Δεκαδες νεκροι απο επιθεσεις σε τζαμια στην Νεα Ζηλανδια

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Re: Δεκαδες νεκροι απο επιθεσεις σε τζαμια στην Νεα Ζηλανδια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius » 16 Μαρ 2019, 10:27

Ασέβαστος έγραψε:
16 Μαρ 2019, 10:14
ειδα το βιντεο, ολοκληρο το 16λεπτο.

πρεπει να δεσουμε τους ζαιους σε καρεκλες, και να τους βαλουμε να το βλεπουν μεχρι να ματωσουν τα ματια τους. μετα να κανουμε μια ψυχραιμη συζητηση για το "καντε οτι κοιμαστε"

μου ειναι αδυνατον να κατανοησω το επιπεδο βαρβαροτητας.
Είδα αυτό που κυκλοφορεί με τον τυπά να παίρνει το όπλο από το αμάξι και να μπαίνει στο τζαμί. Και μόνον αυτό το κομμάτι ήταν άθλιο. Πρώτη φορά που δε θα ήθελα να δω το βίντεο ολόκληρο. Το μόνο χειρότερο βίντεο που έχω δει, είναι με κάτι εκτελέσεις του ISIS. Μου ακούγεται αδιάφορο σχεδόν το ότι κάποιος στη Νέα Ζηλανδία σκότωσε 47. Είναι απλά είδηση. Αντιθέτως με τη κάμερα σε πρώτο πρόσωπο ένιωσα απέχθεια σε πρωτόγνωρο βαθμό. Δε το χωρά ο νους.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 16 Μαρ 2019, 10:28

Belisarius έγραψε:
16 Μαρ 2019, 10:20

Περίμενα από τον Σατανικό να παραθέσει διφορούμενο πόστ και ναι γίνει χαμός. Αργεί η απάντηση πάντως. :lol:
Είχα πάει να φτιάξω καφέ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 16 Μαρ 2019, 10:28

ST48410 έγραψε:
16 Μαρ 2019, 10:18
Ασέβαστος έγραψε:

πρεπει να δεσουμε τους ζαιους σε καρεκλες, και να τους βαλουμε να το βλεπουν μεχρι να ματωσουν τα ματια τους. μετα να κανουμε μια ψυχραιμη συζητηση για το "καντε οτι κοιμαστε"

μου ειναι αδυνατον να κατανοησω το επιπεδο βαρβαροτητας. θα το καταλαβαινα ισως σε εμπολεμη κατασταση, που καποιος εχει βρεθει αναγκαστικα μεσα σε ανειπωτη βια, θα το καταλαβαινα και σε τιποτα τριτοκοσμικους που μεγαλωσαν μεσα στο αιμα και τη βια.
αλλα ανθρωπος που σκοτωνει για πρωτη φορα, να το κανει με τοση απλοτητα και τοσο ψυχρο αιμα, να γυριζει πισω για χαριστικες βολες, αδιανοητο.
Όλα στο μυαλό είναι. Αν τελικά δεν πρόκειται για βαριάς μορφής ψυχιατρικό περιστατικό τότε η μόνη εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι λόγω ιδεολογίες τους έβλεπε και τους αντιμετώπιζε ως αντικείμενα, ως κατώτερους από ανθρώπους. Όπως παίζει κάποιος σε videogame και δρα αποστασιοποιημένα.
Θα έπρεπε να κάνουμε και για αυτό μια συζήτηση. Σοβαρό θέμα.
the end

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 16 Μαρ 2019, 10:30

Πάνας έγραψε:
16 Μαρ 2019, 09:57
OANNHSEA έγραψε:
16 Μαρ 2019, 09:32
Πάνας έγραψε:
16 Μαρ 2019, 02:05

Όχι, δεν χρειάζεται.

Ανέστρεψε τους ρόλους και ξανά απάντησε. Ένας μουσουλμάνος πυροβολεί χριστιανούς και ένας προσπαθεί να τον σταματήσει.
Πάνα, σε κάποιο άλλο θέμα σχιζόσουν για τα δικαιώματα των ψυχοπαθών που δολοφονούν αδιακρίτως...
Απλά στο θυμίζω...

.
Και πως ακριβώς συνδέεις τα δύο περιστατικά; Ο τύπος δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ για ψυχολογικά προβλήματα.
Άρα θεωρείς ότι κάποιον ψυχασθενή που σκοτώνει 5 άτομα θα πρέπει να του γλύφουμε και τον κώλο, ενώ κάποιον άλλο που σκοτώνει 10 ή 20 άτομα θα πρέπει να τον ... (ξέρω εγώ, βάλε ότι θέλεις). Δύο μέτρα και δύο σταθμά στη δικαιοσύνη ε;;;

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Μαρ 2019, 10:27
Είναι θέμα νοοτροπίας. Κάποιοι βλέπουν την α,β,γ κατηγορία ανθρώπων ως μολυσματικά ζώα.

Το θέμα είναι η ιδεολογική υποστήριξη αυτής της νοοτροπίας.
Κάποιες φορές οι μαζικές εκτελέσεις εκλαμβάνονται ως κάτι φρικτό και ακατανόητο και κάποιες φορές ως αναγκαιότητα.
Ουου... Πάρα πολύ χοντρό αυτό που έγραψες...
Θέλει πολύ μυαλό για να μπορέσει να συζητήσει κάποιος πάνω σε αυτό...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius » 16 Μαρ 2019, 10:32

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
16 Μαρ 2019, 10:28
Belisarius έγραψε:

Περίμενα από τον Σατανικό να παραθέσει διφορούμενο πόστ και ναι γίνει χαμός. Αργεί η απάντηση πάντως. :lol:
Είχα πάει να φτιάξω καφέ
Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Το ποστ είναι όπως το περίμενα. :g030:
Συνεχίστε σα να μην υπάρχουμε!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Μαρ 2019, 10:33

Yochanan έγραψε:
16 Μαρ 2019, 10:22
Belisarius έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Μαρ 2019, 10:13

Κι εγώ σε ίδια φάση είμαι.

Την έχουν δει κάπως περίεργα οι μάγκες.
οταν λες διφορουμενο ποστ, εννοεις ενα απο τα τυπικα ποστ της Γαλής έτσι; Δεν κάνει κι αλλου είδους.
Καλώς τον.

Έχω πολλά βελούδινα ράμματα και για τα δικά σου σαφέστατα ποστ, καλέ μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Μαρ 2019, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 16 Μαρ 2019, 10:34

Συνεχίστε σα να μην υπάρχουμε!
οτι αυτο ειναι δύσκολο δηλαδή και θέλει προσπάθεια;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 16 Μαρ 2019, 10:34

Πάνας έγραψε:
16 Μαρ 2019, 10:28
ST48410 έγραψε:
16 Μαρ 2019, 10:18
Ασέβαστος έγραψε:

μου ειναι αδυνατον να κατανοησω το επιπεδο βαρβαροτητας. θα το καταλαβαινα ισως σε εμπολεμη κατασταση, που καποιος εχει βρεθει αναγκαστικα μεσα σε ανειπωτη βια, θα το καταλαβαινα και σε τιποτα τριτοκοσμικους που μεγαλωσαν μεσα στο αιμα και τη βια.
αλλα ανθρωπος που σκοτωνει για πρωτη φορα, να το κανει με τοση απλοτητα και τοσο ψυχρο αιμα, να γυριζει πισω για χαριστικες βολες, αδιανοητο.
Όλα στο μυαλό είναι. Αν τελικά δεν πρόκειται για βαριάς μορφής ψυχιατρικό περιστατικό τότε η μόνη εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι λόγω ιδεολογίες τους έβλεπε και τους αντιμετώπιζε ως αντικείμενα, ως κατώτερους από ανθρώπους. Όπως παίζει κάποιος σε videogame και δρα αποστασιοποιημένα.
Θα έπρεπε να κάνουμε και για αυτό μια συζήτηση. Σοβαρό θέμα.
Δεν εννοώ ότι όποιος παίζει videogames δυνητικά μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο. Δεν το γνωρίζω. Στο κάτω κάτω βίαια παιχνίδια υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια και οι ειδικοί θα πρέπει να έχουν βγάλει συμπεράσματα. Απλά λέω ότι ο τύπος αν δεν πρόκειται για βαρύ περιστατικό μπορεί να έπεισε τον εαυτό του να λειτουργήσει με μια ανάλογη ψυχολογική απόσταση από τα θύματα.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 16 Μαρ 2019, 10:35

OANNHSEA έγραψε:
16 Μαρ 2019, 10:30
Πάνας έγραψε:
16 Μαρ 2019, 09:57
OANNHSEA έγραψε:
16 Μαρ 2019, 09:32

Πάνα, σε κάποιο άλλο θέμα σχιζόσουν για τα δικαιώματα των ψυχοπαθών που δολοφονούν αδιακρίτως...
Απλά στο θυμίζω...

.
Και πως ακριβώς συνδέεις τα δύο περιστατικά; Ο τύπος δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ για ψυχολογικά προβλήματα.
Άρα θεωρείς ότι κάποιον ψυχασθενή που σκοτώνει 5 άτομα θα πρέπει να του γλύφουμε και τον κώλο, ενώ κάποιον άλλο που σκοτώνει 10 ή 20 άτομα θα πρέπει να τον ... (ξέρω εγώ, βάλε ότι θέλεις). Δύο μέτρα και δύο σταθμά στη δικαιοσύνη ε;;;
.
Τι είναι αυτά που γράφεις; Πότε υποστήριξα τέτοια πράγματα;

Εγώ μίλησα για την πράξη που ο άλλος πήγε να τον σταματήσει και είπα ότι εν εξέλιξη του γεγονότος δεν υπάρχει αυτοδικία παρά νόμιμη άμυνα.
Πυροβολούσε και σκότωνε.
the end

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 16 Μαρ 2019, 10:36

Πάνας έγραψε:
16 Μαρ 2019, 10:35
Εγώ μίλησα για την πράξη που ο άλλος πήγε να τον σταματήσει και είπα ότι εν εξέλιξη του γεγονότος δεν υπάρχει αυτοδικία παρά νόμιμη άμυνα.
Στην Νέα Ζηλανδία μπορεί - στην Ελλάδα όχι...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 16 Μαρ 2019, 10:38

συγνωμη ν ρωτησω κατι;
όταν γραφαμε εκθεσεις στο λύκειο για τη βια κτλ, πού ήσασταν ολοι εσεις που λετε για ιδεολογίες;
υπηρχατε όντως καπου τριγυρω ή απλά δεν περασατε καν απο το Ελ Καραμανλικό Σχολείο;
~~¥~~

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 16 Μαρ 2019, 10:39

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Μαρ 2019, 10:33
Yochanan έγραψε:
Belisarius έγραψε:

οταν λες διφορουμενο ποστ, εννοεις ενα απο τα τυπικα ποστ της Γαλής έτσι; Δεν κάνει κι αλλου είδους.
Καλώς τον.

ετσι μπραβο Γαλή, ας αφήσουμε τα δικά σου γ-ραμμένα, ας πιάσουμε των αλλων
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Μαρ 2019, 10:42

Yochanan έγραψε:
16 Μαρ 2019, 10:39
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Μαρ 2019, 10:33
Yochanan έγραψε:

Καλώς τον.

ετσι μπραβο Γαλή, ας αφήσουμε τα δικά σου γ-ραμμένα, ας πιάσουμε των αλλων
Μα εγώ ζήτησα να τα δω γιόχι, άλλοι τα έχουν αφήσει.

Ιδού η Ρόδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 16 Μαρ 2019, 10:43

ST48410 έγραψε:
16 Μαρ 2019, 10:34
Δεν εννοώ ότι όποιος παίζει videogames δυνητικά μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο. Δεν το γνωρίζω. Στο κάτω κάτω βίαια παιχνίδια υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια και οι ειδικοί θα πρέπει να έχουν βγάλει συμπεράσματα. Απλά λέω ότι ο τύπος αν δεν πρόκειται για βαρύ περιστατικό μπορεί να έπεισε τον εαυτό του να λειτουργήσει με μια ανάλογη ψυχολογική απόσταση από τα θύματα.
Μη περιμένεις από 10χρονο να εγκλιματίσει, αν και υπάρχουν κρούσματα, θυμάμαι το έγκλημα που έκανε ο πιτσιρίκος στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, τώρα που μεγαλώνουν πλέον φαίνονται τα αποτελέσματα.
the end

Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran » 16 Μαρ 2019, 10:46

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
16 Μαρ 2019, 10:27
Ομιλώ για όλα τα ποστ στην σελίδα 31. Ένα παράδειγμα αυτό
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Μαρ 2019, 02:24

Αν πάντως αυτό συνέβαινε στην Ελλάδα (δηλαδή μουσουλμάνος να εκτελέσει χριστιανούς) οι βαθύτατα συναισθηματικοί αντιφά, παίζει και να τον χειροκροτούσαν.

Πες μας τώρα ότι δεν ισχύει. Ή μήπως ξέχασες το "ζητούνται 3 υπάλληλοι για τη μαρφιν"

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών