Ποιά εθισμένη στον αντιρωσικό σανό προβατίνα βελάζει ηχηρότερα...
Re: Ποιά εθισμένη στον αντιρωσικό σανό προβατίνα βελάζει ηχηρότερα...
Νομίζω, ξαναλέω οτι αφορά σε συγκεκριμένο περιστατικό, χωρίς να θυμάμαι ακριβώς τί (και οκ, κατα πόσο ισχύει)
Αλλά θεωρείς τον Πούτιν βλάκα -σε οποιαδήποτε περίπτωση-να γκρεμίζει την εικόνα του με κάτι τέτοια?
Όπως νομίζεις, οκ
Αλλά θεωρείς τον Πούτιν βλάκα -σε οποιαδήποτε περίπτωση-να γκρεμίζει την εικόνα του με κάτι τέτοια?
Όπως νομίζεις, οκ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Μηντου χαλάς την εικονική του πραγματικότητα με λογικά επιχειρήματα. Δεν τα σηκώνει η GPU του.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Ίσα μωρή πούστρα
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
dna replication = η ρωσίδα που κάθεται και δίνει γλωσόφιλο στον ναζι ss και υγραίνεται ...dna replication έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 01:30Sam

Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Οργισμένος
την ποια;;;Καραμελίτσα έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:47Κανένα. Ήταν ανέκαθεν όλοι τους πρότυπα ψυχραιμίας, μετριοπάθειας και ορθοκρισίας και αυτό δεν επηρεάστηκε από τη ρωσική νίκη.
Η τρελα δεν παει στα βουνα...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Και με τους στρεϊτ υποθέτω δεν έχεις κάτι, σίγουρα θα έχεις και φίλους στρεϊτ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 14:29Καμια σχεση. Τα'χω πει 100 φορες. Ο κολλητος μου εδω ειναι Ρωσος. Με μαλακες ψεκες και πουτινολαγνους εχω θεμα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:42Γιατί ήσουν πάντα αντιρώσος. Λόγω συγγένειας/γκόμενας από Πολωνία. Εδώ μιλάμε για αντιρωσικό μπρίζωμα με εντολή Κούλη.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Οργισμένος
Μοναχα ο ψεκας Πατουλης σας βελαζει σαν το ηφαιστειο της Σαντορινης.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Σταματα αχορταγη!Scouser έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 14:06Και με τους στρεϊτ υποθέτω δεν έχεις κάτι, σίγουρα θα έχεις και φίλους στρεϊτ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 14:29Καμια σχεση. Τα'χω πει 100 φορες. Ο κολλητος μου εδω ειναι Ρωσος. Με μαλακες ψεκες και πουτινολαγνους εχω θεμα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:42
Γιατί ήσουν πάντα αντιρώσος. Λόγω συγγένειας/γκόμενας από Πολωνία. Εδώ μιλάμε για αντιρωσικό μπρίζωμα με εντολή Κούλη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Πολλους. Παλι πουτσες ονειρευεσαι? Αν θες μπορω να σου γνωρισω κανεναν.Scouser έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 14:06Και με τους στρεϊτ υποθέτω δεν έχεις κάτι, σίγουρα θα έχεις και φίλους στρεϊτ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 14:29Καμια σχεση. Τα'χω πει 100 φορες. Ο κολλητος μου εδω ειναι Ρωσος. Με μαλακες ψεκες και πουτινολαγνους εχω θεμα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:42
Γιατί ήσουν πάντα αντιρώσος. Λόγω συγγένειας/γκόμενας από Πολωνία. Εδώ μιλάμε για αντιρωσικό μπρίζωμα με εντολή Κούλη.
Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά πάντως, κακώς μπαίνουν αυτοί του πολ στο ίδιο σακί. Ο τρόφιμος ας πούμε, που φυσιολογικά προηγείται στο poll, είναι ψυχασθενής, σκατόψυχος και ηλίθιος ταυτόχρονα. Ο αντιρωσισμός είναι απλά σύμπτωμα των γενικότερων θεμάτων που έχει. Εδώ υπερασπιζόταν βιαστές παιδιών, η Ρωσία είναι το πρόβλημα; Δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον Ναύτη ή ακόμα και τον sharp, με τους οποίους μπορείς να κάνεις κανονική (συχνά και ευχάριστη) συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Nημα για αυτους που δεν μασάνε σανο
από SeaHawk » 09 Μάιος 2025, 21:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 520 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
Χθες, 15:39
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
14 Ιαν 2025, 06:37
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια πχωρουμίτισσα πιστεύετε ότι ταιριάζει περισσότερο στον Έκτορα;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 30 Ιαν 2025, 13:58 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 8 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
30 Ιαν 2025, 23:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεύτερη χειρότερη πόλη στον κόσμο μια Ελληνική. Ποια άραγε;
από Καραμελίτσα » 08 Μάιος 2025, 18:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 35 Απαντήσεις
- 971 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68