ΟΚ Σπορτ Μπιλι. Νασαι καλα κ τα λεμε.Πασιφάη έγραψε: ↑12 Ιαν 2024, 12:47Αγαπητέ, εξ'όσων έχω διαβάσει απ'τις δημοσιεύσεις σου, διαφαίνεται ξεκάθαρα η στάση σου σε πολυεπίπεδα ζητήματα, που άπτονται ιδιαίτερης ''μνείας''.
Αν εσύ είσαι απολιτίκ, κατά της φυλετικής υπέροχής και καθ'όλα εγκρατής στις γενικοτερες εκφάνσεις σου, εγώ ειμαι ο Σπορτ Μπίλι. Για τους οποίους, θηλυκούς κυρίως,''τρέφεις'' ιδιαίτερη αγάπη, η οποία μεταφράζεται σε ένα καλό πήδημα.
Θα σου πρότεινα γενική κουβέντα, να αναζητήσεις την καφρίλα εκεί δα, στα λυσσασμένα ρατσιστόμουτρα με τα οποία συνδυαλέγεσαι εδώ μέσα, αλλά και κει έξω. Δεν θέλει κόπο, παντού υπάρχουν, δεν πρόκειται να δυσκολευτείς.
Επιπροσθέτως δεν χρειάζεσαι βοήθεια για ταμπέλιασμα, τα κααφέρνεις περίφημα και μόνος σου.
Δεν ξέρω, αλλά μάλλον φαίνεται πως λερώθηκα εγώ. Καλή σου μέρα φίλτατε, καλή συνέχεια με τα άσκοπα σεντόνια σου.
Η εξομολογηση ενος κατατρεγμενου μεταναστη
-
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Re: Η εξομολογηση ενος κατατρεγμενου μεταναστη
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
Έλα ρε μαν κι εσύ. Σε κάτι κατακερματισμένα ναυάγια της ζωής, που ψάχνονται και ηδονίζονται με τις μαλακίες που πρεσβευουν.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ilse Koch likes this post.Pollaplasiastis έγραψε: ↑12 Ιαν 2024, 12:57ΟΚ Σπορτ Μπιλι. Νασαι καλα κ τα λεμε.Πασιφάη έγραψε: ↑12 Ιαν 2024, 12:47Αγαπητέ, εξ'όσων έχω διαβάσει απ'τις δημοσιεύσεις σου, διαφαίνεται ξεκάθαρα η στάση σου σε πολυεπίπεδα ζητήματα, που άπτονται ιδιαίτερης ''μνείας''.
Αν εσύ είσαι απολιτίκ, κατά της φυλετικής υπέροχής και καθ'όλα εγκρατής στις γενικοτερες εκφάνσεις σου, εγώ ειμαι ο Σπορτ Μπίλι. Για τους οποίους, θηλυκούς κυρίως,''τρέφεις'' ιδιαίτερη αγάπη, η οποία μεταφράζεται σε ένα καλό πήδημα.
Θα σου πρότεινα γενική κουβέντα, να αναζητήσεις την καφρίλα εκεί δα, στα λυσσασμένα ρατσιστόμουτρα με τα οποία συνδυαλέγεσαι εδώ μέσα, αλλά και κει έξω. Δεν θέλει κόπο, παντού υπάρχουν, δεν πρόκειται να δυσκολευτείς.
Επιπροσθέτως δεν χρειάζεσαι βοήθεια για ταμπέλιασμα, τα κααφέρνεις περίφημα και μόνος σου.
Δεν ξέρω, αλλά μάλλον φαίνεται πως λερώθηκα εγώ. Καλή σου μέρα φίλτατε, καλή συνέχεια με τα άσκοπα σεντόνια σου.

-
Αυτο ειναι κ το μοναδικο ομορφο απ το θρεντ που ανοιξες.
Αντι να της πεις ευχαριστω, την κραζεις κ απο πανω???
Αν δεν ηταν τα μπουτια του Γατιου το τοπικ που ανοιξες θα ηταν για το Δαφνι.
Εβαλε η Γαλη τα ποδια της (!! κουφο αλλα το εκανε!) κ σου εφερε το θρεντ στα ισα του !!
Κατσε στην γωνια σου κ να σιωπας.
Μικρε @γ@μητε.
-
Ενταξει Σπορτ Μπιλι, ξερεις ιστορια.
Να σου πω μπραβο τωρα?? Μπραβο!!
Κερδιζεις εναν πλαστικο κουραμπιε με περιστρεφομενη ζαχαρη!!!

καλή επιτυχία και γώ νομίζω οτι αυτοί σκοτώσαν το σκύλο τους μικροί, ακόμα πιο σοβαρό επιχείρημα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Οργισμένος
kala nai oti peite...Pollaplasiastis έγραψε: ↑12 Ιαν 2024, 13:08Αυτο ειναι κ το μοναδικο ομορφο απ το θρεντ που ανοιξες.
Εβαλε η Γαλη τα ποδια της (!! κουφο αλλα το εκανε!) κ σου εφερε το θρεντ στα ισα του !!
Μικρε @γ@μητε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Εκεί στο Σικάγο με τον φίλο σου, κανατε πιου- πίου, μπαμ-μπαμ με ψεύτικα γκάνια; Και μετά μπράου;Pollaplasiastis έγραψε: ↑12 Ιαν 2024, 13:10Ενταξει Σπορτ Μπιλι, ξερεις ιστορια.
Να σου πω μπραβο τωρα?? Μπραβο!!
Κερδιζεις εναν πλαστικο κουραμπιε με περιστρεφομενη ζαχαρη!!!

Εντάξει, ό,τι νομίζει ο καθένας, δεν χαλάω χατήρια σουήτ μπόι.

Μη μασάς Όργι μου. Μια χαρά ήταν τα μπούτια σου.Οργισμένος έγραψε: ↑12 Ιαν 2024, 13:11kala nai oti peite...Pollaplasiastis έγραψε: ↑12 Ιαν 2024, 13:08Αυτο ειναι κ το μοναδικο ομορφο απ το θρεντ που ανοιξες.
Μικρε @γ@μητε.

-
Μερικες φορες εισαι πολυ ποιητικη κ δεν σε καταλαβαινω. Δεν ειμαι τοσο της τεχνης.
Καλα, εαν ειχε αφησει την φωτογραφια απ τα μπουτια του θα γινοταν το πανηγυρι τωρα.....
Κριμας... Εχασα μοναδικες στιγμες ομορφιας...
-
Παντως ποτε δεν απαντησες στην ερωτηση του παιδιου που σε ειχε ρωτησει--
"Γιατί έχεις σηκωμένο το ένα δάκτυλο του ποδιού, είχες βάλει τίποτα στον κώλο σου;"
Ξερεις υπαρχουν πολλοι που λενε οτι θυμουνται την φωτο των ποδιων σου κ ξυπνανε τα βραδυα ιδρωμενοι, αλλοι που τρεχουν στους δρομους αλλοφρονες με τις πυτζαμες, αλλοι καθονται στους κηπους τους στα σπιτακια των σκυλων τους (τα αμοιρα τα σκυλακια απ εξω μεσα στην βροχη!!), αλλοι ντυνονται γυναικες κ τραγουδανε οπερα απ τα μπαλκονια τους,
καθαρα φαινομενα PTSD μιλαμε....
Οποτε οφειλεις να ξεκαθαρισεις--> ειχες σφηνωσει κατι στην χαραμαδα πριν παρεις την φωτο, η εχεις κανα νευρολογικο με τα ποδια σου κ τα δαχτυλα ειναι αλλανταλλων??
Κ αν ειναι νευρολογικο, περιοριζεται μονο στα ποδια, η παει κ πιο ψηλα..... (παρεγκεφαλιδα κ ετσι... ξερεις εσυ δικε μου...)
Την απαντηση την οφειλεις σε ολοκληρο το φορουμ, οποτε προτεινω την νεκρανασταση του θρεντ!!
Καλο?? Τι λες??
Εγώ ''ποιητική'' και δεν καταλαβαίνεις. Ξεκάθαρα στο πέταξα στη μούρη.Pollaplasiastis έγραψε: ↑12 Ιαν 2024, 13:24Μερικες φορες εισαι πολυ ποιητικη κ δεν σε καταλαβαινω. Δεν ειμαι τοσο της τεχνης.Καλα, εαν ειχε αφησει την φωτογραφια απ τα μπουτια του θα γινοταν το πανηγυρι τωρα.....
Κριμας... Εχασα μοναδικες στιγμες ομορφιας...

Να σου εκμυστηρευτώ κάτι λατρεία; Γράφω ποίηση, αλλά πλέον δεν ποστάρω εδώ μέσα.Στο παλιό , ναι.
Ο Όργι μας είναι θεός. Τα μπούτια του ήταν εμορφάδα. Εμείς τον αγαπάμε.

-
Μη χανεις τον χρονο σου κ μαυριζεις την καρδια σου μαζι μου.
Σε προλαβα κ εντελως φιλικα σου ειπα οτι ειμαι εκτος χορου (κ χωρου), οποτε οτι κ να πετας.... παει για τον καθρεφτη στο μπανιο σου...
Στην τελικη αν το φιλοσοφησεις, ολοι μας σε μια οθονη μιλαμε, αρα οταν φτηνουμε, την οθονη μας φτηνουμε.
Ουτε με ξερεις, ουτε ποτε θα με δεις. Μια εικονα στο μυαλο σου ειμαι κ σε αυτην πετας οτι πετας.
Αν θες να το καταλαβεις μαγκια σου. Αυτος ειναι κ ο λογος που κανω πλακα με ολους, γιατι στην τελικη κ γω τον εαυτο μου βριζω, οταν τα παιρνω στο κρανιο.
Δεν σε βαζω μπρος γιατι εχεις αλλα να σκεφτεσαι.
Κ γω εχω αλλα να σκεφτομαι.
Κ καλυτερα ετσι. Υπαρχει πονος εκει εξω. Γιατι να ειμαστε εχθροι κ εδω μεσα?
Ποσο ωραιο θα ηταν να κοιταγαμε ο καθενας την καμπουρα του, δεν νομιζεις φιλη ποιητρια?
(θυμαμαι τ ονομα σου απο παλια, αλλα οχι τη εγραφες, μαλλον θα μου αρεσαν, κριμας)
Αν ο καθενας σκεφτοταν το πολυ απλο "ειμαι εγω καλυτερος?", η το ακομα πιο απλο "μα, δεν εχω κατι καλυτερο να κανω?", ποσα απ αυτα που γραφουμε εδω δεν θα ειχαν δει το φως του μονιτορ?
Οσο γραφουμε ειδα κ παρακατω το θρεντ που εβαλε το Γατι. Ενταξει, εκλαιγα απ τα γελια με αυτα που του πεταγαν!! λολ...
Οποτε το θεωρω υποχρεωση μου να συνεχισω την παραδοση κ να ριχνω δουλεμα στον @γ@μητο (εξ ου κ οργισμενο!! λολ!!) Ρουλη απ την σκανδιναυια, που εχει φατιχ με τα μπουτια.
Θελω να γελασω. Εσυ εισαι ελευθερη να τον λατρευεις οσο θες, βαλε κ την φωτο με τα ποδια του σε κορνιζα κ αναψε καντηλακι για χαρη του Αγιου Οργισμενου της Σουηδιας !!!
Περι ορεξεως...

οκ Σπορτ Μπιλι?

- Οργισμένος
Οτι εχεις σεξουαλικως κακοποιηθει μικρος. Ειναι ξεκαθαρο.Pollaplasiastis έγραψε: ↑12 Ιαν 2024, 13:39Παντως ποτε δεν απαντησες στην ερωτηση του παιδιου που σε ειχε ρωτησει--
"Γιατί έχεις σηκωμένο το ένα δάκτυλο του ποδιού, είχες βάλει τίποτα στον κώλο σου;"
Ξερεις υπαρχουν πολλοι που λενε οτι θυμουνται την φωτο των ποδιων σου κ ξυπνανε τα βραδυα ιδρωμενοι, αλλοι που τρεχουν στους δρομους αλλοφρονες με τις πυτζαμες, αλλοι καθονται στους κηπους τους στα σπιτακια των σκυλων τους (τα αμοιρα τα σκυλακια απ εξω μεσα στην βροχη!!), αλλοι ντυνονται γυναικες κ τραγουδανε οπερα απ τα μπαλκονια τους,
καθαρα φαινομενα PTSD μιλαμε....
Οποτε οφειλεις να ξεκαθαρισεις--> ειχες σφηνωσει κατι στην χαραμαδα πριν παρεις την φωτο, η εχεις κανα νευρολογικο με τα ποδια σου κ τα δαχτυλα ειναι αλλανταλλων??
Κ αν ειναι νευρολογικο, περιοριζεται μονο στα ποδια, η παει κ πιο ψηλα..... (παρεγκεφαλιδα κ ετσι... ξερεις εσυ δικε μου...)
Την απαντηση την οφειλεις σε ολοκληρο το φορουμ, οποτε προτεινω την νεκρανασταση του θρεντ!!
Καλο?? Τι λες??
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εξομολόγηση Καραμπαμπισμών (Phorum edition)
από Λεγεών » 20 Μάιος 2023, 20:03 » σε Life style - 105 Απαντήσεις
- 4330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
23 Μάιος 2023, 10:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σουηδία: Επίθεση Ιρανού μετανάστη με μαχαίρι σε 9χρονο κορίτσι
από Unique » 19 Ιουν 2023, 01:27 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 512 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Ιουν 2023, 01:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ελληνική κυβέρνηση σκότωσε Ινδό μετανάστη στη δομή της αμυγδαλεζας
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 26 Ιούλ 2023, 08:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 2134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
03 Αύγ 2023, 11:01
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
19 Ιούλ 2024, 21:16