(Γελάει όταν τα γράφει ; )

Αφού μπήκαν στην πόλη οι οχτροί κλείσανε τις πύλες μήπως τους φύγουν.
(Γελάει όταν τα γράφει ; )
μπηκαν τα γιδια στο μαντρι
Πώπω έχεις σκληρούς εχθρούς ε;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εσύ ακόμη δεν έχεις καταλάβει τί πουλάνεSid Vicious έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 17:39Επίσης σε μάχη τα αμυντικά συστήματα είναι βασικότατος εξοπλισμός και σιγά σιγά πιστεύω θα βγαίνουν ένα ένα κάποια πράγματα όπως το αν η Mehler έχει κάνει πωλήσεις αυτών ή όχι σε διάφορες μεριές σε τίποτα Λιβύη, Συρία κτλ, υπομονή
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 18:51Εσύ ακόμη δεν έχεις καταλάβει τί πουλάνεSid Vicious έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 17:39Επίσης σε μάχη τα αμυντικά συστήματα είναι βασικότατος εξοπλισμός και σιγά σιγά πιστεύω θα βγαίνουν ένα ένα κάποια πράγματα όπως το αν η Mehler έχει κάνει πωλήσεις αυτών ή όχι σε διάφορες μεριές σε τίποτα Λιβύη, Συρία κτλ, υπομονή
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Ρε παιδια; Τι κολλημα ειναι αυτο ; Γραφω απο κινητι ή ταμπλετ. Ενταξει,το γνωριζω πως τα ελληνικα μου δεν ειναι οπως τα δικα σας,αλλα ελεος πια.
Οι ακροδεξιοί δεν είναι (πλέον) σε άνοδο, αλλά μέρος της ατζέντας τους έχει γίνει επίσημη πολιτική.Χουργιατς έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 17:36Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 15:11Η ευαίσθητη Ευρώπη δεν υπάρχει πια, αντικατασταθηκε.
Πολύ σημαντική παρατήρηση και θα 'θελα να μοιραστείς μαζί μας γιατί ακριβώς θεωρείς ότι οι ακροδεξιοί είναι σε άνοδο στην Ευρώπη.
Νομίζω όχι κράνη και αξεσουάρ για μηχανάκια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 18:51Εσύ ακόμη δεν έχεις καταλάβει τί πουλάνεSid Vicious έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 17:39Επίσης σε μάχη τα αμυντικά συστήματα είναι βασικότατος εξοπλισμός και σιγά σιγά πιστεύω θα βγαίνουν ένα ένα κάποια πράγματα όπως το αν η Mehler έχει κάνει πωλήσεις αυτών ή όχι σε διάφορες μεριές σε τίποτα Λιβύη, Συρία κτλ, υπομονή
Είναι mash up πατέρας και πεθερός, νέα λέξη!
Oχι Γιαννης ,ΓιαννακηςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 16:36Ρε κάπτεν, εγγλέζικα γνωρίζεις. Κοίτα το σάιτ τους. Υλικά θωράκισης και τεχνογνωσία πουλάνε, όχι όπλα.
Δεν έγιναν ξαφνικά ακροδεξιοί οι Ευρωπαίοι, απλά δεν είναι μαλάκες!Χουργιατς έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 17:36Πολύ σημαντική παρατήρηση και θα 'θελα να μοιραστείς μαζί μας γιατί ακριβώς θεωρείς ότι οι ακροδεξιοί είναι σε άνοδο στην Ευρώπη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Ιούλ 2019, 15:11Η ευαίσθητη Ευρώπη δεν υπάρχει πια, αντικατασταθηκε.
Nandros έγραψε: ↑28 Ιουν 2019, 21:13
https://www.pewresearch.org/fact-tank/2 ... extremism/
.
Όλοι ανησυχούν, ασχέτως ηλικίας ή ιδεολογίας.