εξελίξεις στην Ουκρανία
-
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Ώπα…. Ωωωώπααα!!!
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Passager έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 00:14Ας προσεχαν.Libre arbitre έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 22:20Αμα ρωτήσεις τους συγγενείς των νεκρών Ουκρανών αμάχων και τους τραυματίες, θα αλλάξεις γνώμη και θα γίνεις μεγάλος αντιρωσσιστης.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Frappezitis
Ετούτος πάλι τι έπαθε;
Κάτι σε … κόψιμο, διάρροια ή στερητικό σύνδρομο, μοιάζει

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Αρχίζει να καταλαβαίνει πως πιάστηκε κορόιδο των αμερικανοευρωπαίωνFrappezitis έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 07:41Ετούτος πάλι τι έπαθε;Κάτι σε … κόψιμο, διάρροια ή στερητικό σύνδρομο, μοιάζει

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Libre arbitre
Εμείς είμαστε με τους αμερικανοευρωπαιους, εσείς με τον ιμπεριαλιστη σφαγέα αμάχων Πούτιν.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Άμα ρωτήσω τους συγγενείς των αμάχων Ουκρανών που πέσανε ως ασπίδα, τι γνώμη θα σχηματίσω για τους Ουκρανούς;Libre arbitre έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 22:20Αμα ρωτήσεις τους συγγενείς των νεκρών Ουκρανών αμάχων και τους τραυματίες, θα αλλάξεις γνώμη και θα γίνεις μεγάλος αντιρωσσιστης.Isildur έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 19:16Ναι φίλε, σκατά είναι κι αυτοί, εννοείται. Απλά, όσο σιχαμερό κι αν είναι να σκοτώνεις άμαχους, αρρώστους, παιδιά κλπ του εχθρού, δυο φορές χειρότερο είναι να κρύβεσαι πίσω από όλους αυτούς και να είναι και δικοί σου. Γνώμη μου, φυσικά.Libre arbitre έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 17:41
Όταν σκοτώνεις ανθρώπους σε ανθρωπιστικά κονβόι, σε σιδηροδρόμους, νοσοκομεία και θέατρα;
Για τους Ρώσσους δεν χρειάζεται να αλλάξω γνώμη, χεσμένους τους έχω και τους θεωρώ καθίκια έτσι κι αλλιώς.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Για ποιους Έλληνες μιλάς; Της Ελλάδας;NewModelArmy έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 00:17Τους Ελληνες τους θεωρεις καλοπαιδα;Να περασει για μια αποναζιστικοποιηση και απο εδω ο κυριος Πουτιν;Isildur έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:21Μάλιστα. Δηλαδή και κότες, αλλά και με ξένο κώλο πούστηδες (ή με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο, όπως το δει κανείς).Pillars έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:01
Κρύβονται πίσω από πολίτες εκεί που οι περισσότεροι κάτοικοι είναι Ρώσικης συνείδησης. Στην πραγματικότητα μετά την έναρξη της απορωσοποίησης φούντωσε παλιό μίσος μεταξύ ανατολικής και δυτικής Ουκρανίας και το καθεστώς του Κιέβου δεν θεωρεί τους Ρώσους δικούς του πολίτες αντιθέτως με αυτά που λέει στα ΜΜΕ. Από την άλλη ο Ρώσικος στρατός όσο και να μη θέλει να καταστρέψει Ρώσικες περιουσίες και Ρώσικα μνημεία ο μόνος τρόπος για να καταλάβει πόλη οχυρό με έλαχιστες ανθρώπινες απώλειες είναι να βάλει το πυροβολικό να καταστρέψει τα κτίρια ένα προς ένα.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι κανένας Πουτινίστας, έτσι; Βασικά, δεν είμαι με κανέναν. Τους Ρώσους τους κατηγόρησα εξαρχής για την εισβολή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θεωρώ τους Ουκρανούς τίποτα καλόπαιδα...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Το έχω πει χιλιάδες φορές και δεν θα βαρεθώ να το λέω. Ο Πούτιν είναι εξαιρετικά στοργικός. Ο Στάλιν μέχρι τώρα θα ισοπέδωνε την Ουκρανία και στα ατσάλινα αρχίδια του για αδελφούς λαούς. Θα ειχε γαμήσει την Βρετανία με τους τοιούτους και θα είχε ξεσκίσει την Πολωνία με τις αυταπάτες μεγαλείου. Μα, αυτός το θέλει έτσι.
- Libre arbitre
Οι ίδιοι δεν θεωρουν πως έπεσαν ως ασπίδα. Άλλωστε ενήλικες ειναι. Majeurs et vaccinés που λένε και οι Γάλλοι. Και θεωρούν απολύτως υπεύθυνους τους Ρώσους.Isildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 11:13Άμα ρωτήσω τους συγγενείς των αμάχων Ουκρανών που πέσανε ως ασπίδα, τι γνώμη θα σχηματίσω για τους Ουκρανούς;Libre arbitre έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 22:20Αμα ρωτήσεις τους συγγενείς των νεκρών Ουκρανών αμάχων και τους τραυματίες, θα αλλάξεις γνώμη και θα γίνεις μεγάλος αντιρωσσιστης.
Για τους Ρώσσους δεν χρειάζεται να αλλάξω γνώμη, χεσμένους τους έχω και τους θεωρώ καθίκια έτσι κι αλλιώς.
Για τους Ρώσους την ίδια γνώμη έχω κι εγώ. Τουλάχιστον για αυτούς που στηρίζουν τον Πούτιν. Εκτός κι αν είναι παραπλανημένοι λόγω ελλείψης ενημέρωσης.

- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Frappezitis έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 07:41Ετούτος πάλι τι έπαθε;Κάτι σε … κόψιμο, διάρροια ή στερητικό σύνδρομο, μοιάζει
- Libre arbitre
Libre arbitre έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 13:00Οι ίδιοι δεν θεωρουν πως έπεσαν ως ασπίδα. Άλλωστε ενήλικες ειναι. Majeurs et vaccinés που λένε και οι Γάλλοι. Και θεωρούν απολύτως υπεύθυνους τους Ρώσους.Isildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 11:13Άμα ρωτήσω τους συγγενείς των αμάχων Ουκρανών που πέσανε ως ασπίδα, τι γνώμη θα σχηματίσω για τους Ουκρανούς;Libre arbitre έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 22:20
Αμα ρωτήσεις τους συγγενείς των νεκρών Ουκρανών αμάχων και τους τραυματίες, θα αλλάξεις γνώμη και θα γίνεις μεγάλος αντιρωσσιστης.
https://fr.m.wiktionary.org/wiki/majeur_et_vaccin%C3%A9
Για τους Ρώσους την ίδια γνώμη έχω κι εγώ. Τουλάχιστον για αυτούς που στηρίζουν τον Πούτιν. Εκτός κι αν είναι παραπλανημένοι λόγω ελλείψης ενημέρωσης.

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 12:25Το έχω πει χιλιάδες φορές και δεν θα βαρεθώ να το λέω. Ο Πούτιν είναι εξαιρετικά στοργικός. Ο Στάλιν μέχρι τώρα θα ισοπέδωνε την Ουκρανία και στα ατσάλινα αρχίδια του για αδελφούς λαούς. Θα ειχε γαμήσει την Βρετανία με τους τοιούτους και θα είχε ξεσκίσει την Πολωνία με τις αυταπάτες μεγαλείου. Μα, αυτός το θέλει έτσι.

Και πυρηνικά θα είχε ρίξει αν ήταν στο χέρι του κι άσε τα κνιτόμπαλα να κλαίγονται για
τα σκατοτζαπάνια ο Στάλιν τους απέσπασε τις Κουρίλες Νήσους και τις προσάρτησε στην
ΕΣΣΔ και τώρα πια ανήκουν στην Μητέρα Ρωσία.

Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Libre arbitre
Today, many see the Russian Armed Forces as the second strongest army in Ukraine.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1584 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
31 Οκτ 2024, 15:00
-
-
Νέα δημοσίευση Εξελιξεις στην Νέα Καληδονία
από Frappezitis » 24 Μάιος 2024, 20:37 » σε Διεθνής πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 1564 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
24 Ιουν 2024, 17:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξελίξεις στην Πολωνία
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 09 Αύγ 2023, 14:37 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 1662 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
09 Αύγ 2023, 14:37
-
-
- 328 Απαντήσεις
- 18250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
30 Απρ 2025, 21:00