Για καινούργιο μας το λες;
Να σημειώσουμε ότι κανένας Αλβανός δεν δηλώνει μουσουλμάνος εδώ για ευνόητους λόγους, όλοι λένε ότι είναι καθολικοί. Εγώ δεν έχω δει κανέναν να δηλώνει Μουσουλμάνος.
Για καινούργιο μας το λες;
Επαναλαμβάνω δεύτερη φορά ότι o άνθρωπος ξέρει καλύτερα βουλγαρικά από πολλούς εδώ - Битка при Булаир, Фружин, Shipka pass 1877 - 1878.nemo έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 22:50ΣέρβοςNortherner έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 22:42Προφανώς είναι βουλγαρόφιλος.
Εδώ αναφέρει τις ένδοξες μας νίκες στις μάχες της Shίπκα και του Μπουλαΐρ και τον ένδοξο Φρούzhιν. Όπως φαίνεται ξέρει καλύτερα τη βουλγαρική ιστορία από πολλούς εδώ. Επίσης γράφει καλύτερα στα βουλγαρικά. Πριν 4 μέσες ήρθε στην πατρίδα μου και επισκέπτηκε όλους τους σημαντικότερους χώρους της ιστορίας βουλγαρικής - Πλέβεν, Shίπκα, Μπατάκ, Τ'ρνοβο κτλ. Είχε συναντήσεις με βούλγαρους πατριώτες. Η πουτάνα ΥΠΕΞ δήλωσε ότι εμείς βέβαια καταδικάζουμε τέτοια βία και λυπόμαστε.... μπλα, μπλα, μπλα...
Northerner έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 00:11Επαναλαμβάνω δεύτερη φορά ότι o άνθρωπος ξέρει καλύτερα βουλγαρικά από πολλούς εδώ
Για καινούργιο, σαφώς όχι.
ισως αλλα εδω ανεβαίνουν με λιγότερη υστεροβουλία τουλάχιστον. δεν ειναι το ιδιο ενας λευκος να γνοιάζεται για την λευκή φυλη που απειλείται και το ίδιο να το κάνει ένας Ελληνας
Ε ναι, οι Έλληνες δεν είναι αλμπίνοι.Yochanan έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 01:23ισως αλλα εδω ανεβαίνουν με λιγότερη υστεροβουλία τουλάχιστον. δεν ειναι το ιδιο ενας λευκος να γνοιάζεται για την λευκή φυλη που απειλείται και το ίδιο να το κάνει ένας Ελληνας
14 words https://en.wikipedia.org/wiki/Fourteen_Words