Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
-
Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Green Dragon » 06 Νοέμ 2020, 21:57
nostromos έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 21:51
αυτο που πληρωσε ο Τραμπ ειναι ο πατριωτισμος του ...δεν ηθελε να χυθει αιμα παροτι εγιναν του κοσμου οι καταστροφες ...
γιατι αν εκανε αυτο που επρεπε να βγαλει εθνοφρουρα και να αρχισει να πηδαει κολαρακια αντιφα και να στελνει κυβερνητες και δημαρχους για παραβαση καθηκοντως θα ειχε λιγοτερες απωλειες ... βεβαια τοτε θα τον κατηγορουσανε για φασιστα τα γνωστα αμορφωτα γιδια ... αλλα αυτο το κανανε ετσι και αλλιως ...
πολλοι απο αυτους ειναι οι ιδιοι που βριζανε το Συριζα για τα γεγονοτα του 2008 στην Αθηνα ... αλλα εδω αχνα
Ξεκάθαρα του έκαναν πολύ βρώμικο πόλεμο αλλά νομίζω ότι το background στήριξης που είχε θα εξακολουθήσει να υπάρχει και στο μέλλον και μάλλον θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Δεν ξέρω αν είχε την δυνατότητα να επέμβει πιο δυναμικά, εγώ πάντως θα το επικροτούσα να τσαλαπατηθούν οι κατσαπλιάδες. Μπορεί να μην γινόταν όμως, δεν μπορούμε να ξέρουμε τους συσχετισμούς.
Νομίζω έρχεται παγκόσμια αστάθεια.
-
Highlander
από Highlander » 06 Νοέμ 2020, 21:59
Patriot έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 21:52
Highlander έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 21:46
Patriot έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 21:43
Η εθνομηδενιστικη αριστερά που πριονίζει κάθε αξία εθνική και πατριωτική δεν δικαιούται να ομιλεί.Εχει καταστρέψει την Ελλάδα και έχει και θράσος
Η εθνομηδενιστικη αριστερά που μπριονιζει κάθε εθνικοπατριωτικη αγκζια είναι η κατεξοχήν δύναμη που δικαιουται να ομιλεί αφού έχει προειδοποιήσει οτι οι εθνοθρησκειες καταλήγουν σε φαινόμενα όπως αυτό στο βίντεο

Ξέρεις τι είναι εθνοθρησκεια;Αν ναι θα ηξερες πως στις ΗΠΑ ΔΕΝ υπάρχει εθνοθρησκεια.Υπάρχουν ένα σωρό δόγματα και θρησκείες όχι όμως εθνοθρησκεία.Η αριστερά οπότε θέλει να κατηγορήσει κάτι δεξιό κόλα απο δίπλα ένα "εθνο".Ο εθνομηδενισμος όμως είναι κάτι που ουτε εσύ αρνείσαι οτι έχει η αριστερά.
Το βίντεο που παρακολουθήσαμε είναι αποτέλεσμα των εθνικοθρησκευτικων παρατραγουδων.
Η "εθνομηδενιστικη αριστερά" λοιπόν προφανώς και όχι μόνο δικαιούται να ομιλεί για το θέμα, αλλά είναι η κατεξοχήν δύναμη που έχει το δικαίωμα να ομιλεί αφού έχει προειδοποιήσει για τη βλαπτικοτητα εθνων-θρησκειων.
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 06 Νοέμ 2020, 22:00
Green Dragon έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 21:57
αυτο που πληρωσε ο Τραμπ ειναι ο πατριωτισμος του ...δεν ηθελε να χυθει αιμα παροτι εγιναν του κοσμου οι καταστροφες ...
γιατι αν εκανε αυτο που επρεπε να βγαλει εθνοφρουρα και να αρχισει να πηδαει κολαρακια αντιφα και να στελνει κυβερνητες και δημαρχους για παραβαση καθηκοντως θα ειχε λιγοτερες απωλειες ... βεβαια τοτε θα τον κατηγορουσανε για φασιστα τα γνωστα αμορφωτα γιδια ... αλλα αυτο το κανανε ετσι και αλλιως ...
πολλοι απο αυτους ειναι οι ιδιοι που βριζανε το Συριζα για τα γεγονοτα του 2008 στην Αθηνα ... αλλα εδω αχνα
Ξεκάθαρα του έκαναν πολύ βρώμικο πόλεμο αλλά νομίζω ότι το background στήριξης που είχε θα εξακολουθήσει να υπάρχει και στο μέλλον και μάλλον θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Δεν ξέρω αν είχε την δυνατότητα να επέμβει πιο δυναμικά, εγώ πάντως θα το επικροτούσα να τσαλαπατηθούν οι κατσαπλιάδες. Μπορεί να μην γινόταν όμως, δεν μπορούμε να ξέρουμε τους συσχετισμούς.
Ίσα-ίσα, θα ζήσουμε 4 χρόνια σταθερότητας.
Στο μέλλον βέβαια το χαλάκι θα σκάσει από τα προβλήματα, αλλά θα τα ζήσουμε.

Vladimir, STOP!

-
Golden Age
από Golden Age » 06 Νοέμ 2020, 22:00
Μοναρχικος έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 21:57
Golden Age έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 21:54
Και δολοφονίες τραμπικών αντιφρονούντων την εποχή των μεγάλων επεισοδίων, το κυριότερο. Συν άλλες βίαιες επιθέσεις σε πολίτες.
Σε σχεση με τις δολοφονιες που εκαναν ακροδεξιοι στις ΗΠΑ αυτα τα τεσσερα χρονια, οι αντιφα ειναι αγγελουδακια
Εαν εξαιρέσεις ένα σκηνικό με
βίαιη επίθεση που έκαναν οι αντιφα σε διαδήλωση ακροδεξιών κι εκεί πάλι αφορά έναν μεμονομένο με αυτοκίνητο, ποτέ άλλοτε ακροδεξιοί διαδηλωτές δεν δολοφόνησαν κανέναν.
Και μη μου αρχίσεις τις ιστορίες με τους μεμονομένους ψυχάκηδες μέσα στα χρόνια.
Οι αντιφα δολοφονούσαν ως διαδηλωτές με τα κουμπούρια αντιφρονούντες πολίτες.
-
Highlander
από Highlander » 06 Νοέμ 2020, 22:01
Green Dragon έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 21:49
Highlander έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 21:46
Η εθνομηδενιστικη αριστερά που μπριονιζει κάθε εθνικοπατριωτικη αγκζια είναι η κατεξοχήν δύναμη που δικαιουται να ομιλεί αφού έχει προειδοποιήσει οτι οι εθνοθρησκειες καταλήγουν σε φαινόμενα όπως αυτό στο βίντεο

Έχετε γεμίσει την παγκόσμια πολιτική με σκουπίδια. Μαγιά παρακμής, εσείς και οι νεοφιλελεύθεροι.
Το σκουπιδι ήταν ο Τραμπ και ηττήθηκε.
-
nostromos
- Phorum.gr user: nostromos
από nostromos » 06 Νοέμ 2020, 22:01
επρεπε να τους κοψει τα @@ ... μολις επιασε καλοκαιρι και απογειωνοτανε ξανα η οικονομια αρχισανε να καινε πολεις για τον εγκληματια τον Φλουντ ... με δικαιολογημενη αντιδραση λογο κορωνοιου επρεπε να τους γαμησει τα πρεκια ... εβγαινε η γεροκλανια και προσκυνουσε τους αντιφα ... ουστ ζωα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
nostromos
από nostromos » 06 Νοέμ 2020, 22:02
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 22:00
Ίσα-ίσα, θα ζήσουμε 4 χρόνια σταθερότητας.
Στο μέλλον βέβαια το χαλάκι θα σκάσει από τα προβλήματα, αλλά θα τα ζήσουμε.
damage control απο τωρα ...? χαλαρωσε
-
John Brown Gun Club
από John Brown Gun Club » 06 Νοέμ 2020, 22:03
Patriot έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 21:42
John Brown Gun Club έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 21:35
Marios έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 20:57
Πάντως ο Τραμπ είχε υποσχεθεί να θέσει αντιφα και Κίου Κλουξ Κλαν εκτός νομού αν επανεκλεγεί οπότε άσχετο αυτό το εκλεκτός της Κου Κλουξ Κλαν.
Για την Antifa ναι, ειχε πεταξει μια σχετικη μαλακια
Οι αντίφα είναι μια ομάδα καραγκιοζηδων καταστροφέων που διαλύουν δημόσια περιουσία. Στην φυλακή είναι η θέση τους.Η αριστερά είναι τιγκα στον εθνομηδενισμο.
Αντιφα ειναι πολυ παραπανω απο αυτο. Καταρχας δεν ειναι μια ομαδα στον δρομο, ειναι 100δες, που δεν γνωριζονται καν μεταξυ τους, ποσο μαλλον να ειναι απο κοινου οργανωμενοι. Περα ομως απο αυτους, Αντιφα ηταν και οι δικηγοροι που εστειλαν τα χρυσα αυγα στη φυλακη. Αντιφα ειναι και ο Ιος που ανατεμνει την ακροδεξια εδω και δεκαετιες. Ειναι πολλοι και ειναι πολυ πιο αποδεκτοι απο την κοινωνια απ οσο θα ηθελες.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
από Τρελός_του_Χωριού » 06 Νοέμ 2020, 22:03
Βασικά αποτελεί ένα είδος απάντησης σε παλαιότερο τουί του Τραμπ:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Τρελός_του_Χωριού την 06 Νοέμ 2020, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Non est ad astra mollis e terris via
-
Highlander
από Highlander » 06 Νοέμ 2020, 22:03
nostromos έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 22:01
επρεπε να τους κοψει τα @@ ... μολις επιασε καλοκαιρι και απογειωνοτανε ξανα η οικονομια αρχισανε να καινε πολεις για τον εγκληματια τον Φλουντ ... με δικαιολογημενη αντιδραση λογο κορωνοιου επρεπε να τους γαμησει τα πρεκια ... εβγαινε η γεροκλανια και προσκυνουσε τους αντιφα ... ουστ ζωα
Και γιατί δεν το έκανε; Γιατί αν το έκανε θα έχανε με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά..
Συλλυπητήρια ακροδεξιουληδες

-
Δημοκρατικός
από Δημοκρατικός » 06 Νοέμ 2020, 22:03
Στην Ελλάδα το αντίστοιχο του Τραμπ θα ήταν να έβγαινε πρωθυπουργός κάποιος ιδιοκτήτης σκυλάδικου της παραλιακής με φασόν αντι-νεοταξ και ψεκ ρητορία.
-
Μοναρχικος
- Phorum.gr user: Μοναρχικος
από Μοναρχικος » 06 Νοέμ 2020, 22:04
Golden Age έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 22:00
Μοναρχικος έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 21:57
Golden Age έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 21:54
Και δολοφονίες τραμπικών αντιφρονούντων την εποχή των μεγάλων επεισοδίων, το κυριότερο. Συν άλλες βίαιες επιθέσεις σε πολίτες.
Σε σχεση με τις δολοφονιες που εκαναν ακροδεξιοι στις ΗΠΑ αυτα τα τεσσερα χρονια, οι αντιφα ειναι αγγελουδακια
Εαν εξαιρέσεις ένα σκηνικό με
βίαιη επίθεση που έκαναν οι αντιφα σε διαδήλωση ακροδεξιών κι εκεί πάλι αφορά έναν μεμονομένο με αυτοκίνητο, ποτέ άλλοτε ακροδεξιοί διαδηλωτές δεν δολοφόνησαν κανέναν.
Και μη μου αρχίσεις τις ιστορίες με τους μεμονομένους ψυχάκηδες μέσα στα χρόνια.
Οι αντιφα δολοφονούσαν ως διαδηλωτές με τα κουμπούρια αντιφρονούντες πολίτες.
Που ρε φιλε? Πες μας μια περιπτωση. Γνωριζω μονο μια περιπτωση με εναν νεκρο οπαδο του Τραμπ αφου εγινε το περιστατικο με τον kyle ritenhouse στην Κενοσα. Μετραμε τα θυματα ΜΟΝΟ απο αυτο το περιστατικο και εχουμε 2 νεκρους αντιφα και εναν Τραμπικο. Για ποιαν αλλη περιπτωση μιλας?
-
Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
από Green Dragon » 06 Νοέμ 2020, 22:05
Patriot έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 21:57
Κωλοτουμπα στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας δεν θα δούμε αν δεν φύγει ο Ερντογάν. Ελπίζω πως ο Μπάιντεν θα μπορέσει να τον διώξει,ανατρέψει οτιδήποτε τελωσπαντων(δεν με νοιάζει αν έρθει ο Ιμάμογλου τον βαρέθηκα τον Ερντογάν). Αλλα να σουτάρουν την Τουρκία απο το ΝΑΤΟ δεν παίζει. Ο Ερντογάν δεν θα κυβερνά αιώνια την Τουρκία ήδη βρίσκεται σε πτωτική πορεία. Δεν είναι βλάκες οι ΗΠΑ να χάσουν μια χώρα με στρατηγική σημασία σαν την Τουρκία.
Είμαι από τους λίγους που πιστεύουν ότι ο μετασχηματισμός της Τουρκίας είναι πολύ βαθύτερος και δεν περιορίζεται μόνο στον Ερντογάν αλλά πλέον διατρέχει όλα τα μήκη και τα πλάτη της πολιτικής τους. Με βάση αυτό, απομάκρυνση του Ερντογάν δεν θα σηματοδοτήσει τίποτα απολύτως. Οι γεωστρατηγικοί σχεδιασμοί της Τουρκίας είναι μακροπρόθεσμοι και δεν καθορίζονται από ένα πρόσωπο.
Η λογική λέει ότι οι προσπάθειες των Τούρκων για ανάδειξή τους σε παγκόσμια δύναμη μέσω του παντουρανισμού (και λίγων κρίσιμων συμμαχιών) θα πέσει στο κενό αλλά ίσως έχουν υπολογίσει ότι οι ΗΠΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θ' αποσυρθούν λόγω αυξανόμενης αδυναμίας, αφήνοντας έτσι κενο που κανένας άλλος δεν έχει την δυνατότητα να καλύψει. Όχι, για όσους αναρωτιούνται, η Γαλλία δεν μπορεί να κρατήσει μαντρωμένη την Τουρκία, μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Green Dragon την 06 Νοέμ 2020, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
nostromos
από nostromos » 06 Νοέμ 2020, 22:06
Highlander έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 22:03
nostromos έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 22:01
Και γιατί δεν το έκανε; Γιατί αν το έκανε θα έχανε με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά..
Συλλυπητήρια ακροδεξιουληδες

γιατι δεν ειναι σιχαμενο σκουπιδι σαν αυτα που ψηφιζεις ... σαν αυτα που βαζουνε παιδακια να μπαχαλευουνε και να τρεχουνε στα δικαστηρια για να παριστανεις εσυ τον επαναστατη της πορδης με ξενο κωλο ... να γιατι
-
John Brown Gun Club
από John Brown Gun Club » 06 Νοέμ 2020, 22:06
Δημοκρατικός έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 22:03
Στην Ελλάδα το αντίστοιχο του Τραμπ θα ήταν να έβγαινε πρωθυπουργός κάποιος ιδιοκτήτης σκυλάδικου της παραλιακής με φασόν αντι-νεοταξ και ψεκ ρητορία.
Μαρινακης. Για να γλυτωσει τη φυλακη για το Νουρ 1.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
26 Οκτ 2024, 22:01
-
-
- 255 Απαντήσεις
- 6795 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
10 Ιουν 2024, 14:16
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 2080 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από HerculesI
07 Απρ 2024, 19:31
-
-
- 30 Απαντήσεις
- 978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
03 Ιουν 2024, 21:06
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.