές τις διαπραγματεύσεις και λίγες μέρες μετά εξαπέλυσε την Ιντιφαντα.
Γιατί; Τι προσδοκούσε να κερδίσει έτσι; Πιέστηκε από δικούς του; Από κάποιον τρίτο που δεν ήθελε ειρήνη στην περιοχή;

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 16 Μάιος 2020, 08:53

ST48410 έγραψε:
16 Μάιος 2020, 08:01
πατησιωτης έγραψε:
16 Μάιος 2020, 07:35
Γιατί; Τι προσδοκούσε να κερδίσει έτσι; Πιέστηκε από δικούς του; Από κάποιον τρίτο που δεν ήθελε ειρήνη στην περιοχή;
Iσως δεν μπορούσε να αποδεχθεί τελικά την οριστική αναγνώριση του Ισραήλ.Ισως να πιεζόταν από τη Χαμάς.Ισως η άνοδος του ισλαμισμού παγκοσμίως να του έδινε ελπίδες για περαιτερω μεταστροφή της Δύσης υπέρ των Παλαιστινίων.
Δεν το ξέρω.Οτι και να πίστευε έπεσε έξω.Η ισραηλινή αριστερά έχασε την εξουσία και ήλθε ο Νετανυάχου.
Η 11/9 ένα χρόνο αργότερα έγειρε την πλάστιγγα προς την ισλαμοφοβία στη Δύση.Το σχιστολιθικό πετρέλαιο απεξάρτησε τις ΗΠΑ από το αραβικό πετρέλαιο.Ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία κατέστρεψε την τελευταία χώρα που υποστήριζε τον κοσμικό αραβικό εθνικισμό του οποίου ήταν εκπρόσωπος.
Είκοσι χρόνια μετά η θέση των Παλαιστινίων είναι πολύ χειρότερη.Το μόνο που κέρδισαν από τότε οι Παλαιστίνιοι είναι η Τουρκία και ο Ερντογάν. :D Ολοι οι υπόλοιποι παράγοντες από τότε είναι δυσμενέστεροι.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 16 Μάιος 2020, 09:38

Otto Weininger έγραψε:
14 Μάιος 2020, 10:46
14/5/48 - 14/5/20

Στο κράτος που είναι Φάρος Δημοκρατίας σε ένα τόσο εχθρικό περιβάλλον.

Ειρήνη και Ευημερία στο Ισραήλ.

[img]https://i.postimg.cc/VvTfK6CC/3a35 ... .jpg[/img]

[img]https://i.postimg.cc/gcB2zMT2/down ... .jpg[/img]

+10

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών