αμερικη,πακετα βομβες σε ομπαμα,κλιντον,μπαιντεν...

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: αμερικη,πακετα βομβες σε ομπαμα,κλιντον,μπαιντεν...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 28 Οκτ 2018, 00:45

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε:
27 Οκτ 2018, 22:58
lol

2016: ο ηρωικός Assange ξεσκέπασε τους δημοκρατικούς. Δεν είχε να κάνει με τη Ρωσσία
2017: Δεν ξερουμε ποιοι τα δημοσιευσαν, αλλα τι σημασια εχει;
2018: Ναι εντάξει το εκανε η Ρωσσια. αλλά τι πειράζει; είναι φίλοι μας
...
(εικαζω)
2019: τι σημασία έχει που δουλεύουμε για την GRU; αγαπάμε την πατρίδα μας, αυτο εχει σημασια

κόντεξτ για τους αμύητους:
On the 13th of July 2018 a Federal Grand Jury for the District of Columbia Indicted members of Unit 26165 of the Russian Main Intelligence Directorate (GRU) in creating the DCLeaks website, hacking the Democratic National Committee and releasing stolen data on the website.[17][18][19]
Golden πρεπει να σου κανουν update διοτι βγαινεις κάρτα

Δεν μπορώ να καταλάβω τί θέλεις να πεις. Ότι τα αρχεία που υπεκλάπησαν απο το ίδρυμα του Σόρος "δεν ισχύουν"; :lol:

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 28 Οκτ 2018, 01:05

Golden Age έγραψε:
28 Οκτ 2018, 00:45
Δεν μπορώ να καταλάβω τί θέλεις να πεις. Ότι τα αρχεία που υπεκλάπησαν απο το ίδρυμα του Σόρος "δεν ισχύουν"; :lol:
θελω να πω οτι εισαι αποδεδειγμενα ψευτης. νομιζα οτι αυτο ηταν ξεκαθαρο

οι διαρροές ήταν στρατηγική κίνηση διότι διέρρευσαν μόνο για μία εκ των δύο παρατάξεων. κάτι που παραδέχτηκε και ο Assange

αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον είναι γιατί αρνούσασταν σαν υστερικοί την ανάμειξη της Ρωσσίας, αλλά αφού βγήκαν στη φόρα το 2018 το παίζετε "έλα μωρέ και τι έγινε"

γιατί άραγε να λέει κάποιος ψέμματα για δράση υπερ μιας ξενης υπηρεσίας πληροφοριών :p2:

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 28 Οκτ 2018, 01:06

28 Οκτ 2018, 01:05
Golden Age έγραψε:
28 Οκτ 2018, 00:45
θελω να πω οτι εισαι αποδεδειγμενα ψευτης. νομιζα οτι αυτο ηταν ξεκαθαρο

οι διαρροές ήταν στρατηγική κίνηση διότι διέρρευσαν μόνο για μία εκ των δύο παρατάξεων. κάτι που παραδέχτηκε και ο Assange

αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον είναι γιατί αρνούσασταν σαν υστερικοί την ανάμειξη της Ρωσσίας, αλλά αφού βγήκαν στη φόρα το 2018 το παίζετε "έλα μωρέ και τι έγινε"

γιατί άραγε να λέει κάποιος ψέμματα για δράση υπερ μιας ξενης υπηρεσίας πληροφοριών :p2:
Η μπάλα στην εξέδρα. Κι όλο αυτό, για να..."διαψεύσεις" με τρόπο το υποκλαπέν αρχείο του ιδρύματος Σόρος, πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις (εξού και λες άσχετα πράγματα προσθέτοντας και τον χαρακτηρισμό "ψεύτης"), γιατί πολύ απλά, είναι αληθινό.

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 28 Οκτ 2018, 01:14

Golden Age έγραψε:
28 Οκτ 2018, 01:06
Η μπάλα στην εξέδρα. Κι όλο αυτό, για να..."διαψεύσεις" με τρόπο το υποκλαπέν αρχείο του ιδρύματος Σόρος, πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις (εξού και λες άσχετα πράγματα προσθέτοντας και τον χαρακτηρισμό "ψεύτης"), γιατί πολύ απλά, είναι αληθινό.
δεν ειπα οτι ηταν ψευτικες οι διαρροες. ειπα οτι ηταν στρατηγικη κινηση και εξηγησα γιατι

και να εισαι ψευτης γιατι δε μπορεις να κανεις μια (1) δημοσιευση χωρις να πεις ψεμματα

εν τελει αν δεν μπορεις να καταλαβεις δε φταιω εγω, να ζητησεις να σου κανουν αναβαθμιση

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 28 Οκτ 2018, 02:27

28 Οκτ 2018, 01:14
Golden Age έγραψε:
28 Οκτ 2018, 01:06
δεν ειπα οτι ηταν ψευτικες οι διαρροες. ειπα οτι ηταν στρατηγικη κινηση και εξηγησα γιατι

και να εισαι ψευτης γιατι δε μπορεις να κανεις μια (1) δημοσιευση χωρις να πεις ψεμματα

εν τελει αν δεν μπορεις να καταλαβεις δε φταιω εγω, να ζητησεις να σου κανουν αναβαθμιση
Ακόμη προσπαθείς να "διαψεύσεις" το αρχείο. Τη μία "στρατηγική κίνηση", την άλλη "είσαι ψεύτης και δεν μπορείς να κάνεις δημοσίευση χωρις να πεις ψέμματα", πες ό,τι θέλεις, επι της ουσίας όμως δεν μπορείς να αρνηθείς ότι ο Σόρος προωθεί αντεθνική ατζέντα, όπως αποδεικνύεται απο το αρχείο που διέρρευσε.

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 28 Οκτ 2018, 14:11

Golden Age έγραψε:
28 Οκτ 2018, 02:27
Ακόμη προσπαθείς να "διαψεύσεις" το αρχείο.
Δεν Ειμαι Φασιστας έγραψε:δεν ειπα οτι ηταν ψευτικες οι διαρροες
ναι, εισαι εθισμενος στο να λες ψεμματα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών