Οι Τούρκοι πήγαν να τινάξουν το ΝΑΤΟ μέχρι να δεκτούν Φιλανδία ΣΟυηδία και όλοι είναι τώρα μες στα χαμόγελα !!
Εσύ γλύφεις τουρκικούς κώλους και μάλιστα συστηματικά. Και θέλω να πιστεύω καλοπροαίρετα ότι το κάνεις για ιδεολογικούς λόγους. Ότι είσαι ιδεολογικά φιλότουρκος και γι' αυτό το κάνεις.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 16:39Αξίζει να γλύφεις από τουρκικούς και σιωνιστικούς κώλους έως ουκρανοναζιστικούς και τζιχαντιστικούς κώλους για να μη σε δέσουν παρέα με τον Κασιδιάρη;Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 12:07Τώρα γλύφω και Τούρκους στην προπαγάνδα σου; Εσύ έχεις αναξιοπρέπεια που είσαι ο πραγματικός γλύφτης Τούρκων σε πλήθος νημάτων και εδώ μου πετάς βρώμικη λάσπη. Σαν τουρκόφιλος που είσαι βέβαια, λογικό να το κάνεις αυτό.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 09:19
Λίγη αξιοπρέπεια ρε τύπε. Κάποτε ήσουν απλά ναζί. Τώρα πια γλύφεις σιωναζί, Τούρκους, Μητσοτάκη, Αμερικανούς, Ευρωπαίους και Ουκρανούς μαζί. Δεν έχεις αφήσει κωλοτρυπίδα άγλυφη. Και όλα αυτά για να μην πας φυλακή; Λίγη αξιοπρέπεια
Κάνε μας τη χάρη γλυφοκώλη. Και φτύσε τις κωλότρίχες του Ερντογάν, του Φιντάν, του Νετανιάχου και του Γκολάνι .Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 17:37Εσύ γλύφεις τουρκικούς κώλους και μάλιστα συστηματικά. Και θέλω να πιστεύω καλοπροαίρετα ότι το κάνεις για ιδεολογικούς λόγους. Ότι είσαι ιδεολογικά φιλότουρκος και γι' αυτό το κάνεις.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 16:39Αξίζει να γλύφεις από τουρκικούς και σιωνιστικούς κώλους έως ουκρανοναζιστικούς και τζιχαντιστικούς κώλους για να μη σε δέσουν παρέα με τον Κασιδιάρη;Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 12:07
Τώρα γλύφω και Τούρκους στην προπαγάνδα σου; Εσύ έχεις αναξιοπρέπεια που είσαι ο πραγματικός γλύφτης Τούρκων σε πλήθος νημάτων και εδώ μου πετάς βρώμικη λάσπη. Σαν τουρκόφιλος που είσαι βέβαια, λογικό να το κάνεις αυτό.
Επίσης, δεν διατρέχω καμμία πιθανότητα να με δέσουν. Δεν υφίσταται θέμα διώξεων πλέον. Όταν διέτρεχα, σε εποχές που υφίστατο θέμα διώξεων, ήμουν αντισιωνιστικό και φιλορωσικό βλήμα.
Επίσης, δεν γλύφω τζιχαντιστές. Και γενικώς δεν γλύφω. Υποστηρίζω θέσεις.
Jolly Roger_ έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 18:18"Ήμουν αντιαμερικανός και αντισιωνιστής τα παλιά τα χρόνια, μετά είδα το φως, τώρα δεν γλείφω κανέναν, υποστηρίζω θέσεις".
- Αμπού Μοχάμεντ αλ-Τζολάνι στο CNN.
Εσύ γλύφεις τον Ερντογάν πατόκορφα. Και τον Γκολάνι θα στηρίξεις αν στο επιβάλλει ο σουλτάνος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 18:00Κάνε μας τη χάρη γλυφοκώλη. Και φτύσε τις κωλότρίχες του Ερντογάν, του Φιντάν, του Νετανιάχου και του Γκολάνι .Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 17:37Εσύ γλύφεις τουρκικούς κώλους και μάλιστα συστηματικά. Και θέλω να πιστεύω καλοπροαίρετα ότι το κάνεις για ιδεολογικούς λόγους. Ότι είσαι ιδεολογικά φιλότουρκος και γι' αυτό το κάνεις.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 16:39
Αξίζει να γλύφεις από τουρκικούς και σιωνιστικούς κώλους έως ουκρανοναζιστικούς και τζιχαντιστικούς κώλους για να μη σε δέσουν παρέα με τον Κασιδιάρη;
Επίσης, δεν διατρέχω καμμία πιθανότητα να με δέσουν. Δεν υφίσταται θέμα διώξεων πλέον. Όταν διέτρεχα, σε εποχές που υφίστατο θέμα διώξεων, ήμουν αντισιωνιστικό και φιλορωσικό βλήμα.
Ποιος σε απειλεί και σε εκβιάζει και έγινες σιωναζί, τζιχαντιστής και φιλότουρκος; Πες μου να έρθω στο δικαστήριο να σε υποστηρίξω. Κάποτε ήσουν χρυσαυγίτης αλλά τουλάχιστον ιδεολόγος. Τώρα όποιος σου κουνάει δολλάρια τον υποστηρίζεις.Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 20:27Εσύ γλύφεις τον Ερντογάν πατόκορφα. Και τον Γκολάνι θα στηρίξεις αν στο επιβάλλει ο σουλτάνος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 18:00Κάνε μας τη χάρη γλυφοκώλη. Και φτύσε τις κωλότρίχες του Ερντογάν, του Φιντάν, του Νετανιάχου και του Γκολάνι .Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 17:37
Εσύ γλύφεις τουρκικούς κώλους και μάλιστα συστηματικά. Και θέλω να πιστεύω καλοπροαίρετα ότι το κάνεις για ιδεολογικούς λόγους. Ότι είσαι ιδεολογικά φιλότουρκος και γι' αυτό το κάνεις.
Εδώ θα 'μαστε όταν θα ξανατουρκοπροπαγανδίσεις...
Κανείς δεν με απειλεί ή με εκβιάζει. Και δεν είμαι τζχιαντιστής ή φιλότουρκος. Εσύ είσαι φιλότουρκος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 20:39Ποιος σε απειλεί και σε εκβιάζει και έγινες σιωναζί, τζιχαντιστής και φιλότουρκος; Πες μου να έρθω στο δικαστήριο να σε υποστηρίξω. Κάποτε ήσουν χρυσαυγίτης αλλά τουλάχιστον ιδεολόγος. Τώρα όποιος σου κουνάει δολλάρια τον υποστηρίζεις.Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 20:27Εσύ γλύφεις τον Ερντογάν πατόκορφα. Και τον Γκολάνι θα στηρίξεις αν στο επιβάλλει ο σουλτάνος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 18:00
Κάνε μας τη χάρη γλυφοκώλη. Και φτύσε τις κωλότρίχες του Ερντογάν, του Φιντάν, του Νετανιάχου και του Γκολάνι .
Τεράστια προσπάθεια των τούρκων να αποσοβήσουν την ίδρυση του κουρδικού κράτους.student έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 20:36Jolly Roger_
Με ενδιαφέρει η άποψή σου για το παρακάτω αν δεν σου κάνει κόπο.
https://www.protothema.gr/world/article ... sti-suria/
Τα «βρήκε» ο Αλ Σάραα με τους Κούρδους - Νέες διακηρύξεις για ειρήνευση στη Συρία
Ενσωματώνονται οι πολιτικές και στρατιωτικές κουρδικές δυνάμεις της βορειοανατολικής Συρίας στους κόλπους της διοίκησης του συριακού κράτους
Τί να σου πω ρε τύπε; Καταλαβαίνω ότι από κάπου εκβιάζεσαι. Φοβάσαι το ποινικό σου παρελθόν ως χρυσαυγίτης και έχεις γίνει πιο Τούρκος από τον Ερντογάν, πιο σιωναζί από τον Νετανιάχου και πιο τζιχαντιστής από τον Αλ Γκολάνι...Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 20:40Κανείς δεν με απειλεί ή με εκβιάζει. Και δεν είμαι τζχιαντιστής ή φιλότουρκος. Εσύ είσαι φιλότουρκος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 20:39Ποιος σε απειλεί και σε εκβιάζει και έγινες σιωναζί, τζιχαντιστής και φιλότουρκος; Πες μου να έρθω στο δικαστήριο να σε υποστηρίξω. Κάποτε ήσουν χρυσαυγίτης αλλά τουλάχιστον ιδεολόγος. Τώρα όποιος σου κουνάει δολλάρια τον υποστηρίζεις.Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 20:27
Εσύ γλύφεις τον Ερντογάν πατόκορφα. Και τον Γκολάνι θα στηρίξεις αν στο επιβάλλει ο σουλτάνος.
Αλλού την λάσπη σου. Άντε να κάνεις φιλοτουρκική προπαγάνδα. Εσύ είσαι υπερ της Τουρκίας.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 20:58Τί να σου πω ρε τύπε; Καταλαβαίνω ότι από κάπου εκβιάζεσαι. Φοβάσαι το ποινικό σου παρελθόν ως χρυσαυγίτης και έχεις γίνει πιο Τούρκος από τον Ερντογάν, πιο σιωναζί από τον Νετανιάχου και πιο τζιχαντιστής από τον Αλ Γκολάνι...Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 20:40Κανείς δεν με απειλεί ή με εκβιάζει. Και δεν είμαι τζχιαντιστής ή φιλότουρκος. Εσύ είσαι φιλότουρκος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 20:39
Ποιος σε απειλεί και σε εκβιάζει και έγινες σιωναζί, τζιχαντιστής και φιλότουρκος; Πες μου να έρθω στο δικαστήριο να σε υποστηρίξω. Κάποτε ήσουν χρυσαυγίτης αλλά τουλάχιστον ιδεολόγος. Τώρα όποιος σου κουνάει δολλάρια τον υποστηρίζεις.
Που τουρκοπρποπαγανδίζει;Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 20:27Εσύ γλύφεις τον Ερντογάν πατόκορφα. Και τον Γκολάνι θα στηρίξεις αν στο επιβάλλει ο σουλτάνος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 18:00Κάνε μας τη χάρη γλυφοκώλη. Και φτύσε τις κωλότρίχες του Ερντογάν, του Φιντάν, του Νετανιάχου και του Γκολάνι .Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 17:37
Εσύ γλύφεις τουρκικούς κώλους και μάλιστα συστηματικά. Και θέλω να πιστεύω καλοπροαίρετα ότι το κάνεις για ιδεολογικούς λόγους. Ότι είσαι ιδεολογικά φιλότουρκος και γι' αυτό το κάνεις.
προσπαθει υπουλα η τουρκια οπως βλεπουμε και οπως ειχα προβλεψει αλλα η Συρια δεν θα αποφυγει τον διαμελισμο.student έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 20:36Jolly Roger_
Με ενδιαφέρει η άποψή σου για το παρακάτω αν δεν σου κάνει κόπο.
https://www.protothema.gr/world/article ... sti-suria/
Τα «βρήκε» ο Αλ Σάραα με τους Κούρδους - Νέες διακηρύξεις για ειρήνευση στη Συρία
Ενσωματώνονται οι πολιτικές και στρατιωτικές κουρδικές δυνάμεις της βορειοανατολικής Συρίας στους κόλπους της διοίκησης του συριακού κράτους
εμφυλια πουτλεροδιαμαχη!!322!!!nyxtovios έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 20:59Που τουρκοπρποπαγανδίζει;Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 20:27Εσύ γλύφεις τον Ερντογάν πατόκορφα. Και τον Γκολάνι θα στηρίξεις αν στο επιβάλλει ο σουλτάνος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 18:00
Κάνε μας τη χάρη γλυφοκώλη. Και φτύσε τις κωλότρίχες του Ερντογάν, του Φιντάν, του Νετανιάχου και του Γκολάνι .
Έχεις να δείξεις κάτι;