Εμένα μου είναι αδιάφορο ποιος θα κερδίσει.Mitharadir έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 22:52Είπα τι θα γίνει αν πέσω έξω και εκλεγεί ο Τραμπ: αλλαγή εικόνας προφίλ, έχω βάλει στοίχημα.Εσυ βάζεις στοίχημα να αλλάξεις την εικόνα προφίλ σου και να βάλεις εικόνα της Χάρις μέχρι την ορκομωσία της αν κερδίσει;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 22:48Αν νικήσει ο Τραμπ,θα γράψεις ότι είσαι μυρωδιάς;Mitharadir έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 22:47
Δεν είχα μιλήσει τότε με κανέναν που ζει Αμερική και παρακολουθεί από κοντά τα πράγματα.Τωρα μίλησα και μιλάω.Η μέχρι στιγμής προσέλευση υψηλότερη είναι μεταξύ δημογραφικών ομάδων που ευνοούν Χάρις.Γυναικες και φυλετικές μειονότητες προσέρχονται έντονα στην κάλπη.Αυτο προεξοφλεί τον νικητή (Χάρις).Και άσε τι λέω εγώ,δες τι λένε οι Ρεπουμπλικανοι στελέχη τους: λένε και γράφουν ότι δεν πάει η κατάσταση όπως ήλπιζαν να πάει, όσο θα θέλανε και από την άλλη έχεις τον Τραμπ να ανεβάζει την ρητορική περί πιθανής νοθείας.Αυτα δεν είν' κινήσεις που κανείς αν πιστεύεις ότι νικάς.Τα κάνεις όταν βρίσκεσαι πίσω και το ξέρεις με στοιχεία αυτό.
Εσένα βλέπω να σκίζεις τα ιμάτια σου και να πανηγυρίζεις για κάτι που ακόμα δεν έχουν κλείσει καν οι κάλπες.