Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 05 Νοέμ 2024, 22:58

Mitharadir έγραψε:
05 Νοέμ 2024, 22:52
Λευκός Λύκος έγραψε:
05 Νοέμ 2024, 22:48
Mitharadir έγραψε:
05 Νοέμ 2024, 22:47

Δεν είχα μιλήσει τότε με κανέναν που ζει Αμερική και παρακολουθεί από κοντά τα πράγματα.Τωρα μίλησα και μιλάω.Η μέχρι στιγμής προσέλευση υψηλότερη είναι μεταξύ δημογραφικών ομάδων που ευνοούν Χάρις.Γυναικες και φυλετικές μειονότητες προσέρχονται έντονα στην κάλπη.Αυτο προεξοφλεί τον νικητή (Χάρις).Και άσε τι λέω εγώ,δες τι λένε οι Ρεπουμπλικανοι στελέχη τους: λένε και γράφουν ότι δεν πάει η κατάσταση όπως ήλπιζαν να πάει, όσο θα θέλανε και από την άλλη έχεις τον Τραμπ να ανεβάζει την ρητορική περί πιθανής νοθείας.Αυτα δεν είν' κινήσεις που κανείς αν πιστεύεις ότι νικάς.Τα κάνεις όταν βρίσκεσαι πίσω και το ξέρεις με στοιχεία αυτό.
Αν νικήσει ο Τραμπ,θα γράψεις ότι είσαι μυρωδιάς;
Είπα τι θα γίνει αν πέσω έξω και εκλεγεί ο Τραμπ: αλλαγή εικόνας προφίλ, έχω βάλει στοίχημα.Εσυ βάζεις στοίχημα να αλλάξεις την εικόνα προφίλ σου και να βάλεις εικόνα της Χάρις μέχρι την ορκομωσία της αν κερδίσει;
Εμένα μου είναι αδιάφορο ποιος θα κερδίσει.
Εσένα βλέπω να σκίζεις τα ιμάτια σου και να πανηγυρίζεις για κάτι που ακόμα δεν έχουν κλείσει καν οι κάλπες.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Νοέμ 2024, 23:01

Το νημα εξελίσσεται σε επος ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Κριμα που θα πρεπει να κοιμηθω καποια στιγμη, και δεν θα μπορω να το πάω σερί διαβαζοντας το μεχρι το πρωι.

Άβαταρ μέλους
Αρκεσίλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρκεσίλαος » 05 Νοέμ 2024, 23:03

Τα πρώτα αποτελέσματα θα βγουν στο Kentucky
Αιτία ελομένου θεός αναίτιος.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 05 Νοέμ 2024, 23:04

Αν χασει από αυτούς τους δημοκρατικούς ο Τραμπ που έχουν κάθε μπουρδέλο όλον τον πλανήτη, πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Καλό θα είναι, μπας και βρουν κάναν σοβαρό υποψήφιο, όχι μόνο σαχλες αντιγουοκ τρελές.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 05 Νοέμ 2024, 23:11

:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 05 Νοέμ 2024, 23:11

Mitharadir έγραψε:
05 Νοέμ 2024, 21:54
Αρίστος έγραψε:
05 Νοέμ 2024, 21:24
Ο Νετανιαχου μολις καθαιρεσε τον Γκαλαντ απο Υπουργο Αμυνας αδιαφορωντας για την κατακραυγη της αντιπολιτευσης.

Ο Γκαλαντ ηταν ο συνδεσμος της κυβερνησης του με Μπαιντεν.

Μηπως υποψιαζεται ο Μπιμπι πως ερχεται Τραμπ και καιει το συνδεσμο του με τους Δημοκρατικους;

.
Ο Γκαλαντ ήταν σύνδεσμος όχι με τους Δημοκρατικούς αλλά συγκεκριμένα με τους ανθρώπους του Μπάιντεν.Οχι με τους ανθρώπους της Χάρις (θα έχει άλλη ομάδα γύρω της τώρα που κέρδισε τις εκλογές, είναι γνωστό πως και ως Αντιπρόεδρος είχε τον δικό της ξεχωριστό από Μπάιντεν κύκλο)

Ο Μπάιντεν δεν είναι πια Πρόεδρος(μόνο μεταβατικά πλέον μέχρι να αναλάβει και να ορκιστεί η Χάρις) άρα ο Γκαλαντ παύει να είναι χρήσιμος στον Νετανιάχου.
Έχμ, το ανοικο ζόμπι θα συνεχίσει να είναι Πρόεδρος (λέμε τωρα) μέχρι τις 20 Ιανουαρίου ασχέτως ποιος θα κερδίσει. :roll: Σε καθε περίπτωση, το ερμηνεύετε λάθος και οι δύο. Ο Γκαλαντ εδώ και μήνες είναι σε κόντρα με τον Νετανιάχου για τη συμφωνία για κατάπαυση πυρός. Ο Γκαλαντ θεωρεί ότι έχει έρθει η στιγμή να σταματήσουν οι επιχειρήσεις και να πάνε σε διαπραγματεύσεις, ο Μπίμπι θέλει να συνεχίσει την απεντομωση. Αν σχετίζεται κάπως αυτή η εξέλιξη με τις εκλογές στις ΗΠΑ, προφανώς ο Μπίμπι ξέρει ότι θα επικρατήσει ο πιο φιλοισραηλινος υποψήφιος και στέλνει μήνυμα για τη συνέχεια.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 05 Νοέμ 2024, 23:14

Τι ποσοστό έχει η αποχή; Ξέρει κανείς;
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 05 Νοέμ 2024, 23:17

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
05 Νοέμ 2024, 23:04
Αν χασει από αυτούς τους δημοκρατικούς ο Τραμπ που έχουν κάθε μπουρδέλο όλον τον πλανήτη, πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Καλό θα είναι, μπας και βρουν κάναν σοβαρό υποψήφιο, όχι μόνο σαχλες αντιγουοκ τρελές.
Αρχισατε το κλαμα τραμποπουτινακια;;; Καβλαααααααααααααα
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 05 Νοέμ 2024, 23:18

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 05 Νοέμ 2024, 23:20

Οργισμένος έγραψε:
05 Νοέμ 2024, 22:55
να θημυθουμε εδω τους κρυμμενους απο το φοβο μην πεσουν εξω , Πατησιωτη και Ταλαιπωρο. Τι αρρωστια και αυτη...
Δεν κατάλαβα γιατί είμαι κρυμμένος.Θεωρείς δηλαδή ότι πρέπει να παίζουμε τους προφήτες;εγώ έγραφα υπέρ του Τραμπ ακόμη και όταν έχανε και βεβαίως για να γυρίσουμε οκτώ χρόνια πισω εξακολουθώ να πιστεύω ότι ορθώς δεν ήλθε σε σύγκρουση με τη Ρωσία για τους τζιχαντιστές της Συρίας.
Δεν παίρνω θέση ανάλογα με το εάν θα κερδίσει κάποιος ή όχι ούτε μετέχω σε διαγωνισμούς προβλέψεων.
Ο λόγος που δεν μετέχω τώρα στο βαθμό που μετείχα πριν 5-6 χρόνια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει όπως παλιά και δεν με ενδιαφέρει επειδή έχει αλλάξει ο κόσμος και άλλος πόλεμος είναι στην επικαιρότητα.
Για μένα οι τζιχαντιστές της Συρίας δεν είναι το ίδιο πράγμα με τους Ουκρανούς και δεν θέλω να σταματήσει η υποστήριξή τους ενώ δεν είχα καμμία αντίρρηση να κοπεί κάθε στήριξη των τζιχαντιστών της Συρίας.
Άρα τώρα είμαι πολύ περισσότερο ουδέτερος απ΄ότι το 2016 και το 2020.Το ουκρανικό με αποστασιοποίησε από τον Τραμπ ενώ βέβαια στα θέματα woke politics και λοιπές προοδευτικές μπουρδολογίες δεν έχω αλλάξει γνώμη και υποστηρίζω όσα λέει.
Δικαίωμα άλλων φυσικά είναι να φανατίζονται.Θεωρώ αστείο να εξαρτά κάποιος τη γνώμη του από το εάν θα κερδίσει κάποιος.Αυτό θα σήμαινε π.χ. ότι όταν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ ή ο ΣΥΡΙΖΑ εγώ θα έπρεπε να είμαι μαζί τους επειδή κέρδισαν τις εκλογές. :D Δεν ήμουν όμως.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 05 Νοέμ 2024, 23:25

πατησιωτης έγραψε:
05 Νοέμ 2024, 23:20
Οργισμένος έγραψε:
05 Νοέμ 2024, 22:55
να θημυθουμε εδω τους κρυμμενους απο το φοβο μην πεσουν εξω , Πατησιωτη και Ταλαιπωρο. Τι αρρωστια και αυτη...
Δεν κατάλαβα γιατί είμαι κρυμμένος.Θεωρείς δηλαδή ότι πρέπει να παίζουμε τους προφήτες;εγώ έγραφα υπέρ του Τραμπ ακόμη και όταν έχανε και βεβαίως για να γυρίσουμε οκτώ χρόνια πισω εξακολουθώ να πιστεύω ότι ορθώς δεν ήλθε σε σύγκρουση με τη Ρωσία για τους τζιχαντιστές της Συρίας.
Δεν παίρνω θέση ανάλογα με το εάν θα κερδίσει κάποιος ή όχι ούτε μετέχω σε διαγωνισμούς προβλέψεων.
Ο λόγος που δεν μετέχω τώρα στο βαθμό που μετείχα πριν 5-6 χρόνια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει όπως παλιά και δεν με ενδιαφέρει επειδή έχει αλλάξει ο κόσμος και άλλος πόλεμος είναι στην επικαιρότητα.
Για μένα οι τζιχαντιστές της Συρίας δεν είναι το ίδιο πράγμα με τους Ουκρανούς και δεν θέλω να σταματήσει η υποστήριξή τους ενώ δεν είχα καμμία αντίρρηση να κοπεί κάθε στήριξη των τζιχαντιστών της Συρίας.
Άρα τώρα είμαι πολύ περισσότερο ουδέτερος απ΄ότι το 2016 και το 2020.Το ουκρανικό με αποστασιοποίησε από τον Τραμπ ενώ βέβαια στα θέματα woke politics και λοιπές προοδευτικές μπουρδολογίες δεν έχω αλλάξει γνώμη και υποστηρίζω όσα λέει.
Δικαίωμα άλλων φυσικά είναι να φανατίζονται.Θεωρώ αστείο να εξαρτά κάποιος τη γνώμη του από το εάν θα κερδίσει κάποιος.Αυτό θα σήμαινε π.χ. ότι όταν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ ή ο ΣΥΡΙΖΑ εγώ θα έπρεπε να είμαι μαζί τους επειδή κέρδισαν τις εκλογές. :D Δεν ήμουν όμως.
Α σε ξετρυπωσα, λοιπον αστα τα σαπια. Ξαφνου εδω και κανα μηνα εχεις σιγησει. Δεν χρειζεται να δικαιολογεισαι και να κλαψουριζεις ατεχνως, αλλωστε θα ειμαστε ενα αντμινιστραησον για ολους τους αμερικανους, πλην των πουτινοπληκτων.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 05 Νοέμ 2024, 23:26

Να κάνω μια ερώτηση; Οι Ελληνικές αρχές έχουν λάβει μέτρα ώστε να μην υπάρχουν θύματα από πυροβολισμούς κατά την διάρκεια πανηγυρισμών των Ρομά;
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 05 Νοέμ 2024, 23:27

Libre arbitre έγραψε:
05 Νοέμ 2024, 23:14
Τι ποσοστό έχει η αποχή; Ξέρει κανείς;
Εισαι πολυ φοβισμενος εδω και μερες. Για ορθωσε αναστημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 05 Νοέμ 2024, 23:28

Σπύρος έγραψε:
05 Νοέμ 2024, 23:26
Να κάνω μια ερώτηση; Οι Ελληνικές αρχές έχουν λάβει μέτρα ώστε να μην υπάρχουν θύματα από πυροβολισμούς κατά την διάρκεια πανηγυρισμών των Ρομά;
Δε σε ενημερωσε ο φυλαρχος σου;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών