ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ !!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ !!
Σιγα ρε
Ουτε γκομενα που περιμενει το φανταρο να εισαι...
Ουτε γκομενα που περιμενει το φανταρο να εισαι...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Otto Weininger
Aitwlos έγραψε: ↑17 Ιαν 2025, 07:37
Το Παναθηναϊκός δεν σε πείραξε;

Let them make the first mistake. We make the last move.
κρατατε λιγη αποσταση απο τον Τζαβαρα. ορισμενες αναρτησεις του ειναι πολυ ακραιες ακομα και για τα δικα μου δεδομενα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
ο Τζαβαρας κανει ενιοτε και χιτλερικα ποστ τελευταια
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Θα είναι και ο Δημήτρης εκεί.

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Όπως έγραψε και κάποιος στο twitter αν δεις το προφίλ του στο λινκεντιν βγάζεις το συμπέρασμα πως παίζει διάσχιση προσωπικότητας. Το πιο πιθανό να είναι νεοδημοκρατης και να την βρίσκει έτσι. Για εμένα πάντως είναι από τις πιο αντιπαθητικες περσόνες που έχω συναντήσει στο ίντερνετ
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
αχα.. ξερεις και εσυ ποιος ειναι. ενοιτε κανει χιτλερικα ποστ, ποστ κατα των ζωοφιλων και ειναι μισογυνηςNull έγραψε: ↑18 Ιαν 2025, 13:00Όπως έγραψε και κάποιος στο twitter αν δεις το προφίλ του στο λινκεντιν βγάζεις το συμπέρασμα πως παίζει διάσχιση προσωπικότητας. Το πιο πιθανό να είναι νεοδημοκρατης και να την βρίσκει έτσι. Για εμένα πάντως είναι από τις πιο αντιπαθητικες περσόνες που έχω συναντήσει στο ίντερνετ
δηλαδη μας λες οτι ειναι ενας φυσιολογικος τυπος !!!! οκ αυτο ξερω και εγωsouthern έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:30αχα.. ξερεις και εσυ ποιος ειναι. ενοιτε κανει χιτλερικα ποστ, ποστ κατα των ζωοφιλων και ειναι μισογυνηςNull έγραψε: ↑18 Ιαν 2025, 13:00Όπως έγραψε και κάποιος στο twitter αν δεις το προφίλ του στο λινκεντιν βγάζεις το συμπέρασμα πως παίζει διάσχιση προσωπικότητας. Το πιο πιθανό να είναι νεοδημοκρατης και να την βρίσκει έτσι. Για εμένα πάντως είναι από τις πιο αντιπαθητικες περσόνες που έχω συναντήσει στο ίντερνετ

εγω δεν θα ηθελα παρε δωσε με χιτλερικο ατομοnemo έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:38δηλαδη μας λες οτι ειναι ενας φυσιολογικος τυπος !!!! οκ αυτο ξερω και εγωsouthern έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:30αχα.. ξερεις και εσυ ποιος ειναι. ενοιτε κανει χιτλερικα ποστ, ποστ κατα των ζωοφιλων και ειναι μισογυνηςNull έγραψε: ↑18 Ιαν 2025, 13:00
Όπως έγραψε και κάποιος στο twitter αν δεις το προφίλ του στο λινκεντιν βγάζεις το συμπέρασμα πως παίζει διάσχιση προσωπικότητας. Το πιο πιθανό να είναι νεοδημοκρατης και να την βρίσκει έτσι. Για εμένα πάντως είναι από τις πιο αντιπαθητικες περσόνες που έχω συναντήσει στο ίντερνετ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Όλοι εσείς που είστε...
από Allah » 14 Φεβ 2024, 18:39 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 4 Απαντήσεις
- 784 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
14 Φεβ 2024, 21:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είστε όλοι βλαμμένοι...ευχαριστώ!
από student » 06 Ιούλ 2023, 18:39 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 89 Απαντήσεις
- 3119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
28 Αύγ 2024, 19:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ - Καλεσμένοι στο ίδιο «πάρτυ»
από Βίνγκιλοτ » 20 Απρ 2024, 15:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 342 Προβολές
-