Αυτή είναι η άποψη μου, η Ευρώπη δεν είναι αρκετά ισχυρή στρατιωτικά για να παίξει hard ball.
Και κυρίως, ουδείς στην Ευρώπη θέλει να πολεμήσει. Οι Τούρκοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία θα πολεμούσαν.
Αυτή είναι η άποψη μου, η Ευρώπη δεν είναι αρκετά ισχυρή στρατιωτικά για να παίξει hard ball.
τι έγινε Maspoli λαλίστατε; έκανες τουμπεκί;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 23:12ο μπαστουνόβλαχος συνορεύει με τη Συρία αντίθετα με τους Ευρωπαίους
επίσης, ο μπαστουνόβλαχος τους τελευταίους μήνες βομβαρδίζει τη Συρία
Την άποψή μου.
Μπράβο που πιστεύεις ότι στα eurofighter, τα πολλαπλάσια leopard, leclerc και tiger η αδαμαστη τουρκική ψυχή θα υπερισχύσει. Θύμισε μου τι έλεγες για κάποιους Ιαχωβαδες που πιστεύουν ότι μπορούν να υπερασπίσουν τη πατρίδα τους χωρίς νταβατζήδες...kameron έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 23:23Μην είσαι τόσο σίγουρος, πέρα από το τι υλικό και τι στρατό αριθμητικά έχει ο καθένας, μετράει πολύ και η νοοτροπία και το φρόνημα του κάθε λαού. Οι Τούρκοι είναι πολύ συσπειρωμένη στην έννοια πατρίδα, οι μόνοι στην Ε.Ε. που ως ένα βαθμό μπορούμε να συγκριθούμε ως προς αυτό είμαστε εμείς.stergiosbik έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 23:18
Οι Γαλλοι δεν χρειαζονται πυρηνικα για να ριξουν καρπαζιες στην Τουρκια.
Αν υποθετικα ειχαν κοινα συνορα οι Τουρκοι θα τον επιναν.
Ναι ήταν συγκλονιστικά έξυπνο το επιχείρημα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 23:25τι έγινε Maspoli λαλίστατε; έκανες τουμπεκί;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 23:12ο μπαστουνόβλαχος συνορεύει με τη Συρία αντίθετα με τους Ευρωπαίους
επίσης, ο μπαστουνόβλαχος τους τελευταίους μήνες βομβαρδίζει τη Συρία
Μην εθελοτυφλείς ρε συ, δε μιλάμε για πόλεμο. Μιλάμε για διπλωματικά μέσα. Ανα πάσα στιγμή μπορούν να του κλείσουν τις κάνουλες και να γίνει η λίρα δολάριο Ζιμπάμπουε, έχουν τη δύναμη αλλά όχι τη βούληση, γιατί στην τελική βάζουν τα οικονομικά οφέλη της χώρας του ο καθένας πάνω απο την ένωση. Για να το κάνουν θα πρέπει πρώτα απ'όλα να σταματήσουν να του πουλάνε όπλα για τους πολέμους του. Ε, είναι πολύ πιο βολικό και εύκολο και φτηνό να του ρίξουν στα μούτρα 500 μύρια απο το κοινοτικό ταμείο παρά να ακυρώσουν τις συμφωνίες με τις εταιρίες τους. Και αν διαπράξει και κανα δυο εχθροπραξίες στις Καστανιές, δε χάθηκε ο κόσμος, πετάμε και ένα ψίχουλο και μια δήλωση αλληλεγγύης στην Ελλάδα για να το βουλώσει και τα μπαλώνουμε
μήπως ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε αυτήν την στρατηγική; Και μη με πεις θα αλλαξουμε την ευρώπη όπως έλεγε ο τσίπρας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 23:24η πολιτική κατευνασμού δεν οδηγεί πουθενά πέρα από τη κλιμάκωση
η ιστορία δεν δίδαξε τίποτα τους μορφωμένους διπλωμάτες και πολιτικούς
όσο ταϊζεις το κτήνος, αυτό θα ζητά περισσότερα
όπως είπε και ο μεγαλύτερος πολιτικός του 20ου αιώνα: "you were given the choice between war and dishonor, you chose dishonor and you shall have war"
και μη μου πει κανείς ότι θέλω πόλεμο, αυτό που θέλω είναι μια άτεγκτη στάση απέναντι στους νταβατζήδες της Ευρασίας, με οποιοδήποτε κόστος.
όσο τους καλοπιάνει η Ευρώπη, τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση διότι θεωρούν (δικαίως) ότι τους παίρνει, και στο τέλος θα οδηγηθούμε σε αυτό που όλοι απευχόμαστε
Τα eurofighter κλπ, θα παραταχθούν όλα μαζί ταυτόχρονα σε ένα μέτωπο, αυτό της Ελλάδας; Γιατί αυτό συζητούμε, εάν οι Ευρωπαίοι θα μπορούσαν θεωρητικά να αντιπαρατάξουν στρατιωτική ισχύ στους Τούρκους κατά τη συγκεκριμένη συγκυρία στον ελλαδικό χώρο. Πόσο στρατό έχουν αριθμητικά μαζί οι Γάλλοι, οι Γερμανοί και οι Ιταλοί για να πιάσουμε τους 3 μεγάλους για πληρώματα των leopards; Κάνουν μαζί τα μισά αριθμητικά των Τούρκων;
Εχμ, δεν θα έφευγαν άμα τους κάναμε ξουτ ξουτ; πέφτω από τα σύννεφα.
με οικονομικες κυρωσεις? Διακοπη βιζας? Κλεισιμο πρεσβυων?
Το θεμα ειναι πως απο εδω κ περα θα ζηταει λεφτα οποτε θελει γιατι γνωριζει πως η εε δεν θελει αλλους προσφυγες.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;