εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Pollaplasiastis
Phorum.gr user: Pollaplasiastis

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 29 Νοέμ 2023, 17:25

Leporello έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 17:14
Pollaplasiastis έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 17:10
Αν ο Βλαδημιρος αποφασισει να ριξει 4-5 τακτικα στα συνορα Ζακαρπατια, Βολινια, Γκαλικια με Πολωνια, η Αμερικη τι θα κανει??
Θα αποφασισει για χαρη των πολωνοουκρανων να περασει την πυλη της κολασεως???
Ο Μπάϊντεν είπε καθαρά τι θα γίνει: με συμβατικά μέσα, θα εξαφανισθεί ολόκληρος ο ρωssικός στρατός που βρίσκεται στην Ουκρανία, καθώς και ο στόλος τής Μαύρης Θάλασσας.
Ε, τωρα αν καθεσαι κ ακους τι λεει ενας γερος που ουτε να διαβασει το teleprompter δεν μπορει κ τρομαζει απο χνουδωτες μασκωτ.....
Δεν αποφασιζει ο Μπιντεν αδερφε.
Αυτος ενα ανδρεικελο ειναι χειριστου ειδους. Ανευ λειτουργικου εγκεφαλου.

Μαλιστα το εχω ξαναπει. Φοβαμαι οτι για αυτο τον διαλεξαν-- μεσα στο αλζχαιμερς να του πουν τιποτα "προεδρε χανομαστε" κ αυτος να πατησει το κουμπι στο football....
Το deep state κυβερνα την Αμερικη, το ξερουν ολοι. Εγω απορω (κ εκνευριζομαι) με την συνολικη απαθεια των Αμερικανων, που το παραδεχονται κ... στα μπαλακια τους!! Δεν κουνιεται φυλο !!!
Οπου αυτο ειναι μια ακομα χειροτερη ενδειξη, γιατι αμα ο πλυθησμος ειναι "στα μπαλακια μας", τοτε το deep state ξεσαλωνει !!

Ειλικρινα δεν ξερω τι να πω. Βαδιζουμε προς την ολικη καταστροφη κ κανενας δεν μοιαζει να νοιαζεται...
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...

Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 29 Νοέμ 2023, 17:28

nemo έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 17:21
:smt005::smt005: ο μπιλ πρεπει να ειναι μικρος ακομη απο οτι καταλαβα απο τις συνεχομενες μαμακιες
που γραφει -παρτον με τον καλο
Ω, συγνωμη. Θα το εχω υποψην μου.
Ισως να πρεπει οι αντμιν να μου δωσουν τηλ. των κηδεμονων.
Αλλα νομιζω κ γω μπορω να δωσω σε αυτον τον τοσο καλο νεο λιγα ιδιαιτερα στο σαβουαρ βιβρ.....
:smt129

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 29 Νοέμ 2023, 17:38

Pollaplasiastis έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 17:18
Bill Hicks έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 17:03
Pollaplasiastis έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 13:12
[...]
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ
[...]
έτσι, τις μεγάλες παπαριές να τις τονίζεις να τις βλέπουμε στα σεντόνια σου. :smt005:
The North Atlantic Treaty έγραψε:Εικόνα
Να στο πω ξεκαθαρα κ τονισμενα-
ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ

Αν η Τουρκια κανει πολεμο στην Ελλαδα θα φυγει απο το ΝΑΤΟ??
Την απαντηση ολοι την ξερουμε.
ΟΧΙ.
Γιατι φιλε κρμλκ???

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ !!!

Δεν ξερω αν ενας μλκς σαν εσενα μπορει να καταλαβει την διαφορα, αλλα μαλλον οχι.
Στ@ρχιδι@ ολονων μας νομιζω.
Συνεχιζε να τον παιζεις.
να θυμήσω ότι απαντούσες σε αυτό, λιγομίλητε και γλυκομίλητε φίλε μου. :e045:
πατησιωτης έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 12:28

Δεν πρόκειται οι Αμερικανοί να σε εμποδίσουν να φύγεις από το ΝΑΤΟ ή να διώξεις τις βάσεις τους.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 29 Νοέμ 2023, 17:40

Pollaplasiastis έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 17:25
Leporello έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 17:14
Pollaplasiastis έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 17:10
Αν ο Βλαδημιρος αποφασισει να ριξει 4-5 τακτικα στα συνορα Ζακαρπατια, Βολινια, Γκαλικια με Πολωνια, η Αμερικη τι θα κανει??
Θα αποφασισει για χαρη των πολωνοουκρανων να περασει την πυλη της κολασεως???
Ο Μπάϊντεν είπε καθαρά τι θα γίνει: με συμβατικά μέσα, θα εξαφανισθεί ολόκληρος ο ρωssικός στρατός που βρίσκεται στην Ουκρανία, καθώς και ο στόλος τής Μαύρης Θάλασσας.
Ε, τωρα αν καθεσαι κ ακους τι λεει ενας γερος που ουτε να διαβασει το teleprompter δεν μπορει κ τρομαζει απο χνουδωτες μασκωτ.....
Δεν αποφασιζει ο Μπιντεν αδερφε.
Αυτος ενα ανδρεικελο ειναι χειριστου ειδους. Ανευ λειτουργικου εγκεφαλου.

Μαλιστα το εχω ξαναπει. Φοβαμαι οτι για αυτο τον διαλεξαν-- μεσα στο αλζχαιμερς να του πουν τιποτα "προεδρε χανομαστε" κ αυτος να πατησει το κουμπι στο football....
Το deep state κυβερνα την Αμερικη, το ξερουν ολοι. Εγω απορω (κ εκνευριζομαι) με την συνολικη απαθεια των Αμερικανων, που το παραδεχονται κ... στα μπαλακια τους!! Δεν κουνιεται φυλο !!!
Οπου αυτο ειναι μια ακομα χειροτερη ενδειξη, γιατι αμα ο πλυθησμος ειναι "στα μπαλακια μας", τοτε το deep state ξεσαλωνει !!

Ειλικρινα δεν ξερω τι να πω. Βαδιζουμε προς την ολικη καταστροφη κ κανενας δεν μοιαζει να νοιαζεται...
Ο Πούτιν πάντως μέχρι στιγμής δείχνει να παίρνει υπ'όψη την προειδοποίηση. Μάλλον έχει πιό λειτουργικό εγκέφαλο από τον δικό σου.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 29 Νοέμ 2023, 18:00

Bill Hicks έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 17:38
να θυμήσω ότι απαντούσες σε αυτό, λιγομίλητε και γλυκομίλητε φίλε μου. :e045:
πατησιωτης έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 12:28
Δεν πρόκειται οι Αμερικανοί να σε εμποδίσουν να φύγεις από το ΝΑΤΟ ή να διώξεις τις βάσεις τους.
Ναι μικρε κακοηθη κλοουν. Σωστα θυμασαι κ καλα αναφερεις.

Ο Πατ ειναι φιλος του ΝΑΤΟ κ της Δυσης. Εγω οχι τοσο ενθερμος πλεον. Οταν λεει "δεν προκειται να σε εμποδισουν" πιστευω οτι κανει λαθος.
α) δεν νομιζω οτι αν δεν ληξει το συμβολαιο, αντε ετσι εσυ μπαινεις μεσα κ τους αρχιζεις στις κλωτσιες να φυγουν.
Δεν νομιζω να γινεται αυτο,
β) Δεν πιστευω οτι η εξοδος απο το ΝΑΤΟ ειναι πραγματικη επιλογη. Καμια χωρα δεν εχει φυγει απο ιδρυσεως του.
Αυτο εμενα μου λεει κατι, του Πατ μπορει οχι.
Κ τα "παραιτουμαστε απ την πολιτικη πτερυγα του ΝΑΤΟ αλλα μενουμε στην στρατιωτικη" κ κατι τεοια εγω τα ακουω βερεσε...
Η ουσια ειναι μια-- ΚΑΝΕΝΑΣ ποτε δεν εφυγε, ακομα κ οταν φτασαμε στα προθυρα του πολεμου με τους Τουρκους.

Κ εδω ειναι το σημειο που του τονισα μικρε κακοηθη παλιατσο--
Το ΝΑΤΟ οντως δεν εχει κανεναν μηχανισμο να ΤΙΜΩΡΕΙ κ να ΑΠΟΒΑΛΕΙ μελη !!!

Μηπως αυτο του ελεγε κατι... Αν κ δεν νομιζω, γιατι ο Πατ ειναι πολυ φιλοδυτικος για να αλλαξει γνωμη απο κατι τετοιο.

Για εσενα δεν εγραφα τιποτα φυσικα, γιατι εσυ καταλαβαινεις διαφορες μεταξυ μανγκο κ μπανανας.
Αυτο ειναι το δικο σου επιπεδο.
Οποτε μια κ μιλησες ευγενικα αυτη την φορα, να σου δωσω ενα πιτα μανγκο ως επιβραβευση. :sal9:

Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 29 Νοέμ 2023, 18:01

Leporello έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 17:40
]Ο Πούτιν πάντως μέχρι στιγμής δείχνει να παίρνει υπ'όψη την προειδοποίηση. Μάλλον έχει πιό λειτουργικό εγκέφαλο από τον δικό σου.
Σιγουρα.
Αν νομιζεις οτι θεωρω τον εαυτο μου ανωτερο ανθρωπων με τετοια εξουσια κ δυναμη.....
φιλε εισαι πραγματικα πολυ πολυ ανωριμος.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 29 Νοέμ 2023, 18:04

Pollaplasiastis έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 17:28
nemo έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 17:21
:smt005::smt005: ο μπιλ πρεπει να ειναι μικρος ακομη απο οτι καταλαβα απο τις συνεχομενες μαμακιες
που γραφει -παρτον με τον καλο
Ω, συγνωμη. Θα το εχω υποψην μου.
Ισως να πρεπει οι αντμιν να μου δωσουν τηλ. των κηδεμονων.
Αλλα νομιζω κ γω μπορω να δωσω σε αυτον τον τοσο καλο νεο λιγα ιδιαιτερα στο σαβουαρ βιβρ.....
:smt129
λολ
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 29 Νοέμ 2023, 18:07

Bill Hicks έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 18:04
λολ
:50aris:

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 29 Νοέμ 2023, 18:10

μαθαίνεις

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 29 Νοέμ 2023, 18:26

Απολαμβάνω διάλογο Χ με Πατ. Καιρό είχα να δω ζουμερή συζήτηση στο πχώρουμ.

Thanks guys.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 29 Νοέμ 2023, 19:38

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC » 29 Νοέμ 2023, 22:07

Scouser έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 16:20
AOC έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 15:21
πατησιωτης έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 12:56

Δεν έφυγαν ποτέ.Διαλύθηκε και τους παράτησε.Μπορείς να πεις ότι θέλεις για Πολωνούς ή Τσέχους που ήθελαν να φύγουν και πως είναι ή δεν είναι σήμερα.Οι Βούλγαροι δεν έδειξαν κανένα σημάδι ότι θέλουν να φύγουν.Μια ημέρα τους ειδοποίησαν από τη Μόσχα ότι το έργο κατεβαίνει και το μαγαζί κλείνει.
Βούλγαροι ήταν σχετικά καλά με Ζιβκοβ.
Και οι τσέχοσλοβακοι δεν έχουν φύγει και 100%.
Καταρχήν η Σλοβακία ψήφισε Πουτινιστες, και οι Τσέχοι δεν έχουν λίγους νοσταλγούς αν λάβω υπόψη συχνά πυκνά κάτι πορείες που κάνουν. Και φυσικά υπάρχουν και οι Ούγγροι .
Θα κρίνει ο χρόνος ακομη τα πάντα, δεν απέκτησε όλη η Ανατολική Ευρώπη καποια χρυσά χρόνια ευημερίας στην Ένωση . Και αυτοί που απέκτησαν μια σχετική ευημερία Βαλτικοί λαοί και Πολωνοί , το έκαναν χανοντας κάτι εκατομμύρια στην ξενιτιά .
Άλλος ένας που μπερδεύει τη ρωσοφιλια με τη σοβιετολαγνεία. :roll:
Υπάρχει ταύτιση όπως και να το κάνουμε. Το afd έχει τριάντα χρόνια μετά την βάση των ψηφοφόρων του στην Ανατολική Γερμανία .

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 29 Νοέμ 2023, 23:06

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 29 Νοέμ 2023, 23:07

πεθαίνοντας για το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 29 Νοέμ 2023, 23:57

Pollaplasiastis έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 18:00
Ο Πατ ειναι φιλος του ΝΑΤΟ κ της Δυσης. Εγω οχι τοσο ενθερμος πλεον. Οταν λεει "δεν προκειται να σε εμποδισουν" πιστευω οτι κανει λαθος.
α) δεν νομιζω οτι αν δεν ληξει το συμβολαιο, αντε ετσι εσυ μπαινεις μεσα κ τους αρχιζεις στις κλωτσιες να φυγουν.
Δεν νομιζω να γινεται αυτο,
β) Δεν πιστευω οτι η εξοδος απο το ΝΑΤΟ ειναι πραγματικη επιλογη. Καμια χωρα δεν εχει φυγει απο ιδρυσεως του.
Αυτο εμενα μου λεει κατι, του Πατ μπορει οχι.
Κ τα "παραιτουμαστε απ την πολιτικη πτερυγα του ΝΑΤΟ αλλα μενουμε στην στρατιωτικη" κ κατι τεοια εγω τα ακουω βερεσε...
Η ουσια ειναι μια-- ΚΑΝΕΝΑΣ ποτε δεν εφυγε, ακομα κ οταν φτασαμε στα προθυρα του πολεμου με τους Τουρκους.
Δεν έφυγε γιατί κανένα δεν συμφέρει να φύγει.Το ΝΑΤΟ είναι η συμμαχία που προσφέρει τη μεγαλύτερη ασφάλεια στις μικρές χώρες με το μικρότερο δυνατό αντάλλαγμα στην ιστορία.Πριν τον β΄παγκόσμιο πόλεμο οι μικρές χώρες της Ευρώπης αγωνίζονταν να εξασφαλίσουν κλάσμα των εγγυήσεων που δίνει το ΝΑΤΟ από τις μεγάλες δυνάμεις,χωρίς πολλές φορές κανένα αποτέλεσμα.Η Ελλάδα πριν το 1940 ούτε να φαντασθεί δεν μπορούσε να πάρει εγγυήσεις από την Αγγλία και τη Γαλλία σαν αυτές που έχει από το ΝΑΤΟ.
Οι μικρές ευρωπαικές χώρες θέλουν την Αμερική στην Ευρώπη και όχι κανέναν άλλο.Ο κάθε Δανός ή Ολλανδός που ιστορικά έχει δεχθεί εισβολές από Γάλλους και Γερμανούς ούτε που θέλει να ακούσει ότι θα φύγει η αμερικανική ομπρέλλα και θα αναλάβουν την άμυνα της Ευρώπης αυτοί που την είχαν τους προηγούμενους αιώνες των συνεχών πολέμων.
Η μόνη εξαίρεση στην απόλυτη επιβολή της ειρήνης στην ήπειρο είναι τα ελληνοτουρκικά και για τον λόγο αυτό στην Ελλάδα υπάρχει άλλη αντίληψη αν και πάλι εάν δεν υπήρχε το ΝΑΤΟ ο ελληνοτουρκικός πόλεμος θα είχε γίνει προ πολλού.
Για τον λόγο αυτό τα διάφορα "πατριωτικά" κόμματα στην υπόλοιπη Ευρώπη μόνο με την ΕΕ ασχολούνται.Το ΝΑΤΟ είναι εκτός συζήτησης.Πιο πιθανό είναι να το βάλουν στη συζήτηση οι τραμπικοί των ΗΠΑ που θεωρούν ακριβώς ότι δίνουν τζάμπα ασφάλεια σε πολλούς που πρέπει κάτι να πληρώσουν και αυτοί παρά οι Ευρωπαίοι.
Όσο για τη πολιτικό και στρατιωτικό σκέλος το αντίθετο έγινε.Η Γαλλία το 1966 και η Ελλάδα το 1974 έφυγαν από το στρατιωτικό σκέλος και έμειναν στο πολιτικό.Πολλοί δεν ξέρουν ή δεν θυμούνται ότι αρχικά η έδρα του ΝΑΤΟ ήταν στο Παρίσι και όχι στις Βρυξέλλες.Ο Ντε Γκώλ έφυγε μόλις απέκτησε την ατομική βόμβα σε μια έξαρση μεγαλείου και τον μιμήθηκε ο Καραμανλής το 1974 επειδή δεν ήθελε να πολεμήσει στην Κύπρο και έψαχνε κάτι να κάνει για να κατευνάσει τη κοινή γνώμη.Και οι δύο χώρες επέστρεψαν αργότερα.Το κουτοπόνηρο της ιστορίας είναι ότι ναι μεν δεν μετείχαν στη στρατιωτική δομή και τα στρατηγεία αλλά η πολιτική δέσμευση για κοινή άμυνα,δηλαδή για να μη κρυβόμαστε η δέσμευση των ΗΠΑ να τις υπερασπίσουν εάν δεχθούν επίθεση παρέμεινε.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών