Καλα βρε παιδι μου μην εισαι τοσο συναισθηματικος. Σημασια εχει το τι λεγεται, οχι το ποιος το ειπε. Τα επιχειρηματα εχουν δλδ σημασια.sys3x έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 15:58Δεν τους θεωρώ, είναι ικανότατοι, απλά ξέρω σε ποιους τομείς, δεν με πολυνοιάζει γιατί μίλησες εσύ φίλεaxilmar έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 15:54Εφοσον τοτε εχεις σχεση με Γερμανια, απο που πηγαζει το 'διαπρεπουν στους πολεμους και στην μη αποπληρωμη χρεων' ενω εγω μιλησα για την ικανοτητα τους;sys3x έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 19:37
Η μεγάλη μου η αδελφή έχει και γερμανική υπηκοότητα, έχω συνεργαστεί με ένα από τα ιδρυτικά μέλη και διευθυντικό στέλεχος του euronews με τον οποίο γίναμε και συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι, οι γονείς μου ζήσανε και εργάστηκαν στην Γερμανία για αρκετά χρόνια, θες να συνεχίσω;
Ο τρόπος με τον οποίο σου μιλάω έχει να κάνει και με εσένα, δεν καταπιέζω τα συναισθήματα μου για χάρη της ευγένειας, πιστεύω ότι δεν υπάρχει ανάγκη να είμαστε υποχρεωτικά και πάντα ευγενείς με όλους και με όλες όπως επίσης δεν έχουμε χρόνο για όλους και για όλες, οπότε, σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου αλλά ο δικός μου δεν σπαταλήθηκε για εσένα, συντρέχουν άλλοι λόγοι που αφιέρωσα χρόνο να απαντήσω σε εσένα, όχι τυχαία βέβαια σε εσένα αλλά όχι για εσένα.
Θεωρεις τους Γερμανους ανικανους δλδ, ενω τους Ελληνες τους θεωρεις ικανους;
Φιλογερμανισμός και πραγματικότητα
Re: Φιλογερμανισμός και πραγματικότητα
Συμφωνώ.axilmar έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 16:02Καλα βρε παιδι μου μην εισαι τοσο συναισθηματικος. Σημασια εχει το τι λεγεται, οχι το ποιος το ειπε. Τα επιχειρηματα εχουν δλδ σημασια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
-
- Phorum.gr user: independent_44
Δεν ξέρω, ικανότητα ίσως; ήταν έμποροι..Bandit59 έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 01:53Οι Ολλανδοί που έκαναν αποικίες παντού, τι διαφορετικό είχαν; περισσότερη ακτογραμμή, περισσότερη έκταση;independent_44 έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 00:19Η Γερμανία νομίζω έχει ένα ελαφρυντικό που οφείλεται στη Γεωγραφία.
Είναι μια εξωφρενικά μικρή, μια μικροσκοπική χώρα σε σχέση με το πολιτικό και οικονομικό της μέγεθος.
Επιπλέον δεν είναι μια ναυτική δύναμη, δεν έχει καλή σχέση με τη θάλασσα που μέχρι το 1900 ήταν ο βασικός τρόπος επέκτασης.
Η ΑγγλοΓάλλοι π.χ έφτιαξαν καράβια και απέκτησαν εκατοντάδες αποικίες σ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.
Οι ΗΠΑ απλώθηκαν άνετα σε μια απέραντη ήπειρο, το ίδιο και η Ρωσία.
Η Γερμανία που να πάει;
Αναγκαστικά προσπαθούσε να επεκταθεί δια της ξηράς κι αυτό έφερνε πολέμους.
Πολέμους απέναντι στους άλλους Ευρωπαίους εξ' ου και το "κακό" όνομα που έχει.
Αλλιώς πρέπει να ρωτήσουμε έναν Ινδιάνο για τις ΗΠΑ, και οι Ρώσοι κάτι "ινδιάνους" σφάξανε στη σιβηρία, έναν Κογκολέζο να μας πει για τη Γαλλία, έναν Ινδό για την Αγγλία ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ψηφίζει στην πραγματικότητα ο Φαπαζίτης;;
από GoBzi » 27 Φεβ 2024, 12:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 72 Απαντήσεις
- 1438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
27 Φεβ 2024, 22:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση To ονειρο του Πατησιωτη εγινε πραγματικοτητα
από Στρακαστρουκας » 30 Μαρ 2025, 01:00 » σε Διεθνής πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 688 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
30 Μαρ 2025, 17:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως η ΕΦΣΥΝ παρουσιαζει τις σεξουαλικες παρενοχλησεις σε σχεση με τη πραγματικοτητα
από southern » 29 Νοέμ 2023, 09:27 » σε Εγκληματικότητα - 11 Απαντήσεις
- 604 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
29 Νοέμ 2023, 19:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βρετανος τουριστας αναφερει την πραγματικοτητα.Οτι ο Παρθενωνας ειναι μια οικοδομη.
από Μαδουραίος » 05 Αύγ 2024, 12:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 1262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
05 Αύγ 2024, 16:38
-