Ε αμα τα επεισοδια ειναι φιλοπαλαιστινιακα κανενα προβλημα.
Και εχω παρει χρωμα απο τον ηλιο, αλλα σαντ νιγκερ δεν εχω γινει ακομα. Σορρυ που σου χαλαω την φαντασιωση.
Αν εφαρμοζει το νομο γιατι ασκηθηκε εισαγγελικη ερευνα;Golden Age έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 15:05Έτσι, τους νόμους τους σέβεται ο Σόρος με την παράνομη εμπλοκή του σε εσωτερικές υποθέσεις ξένων χωρών και οι (απο χίλιες απόψεις) παράνομες ΜΚΟ του. Αντιθέτως, αυτοί που εφαρμόζουν τον νόμο, τον...."καταπατούν".Northern Spirit έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 10:13Η γιδοδεξια στην συνηθη γιδοσυμπεριφορα της: καταπατηση νομων, τσουτσεκισμοι, κρυψιμο πισω από το mob.Με απλα λογια τζαμπα μαγκες.
βαλε λινκ με τη ειδηση να δουμε τι εγινε...Golden Age έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 15:08
Ρε φίλε, μόλις μια βδομάδα πριν οι ισλαμιστές έκαναν μπάχαλα σε μια σειρά πόλεις στη Σουηδία. Και μάλιστα το καναν ως επίδειξη δύναμης.
Αυτοι οι τυποι εχουνε σκασει τα γελια στη φωτο...Και επειδη ξερω το ολο θεμα αυτο που ητανε ειναι να εφαρμοζεται η σαρια στους μουσουλμανους της χωρας οχι γενικα..
Γιατί έχει να κάνει με "κομμουνιστές που τα καλοκαίρια πηγαίνουν διακοπές στην Κούβα κι εκμεταλλεύονται ανήλικα" (Μπερλουσκόνι έφη).Northern Spirit έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 21:11Αν εφαρμοζει το νομο γιατι ασκηθηκε εισαγγελικη ερευνα;Golden Age έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 15:05Έτσι, τους νόμους τους σέβεται ο Σόρος με την παράνομη εμπλοκή του σε εσωτερικές υποθέσεις ξένων χωρών και οι (απο χίλιες απόψεις) παράνομες ΜΚΟ του. Αντιθέτως, αυτοί που εφαρμόζουν τον νόμο, τον...."καταπατούν".Northern Spirit έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 10:13Η γιδοδεξια στην συνηθη γιδοσυμπεριφορα της: καταπατηση νομων, τσουτσεκισμοι, κρυψιμο πισω από το mob.Με απλα λογια τζαμπα μαγκες.
Έβαλα...Northern Spirit έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 21:12βαλε λινκ με τη ειδηση να δουμε τι εγινε...Golden Age έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 15:08
Ρε φίλε, μόλις μια βδομάδα πριν οι ισλαμιστές έκαναν μπάχαλα σε μια σειρά πόλεις στη Σουηδία. Και μάλιστα το καναν ως επίδειξη δύναμης.
Όταν χρεώνεις στον Σαλβίνι τέτοιες ηλίθιες κατηγορίες, απλά του δίνεις και άλλους πόντους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 15:37Πιο επίκαιρο από ποτέ το αίτημα του από - διαχωρισμού των εξουσιών το 2018.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 14:39Ρε libtards πάλι τα ίδια; Πόσο θέλετε να φτάσουν τα Δεξιά και Συντηρητικά κόμματα στην Ευρώπη; 60% έκαστος ;
Η αυτοαποκαλούμενη δικαστική εξουσία δεν έχει καμία νομιμοποίηση.
The Local Sweden έγραψε:[..] the prosecutor responsible for the case has rejected speculation over political motives. "There is nothing in our investigation that suggests political motives," prosecutor Mats Ihlbom said on Wednesday, Aftonbladet reported. He did not reveal further information about the suspects's motive but said that one working hypothesis was that the car fires were a reaction to police work in the area.
Reuters έγραψε:"This crime is very hard to investigate," Malmo police’s Lars Forstell said. “We don’t see any patterns and we don’t have any suspects.”
“We can’t say if it is youngsters or criminals or whatever. We assume little things but we don’t know,” Stockholm police spokesperson Kjell Lindgren said.
Όχι.Βινόσαυρος έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 15:08Αυτό τι είναι πάλι; Έκκληση να γίνουμε ακροδεξιοί πριν οι δεξιοί και οι συντηρητικοί ανεβάσουν τα ποσοστά τους;Otto Weininger έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 14:39Ρε libtards πάλι τα ίδια; Πόσο θέλετε να φτάσουν τα Δεξιά και Συντηρητικά κόμματα στην Ευρώπη; 60% έκαστος ;
Α, εγώ τις χρέωσα τις κατηγορίες;Otto Weininger έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 21:44Όταν χρεώνεις στον Σαλβίνι τέτοιες ηλίθιες κατηγορίες, απλά του δίνεις και άλλους πόντους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 15:37Πιο επίκαιρο από ποτέ το αίτημα του από - διαχωρισμού των εξουσιών το 2018.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 14:39Ρε libtards πάλι τα ίδια; Πόσο θέλετε να φτάσουν τα Δεξιά και Συντηρητικά κόμματα στην Ευρώπη; 60% έκαστος ;
Είναι προφανές πλέον νάνε, ότι είσαι ρεπουμπλικάνος συντηρητικός και απλά παρουσιάζεσαι ως libtard για να τους κάνεις κακό εκ των έσω.
Η πρώτη πρόταση ήταν γενική, δεν πήγαινε για σένα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 21:45Α, εγώ τις χρέωσα τις κατηγορίες;Otto Weininger έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 21:44Όταν χρεώνεις στον Σαλβίνι τέτοιες ηλίθιες κατηγορίες, απλά του δίνεις και άλλους πόντους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 15:37
Πιο επίκαιρο από ποτέ το αίτημα του από - διαχωρισμού των εξουσιών το 2018.
Είναι προφανές πλέον νάνε, ότι είσαι ρεπουμπλικάνος συντηρητικός και απλά παρουσιάζεσαι ως libtard για να τους κάνεις κακό εκ των έσω.
Άκυρο το σχόλιο μου τότε, νόμιζα πως είχε προβλήματα με τη Δικαιοσύνη.
Άγνοια δηλώνει και η δεύτερη πρόταση, οι συντηρητικοί ρεπουμπλικανοί είναι φανατικοί με το σύνταγμα και το διαχωρισμό των εξουσιών.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 21:48Η πρώτη πρόταση ήταν γενική, δεν πήγαινε για σένα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 21:45Α, εγώ τις χρέωσα τις κατηγορίες;Otto Weininger έγραψε: ↑28 Αύγ 2018, 21:44
Όταν χρεώνεις στον Σαλβίνι τέτοιες ηλίθιες κατηγορίες, απλά του δίνεις και άλλους πόντους.
Άκυρο το σχόλιο μου τότε, νόμιζα πως είχε προβλήματα με τη Δικαιοσύνη.
Η δεύτερη όμως ναι.