Εγώ δεν πιστεύω ότι έγινε σοβαρή νοθεία, ίσως τίποτα ψιλά αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο οριακό για να έχει σημασία. Επειδή όμως δεν ξέρω το αμερικανικό σύστημα πως ακριβώς λειτουργεί, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος (στην Ελλάδα πχ είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κάνεις σοβαρή νοθεία με τα ψηφοδέλτια γιατί υπάρχει η επιτήρηση των κομμάτων με φυσική παρουσία και διασταύρωση) και κρατώ μια μικρή πισινή.wooded glade έγραψε: ↑07 Νοέμ 2020, 07:38Υπάρχουν ανωμαλίες λόγω των κορονοϊικών μέτρων στην Αμερική.
Αλλά δεν μου εξηγούν οι τραμπικοί πως ακριβώς έγινε νο-θεία, μου λένε για σφραγίδες και τσίου-τσίου τριλιλί αλλά δεν μου λένε πως ακριβώς.
Αν το 2000 πάει ο Ρωσοπόντιος Νικολάϊ Νικολάεφ να ψηφίσει τις 7.05 αντί στις 7 παρά 5 που του είπαν και περιέργως έστω τον αφήσουν θα είναι παρατυπία αλλά τι είδους νο-θεία είναι δεν το καταλαβαίνω. Η Ελληνοποίηση του Ρωσοπόντιου από το πασόκ κάτι μπορεί να λέει σ' αυτήν την περίπτωση αλλά το 7.05 δεν μου λέει απολύτως τίποτα.
Οι τραμπικοί μέχρι στιγμής δεν έχουν να εμφανίσουν ούτε ένα τοπικό επεισόδιο για την περίφημη νο-θεία.
Μπορεί να γίνει vote injection;
Μπορεί να γίνει vote replacement;
Και, φυσικά, αυτά μπορούν να γίνουν με μη διασταυρώσιμο τρόπο;
Το βασικό μου επιχείρημα κατά της νοθείας πάντως δεν είναι διαδικαστικό αλλά λογικό: Και τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν σε ετοιμότητα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Πόσο εύκολο είναι να ξεγελάσεις σε ευρεία κλίμακα ένα κόμμα που ψηφίζει η μισή Αμερική;