Τι πάει να πει αυτά από σένα ; Αν γράφω κάτι που δεν ισχύει τόνισέ το να το δούμε.
70 χρόνια Ισραήλ
- Otto Weininger
Re: 70 χρόνια Ισραήλ
Let them make the first mistake. We make the last move.
- MiGiSukhoI
Θαυμάστε τους...

Βάζω και φωτογραφία εμβρύου άμα θέλετε...
FUCK OFF ISRAEL!
FUCK OFF IDF!
Happy death day Israel!

Βάζω και φωτογραφία εμβρύου άμα θέλετε...
FUCK OFF ISRAEL!
FUCK OFF IDF!
Happy death day Israel!
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Δεν μπορείς να κατηγορείς ρε ανήλικα και βρέφη ότι φταίνε για οτιδήποτε ενώ τα δολοφονούν στην ψύχρα, ούτε φυσικά τους γονείς τους, αυτό είναι τρομερή σκατοψυχιά.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:28Τι πάει να πει αυτά από σένα ; Αν γράφω κάτι που δεν ισχύει τόνισέ το να το δούμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- MiGiSukhoI
sys3x έγραψε:
Δεν μπορείς να κατηγορείς ρε ανήλικα και βρέφη ότι φταίνε για οτιδήποτε ενώ τα δολοφονούν στην ψύχρα, ούτε φυσικά τους γονείς τους, αυτό είναι τρομερή σκατοψυχιά.
Όχι απλά αυτή είναι η νεοφιλελεύθερη και ιμπεριαλιστική αντίληψη πολλών συμπατριωτών.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Βρε παιδιά ήμαρτον! Αφήνω στην άκρη τα πως και τα ποιοι και τα γιατί.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:18Δηλαδή πετάς πέτρες με σφεντόνες, πετάς μολότωφ, προσπαθείς να κόψεις φράχτη και αν φας σφαίρα είσαι άμαχος ειρηνικός διαδηλωτής ε ;
Μιλάμε για διαδηλωτές απέναντι σε οργανωμένο στρατό, . Επίσης εκει γυρω ειχε καταυλισμούς, ανθρωπους που δεν παίρναν μερος απαραιτητα στις διαδηλώσεις.
δε δικαιολογείται το χθεσινό με τίποτα, όπως και να το δεις, πραγματικά έχω σοκαριστει. Δε γίνονται αυτά στον πολιτισμένο υποτίθεται κόσμο
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Ποια χθεσινά κοπέλα μου; αυτά γίνονται σε καθημερινή βάση εκεί πέρα. Επίσης τι κόλλημα πάλι είναι αυτό; από που κι ως πού πολιτισμένο κράτος το Ισραήλ;argouen έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:33Βρε παιδιά ήμαρτον! Αφήνω στην άκρη τα πως και τα ποιοι και τα γιατί.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:18Δηλαδή πετάς πέτρες με σφεντόνες, πετάς μολότωφ, προσπαθείς να κόψεις φράχτη και αν φας σφαίρα είσαι άμαχος ειρηνικός διαδηλωτής ε ;
Μιλάμε για διαδηλωτές απέναντι σε οργανωμένο στρατό, . Επίσης εκει γυρω ειχε καταυλισμούς, ανθρωπους που δεν παίρναν μερος απαραιτητα στις διαδηλώσεις.
δε δικαιολογείται το χθεσινό με τίποτα, όπως και να το δεις, πραγματικά έχω σοκαριστει. Δε γίνονται αυτά στον πολιτισμένο υποτίθεται κόσμο
.
.
- MiGiSukhoI
Μα argouen ποιος σου είπε ότι οι Ισραηλινοί είναι πολιτισμένοι;
Είναι οργανωμένοι δολοφόνοι, όχι απλά στρατός.
Ότι ακριβώς ήταν και τα Einsatzgruppen!
Συστηματικά το κάνουν αυτό γιατί αποσκοπούν στην δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ, χωρίς τους Άραβες και εννοείται θέλουν και περιοχές από την Συρία, την Αίγυπτο και τον Λίβανο.
Είναι οργανωμένοι δολοφόνοι, όχι απλά στρατός.
Ότι ακριβώς ήταν και τα Einsatzgruppen!
Συστηματικά το κάνουν αυτό γιατί αποσκοπούν στην δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ, χωρίς τους Άραβες και εννοείται θέλουν και περιοχές από την Συρία, την Αίγυπτο και τον Λίβανο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MiGiSukhoI την 15 Μάιος 2018, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Αυτό. Και μετά μπαίνουμε και στην κουβέντα του τι ακριβώς είναι η Γάζα ως προς το Ισραήλ. Όμορρο διαφορετικό κράτος; Προτεκτοράτο; Κατεχόμενα εδάφη; Τι ακριβώς;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:26Αλλά ναι, δε νομίζω να βρεις κάποιο ορισμό με τον οποίο αυτοί να θεωρούνται enemy combatants. Ούτε τα γυναικόπαιδα ουτε οι άντρες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Otto Weininger
Λεβέντη μου, μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι λες. Δεν πυροβόλησαν το βρέφος στην ψύχρα. Δεν πυροβόλησαν καν προς την σκηνή. Έριξαν δακρυγόνα. Οπότε να είσαι πιο προσεκτικός με την επιλογή των λέξεων. Εδώ κάνουμε κουβέντα, δεν χρειάζονται δημιουργίες εντυπώσεων.
Έχει λοιπόν ευθύνη ο γονέας από την στιγμή που δεν απομακρύνει το βρέφος από μια περιοχή που γίνεται χαμός κάποιες δεκάδες μέτρα παραπέρα. Στο λιμάνι του Πειραιά πλακώθηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού με μερικούς της ΑΕΚ που πήγαιναν Κρήτη για τον τελικό κυπέλλου τους μπάσκετ. Κάποια στιγμή άρχισαν να φεύγουν δακρυγόνα φουλ. Αν δηλαδή ένας γονέας καθόταν με το παιδί του εκεί και δεν έφευγε, φταίνε τα δακρυγόνα ;
Δεν θα μας τρελάνετε επειδή έτσι θέλετε.
- Otto Weininger
Άσε μας ρε Argouen με τις βλακείες σου.argouen έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:33Βρε παιδιά ήμαρτον! Αφήνω στην άκρη τα πως και τα ποιοι και τα γιατί.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:18Δηλαδή πετάς πέτρες με σφεντόνες, πετάς μολότωφ, προσπαθείς να κόψεις φράχτη και αν φας σφαίρα είσαι άμαχος ειρηνικός διαδηλωτής ε ;
Οι κομμουνιστές πυροβολούσαν στην πλάτη όσους προσπαθούσαν να πηδήξουν τον φράχτη και να περάσουν στην Δύση.
- MiGiSukhoI
Ποιά Δύση; Το Δυτικό Βερολίνο αποκομμένο ήταν. Μόνο αεροπορικά ήταν συνδεδεμένο με την Δύση.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Κανε μια προσπάθεια να το απαντήσεις μόνος σου αυτό, αυτή την φορά σαν άνθρωπος.Yochanan έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:37Αυτό. Και μετά μπαίνουμε και στην κουβέντα του τι ακριβώς είναι η Γάζα ως προς το Ισραήλ. Όμορρο διαφορετικό κράτος; Προτεκτοράτο; Κατεχόμενα εδάφη; Τι ακριβώς;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:26Αλλά ναι, δε νομίζω να βρεις κάποιο ορισμό με τον οποίο αυτοί να θεωρούνται enemy combatants. Ούτε τα γυναικόπαιδα ουτε οι άντρες.
(:
.
.
Άποψή σου ότι είναι βλακείες, σχεδόν όλες οι χώρες ζητούν εξηγήσεις, εσύ θα ξέρεις καλύτεραOtto Weininger έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:39Άσε μας ρε Argouen με τις βλακείες σου.argouen έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:33Βρε παιδιά ήμαρτον! Αφήνω στην άκρη τα πως και τα ποιοι και τα γιατί.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:18Δηλαδή πετάς πέτρες με σφεντόνες, πετάς μολότωφ, προσπαθείς να κόψεις φράχτη και αν φας σφαίρα είσαι άμαχος ειρηνικός διαδηλωτής ε ;
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Μαν μου δεν προσπαθεί κανένας να σε τρελάνει, έχει χιλιάδες τέτοια σκηνικά τα τελευταία χρόνια, αν το έψαχνες λίγο καλύτερα χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες θα το ήξερες ήδη. Σου είπα αυτά από μένα πριν γιατί είναι αδύνατον να κάνουμε πολιτισμένη συζήτηση, δεν πρόκειται να δεχτείς ούτε καν τα αυτονόητα λόγω των παρωπίδων που έλεγα πριν.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 21:38Λεβέντη μου, μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι λες. Δεν πυροβόλησαν το βρέφος στην ψύχρα. Δεν πυροβόλησαν καν προς την σκηνή. Έριξαν δακρυγόνα. Οπότε να είσαι πιο προσεκτικός με την επιλογή των λέξεων. Εδώ κάνουμε κουβέντα, δεν χρειάζονται δημιουργίες εντυπώσεων.
Έχει λοιπόν ευθύνη ο γονέας από την στιγμή που δεν απομακρύνει το βρέφος από μια περιοχή που γίνεται χαμός κάποιες δεκάδες μέτρα παραπέρα. Στο λιμάνι του Πειραιά πλακώθηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού με μερικούς της ΑΕΚ που πήγαιναν Κρήτη για τον τελικό κυπέλλου τους μπάσκετ. Κάποια στιγμή άρχισαν να φεύγουν δακρυγόνα φουλ. Αν δηλαδή ένας γονέας καθόταν με το παιδί του εκεί και δεν έφευγε, φταίνε τα δακρυγόνα ;
Δεν θα μας τρελάνετε επειδή έτσι θέλετε.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το όνομά μου είναι Eden Golan, είμαι από το Ισραήλ, αλλά ζω στη Μόσχα εδώ και 9 χρόνια
από Frappezitis » 12 Μάιος 2024, 21:43 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Μάιος 2024, 21:43
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
31 Μαρ 2025, 14:22